Επιστροφή στο Forum : ποια κατηγορία ενυδρείων είναι η πιο δημοφιλής (άρα και η καλύτερη)
Με βάση τις συμμέτοχες στον Διαγωνισμό του GAB μπορώ να πω σχεδόν με σιγουριά ότι τα ενυδρεία με φυτά θα πρέπει να πάνε ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ στο φόρουμ σαν πρώτη κατηγορία που θα βλέπει κάποιος όταν μπαίνει για πρώτη φόρα αφού είμαστε η κατηγορία με:
Τα πιο πολλά ενυδρεία
Τα πιο όμορφα ενυδρεία
Οι πιο καλλιτέχνες
Οι πιο Δραστηριοι
σε αυτό το θέμα θα παρακολουθούμε όχι τον διαγωνισμό αλλά τις συμμέτοχες ανά κατηγορία για να δούμε τι πραγματικά παίζει στον χώρο τον ενυδρείων ποιοι είναι οι πιο δραστήριοι
Για να δούμε τι αποτελέσματα θα έχουμε στο τέλος
περιμένω τα σχόλια σας για το πια κατηγορία θεωρείτε εσείς σαν την πιο ''καλή'' και γιατί
μικροί υποβρύχιοι κήποι
8συμμετοχες
μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι
12συμμετοχες
βιοτοπικά ενυδρεία
6συμμετοχες
Vivarium/Paludarium
1συμμετοχη
Φυτεμένο φυσικά:smt052
Σας φάγαμε νταμαράδες!:grin::p
οχι μονο τους νταμαραδες και τα vivarium
παντως αντικιμενικα τα ενυδρεια με φυτα ειναι το κατι αλλο......
Μικροί υποβρύχιοι κήποι: 30%
Μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι: 44%
Βιοτοπικά ενυδρεία: 22%
Vivarium/Padularium: 3%
παντως αντικειμενικα τα ενυδρεια με φυτα ειναι το κατι αλλο......
είσαι όντως πολύ αντικειμενικός :grin::grin::grin:
αντικειμενικός = που αναφέρεται στην πραγματικότητα έτσι όπως πραγματικά είναι και όχι όπως την αντιλαμβάνεται ένα υποκείμενο
Ή ουσιαστικά που λέει συνέχεια ένας μαθητής μου χαχα: Ουσιαστικά...:p
είσαι όντως πολύ αντικειμενικός :grin::grin::grin:
αντικειμενικός = που αναφέρεται στην πραγματικότητα έτσι όπως πραγματικά είναι και όχι όπως την αντιλαμβάνεται ένα υποκείμενο
νομιζω οτι ειμαι και αυτο μπορει να φανει και απο το γεγονος οτι μικροι και μεγαλοι κηποι εχουν το 74% των συμμετοχων
Για μενα το θεμα ειναι να ειναι οσο πιο κοντα στο βιοτοπο των ψαριων που διατηρουμε ανεξαρτητα αν ειναι μποσταναδικο η ξερακιανο.....Δαγκωτο Βιοτοπικο......κι ας ειναι φυτεμενο:D
δεν ειναι καλητερα να μπορεις να παρεις ενα ενυδρειο στα χερια σου και να κανεις με το aquascaping κατι πιο ομορφο απο πολους βιοτοπους (βλεπε βιοτοπικο θερμαικου) αφου θα περνεις τα καλητερα στοιχεια απο καθε γωνια του πλανιτη ?????
δεν ειναι καλητερα να μπορεις να παρεις ενα ενυδρειο στα χερια σου και να κανεις με το aquascaping κατι πιο ομορφο απο πολους βιοτοπους (βλεπε βιοτοπικο θερμαικου) αφου θα περνεις τα καλητερα στοιχεια απο καθε γωνια του πλανιτη ?????
Ποιος το οριζει??:D Κοιτα μιλας για τον Θερμαικο που ειναι τωρα!!! Με γαλοτσες,καρεκλες,πλυντηρια,σιδερα κ.α σιγουρα θα ειναι αποκρουστικο θεαμα αλλα ενα βιοτοπικο θερμαικου οπως θα πρεπε να ηταν δε θα με χαλαγε καθολου. Με μπαρμπουνακια για corydoras, σκορπιδια,χανους,χορταριες,χειλουδες, κατεργαρηδες και μπαλαδες για τετρα μαζι με τις πρασιναδες του θα ηταν ενα ονειρο:smt118
Τα πιο δυσκολα και καλυτερα ενυδρεια ειναι αυτα που εχουν τις πιο λιγες συμμετοχες.
Ειναι διπλα ενυδρεια γιατι δειχνουν και το υποβρυχειο αλλα και το υπεργειο τμημα του βιοτοπου.
Και μιλαω φυσικα για τα Paludarium.
Τι έχει το ουσιαστικά??:smt107
Κι εγώ το χρησιμοποιώ..:roll:
Τι έχει το ουσιαστικά??:smt107
Κι εγώ το χρησιμοποιώ..:roll:
Το λέω για ένα συμμαθητή μου:D
Λέει:
Ουσιαστικά, εφόσον ο άξονας της γης έχει κλίση 23.5ο+- ως προς τον κάθετο άξονα περιστροφής της γής...
Ουσιαστικά, οι Μυκηναίοι εφόσον ήταν από την ελληνική φυλή αφομοίωσαν σημαντικά στοιχεία του Μινωικού πολιτισμού...
Και άλλα πολλά! Θα πέσετε από τα γέλια αν τον ακούσετε να το λέει:p
Και νόμιζα πως μόνο εμείς οι μαθητές τα παρατηρούμε αυτά καλοί είστε και εσείς. Μια καθηγήτρια πάντως στα Αγγλικά έλεγε συνέχεια λοιπόν ένα σας λέω είχε πει 200(μετρημένο οχι αερολογίες) φορές λοιπόν σε μια ώρα.
Και για να μπω στο θέμα μας μποστάνια για πάντα μπορεί να μην έχω ακόμη αλλά του χρόνου θα λάβω και εγώ συμμετοχή
Και νόμιζα πως μόνο εμείς οι μαθητές τα παρατηρούμε αυτά καλοί είστε και εσείς. Μια καθηγήτρια πάντως στα Αγγλικά έλεγε συνέχεια λοιπόν ένα σας λέω είχε πει 200(μετρημένο οχι αερολογίες) φορές λοιπόν σε μια ώρα.
Και για να μπω στο θέμα μας μποστάνια για πάντα μπορεί να μην έχω ακόμη αλλά του χρόνου θα λάβω και εγώ συμμετοχή
γιατι τωρα τι εχεις????
Καλα , ειστε απιστευτοι !! :D:smt082 Αντε να σας δω τι συμπερασμα θα βγαλετε !
Συμφωνα με τη σκεψη του delta 66, τα paludarium ειναι σαφως τα καλυτεροτερα ολων , αφου δεν εχουμε ...ουτε 1 συμμετοχη :D:D
Ειμαι περιεργος ομως αφου το πατε σε κοντρες να δω ποιοι θα ειναι πιο ενεργοι στα βιοτοπικα.To βασανιστικο ερωτημα λοιπον ειναι:
Nταμαρανθρωποι afrikaaners Vs αμαζονιακοι discusmaniacs
Ακουω προβλεψεις και να πεφτουν τα στοιχηματα..:cool:
για μενα δεν τιθεται ερωτημα
τα ενυδρεία με φυτά
γιατι εχουν απ ολα
και φυτα και δημιουργια και ψαρακια και σαλιγκαρακια γαριδουλες κλπ
ειναι τρισδιαστατη ζωγραφικη:grin:
μακραν καλυτερα
Nταμαρανθρωποι afrikaaners Vs αμαζονιακοι discusmaniacs
Ακουω προβλεψεις και να πεφτουν τα στοιχηματα..:cool:
Πολυ φοβαμαι οτι οι πρωτοι αν αρχισουν να πετανε πετρες στους 2ους.......
Οι 2οι τι να πεταξουν?Αμμο οι δισκους? :D:D
Εγώ προσωπικά απο τότε που γράφτηκα και ξεκίνησα το ενυδρείο μου , εχω αποθηκεύσει το λινκ << ενυδρεία με φυτά>> , γιαυτό και το πρώτο ενυδρείο μου είναι με φυτά!!!!:rolleyes:
Πολυ φοβαμαι οτι οι πρωτοι αν αρχισουν να πετανε πετρες στους 2ους.......
Οι 2οι τι να πεταξουν?Αμμο οι δισκους? :D:D
Εχεις φαει mopani κατακεφαλα; :D
Εγώ προσωπικά απο τότε που γράφτηκα και ξεκίνησα το ενυδρείο μου , εχω αποθηκεύσει το λινκ << ενυδρεία με φυτά>> , γιαυτό και το πρώτο ενυδρείο μου είναι με φυτά!!!!:rolleyes: Eυγε νεε μου ! εσυ επελεξες το σωστο το δρομο :smt045
Τελικα βλεπω οτι οι βιοτοπικανθρωποι αντεπιτιθενται !! με 8 συμμετοχες σημερα εφτασαν τους μικρους υποβρυχιους κηπους :rolleyes:
Μα καλα που πηγαν ολα τα nano φυτεμενα :confused: στειλτε βρε, θα γινουμε ρεζιλι οι μποσταναδες.
lol... :smt041:smt041:smt041
Τα πραγματα αλλαζουν αλλα οχι και τοοοοσοοοοο πολυ :ρ
μικροί υποβρύχιοι κήποι
9συμμετοχες
μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι
14συμμετοχες
βιοτοπικά ενυδρεία
8συμμετοχες
Vivarium/Paludarium
1συμμετοχη
harris samos
24-11-10, 09:25
ξερακιανο και ξερο ψωμι
μπορει ενα φυτεμενο να ειναι ομορφο αλλα δε συγκρινετε με τιποτα με την αγρια ομορφια ενος βιοτοπικου
και αμα θελετε να το παρουμε και απο την αλλη μερια
δε παστονουμε τα ενυδρεια στο λιπασμα και στο co2
βαζουμε μονο νερακι :grin::grin::grin::grin:
Προπαγανδα για τους μποσταναδες
Oι υπευθυνοι για τον ιβριδισμο των ψαριων ειναι οι μποσταναδες, με τοσα χημικα σκευασματα που ριχνουν τα ψαρια γινονται καπως ετσι 36335
Οποτε ΔΑΓΚΩΤΟ KAI ΞΕΡΟ.....:smt041:smt041:smt041
chemical mac
24-11-10, 11:53
Ουσιαστικά κι εφόσον δηλώνω φανατικός μποστανάς τα φυτεμένα είναι τα αγαπημένα μου.
Παρ΄όλα αυτά ένα καλοστημένο ξερακιανό μπορεί να κλέψει καρδιές.
Και θεωρώ κορυφαία στιγμή την ώρα που θα ξεκινήσω το paludarium. Νομίζω ότι με αυτό θα κλείσει ο κύκλος.
thanasis76
24-11-10, 12:27
παιδια η απαντηση ειναι λιγο μπερδεμα.
αν παμε απλα και μονο με την αποψη τι αρεσει στο ματι μας,
τοτε ολα ειναι θεμα γουστου...
αν ομως παμε με το τι ειναι καλλητερο για τα ψαρια που κραταμε σε τοσα λιγα λιτρα, τοτε τα βιοτοπικα ενυδρεια δεν μπορουν να συγκριθουν...
οσο ομορφο και να κανει καποιος ενα φυτεμενο η μη, αν δεν εχει σχεση με τον βιοτοπο του καθε ψαριου που εχουμε μεσα, τοτε καλλητερα να κρατουσαμε το ενυδρειο χωρις ψαρια....:D:D:D
Καί έτσι καί γιουβέτσι!
Καί βουνό καί θάλασσα!
Καί φυτεμένο καί νταμάρι καί φυτεμένο νταμάρι!!!
Δεν είπα την τελευταία μου κουβέντα!
Οι 30 Νοεμβρίου πλησιάζουν! Μάλλον θα κλείσω την πόρτα....
thanasis76
24-11-10, 12:30
Τελικα βλεπω οτι οι βιοτοπικανθρωποι αντεπιτιθενται !! με 8 συμμετοχες σημερα εφτασαν τους μικρους υποβρυχιους κηπους :rolleyes:
Μα καλα που πηγαν ολα τα nano φυτεμενα :confused: στειλτε βρε, θα γινουμε ρεζιλι οι μποσταναδες.
ειστε τυχεροι ποι ολοι εμεις οι βιοτοπικανθρωποι ενδιαφερομαστε μονο για την καλη βιοσημοτητα τον ψαριων μας και δεν κανουμε διαγωνισμους...:D:D
μην παρεξηγισει κανεις τα λογια μου, χιουμορ κανω...:smt052:smt052
dimis_george
24-11-10, 12:42
φουλ φυτεμενο,για παντα!!!!!!!!!!
Μποστανια και ξερο ψωμι!!! Πλησιαζει η ωρα... Όπως φαινεται δεν θα προλαβω να στειλω αυτο που θα ηθελα και ετοιμαζα για τον διαγωνισμό. :( Η προσαρμογη απο emersed δεν πηγε όπως θα ηθελα...
θα στείλω σίγουρα ένα απο τα άλλα μποστανακια μου όμως. Η φωτογραφηση μεινει...
Μποσταναδες ενωθήτε!!!
Κλεόβουλος
24-11-10, 15:16
Καί έτσι καί γιουβέτσι!
Καί βουνό καί θάλασσα!
Καί φυτεμένο καί νταμάρι καί φυτεμένο νταμάρι!!!
Δεν είπα την τελευταία μου κουβέντα!
Οι 30 Νοεμβρίου πλησιάζουν! Μάλλον θα κλείσω την πόρτα....
Όρμα Πάνο!!!
κλεινει η διαφορα με αργους αλλα σταθερους ρυθμους
μικροί υποβρύχιοι κήποι
10συμμετοχες
μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι
14συμμετοχες
βιοτοπικά ενυδρεία
10συμμετοχες
Vivarium/Paludarium
1συμμετοχη
harris samos
25-11-10, 16:47
τι ειναι καλυτερο να στειλεις στη μαχη ????????
10 λιονταρια η 100 προβατα ?????? :D:D:D:D:D
100 προβατα φυσικα
εσυ Λιονταρι το εστειλες το δικο σου?
εχω 4 βιοτοπικα και σε λιγο θα εχω 5. οποτε αν ειχα το δικαιωμα να λαβω μερος...θα τα ειχα ανατρεψει ολα!!! :D
βιοτοπικαριοι...παρτε τους τα σωβρακα!!
harris samos
25-11-10, 20:45
100 προβατα φυσικα
εσυ Λιονταρι το εστειλες το δικο σου? εμεις δεν εχουμε προβατα :D:D:D
ειδες κανενα λιονταρι ??? δικο μου θα ειναι :D:D:D
εχω 4 βιοτοπικα και σε λιγο θα εχω 5. οποτε αν ειχα το δικαιωμα να λαβω μερος...θα τα ειχα ανατρεψει ολα!!! :D
βιοτοπικαριοι...παρτε τους τα σωβρακα!!
Και σε ειχα για μποστανα......:smt041:smt041:smt041 Βιοτοπικαριοι Βιοτοπικαριοι Βιοτοπικαριοι Ολε ολε ολε
υ.γ Με τετοιες προκλησεις παντως εγω θα εφευγα απο επιτροπη και θα δηλωνα συμμετοχη:D
To έστειλα. Βρείτε ποιο είναι... :D
Πωπω οι βιοτοπικανθρωποι το πηραν κατακαρδα και πανε να μας παρουν ολους φαλαγγι..:D
Οσο για τους δισκομανεις,πηρανε τη ρεβανς απο τους νταμαραδες !!
Αντε τωρα που γυριζει, 5 μερες μεινανε....αντε να πιασουμε τις 40+ συμμετοχες που ηταν και ο πρωταρχικος μου στοχος.;)
Μολις 3μερες πριν την ληξη αντε παιδια στειλτε φωτο
μικροί υποβρύχιοι κήποι
11συμμετοχες
μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι
16συμμετοχες
βιοτοπικά ενυδρεία
12συμμετοχες
Vivarium/Paludarium
2συμμετοχη
thanasis76
27-11-10, 13:16
μπορω να βαλω και ολα τα βιοτοπικα νταμαρια που εχω στησει κατα καιρους????:D:D:D
αμα ειναι μεσα στο 2010 ναι μπορεις
thanasis76
27-11-10, 13:36
αμα ειναι μεσα στο 2010 ναι μπορεις
αστεια το ειπα αλλα ευχαριστω!!!! νομιζω πως αν το ενυδρειο δεν υπαρχει δεν ειναι σωστο να μπαινει σε ενα διαγωνισμο...:smt052:smt052
μπορει να μπει αρκει να ειναι μεσα στο 2010 αυτα λενε οι κανονες δεν νομιζω οτι δεν ειναι σωστο
-------------------------
στειλε και ασε τις χαζες δικαιολογιες αλλιως θα κανω βουντου στο νεο σου ενυδρειο και δεν το εχεις γεμισει ακομα :)
Κλεόβουλος
27-11-10, 17:51
μπορω να βαλω και ολα τα βιοτοπικα νταμαρια που εχω στησει κατα καιρους????:D:D:D
Στείλε βρε να τους βγουν τα μάτια :grin::grin:
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
μικροί υποβρύχιοι κήποι
11συμμετοχες
μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι
16συμμετοχες
βιοτοπικά ενυδρεία
13συμμετοχες
Vivarium/Paludarium
3συμμετοχη
Αντε αλλα 2 ενυδρεια παιδια :)
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
μικροί υποβρύχιοι κήποι
18συμμετοχες
μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι
17συμμετοχες
βιοτοπικά ενυδρεία
18συμμετοχες
Vivarium/Paludarium
5συμμετοχες
harris samos
29-11-10, 19:01
σας περασαμε :D:D:D:D
18 βιοτοπικα 17 μποστανια
τα μικρα δε τα μετραω ειναι φιντανια :D:D:D:D:D
Ε ρε βιοτοπικαριοι...
Ειμαστε πολλοι τελικα!
Την σωσαμε την παρτιδα νταμαροδισκαδες...:smt041
Τώρα τι ακριβώς κοινό έχουν τα νταμάρια με τα δισκοενυδρεία, μόνον εσείς που φτιάξατε αυτή την ανίερη συμμαχία :p κατά των φυτεμένων ξέρετε.
Κι αν υποθέσουμε ότι και πολλά μποστάνια μπορούν να χαρακτηριστούν βιοτοπικά, τότε εσείς οι βιοτοπιθηκάνθρωποι:D είστε η πρώτη δύναμη στο φόρουμ, χα χα.:smt043
Μου θυμίζετε την επομένη των εκλογών, που οι πάντες πανηγυρίζουν σα να είναι νικητές, ακόμη κι αυτοί που πήραν 10%.
Γιατί η αλήθεια δεν μπορεί να πλαστογραφηθεί και τα νούμερα άλλα λένε: φυτεμένα 40 / καραφλά 18, ούτε οι μισοί από μας δεν είστε βρεεεε.:smt041
harris samos
29-11-10, 19:34
ειπαμε τα μικρα ειναι φιντανια :D:D:D:D
Δεν υπαρχουν μονο φαλακρα βιοτοπικα Κωστα Κωστα μου...:D
ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
μικροί υποβρύχιοι κήποι
19συμμετοχες
μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι
20συμμετοχες
βιοτοπικά ενυδρεία
19συμμετοχες
Vivarium/Paludarium
7συμμετοχες
27 συμμετοχες
μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι
24 συμμετοχες
βιοτοπικά ενυδρεία
20 συμμετοχες
Vivarium/Paludarium
8 συμμετοχες
Πολλες οι συμμετοχες και με εξαιρετικα ενυδρεια!
Μπραβο σε ολους! :smt041
ποσοστα
μικροί υποβρύχιοι κήποι
27 συμμετοχες 34,2%
μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι
24 συμμετοχες 30,3%
βιοτοπικά ενυδρεία
20 συμμετοχες 25,3%
Vivarium/Paludarium
8 συμμετοχες 10,2%
Κλεόβουλος
01-12-10, 10:51
Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες:smt041:smt041:smt041
harris samos
01-12-10, 14:58
ειδατε με λιγο τσιγκλισμα ποσοι βαλατε χαχαχα:D:D:D:D
79 συμμετοχές ;;; ΜΠΡΑΒΟ σε όλες :smt041
Από του χρόνου (αν βρω φυτά:smt084) θα σας έρθω και εγώ!!!:)
Και για να μην ξεφύγουμε από το πνεύμα αυτού του θέματος, ας αναλύσουμε λίγο τις συμμετοχές:
Οι υποβρύχιοι κήποι (μικροί και μεγάλοι) που συμμετείχαν ήταν 51 σε σύνολο 79 ενυδρείων, δηλαδή 64,5%.
Αν προσθέσουμε και τους υποβρύχιους κήπους με λίγο νερό:p (vivaria-paludaria) πάμε στο εντυπωσιακό 74,7%
Δεν μπορεί λοιπόν να υπάρξει αμφιβολία ότι ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής του διαγωνισμού, ήταν τα μποστάνια.
Τα βιοτοπικά ήταν 20 στα 79, δηλαδή το υπόλοιπο 25,3%, αλλά κι αυτά μπορούν να χωριστούν σε υποκατηγορίες:
8 είναι Αφρικάνικα νταμάρια, δηλαδή το 10,1%
7 είναι δισκάδικα, δηλαδή το 8,8%
5 είναι διάφορα βιοτοπικά, κυρίως Αμαζονίου.
Αν αυτά τα νούμερα αντιπροσωπεύουν τα ποσοστά των ενυδρείων που διατηρούμε, τότε βγαίνουν τα εξής συμπεράσματα:
- 3 στα 4 ενυδρεία είναι μποστάνια, ή αλλιώς φουλ φυτεμένα.
- 1 στα 10 ενυδρεία είναι νταμάρι με κιχλίδες από τις Αφρικάνικες λίμνες.
- 1 στα 11 ενυδρεία φιλοξενεί αποκλειστικά δίσκους.
Προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι Αφρικανοί είναι μόνο 1 στους 10, μάλλον θα πρέπει να το κοιτάξουν αυτό.:D
Επίσης θα πρέπει να τονιστεί ότι μιλάμε μόνο για ενυδρεία γλυκού νερού, αφού δεν ξέρουμε πόσοι ασχολούνται με τα αλάτια.
Αλήθεια πού είναι οι θαλασσινοί?? Μήπως έπρεπε να δημιουργηθεί ξεχωριστή κατηγορία και για αυτούς??
Περιμένοντας λοιπόν την διαδικασία της ψηφοφορίας, θα ήθελα να συγχαρώ τον εμπνευστή και διοργανωτή του διαγωνισμού,
τον Raven, για την επιτυχία και να ευχηθώ να καθιερωθεί σε ετήσια βάση και του χρόνου να ξεπεράσουμε τις 100 συμμετοχές.
Κλεόβουλος
01-12-10, 17:59
:cry::smt089:smt102:smt088:smt022:oops:
να δούμε του χρόνου που θα κατατάξεις τα φυτεμένα νταμάρια :smt019
Αλήθεια πού είναι οι θαλασσινοί?? Μήπως έπρεπε να δημιουργηθεί ξεχωριστή κατηγορία και για αυτούς??
Πολυ καλη ιδεα ... ειναι παντα σε ολους τους διαγωνισμους "παραμελημενοι" :( ΚΡΙΜΑ γιατι εχουν ενυδρεια κοσμηματα ...
Αλεξ λες???
harris samos
02-12-10, 00:17
Και για να μην ξεφύγουμε από το πνεύμα αυτού του θέματος, ας αναλύσουμε λίγο τις συμμετοχές:
Οι υποβρύχιοι κήποι (μικροί και μεγάλοι) που συμμετείχαν ήταν 51 σε σύνολο 79 ενυδρείων, δηλαδή 64,5%.
Αν προσθέσουμε και τους υποβρύχιους κήπους με λίγο νερό:p (vivaria-paludaria) πάμε στο εντυπωσιακό 74,7%
Δεν μπορεί λοιπόν να υπάρξει αμφιβολία ότι ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής του διαγωνισμού, ήταν τα μποστάνια.
Τα βιοτοπικά ήταν 20 στα 79, δηλαδή το υπόλοιπο 25,3%, αλλά κι αυτά μπορούν να χωριστούν σε υποκατηγορίες:
8 είναι Αφρικάνικα νταμάρια, δηλαδή το 10,1%
7 είναι δισκάδικα, δηλαδή το 8,8%
5 είναι διάφορα βιοτοπικά, κυρίως Αμαζονίου.
Αν αυτά τα νούμερα αντιπροσωπεύουν τα ποσοστά των ενυδρείων που διατηρούμε, τότε βγαίνουν τα εξής συμπεράσματα:
- 3 στα 4 ενυδρεία είναι μποστάνια, ή αλλιώς φουλ φυτεμένα.
- 1 στα 10 ενυδρεία είναι νταμάρι με κιχλίδες από τις Αφρικάνικες λίμνες.
- 1 στα 11 ενυδρεία φιλοξενεί αποκλειστικά δίσκους.
Προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι Αφρικανοί είναι μόνο 1 στους 10, μάλλον θα πρέπει να το κοιτάξουν αυτό.:D
Επίσης θα πρέπει να τονιστεί ότι μιλάμε μόνο για ενυδρεία γλυκού νερού, αφού δεν ξέρουμε πόσοι ασχολούνται με τα αλάτια.
Περιμένοντας λοιπόν την διαδικασία της ψηφοφορίας, θα ήθελα να συγχαρώ τον εμπνευστή και διοργανωτή του διαγωνισμού,
τον Raven, για την επιτυχία και να ευχηθώ να καθιερωθεί σε ετήσια βάση και του χρόνου να ξεπεράσουμε τις 100 συμμετοχές. αρα οι αφρικανοι και οι δισκαδες ειναι λιγοι και καλοι χεχεχεχε
οπως ξανα ειπα 10 λιονταρια η 100 προβατα :rolleyes:
-------------------------
επρεπε να γινει και μια κατηγορια για τα θαλλασινα ειναι αστερια τα περισοτερα
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.