Επιστροφή στο Forum : φωτισμος για ανοιχτο ενυδρειο
μηπως ξερει κανει καποιο φτηνο συστημα φωτισμου για ανοιχτο ενυδρειο 80εκ ποσο θα κοστισει κ ποσσα βατ θα ειναι?
ποσα watt θελεις εσυ να εχει?
το ενυδρειο μου ειναι 90 λιτρα
-------------------------
οσο πιο πολυ γινεται
mikeruless
26-11-10, 21:34
Εφοσον ειναι και ανοιχτο και δεν εχεις και προβλημα με θερμοκρασια εχεις πολλες επιλογες ειτε σε Τ8 η Τ5 η και λαμπεσ PL.Θα προσαρμοσεις εσυ δικο σου καπακι απο πανω η θες κατι σε ετοιμο συστημα?
κατι ετοιμο αλλα που θα βρω?
mikeruless
26-11-10, 21:55
Μπες http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=category&id=9&show=&p=4 Αν και για πολλα βατ δεν ξερω κατα ποσο σε συμφερει...τσεκαρε το μπορει να βρεις τπτ που να σου κανει
didxo τι είναι Διδυμοτειχο;
Παντως εδώ στην Θεσσαλονίκη έχουμε ένα πετ-σοπ το οποίο φερνει κινέζικα φωτιστικά Τ5 πολύ καλα. Εγώ πήρα ενα 60 εκατοστα με 2 Τ5 51,3€. Οι τιμές ανεβαίνουν ανάλογα με το μήκος και τον αριθμό των λαμπών. Σιγουρα έχει με τρεις και δεν ξέρω αμα βγαίνει με 4.
ναι διδυμοτειχο.ποιο μαγαζι ειναι?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.