Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Aquafair Malaysian Aquascaping competition 2010

Raven
09-12-10, 04:32
Απο την διεθνη εκθεση για ενυδρεια που εγινε στην Μαλαισια, και τον θεσμο AQUAFAIR 2010 μας ερχονται τα αποτελεσματα και αυτου του διαγωνισμου.
Μονο 10 συμμετοχες δυστυχως .
Ενας εκ των κριτων ηταν και ο Takeshi Amano.
Συγχαρητηρια για την 1η θεση στο φιλο μου τον Stan Chung ! :p

Επισημο site δεν μπορεσα να βρω, μπορειτε ομως να δειτε τις συμμετοχες σε αυτο το site της MAC: http://www.my-mac.net/forum/viewtopic.php?f=71&t=13955&start=0

kingrim
09-12-10, 09:00
δεν μου αρεσαν τα ενυδρεια :(

Raven
10-12-10, 03:36
δεν μου αρεσαν τα ενυδρεια :(
Ναι το βλεπω οτι δεν σας αρεσαν, γιατι μονο ενας απαντησε και μαλιστα αρνητικα.
Δεν πειραζει, δεν ειναι υποχρεωτικο να σας αρεσουν :p ομως καλο θα ηταν να διακιολογησετε και το γιατι..

Η δικη μου γνωμη ειναι οτι ειναι πολυ τεχνικα τα στησιματα και μεσα στο πνευμα του nature style. Μαλιστα ισως και αυτο να καταντα μονοτονο, μιας και μου μενει η εντυπωση σαν ολα να στηθηκαν απο τον ιδιο τον Αμανο :rolleyes: Στην Ευρωπη ηδη υπαρχει δυσφορια και ο κοσμος ζητα να ξεφυγει το aquascaping απο το nature style/ Amano, επιτελους και να προχωρησει σε κατι που να ξεφευγει λιγο απο το χιλιοειπωμενο.

zapatas
10-12-10, 10:37
κατα την προσωπικη μου γνωμη ολα τους ειναι αξιοσεβαστα και αξιοζηλευτα....
αν ειχα ενα που να εμοιαζε σε καποιο απο αυτα του διαγωνισμου...ουτε για δουλεια δεν θα πηγαινα:D:D
θα ημουνα κολλημενος ολη την μερα στο τζαμι....
πλακα κανουμε τωρα?
εδω προσπαθω να κανω απλα πραγματα με ευκολα φυτα και η γεμιζω αλγες και βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο, η καιω τα φυτα!
μαλλον δεν προκειται να μου κατσει ποτε το φυτεμενο...zw