PDA

Επιστροφή στο Forum : Eheim compact 300 κυκλοφ.??

teodgeor
21-11-10, 18:09
Εχω εναν κυκλοφοριτη eheim compact 300 καινουργιο που μου ειχε δωσει ενας φιλος. Θελω να τον χρησιμοποιησω σαν δευτερο φιλτρο αλλα δεν ξερω που μπαινει , σε εξωτερικο κουτι ? σε εσωτερικο? δηλαδη τι να αγορασω για να τον βαλω να λειτουργησει? Ψαχνω αλλα δεν βγαζω ακρη, που θα βρω να αγορασω το κουτι του, ευχαριστω

georgis4
21-11-10, 18:18
Εχω εναν κυκλοφοριτη eheim compact 300 καινουργιο που μου ειχε δωσει ενας φιλος. Θελω να τον χρησιμοποιησω σαν δευτερο φιλτρο αλλα δεν ξερω που μπαινει , σε εξωτερικο κουτι ? σε εσωτερικο? δηλαδη τι να αγορασω για να τον βαλω να λειτουργησει? Ψαχνω αλλα δεν βγαζω ακρη, που θα βρω να αγορασω το κουτι του, ευχαριστω
Αυτο εχεις?
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1214
Αν ναι τοτε ειναι απλα ενας κυκλοφορητης και οχι φιλτρο...εγω αλλα και αλλοι χρησιμοποιουν την αντλια πχ για να αδειαζουνε νερο απο το ενυδρειο στις αλλαγες......Ακομα και να κατασκευασεις με καποια *πατεντα* καποιο ειδος φιλτρου η συγκεκριμενη ειναι λιγο αδυναμη θα ελεγα...για να αδειαζεις το νερο απο το ενυδρειο ομως ειναι μια χαρα :D
Δεν μπαινει σε καποιο φιλτρο δηλαδη.

teodgeor
21-11-10, 18:26
Ναι αυτο εχω , δηλαδη αυτο δεν μπαινει σε καποιο εσωτερικο κουτι για να λειτουργησει?

georgis4
21-11-10, 18:53
Ναι αυτο εχω , δηλαδη αυτο δεν μπαινει σε καποιο εσωτερικο κουτι για να λειτουργησει?
Οχι φιλε μου....το χρησιμοποιουν απλα για κυκλοφορια νερου σε μεροι του ενυδρειου που θελει κυκλοφορια η οπως ειπα το καλυτερο που ειναι το ανετο αδειασμα του νερου στην αλλαγη.Βαζεις το λαστιχο σου στην εξοδο βυθιζεις την αντλια στο ενυδρειο και αδειαζεις οσο θελεις!:)