Επιστροφή στο Forum : Diffuser CO2
παιδια μηπως γνωριζετε αν κανει αυτος ο διαχυτης με diy?γιατι το εχω βαλει και βγαζει μονο το μισο φυσσαλιδες
Giwrgos P.
10-12-10, 21:13
ποιο? φωτο?
http://www.petcumulus.gr/products/CAT-84/2185-1-35134_m.jpg (http://www.petcumulus.gr/products/CAT-84/2185-1-35134.jpg)
Πόσα λίτρα ενυδρείο; Με DIY ή μπουκάλα;
70 καθαρα .οχι με μαγια κ ζαχαρη
-------------------------
diy...
Καπου ειχα δει συζητηση οτι δεν δουλευει καλα με DIY!
ψιλοβγαζει αλλα δν ξερω εαν ειναι αρκετο
ειναι καιραμικος και θελει πιεση για να δουλεψει δεν νομιζω οτι ειναι η καλητερε επιλογη
Giwrgos P.
10-12-10, 23:14
ναι ειχα γραψει εγω ενα θεμα που ειχα ακριβως τον ιδιο αλλα τζιφως η δουλεια
δν ειναι αυτο αρκετο?εστω το μισο?
Εγω που εχω τον ιδιο κανει δουλεια και μου κραταει το μειγμα περιπου 3-4 εβδομαδες!Εχω ομως γυαλινο μπουκαλι και κραταει πιεση, οσο ειχα το πλαστικο μπουκαλι εβγαζε πολυ λιγο και διογκωνοταν το μπουκαλι!
οντως πλαστικο εχω και εχει τεντωσει ετοιμο να σκασει ειναι :smt073 αν βαλω γιαλινο θα βγαινει περισσοτερο?
σου εβγαλα μια φωτο το δικο μου τωρα... δεν ειναι και η καλυτερη που μπορω να βγαλω αλλα η ροη φαινεται!
εσενα αποτι φαινεται βγαζει απο πανντου.εχεισ δει διαφορα στα φυτα σου?
Εχω δει διαφορα στο μειγμα μου!Πριν μου κραταγε 2 εβδομαδες ενω τωρα 3-4! Στα φυτα δεν μπορω να σου πω με σιγουρια, εχω την εντυπωση οτι αναπτυσονται πιο γρηγορα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος οτι οντως ισχυει!!
Ο κεραμικός θέλει πίεση - δύσκολα κάνει με το DΙΥ. Με τον κεραμικό το DIY μπορεί κρατάει περισσότερο λόγω αυξημένης πίεσης στο δοχείο. Αλλά με τίποτα δε θα έβαζα γυάλινο - δεν ξέρεις αν θα σου σκάσει...
Γενικά τα DIY δεν είναι για μεγάλη πίεση.
δηλαδη εστω κ αυτο το μισο που βγαζει μου φτανει?
Το μισό το βγάζει γιατί η πίεση είναι μικρή. Το αν φτάνει ή όχι εξαρτάται από το αποτέλεσμα... Νομίζω ότι θα έχεις πολύ καλύτερη διάχυση αν απλώς το βάλεις στην είσοδο μιας μικρής αντλίας, να χτυπάει στη φτερωτή.
Και επιπλέον, δε θα καθαρίζεις τον κεραμικό...
Στα 70 λίτρα πρέπει να μπορείς να κάνεις καλή δουλειά με το DIY ...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.