PDA

Επιστροφή στο Forum : ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!


ASCCO1
27-01-03, 14:24
:cry: :cry:
Λοιπον αυτο ειναι ενα παραξενο θεμα που μου κοστισε 2 αρσενικους λιθοβατες.
την ωρα του φαγητου κατι εγινε??(( μαλλον τρομαξαν απο το δαγκωμα καποιου αλλου << σημαδια τετοιου ειδους δεν υπηρξαν>> και αμεσως απο το στρες που επιλεθε το ψαρι πεθανε ??
βεβαια οχι και τα δυο ταυτοχρονος αλλα σε 2 μερες διαφορα το ενα απο το αλλο.
τα ψαρια και τα δυο βεβαια δεν παρουσιαζαν κανενα προβλημα, ηταν αρκετο καιρο στο ενυδρειο κ.τ.λ
Ακουω σχολια?????

Το ΣΟΚ βεβαια που επαθα βλεποντας να χανω ενα τετοιο ψαρι ξαφνικα μεσα σε 5 δευτερολεπτα ειναι κατι το οποιο δεν μπορω να περιγραψω :cry: :cry: :cry:

Anonymous
27-01-03, 16:39
χμμ πραγματικά περιέργο.....πόσο καιρό τα είχες πριν πεθάνουν? μήπως κάτι με τις παραμέτρους του νερού? αφου λες δεν είχαν κάποια σημάδια δαγκονιάς το βλέπω απίθανο να σκοτώθηκαν απο κάποιο άλλο ψάρι...Μήπως κάποιο βακτήριο?

αν δεν είναι τίποτα απο τα παραπάνω τότε << ΝΟ COMMENT>>

stefanos.f
27-01-03, 23:34
Μανθο κατ αρχας λυπαμαι για τα ψαρια που εχασες! Ξερω πως ειναι να βλεπεις ενα υγιεστατο ψαρι (η καποιο που τουλαχιστον ετσι δειχνει) να πεθαινει μπροστα στα ματια σου χωρις να μπορεις να κανεις κατι η να μπορεις να καταλαβεις τι το προκαλεσε! Αν παρ αυτα ψαχνεις να βρεις τις πιθανες αιτιες, θα σου πω πολυ απλα οτι καποτε ειχα διαβασει σε εναν οδηγο ασθενειων της Marine Lab οτι οι αιτιες απο σοκ που οδηγουν σε θανατο ειναι πολλες και οι περισσοτερες απο αυτες μη εξακριβωμενες! Ναι, ναι δυστυχως :cry: Ελεγε ομως επισης οτι υπαρχουν και δυο πιθανες αιτιες οι οποιες ειναι πρωτη και κυριοτερη οι αποτομες κινησεις του χομπιστα μπροστα στο ενυδρειο (ακομα και αν οι ιδιες ακριβως κινησεις εχουν ξαναγινει επαναλαμβανομενα κατα το παρελθον) και δευτερον η αποτομη εναλλαγη θερμοκρασιας! Δεν ξερω αν σου ελυσα καποιες απο τις αποριες σου με τις πιθανολογιες μου :? αν και πιστευω πως τωρα ποια κατι τετοιο λιγο θα σε ενδιαφερει :(

Entreri1221
28-01-03, 02:23
:evil: Ασε Μανθο δεν μας μπηκε καλα το 2003 εμενα μου ψοφησαν δυο dimidiochromis compressiceps(F1)και ενας otopharynx lithobates απο βακτηριακη μολυνση οι αλλοι δυο dimidiochromis δοξα το θεο σωθηκαν απο τη οξυτετρακυκλινη του Doc Polleni. :lol:

ASCCO1
29-01-03, 14:19
Για να μπορεσω να ξεκαθαρισω λιγο την κατασταση , αναφερω τα εξης¨¨
σιγουρα ο θανατος οφειλεται σε καποιο ΣΟΚ.
αλλα γες στην θερμοκρασια η" τις παραμετρους του νερου δεν υπηρξαν.
το ολο θεμα εγινε την ωρα του φαγητου<< που ειναι το απογευμα>>
δηλαδη ολη την μερα τα ψαρια ηταν μια χαρα, την ωρα που ηταν να φανε μαζευτηκαν ως συνηθως στο μερος που ριχνω το φαι και μετα επειλθε το μοιριαιο :cry: :cry: μολις επεσε το φαι .......
τι να πω ??????
ειναι να τρελενεσαι ωρες ωρες :evil: :evil: