Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Το σπάσαμε!!!!!Και τώρα;;;;;

Crazy_Beaver
08-12-10, 22:14
Παιδια θέλω την βοήθειά σας!!!!!!!

Επειδή εμένα ο θεός όταν με έκανε μετά με μούτζωσε έσπσε το καινούργιο μου ενυδρείο.για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τα άλλα θέματα για το στήσιμό του είναι ένα trigon 350!!Αφού τέλείωσα το στήσιμο με τις πέτρες κατρακύλισε ένα καταραμένο πετραδάκι, ειλικρινά δεν θα ήταν πάνω απο 5 εκατοστά.Να φανταστήτε ήταν η κορυφή του βουνού που είχα στήσει και πήγε καρφί και έπεσε στους 5 πόντους κενό που έιχα αφήσει ανάμεσα στο dow και το μπροστινό τζάμι!Τα αποτελέσματα τα βλέπεται στις φωτο!Είναι λίγο κουνημένες μιας και ακόμα τρέμω!Από οσο κατέχω και μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή ο μόνος τρόπος για να φτιαχτεί είανι να ξεκοληθεί και να μπεί καινούργιο πάτος!Μπορεί αν κοπεί πάτος σε αυτό το σχήμα;Έχει ξεκολήσει κάποιος juwel;Για το κόστος μιλάμε;Υποάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει με την εγχείρηση ένοείται επί πληρωμή! Σας παρακλώ πείτε μου κάτι καλό γαιτί ειλικρινά θα πα΄ρω φόρα να πηδήξω από το παράθυρο!Αλλά είμαι τόσο γκαντέμης που μένω στον πρώτο την ατυχία μου!

manthos333
08-12-10, 22:16
χαλαρωσε......που ειναι οι φοτο?

nikosm1
08-12-10, 22:18
Γιατί να μην κολλήσεις ένα πάτο πάνω στον ήδη υπάρχοντα;

golf4470
08-12-10, 22:19
Ηρεμησε και μην πανικοβαλεσαι. Αν καταλαβα καλα (γιατι εδω δεν υπαρχουν φωτογραφιες) πρεπει να σου ραγισε ο πατος. Πιστευω με ενα εξτρα τζαμι απο κατω, χωρις να ξεκολλησεις το ηδη ραγισμενο θα εισαι οκ. Ας περιμενουμε ομως και τις αποψεις των πιο ειδικων σε αυτα....

theodarras
08-12-10, 22:28
παιδιά κάπου είδα ένα video στο you tube με έναν τύπο που κόλλαγε ραγισμένα ενυδρεία με πλέξι γκλας!

Γιαννης Μ5
08-12-10, 22:31
Ηρεμησε και μην πανικοβαλεσαι. Αν καταλαβα καλα (γιατι εδω δεν υπαρχουν φωτογραφιες) πρεπει να σου ραγισε ο πατος. Πιστευω με ενα εξτρα τζαμι απο κατω, χωρις να ξεκολλησεις το ηδη ραγισμενο θα εισαι οκ. Ας περιμενουμε ομως και τις αποψεις των πιο ειδικων σε αυτα....

:smt023+1000

Crazy_Beaver
08-12-10, 22:32
Ορίστε και οι φώτο!Έτσι όπως είναι το κεφάλι μου τις ξέχασα!!!!!

bokostas
08-12-10, 22:34
Αυτός είναι ο πάτος που ράγισε ή η πρόσοψη??

Crazy_Beaver
08-12-10, 22:40
Ο πάτος είναι!Η πέτρα έσκασε ακριβως στην γωνία που κάνει με την πρόσοψη!Άφου έσκασε άκουγα τις ρωγμές που πηγαίνανε σιγα σιγα προς τα πέρα!

Και θέλετε και την τραγική ειρωνία!!!Έπεζε η TV ΝΕΤ και διαφήμιζε κάτι συλογές με ελληνική μουσική.3 λεπτά μετά την μαμακιά έπεζε το να σου δώσω μια να σπάσεις!!!!!!!!!!!

Δλδ έκλεγα και γελούσα την ίδια ώρα!!!!!!:smt120

jiraiya
08-12-10, 22:46
μια ερωτηση ειναι ρωγμη ή ειναι τρυπα εγω απο την φωτο μου φαινετε σαν τρυπα διαμπερες !!

Crazy_Beaver
08-12-10, 22:48
μια ερωτηση ειναι ρωγμη ή ειναι τρυπα εγω απο την φωτο μου φαινετε σαν τρυπα διαμπερες !!

εκεί που έσκασε η π΄΄ετρα έκανε τρυπίτσα και από εκεί ξεκινάει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ με τις ρωγμές!!!!

maikl
08-12-10, 22:55
"Χλωμα" τα πραματα.....
Γνωμη μου παρε ενα χαρτονι καρσον απο βιβλιοπωλειο και κοψ'το στις εσωτερικες διαστασεις του πατου ωστε να πετυχεις την καμπυλη οσο πιο τελεια μπορεις.Πανε σ'ενα τζαμα να σου κοψει ακριβως ενα τζαμι οπως το παραπανω "πατρον".
Κολλα το με σιλικονι ενυδρειακη απο τη μεσα πλευρα και οταν με το καλο στεγνωσει και το δοκιμασεις ,στησε ενα φυτεμενο κι ασε τα νταμαρια....;)

kingrim
08-12-10, 22:57
φιλε μου σορρυ αλλα κατα την γνωμη μου εχεις μεγαλο προβλημα και πρεπει να βγει ο πατος και να βαλεις ενα νεο τζαμι γιατι με αυτο το ραγισμα υπαρχει κινδυνος να σου σπασει και το τζαμι που ειναι απο πανω αφου μπορει να δεχτει καποια πιεση απο το σπασμενο. ακομα αν βαλεις αλλο πατο πρεπει να τον βαλεις απο μεσα ετσι απο κατω θα εχεις το σπασμενο οποτε σε οποιαδιποτε δουλεια που θελεις να κανεις αργοτερα υπαρχει μεγαλος κινδυνος να κατα κοπεις .

κατα την γνωμη μου χωρις να ειμαι ειδικος η θα βαλεις αλλο τζαμι πανω και κατω (το κατω μπορει να ειναι πολυ λεπτο) ή το καλητερο το ξεκολλας και το ξανα κολλας με νεο πατο

+εχεις και το προβλημα του οβαλ που πρεπει να βρεις μεγαλο μαστορα

Crazy_Beaver
08-12-10, 22:59
Έχει μπεί κανείς στην διαδικασία να ξεκολήσει τέτοιο ενυδρείο;τα τελάρα που έχει πάνω κάτω με τι είναι κολημένα και πως βγαίνουν;Πόσο εύκολα μπορεί να κοπεί τζάμι σε αυτό το σχήμα;

Γιαννης Μ5
08-12-10, 23:01
Δυσκολα τα πραγματα.Εγω στην θεση σου θα γυριζα το ενυδρειο αναποδα και θα πατροναριζα τον πατο απο την εξωτερικη του πλευρα.Θα πηγαινα στον τζαμα,θα εκοβα τον καινουριο πατο τον οποιο θα κολλαγα απο κατω απο τον εργοστασιακο.Απο μεσα θα κολλαγα παλι ενα αλλο κομματι τζαμι,λιγο μεγαλυτερο απο την ρωγμη,θα το αφηνα να στεγνωσει και θα το δοκιμαζα.Πιστευω πως ετσι δεν θα εχεις προβλημα με την προυποθεση να μην εχει πειραχτει η προσοψη.

kingrim
08-12-10, 23:03
αμα βρεις καλο μαστορα και κανεις καλο πατρον καμια δυσκολια
-------------------------
Δυσκολα τα πραγματα.Εγω στην θεση σου θα γυριζα το ενυδρειο αναποδα και θα πατροναριζα τον πατο απο την εξωτερικη του πλευρα.Θα πηγαινα στον τζαμα,θα εκοβα τον καινουριο πατο τον οποιο θα κολλαγα απο κατω απο τον εργοστασιακο.Απο μεσα θα κολλαγα παλι ενα αλλο κομματι τζαμι,λιγο μεγαλυτερο απο την ρωγμη,θα το αφηνα να στεγνωσει και θα το δοκιμαζα.Πιστευω πως ετσι δεν θα εχεις προβλημα με την προυποθεση να μην εχει πειραχτει η προσοψη.

γιαννη θελει τζαμι μεσα εξω γιατι οι ρογμες μπορει να ανοιξουν οταν μπει νερο χαλικι κλπ κλπ και δεκτει ο πατος πιεση οποτε καλητερα ας βαλει μεσα εξω

delta66
08-12-10, 23:07
"Χλωμα" τα πραματα.....
Γνωμη μου παρε ενα χαρτονι καρσον απο βιβλιοπωλειο και κοψ'το στις εσωτερικες διαστασεις του πατου ωστε να πετυχεις την καμπυλη οσο πιο τελεια μπορεις.Πανε σ'ενα τζαμα να σου κοψει ακριβως ενα τζαμι οπως το παραπανω "πατρον".
Κολλα το με σιλικονι ενυδρειακη απο τη μεσα πλευρα και οταν με το καλο στεγνωσει και το δοκιμασεις ,στησε ενα φυτεμενο κι ασε τα νταμαρια....;)
+1000

Γιαννης Μ5
08-12-10, 23:10
αμα βρεις καλο μαστορα και κανεις καλο πατρον καμια δυσκολια
-------------------------

γιαννη θελει τζαμι μεσα εξω γιατι οι ρογμες μπορει να ανοιξουν οταν μπει νερο χαλικι κλπ κλπ και δεκτει ο πατος πιεση οποτε καλητερα ας βαλει μεσα εξω

Γιαννη για μεσα εξω μιλαω και εγω.Εξω θα βαλει καινουριο πατο(κατω απο τον παλιο) και μεσα ενα κομματι που θα καλυπτει την ρωγμη και θα εχει και την ανοχη να καλυψει την ρωγμη αν αυτη προχωρησει.Απλα αυτο που λεω ειναι οτι απο μεσα δεν χρειαζεται να βαλει τζαμι οσο ειναι ολος ο πατος.15-20 ποντοι παραπανω πιστευω αρκουν.

kingrim
08-12-10, 23:31
Γιαννη αμα το κανει οπως λες και η ρογμη παει στην αλλη ακρη του ενυδρειου θα χασει νερο απο την ενωση του πατου με το τζαμι κατα την γνωμη μου θελει κανονικο πατο απο μεσα αφου εκει θα δεκτει ολες τις πιεσεις και ενα φιλετο πατου απο εξω για λογους ασφαλειας του χρηστη αλλα ξανα λεω οτι καλητερα ειναι να βγει και να μπει ενας νεος πατος

Crazy_Beaver
08-12-10, 23:33
ΠΑιδιά και εγώ με υτα λίγα που ξέρω νομίζω ότι για να κοιμάμαι ύσηχος θα ξεκολήσω τον πάτο και θα βάλω καινούργιο!Αύριο θα έρθει ένας φίλος που κατέχει κάτι παραπάνω και θα δούμε!!!!!!!!!!!!

bokostas
08-12-10, 23:40
Κρίμα, κρίμα, κρίμα φίλε μου και δεν πρόλαβες κάν να το γεμίσεις, απίστευτη γκαντεμιά.:smt093 Και είναι και το trigon με το πολύ κυρτό τζάμι.

Χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω παραπάνω, φτιάξτο και κάντο μποστάνι, αφού είναι φανερό ότι κοτρώνες και τζάμια δεν ταιριάζουν.

Crazy_Beaver
08-12-10, 23:44
Κρίμα, κρίμα, κρίμα φίλε μου και δεν πρόλαβες κάν να το γεμίσεις, απίστευτη γκαντεμιά.:smt093 Και είναι και το trigon με το πολύ κυρτό τζάμι.

Χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω παραπάνω, φτιάξτο και κάντο μποστάνι, αφού είναι φανερό ότι κοτρώνες και τζάμια δεν ταιριάζουν.

Δεν κατάλαβες!!!!!!!!!Τώρα πίσμωσα παραπάνω!!100 κιλά πέτρες ακόμα θα βάλω μέσα!!!!!!!!!!!:smt120:smt120:smt120:smt120

tsoum
08-12-10, 23:45
Αφήστε το παιδί ρε! Τα φυτά σπάνε τζαμια αμα μείνουν πολύ καιρο στο ενυδρείο και κάνουν παχίες ρίζες. Οι πέτρες τουλάχιστον δεν μεγαλώνουν.

bokostas
08-12-10, 23:46
Δεν κατάλαβες!!!!!!!!!Τώρα πίσμωσα παραπάνω!!100 κιλά πέτρες ακόμα θα βάλω μέσα!!!!!!!!!!!:smt120:smt120:smt120:smt120
Ε, τα θέλει κι εσένα ο ...:smt102:smt045

Crazy_Beaver
08-12-10, 23:48
λέτε να έχω πρόβλημα άμα βάλω ένα κεφάλι σκόρδο εκεί πίσω στην γωνία πίσω από τις πέτρες;

tsoum
08-12-10, 23:53
Μπαααα.... Εδώ αγοράζουν σκευασματα με σκορδο αξιάς δεν ξέρω και εγώ ποσα €!!!! Βαλε εσυ μια πλεξουδα να έχουν να παίζουν οι κιχλίδες να είσαι κ εσύ οκ!

:P

bokostas
08-12-10, 23:54
Ίσα ίσα, το σκόρδο κάνει πολύ καλό και στα ψάρια.:D http://www.seachem.com/Products/product_pages/GarlicGuard.html

Crazy_Beaver
09-12-10, 00:00
Ίσα ίσα, το σκόρδο κάνει πολύ καλό και στα ψάρια.:D http://www.seachem.com/Products/product_pages/GarlicGuard.html

Κοίτα να δείς!!!!!!!!!!:D:D:DΝα στε καλά με κάνατε και γέλασα!!!!!!!

manthos333
09-12-10, 00:46
ρε φιλλε ειναι μια εταιρια που επησκευαζει παρμπριζ αυτοκινητων carglass νομηζω λεγετε δεν κανεις και εκει μια ερωτηση βεβεα απο μεσα τον καινουριο πατο δεν τον γλυτωνεις.....και αν το επησκευασεις απο κατω εγω θα εβαζα ενα φυλο τεφλον η ερταλον ..... και οχι γυαλι

tsoum
09-12-10, 01:00
Γιατί προτείνεις την συγκεκριμένη εταιρία; Δεν καταλαβαίνω... Υπάρχουν πολλοί τζαμτζίδες για να πάρει ο φίλος ενα κομμάτι τζάμι που θέλει. Ετσι κι αλλιως το τζάμι που χρησιμοποιείται στα παρμπριζ δεν κάνει γιατί ειναι θερμικά επεξεργασμένο, ουτως ώστε να θρυμματίζεται όταν σπάει για να μην είναι επικίνδυνο για τους επιβαίνοντες. Γι'αυτό και μόνο τον λόγο δεν κάνει γιατί θα φύγει όλο το νερό με την μία εξω. Με το κανονικό τζάμι έχεις και μια ευκαιρία να το μπαλώσεις.

Πατο δεν θα βάλει απο μέσα ή απ'εξω. Ετσι κατάλαβα. Εξαλλου το ποιο ασφαλές είναι να αλλαξει με καινούργιο.

Για το τεφλον και το ερταλόν δεν ξέρω τι είναι. Αυτό που ξέρω είναι οτι μάλλον δεν μπορεί να κολληθει στεγανα με το τζάμι.

georgis4
09-12-10, 01:10
Aν μπορεις να ξεκολλησεις τον πατο χωρις να τον σπασεις πιο πολυ και χασει εντελος το εξωτερικο του σχημα,παιρνεις το τζαμι οπως ειναι και το πας με προσοχη στο μαγαζι και σου κοβει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο.;)
Το μονο *μανικι* θα ειναι η ολη δουλεια του κολληματος αλλα τι να κανεις κριμα ειναι καινουριο ενυδρειακι.
Εισαι τυχερος στην ατυχια σου που δεν εσπασε το μπροστα.....εκει θα ειχες προβληματα!
Αφου ηθελες να κανεις τοσο πετροβουνι :p απο ενα σημειο και μετα καλα οσο ανεβαινες καλα θα ηταν να κολλουσες τις πετρες τη μια πανω στην αλλη....ετσι θα το ειχες αποφυγει...:cool:

thanasis76
09-12-10, 07:46
αν και πραγματικα ειναι κριμα, δεν νομιζω πως θελει αγχος. οτι εγινε εγινε και δεν αλλαζει.
το πιο καλο που εχεις να κανεις ειναι να κοψεις 2 τζαμια στο σχεδιο του πατου και να βαλεις ενα απο μεσα και ενα απο εξω....
αν το κανεις σαντουιτς δεν χρειαζεται να το ξεκολλας...
ισως ειναι πιο δυσκολο αν το ξεκολλησεις να το ξαναστεγανωσεις ενω με τα εξτρα τζαμια βαζεις και 500 κιλα πετρες μετα....
εκτως αν θελεις να φτιαξεις ενα ξυλινο....:D:D:D

aiptek
09-12-10, 10:25
και η δικια μου γνωμη ειναι να το βγαλεις το σπασμενο για να κανεις καλη δουλεια...
παντος τον πατο μπορεις και να μην του δωσεις σχημα και να τον βαλεις τετραγωνισμενο(το καινουργιο τζαμι),θα ειναι απο κατω και θα μπορεις να το κρυψεις με μια ταινια αυτοκολητη που βαζουν στα επιπλα.

vassibo
09-12-10, 10:26
Καινούριος πάτος παιδιά. Μην το συζητάμε. Ασφαλή χειροποίητα πράγματα.
Α! Και η καλή σιλικόνη είναι εγγύηση.

Καλή δουλειά φίλε μου και καλή επιτυχία.

lucy
09-12-10, 10:50
Κι η δική μου εμπειρία, κι ένα δικό μου είχε σπάσει ο πάτος. Όλος ο πάτος. Έβαλα αρκετή σιλικόνη και μπόλικη στις άκρες και κόλλησα από πάνω τον νέο πάτο. Είναι τώρα ... χμ να θυμηθώ ... 8 περίπου χρόνια σε λειτουργία και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά να τονίσω ότι είναι 20 λιτρο.

Εγώ λέω να μην πειράξεις τον παλιό πάτο. Όσο νά' ναι θα ταρακουνηθεί και μήπως με το ξήλωμα πειραχτούν και τα πλαϊνά κολλήματα. Βάλε καλή και μπόλικη σιλικόνη κυρίως στο σπάσιμο και στην τρύπα και νέο πάτο από πάνω. Αυτοί οι δύο πάτοι δεν ξεκολλάνε με τίποτα και η σιλικόνη δεν θα αφήσει να προχωρήσει το ράγισμα. Μόνο θέλει μαστοριά στην καμπύλη.

Και γιατί να παρατήσεις τα νταμάρια; Βάλε από κάτω φελιζόλ, και στήσε τις πέτρες πάνω στο φελιζόλ. Μέχρι να το στήσεις ντύσε πρόχειρα τα πλαϊνά τζάμια με νάιλον με φυσαλίδες ... έτσι "για τον φόβο των Ιουδαίων".

Χίλιες γνώμες άκουσε και κάνε την δική σου.

kingrim
09-12-10, 10:55
στα δικα μου ενυδρεια βαζω παντα τις πετρες ενω εχω νερο μεσα ειναι πολυ πιο δυσκολο αλλα μου εχουν φυγει πετρες χωρις φενιζολ χωρις τπτ και το ενυδρειο δεν επαθε τπτ να μου πεις αυτα ειναι και λιγο λοτο.....

georgis4
09-12-10, 11:04
στα δικα μου ενυδρεια βαζω παντα τις πετρες ενω εχω νερο μεσα ειναι πολυ πιο δυσκολο αλλα μου εχουν φυγει πετρες χωρις φενιζολ χωρις τπτ και το ενυδρειο δεν επαθε τπτ να μου πεις αυτα ειναι και λιγο λοτο.....
Mειωνεται αρκετα το βαρος της πετρας ΜΕΣΑ στο νερο και γενικα κοβεται η φορα απο πτωση μεχρι να πεσει στον πατο αν σου φυγει...Βεβαια αν ειναι καμμια μυτερη....:D

kingrim
09-12-10, 11:11
Mειωνεται αρκετα το βαρος της πετρας ΜΕΣΑ στο νερο και γενικα κοβεται η φορα απο πτωση μεχρι να πεσει στον πατο αν σου φυγει...Βεβαια αν ειναι καμμια μυτερη....:D

για αυτο λεω οτι ειναι λιγο λοτο η κατασταση

thanasisg
09-12-10, 11:26
Και εγώ συμφωνώ με όσους λένε για άλλους δύο πάτους - ένα μέσα με μπόλικη σιλικόνη ειδικά στα σημεία των ρωγμών και ένα από έξω να πατήσει πάνω του ολόκληρο το ενυδρείο. Δεν θα είναι πολύ εύκολο να ξεκολήσεις τον πάτο!!

Crazy_Beaver
09-12-10, 15:46
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Το θέμα είναι ότι για να μπεί ο πάτος από μέσα πρέπει να ξυστεί η σιλικόνη.Για να μπεί πάτος από κατω πρέπει να βγεί το κάτω φιλέτο.'Ε άμα πρέπει να γίμουν όλα αυτά τον ξεκολαώ και τελείως να γίνει και πιο σωστή δουλεία να έχω και το κεφάλι μου υσηχο!

netblues
09-12-10, 17:25
Πολυ φοβαμαι οτι το δυσκολο σημειο ειναι πως θα κοπει ξανα ο πατος με την ακριβεια που χρειαζεται ενα κυρτο ενυδρειο..
Αν πετυχεις αυτο, τα υπολοιπα γινονται. Σε τετοιο σπασιμο, κολλημενα τζαμια απο πανω-κατω κλπ προσωπικα δεν θα το εκανα ΠΟΤΕ.

tsoum
09-12-10, 18:06
Θα μπορουσε να κολλήσει ένα τετράγωνο τζάμι και μετά να το κόψει ο τζαμας; Ετσι καί θα είχε σίγουρη κόλληση, και θα ήταν καλά κομμένο στις σωστές διαστάσεις.

netblues
09-12-10, 18:07
Αυτος δεν θαταν τζαμας αλλα μαγος....

georgis4
09-12-10, 18:23
Αυτος δεν θαταν τζαμας αλλα μαγος....
Ακριβως :D
Οτι σχημα θελουμε μπορουν να κοψουν φτανει να εχουν ΑΚΡΙΒΗ διασταση η ακομα καλυτερα το ιδιο το τζαμι.
Εχω δωσει διαστασεις για διαχωριστικο κουζινας σε σχημα Γ αλλα με καμπυλες και οχι ορθες γωνιες και μια χαρα κοπηκε χωρις να χρειαστει διορθωση.:)

netblues
09-12-10, 18:25
Οχι ολοι οι τζαμαδες, και σιγουρα οχι σε κολλημενο τζαμι.
Το θεμα φυσικα που μπαινει ειναι το κοστος.

Εαν θελεις μπορεις να μας δωσεις πληροφοριες για τον συγκεκριμενο "μαγο" ?

georgis4
09-12-10, 18:35
Οχι ολοι οι τζαμαδες, και σιγουρα οχι σε κολλημενο τζαμι.
Το θεμα φυσικα που μπαινει ειναι το κοστος.

Εαν θελεις μπορεις να μας δωσεις πληροφοριες για τον συγκεκριμενο "μαγο" ?
Σε κολλημενο τζαμι εννοειται πως αποκλειεται απλα σκετο το τζαμι (αν υπαρχει)που να μην ειναι κομματια απλα να υπαρχει η εξωτερικη διασταση σχεδον ακεραιη για να μπορει να παρει μετρα.Η αληθεια ειναι πως πρεπει να *πιανουν* τα χερια του μαστορα.
Στη θεσσαλονικη το ειχα κανει πριν 6 χρονια στον *γνωστο* στην βορειο ελλαδα
ΣΤΡΑΤΟΣ-STOP
http://www.xo.gr/profile/profile-904479985/el/
Aλλα επισης καλα μαστορια που με ειχαν βολεψει σε μια κατασκευη για μια βιτρινα για το μαγαζι μου ιδιαιτερα οικονομικα ειναι αυτοι.
http://www.xo.gr/profile/profile-904709699/el/

Crazy_Beaver
19-12-10, 17:15
Καλησπέρα σήμερα επιτέλους κολλήθηκε ο νέος πάτος στον οποί και έγινε τρύπα για σωλήνα Φ40 για να μπορεί στο μέλλον να φτιαχτεί υπερχείλιση εύκολα.

Γενικά τα χέρια μου ποιάνουν αλλά επειδή έχω χορτάσει γκαντεμιά αυτό το καιρό επιστρατεύθηκε και ο φίλος και συνχομπίστας Γιώργος ( Viciouscircle (http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showuser=3972) ) που την έχει την εμπειρία του.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι ο παλιός ο πάτος ήταν κολλημένος σχεδόν τζάμι με τζάμι ορίστε και μία φώτο που το ψιλοδείχνει

http://img809.imageshack.us/img809/9022/dsc04266d.jpg

Αφού ξύστηκε όλη η σιλικόνη και μετά γυαλοχαρτίστηκε

http://img43.imageshack.us/img43/3139/dsc04265cg.jpg

Είμαστε έτοιμοι να κολλήσουμε αφού πρώτα καθαρίσουμε πολύ καλά τα σημεία επαφής

http://img441.imageshack.us/img441/9721/dsc04269d.jpg

Ο Γιώργος βάζει την σιλικόνη

http://img132.imageshack.us/img132/7615/dsc04270z.jpg

και είμαστε έτοιμη για να τον κάτσουμε τον πάτο

http://img560.imageshack.us/img560/5581/dsc04271v.jpg

Αφού πρώτα βάλουμε τους ειδικούς αποστάτες

http://img192.imageshack.us/img192/7184/dsc04272w.jpg

Ο Γιώργος βάζει τις τελευταίες πινελιές πριν να τραβήξουμε τις ταινίες!

http://img210.imageshack.us/img210/2219/dsc04273q.jpg

και ο πάτος πάνω

http://img534.imageshack.us/img534/7779/dsc04274e.jpg

Άντε τώρα 5 μερούλες υπομονή για να ξαναστήσουμε!!!!!!!

kalts.greg
19-12-10, 19:04
νομίζω ότι προτίμησες την πιο σωστή λύση .
καλύτερο και από το καινούργιο .

Γιώργος Κ
20-12-10, 03:38
Αντε με το καλο!!!! :p:smt041:smt041

myronlas
20-12-10, 10:51
Μπράβο συγχαρητήρια για το κουράγιο σου και την υπομονή/επιμονή σου.

Πάρε και μια πλεξούδα σκόρδα και μη σταματάς πουθενά !!!:smt041

thanasisg
22-12-10, 11:50
Καλό στήσιμο και σιλικόνη στις πέτρες αυτή την φορά!!!