Επιστροφή στο Forum : Τα γραφεία του συλλόγου πάνε για κλείσιμο.
Κάποτε μία παρέα ανθρώπων, που έψαξε λίγο παραπάνω αυτό που γούσταρε, έφτιαξε ένα σύλλογο (http://www.aquarist.gr/) με σκοπό (http://www.aquarist.gr/PSFE/katastat.htm) να βοηθήσει όσους θέλουν να διατηρούν υδρόβιους οργανισμούς με αξιοπρέπεια, αλλά και να προχωρήσει αυτό το «χόμπι» ένα επίπεδο παραπέρα. Και το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό. Φτιάχτηκε και το πρώτο φόρουμ (ανεξάρτητο του συλλόγου), ώστε η διάδοση της γνώσης να είναι πιο εύκολη, αυτό εδώ που μιλάμε, και αργότερα εμφανίστηκαν και άλλα.
Παρόλο που κανείς δε με υποχρέωσε, πέρα από το φιλότιμό μου, ένιωσα την ανάγκη να γραφτώ σε αυτό το σύλλογο και να ενισχύσω αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίσουν τη δράση τους. Να στηρίξω όλους όσοι είναι πρόθυμοι να με πληροφορήσουν και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω τους επόμενους.
Πάει ένας μήνας και δυστυχώς έπεσα στη χειρότερη ίσως στιγμή του συλλόγου. Στη φάση που αυτοί που τον στηρίζουν είναι ελάχιστοι και για να βγουν τα έξοδα πληρώνουν από την τσέπη τους και τα γραφεία του συλλόγου είναι ένα βήμα πριν το κλείσιμο.
Αν δεν είμαι το νεώτερο μέλος του συλλόγου σίγουρα είμαι ένας από αυτούς που γράφτηκαν τελευταίοι. Όμως, όντας μέλος είμαι ένα κομμάτι αυτού και δεν μπορώ να μην κάνω έκκληση για βοήθεια προς όλους όσοι πιστεύουν ότι έχουν κερδίσει και το ελάχιστο από την ύπαρξη του συλλόγου αυτού. Από τη μείωση των τιμών των καταστημάτων τα τελευταία χρόνια και την παραμικρή πληροφορία μέχρι τα εξειδικευμένα σεμινάρια και τη βοήθεια στη διάσωση ψαριών προς εξαφάνιση.
Ένας σύλλογος είναι τόσο δυνατός όσο τα μέλη του και η παραμικρή βοήθεια αυτή τη στιγμή είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Όλοι μπορούμε να είμαστε παρόντες στις συναντήσεις, έστω και όχι κάθε εβδομάδα. Όλοι μπορούμε να δίνουμε την αστεία ετήσια συνδρομή. Όλοι έχουμε γνώμη στη βελτίωση της λειτουργίας του. Ένας σύλλογος δεν είναι κλειστό club, αλλά ανήκει σε όλα τα μέλη του.
Σε λίγες μέρες στο σύλλογο γίνονται εκλογές (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=45958) και αν μέχρι τότε δεν έχει αλλάξει κάτι τα γραφεία του συλλόγου θα κλείσουν, κάτι το οποίο θα είναι τεράστιο πισωγύρισμα, αλλά δε γίνεται αλλιώς. Έχω μιλήσει αυτό το μήνα με άλλα παιδιά του συλλόγου και παραβρέθηκα την περασμένη εβδομάδα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. και, παρόλο που κανείς δεν το θέλει, εάν τα πράγματα παραμείνουν ως έχουν δεν υπάρχει λύση πέρα του λουκέτου των γραφείων. Μπαίνουν νοίκια από τις τσέπες ανθρώπων που δεν είναι υποχρεωμένοι και το κάνουν για όλους μας.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ να κάνουν τη βόλτα (http://www.aquarist.gr/PSFE/meetings.htm) τους από το σύλλογο στις επόμενες συναντήσεις και να βοηθήσουν όπως μπορεί ο κάθε ένας, κυρίως όμως με την εγγραφή (http://www.aquarist.gr/PSFE/aitisi.htm) τους και παίρνοντας τα περιοδικά (http://www.aquarist.gr/magazine/magazine.htm) του συλλόγου, τα οποία περιέχουν πολύ αξιόλογη ύλη.
Και κλείνοντας να παρακαλέσω να μην αρχίσει η μουρμούρα για το τις πταίει, αλλά να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε γιατί όλοι μας έχουμε μόνο να κερδίσουμε. Τα πιο παλιά μέλη ήδη οργανώνουν τις επόμενες δράσεις του συλλόγου και θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά οι υποχρεώσεις τρέχουν και «αύριο» ίσως να είναι πολύ αργά.
Ευχαριστώ πολύ,
Στέλιος (ένα απλό μέλος που νοιάζεται)
Τωρα να μας δω...... και 1ος εγω.....
εγω μπορει να ειμαι στην επαρχια.
αλλα ειμαι αντιθετος στο να κλεινουν
"μαγαζια" "γραφεια" οτιδιποτε ειναι για το καλο
και δειχνουν το σωστο τροπο.
αν και ανεργος 12 μηνες τωρα.
δεν θα φαω 2 φορες σουβλακι
και τα χρηματα θα ηθελα με καπιο τροπο
να πανε στον πανελληνιο συλογο ΦΙΛΩΝ του ενυδρειου.
πιστευω οτι αν ο καθενας που βοηθειθηκε απο εδω μεσα
παρει και απο ενα βιβλιο ισως παρατηνουμε λιγο ακομα
το συλογο. πολυ θα ηθελα να ημουν μελος και ο λογος ειναι να γνωρησω
αλο κοσμο απο κοντα για να δω αν εχουν αυτη την τρελλα και αγαπη,
γιαυτο το χομπι οπως εγω.
τελος παντον αρκετα σας ζαλησα.
πως θα μπορουσα να αγορασω καπια τευχη?
συμφωνω με τον mpampi19. (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=6158)
δυστυχως ειμαι ακομα ανηλικος και δεν μπορω να γινω μελος.αλλα περιοδικο θελω να παρω.
Φίλε Μπάμπη μπορεί τα γραφεία να είναι στην Αθήνα, αλλά ο σύλλογος είναι πανελλήνιος, όπως και η δράση του. Σωστά το σκέφτεσαι και έτσι το σκέφτομαι κι εγώ παρόλο που δε μου περισσεύουν.
Για τα περιοδικά έχω βάλει το σύνδεσμο παραπάνω, αλλά ορίστε για ευκολία: http://www.aquarist.gr/magazine/magazine.htm
Noμιζω πως το ποσο της συνδρομης δεν ειναι τραγικο,αν σκεφτει κανεις ποσα δινουμε σε εξοπλισμους κτλ για τα ενυδρεια μας..Ειναι πολυ κριμα να γινει κατι τετοιο.Πιστευω οτι ειμαστε πολλοι για να στηριξουμε τον συλλογο,ας το κανουμε,δεν ειναι τοσο δυσκολο..;)
Φίλε Μπάμπη μπορεί τα γραφεία να είναι στην Αθήνα, αλλά ο σύλλογος είναι πανελλήνιος, όπως και η δράση του. Σωστά το σκέφτεσαι και έτσι το σκέφτομαι κι εγώ παρόλο που δε μου περισσεύουν.
Για τα περιοδικά έχω βάλει το σύνδεσμο παραπάνω, αλλά ορίστε για ευκολία: http://www.aquarist.gr/magazine/magazine.htm
νομιζω πως η παραγκελια εγηνε.(κατα καπιο τροπο).
το ξερω οτι ειναι πανελληνιος απλα εδω κατω ειμαστε σκορπιοι
καμια 20αρια σε ολη την κρητη. και αρκετοι με υποχρεοσεις.
αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην εχω γνωρησει κανεναν.
μη χαλαμε ομως το ποστ.
αντε να παρουμε περιοδικα.
και οτι αλο θα μπορουσε να βοηθειση.
αλωστε εληναρες ειμαστε, στα δυσκολα
φαινομαστε!!!!!!
παιδια γεια και απο μενα.
θα ηθελα να ρωτησω κατι που δεν ξερω.υπαρχουν γραφεια και στην θεσσαλονικη?επειδη δεν το γνωριζω και δεν ξερω πολλα παιδια ακομη καλα,εμεις που απευθινομαστε εαν θελουμε οτιδηποτε?(αγορα περιοδικου ασπουμε που γραφετε)και οι εκλογες που θα γινουν αφορουν και εμας εδω(βορεια ελλαδα)η μονο τα παιδια απο αθηνα?
συγνωμη εαν εγραψα κατι λαθος αλλα δεν ξερω, νεος ακομη εδω οπως ειπα.
σου στελνω pm φιλε exelix. εχω καποιες ιδεες αλλα δες πρωτα το μηνημα μου.
Αγαπητέ φίλε και συνχομπίστα Στέλιο ανοίγεις ένα πολύ μεγάλο θέμα… Καιρό τώρα ακούγεται- συζητιέται το κλείσιμο των γραφείων του συλλόγου. Τα πράγματα όμως τώρα έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Τα ταμεία του ΠΣΦΕ άδειασαν με αποτέλεσμα ο χώρος που μας προσφέρεται για τις συναντήσεις να κλείνει. Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον μέλη να συμβάλουν.
Για όσους παρευρίσκονται κατά διαστήματα στις συναντήσεις θα ακούσεις για ένα μέρος οικείο, ζεστό, δικό τους με ξεχωριστούς φίλους.
Τον τελευταίο καιρό όμως παρατηρείται στις συναντήσεις να παρευρίσκονται 4-5 άτομα και θα ήθελα να επισημάνω μερικά λόγια όπως τα σκέφτομαι μέσα από την καρδιά μου:
Καταρχήν όλοι νοιώθουμε την ανάγκη να μπούμε σε μια ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα και ανταλλαγές απόψεων- ιδεών,
να γνωρίσουμε τα άτομα με τα οποία μιλάμε καθημερινά (γραπτά) μέσα από το forum και να δημιουργήσουμε νέους φίλους,
να παρακολουθήσουμε σεμινάρια και να αναβαθμίσουμε τις γνώσεις μας.
Εδώ θα ήθελα να καλέσω όλους τους ενυδρειόφιλους στις εκλογές του συλλόγου, να ενισχύσουμε με την παρουσία μας και την συνδρομή μας το έργο αυτών των ανθρώπων ώστε να συνεχίσει να υφίσταται ¨ο δικός μας¨ χώρος, να συνεχίσουν τα σεμινάρια και η έκδοση του περιοδικού.
Από εμάς εξαρτάται η βιωσιμότητα του συλλόγου…
παιδια γεια και απο μενα.
θα ηθελα να ρωτησω κατι που δεν ξερω.υπαρχουν γραφεια και στην θεσσαλονικη?επειδη δεν το γνωριζω και δεν ξερω πολλα παιδια ακομη καλα,εμεις που απευθινομαστε εαν θελουμε οτιδηποτε?(αγορα περιοδικου ασπουμε που γραφετε)και οι εκλογες που θα γινουν αφορουν και εμας εδω(βορεια ελλαδα)η μονο τα παιδια απο αθηνα?
Στην Θεσσαλονίκη γίνονται συναντήσεις σχεδόν κάθε Κυριακή στο Les Amis στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία και είναι ανοιχτές σε όλους.
Αρκεί να παρακολουθήσεις το θέμα στο GAB για να ενημερώνεσαι.
Στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν όλα τα οικονομικώς εντάξει μέλη του ΠΣΦΕ και φυσικά και όλοι όσοι μένουν εκτός Αθηνών με ψηφοδέλτιο που θα τους αποσταλεί.
Για περιοδικά δες εδώ http://www.aquarist.gr/magazine/magazine.htm
και αν θέλεις μπορούμε να σου τα στείλουμε με κούριερ ή να τα παραλάβεις ο ίδιος στις συναντήσεις μας.
Για ότι άλλο θέλεις μπορείς να στείλεις μέιλ στο info@aquarist.gr
δυστυχως ειμαι ακομα ανηλικος και δεν μπορω να γινω μελος.αλλα περιοδικο θελω να παρω.
Μπορεί να γραφτεί κάποιος συγγενής ή φίλος σου αντί για εσένα ;)
Και εγώ είμαι ακόμα ανήλικος:mad:
6981giwrgos
21-11-10, 09:58
εγω θελω να γραφτω στον συλογο αλλα αυτη την περιοδο δεν υπαρχει σαλιο....:mad::mad::mad::mad::mad: ουτε για εγραφη ουτε για περιοδικα...:(:(:(:( υπολογιζω τα χρηστουγεννα που θα δουλεψω λιγο να μαζεψω κανενα ψιλο και με τον νεο ετος να γραφτω και εγω στον συλογο....
Γιαννης Μ5
21-11-10, 09:58
Στελιο και Δημητρη τα ειπαμε και εχθς.Ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ να κλεισουν τα γραφεια του συλλογου.Αν και καπου στην πορεια η δραστηριοτητα του συλλογου ειχε μια στασιμοτητα πιστευω οτι πρεπει να βοηθησουμε τον συλλογο να ανακαμψει.Τα 30 ευρω τον χρονο αντιστοιχουν σε 8 λεπτα(του ευρω)την ημερα.Το ποσο ειναι γελοιο,οσον αφορα τα χρηματα που φευγουν καθημερινα για το χομπι,για τσιγαρα,καφε,βενζινη κτλ.Και μην μου πειτε δεν περισσευουν.....Ολοι οι ψαγμενοι,οι πραγματικοι χομπιστες θα πρεπει να βοηθησουν τον συλλογο,ετσι ωστε να μπορεσουν να παρουν απο αυτον.Τι θα παρουν;;;Θα παρουν οργανωμενα σεμιναρια(να μαθουν κατι παραπανω απο αυτα που μπορουν να παρουν στο ιντερνετ),να φερουν καποιο κλαδεμα(το οποιο θα μπει σε ενυδρειο για να αναπτυχθει και να δωσει και αλλα κλαδεματα,για να παρουν και αλλοι)και να παρουν καποιο αλλο(το οποιο εχει φερει αλλο μελος),να παρει ζωντανες τροφες(προκειμενου να ξεκινησει την δικια του καλλιεργεια)και να ταισει τα ψαρακια του,να μπορει να εχει εκπτωση σε μαγαζια την οποια θα του εχει εξασφαλισει ο συλλογος,να μπορει να εχει ενα μερος να πιει ενα καφε και να συζητησει προβληματα-αποριες που μπορει να εχει(απο κοντα ΠΑΝΤΑ ειναι καλυτερα και δεν παρεξηγησε κιολας)και αλλα πολλα(οπως τα υπο εξαφανιση ψαρια που ειχε κανει εισαγωγη ο Τολης και τα αναπαρηγαγε με περιπου 500 μικρα και τα οποια εστειλε σε ολο τον κοσμο προκειμενου να συμβαλλει οσο μπορει στην διασωση του ειδους).Οσο για τις συναντησεις της Θεσσαλονικης,θα ηθελα να ρωτησω τον george,ποσα απο τα παιδια που βρισκονται στις συναντησεις,ειναι μελη στον συλλογο;;;;;;Πιστευω οτι ολοι πρεπει το επομενο Σαββατο να ερθετε στα γραφεια του συλλογου,να γνωρισετε τα παιδια πισω απο αυτον(ναι ειναι αυτοι που απαντανε στις αποροιες σας) και να βοηθησετε τον συλλογο να συνεχισει να εχει τον χωρο του(τον οποιο εμεις θα γεμιζουμε καθε Σαββατο).Γιατι ειναι πραγματικα απογοητευση,γι αυτους που φευγουν απο το σπιτι τους και τις οικογενεις τους καθε Σαββατο,προκειμενου να ανοιξουν τα γραφεια,να βλεπουν τα ιδια ατομα.Για να κλεισω θα ηθελα να πω σε αυτους που αγαπανε πραγματικα το χομπι και θελουν να το πανε ενα σκαλι παραπανω να ερθουν το Σαββατο να γραφτουν και να ψηφισουν(και να συνεχισουν να ερχονται βεβαια,εφοσον σωσουμε τον χωρο)ετσι ωστε να δωσουν το συνθημα οτι ο συλλογος υπαρχει πραγματικα και να ξανασυνεχισει την δραστηριοτητα που ειχε καποτε και που πρεπει να εχει......
Ειμαι επαρχία και δεν γίνεται να εγγραφώ μπορώ όμως να αγοράσω περιοδικά που σίγουρα βοηθούν και αυτά πράγμα που το έκανα. Ελπίζω να βοήθησα και εγω λίγο ωστε αν και δύσκολο ο σύλλογος να ορθοποδήσει πάλι.
Γιαννης Μ5
21-11-10, 10:21
Ειμαι επαρχία και δεν γίνεται να εγγραφώ μπορώ όμως να αγοράσω περιοδικά που σίγουρα βοηθούν και αυτά πράγμα που το έκανα. Ελπίζω να βοήθησα και εγω λίγο ωστε αν και δύσκολο ο σύλλογος να ορθοποδήσει πάλι.
Γιατι δεν μπορεις να γραφτεις;Ο συλλογος ειναι πανελληνιος.
Ειμαι επαρχία και δεν γίνεται να εγγραφώ .
η εγγραφη στο συλλογο δεν ειναι προνομιο μονο των αθηναιων. κι εγω επαρχια ειμαι...μαλλον επαρχια της επαρχιας...;)
Τοτε σίγουρα μόλις μαζέψω λεφτά θα το κάνω
μια διαπίστωση προς προβληματισμό....
σε αυτό το κάλεσμα βλέπω περισσότερους από εκτός Αθήνας.... οι της Αθήνας που είναι????
ειναι στη φυση του ανθρωπου να ελκεται απο αυτο που δε μπορει να εχει...και να μην εκτιμα το σημαντικο που ηδη εχει....
το πρωτο μερος αφορα τους επαρχιωτες (ελειψη χωρου)..και το 2ο τους Αθηναιους (οχι ολους φυσικα)...
λυπαμαι που ακουγεται πικρο...αλλα ειναι μια αληθεια.
Γιαννης Μ5
21-11-10, 10:49
Καλα ειναι και Κυριακη σημερα και πολλοι ακομα κοιμουνται.....Παντως αυτο που ειπες Πανο εχει και μια βαση.....Για να δουμε.....
pavlos2003
21-11-10, 10:55
Ναι, θα στείλω το έντυπο εγγραφής.
Θυμάμαι παλιότερα και ο Γιώργος "Μπόλι μαν" είχε κάνει κάποια κίνηση προσπαθώντας να μας αφυπνήσει σχετικά με το σύλλογο αλλα πολλές φορές η αμέλεια....
Να σας πω και απο μια άλλη οπτική γωνία, τα χρήματα που γλυτώνουμε ετησίως απο την αγορά κάποιων υλικών, φυτών, πέτρες, ξύλα, ψάρια κ.ο.κ που χαρίζονται τακτικά απο δώ και τα αποκτούμε δωρεάν, μπορεί κάλλιστα να πηγαίνουν στην ενίσχυση του συλλόγου και να πιάνουν και τόπο....
Ίσως να μη φανώ σε συναντήσεις και εκδηλώσεις - δεν είναι αυτός ο σκοπός που γράφομαι, ούτε να αποκτήσω κάποια προνόμοια ή δώρα,
περισσότερο σημαντικό για μένα είναι το να εξακολουθεί να υπάρχει ο σύλλογος με τις δραστηριότητες τα μέλη και το έργο του...
Χάρις στην ύπαρξη του και στη βοήθεια των μελών γνώρισα ένα υπέροχο χόμπι το οποίο και προσπαθώ να απολαμβάνω με το σωστότερο δυνατό τρόπο, για όσο τελοσπάντων με κρατήσει (ίσως και για πάντα...)
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια λοιπόν οφείλω να πω σε όλους όσους πρωτοστάτησαν για όλο αυτό το έργο, και το να στείλω μια "ξερή" συνδρομή είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω παρά την...τραγική οικονομική συγκιρία......
Γιαννης Μ5
21-11-10, 10:57
Ναι, θα στείλω το έντυπο εγγραφής.
Θυμάμαι παλιότερα και ο Γιώργος "Μπόλι μαν" είχε κάνει κάποια κίνηση προσπαθώντας να μας αφυπνήσει σχετικά με το σύλλογο αλλα πολλές φορές η αμέλεια....
Να σας πω και απο μια άλλη οπτική γωνία, τα χρήματα που γλυτώνουμε ετησίως απο την αγορά κάποιων υλικών, φυτών, πέτρες, ξύλα, ψάρια κ.ο.κ που χαρίζονται τακτικά απο δώ και τα αποκτούμε δωρεάν, μπορεί κάλλιστα να πηγαίνουν στην ενίσχυση του συλλόγου και να πιάνουν και τόπο....
Να ερθεις κιολας μια βολτα....;););)
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι: Εστω οτι κάνω εγω τώρα την συνδρομή. Αμα κάνουν 10 άτομα παραπάνω συνδρομή θα σωθεί ο σύλλογος; Δεν αμφισβητώ την δράση του, (είχα δει και μια ενημέρωση που είχατε κάνει σε κάποιο κανάλι για τα τροποποιημένα και βαμμενα κ.ο.κ. ψάρια) και τα σεμιναρια που διοργανώνεται φαίνονται ενδιαφέρονται, παρόλο που δεν θα μπορέσω να παρεβρεθώ μάλλον ποτε σε ενα καθότι όλα γίνονται στην Αθήνα. Ομως επειδή τα λεφτά όπως όλοι ξέρουμε δεν φυτρώνουν στα δέντρα, πως ξέρω οτι η συνδρομή μου δεν θα παει στο ντούκου αμα κλείσει ο Σύλλογος σε ενα μήνα ή και λιγότερο;
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι: Εστω οτι κάνω εγω τώρα την συνδρομή. Αμα κάνουν 10 άτομα παραπάνω συνδρομή θα σωθεί ο σύλλογος; Δεν αμφισβητώ την δράση του, (είχα δει και μια ενημέρωση που είχατε κάνει σε κάποιο κανάλι για τα τροποποιημένα και βαμμενα κ.ο.κ. ψάρια) και τα σεμιναρια που διοργανώνεται φαίνονται ενδιαφέρονται, παρόλο που δεν θα μπορέσω να παρεβρεθώ μάλλον ποτε σε ενα καθότι όλα γίνονται στην Αθήνα. Ομως επειδή τα λεφτά όπως όλοι ξέρουμε δεν φυτρώνουν στα δέντρα, πως ξέρω οτι η συνδρομή μου δεν θα παει στο ντούκου αμα κλείσει ο Σύλλογος σε ενα μήνα ή και λιγότερο;
O σύλλογος δεν πρόκειται να κλείσει ! Θα συνεχίσει να υπάρχει και θα προσπαθεί πάντα να προωθήσει τους σκοπούς του.
Όσο για το "όλα γίνονται στην Αθήνα" για ρίξε μια ματιά εδώ :
http://www.aquarist.gr/PSFE/activities.htm
Έχουν γίνει και πολλές άλλες εκδηλώσεις εκτός Αθηνών που δεν αναφέρονται στο site.
Καλημερα σε ολους,
Πραγματικα με στεναχωρει το θεμα αυτο με το κλεισιμο των γραφειων του συλλογου.Λαθος μου που δεν εκανα ανανεωση της ενγραφης μου στο συλογο μεχρι σημερα,ειχα αρκετα κολληματα και το παραμελλησα.Μεσα στην εβδομαδα ελπιζω να καταφερω να το κανω.
Χαιρομαι που πραγματικα ειμαι(ή ημουν) μελος αυτου συλογου.
Επειδη τεθηκε και θεμα επαρχιας,οπως μιλησε και ο Πανος για "Επαρχια της επαρχιας" για εμενα αυτη η φραση ειναι αντιπροσωπευτικη,αν σκεφτει κανεισ οτι για ενα και μονο αντιχλωριο πρεπει να παω στο ποιο κοντινο πετ που ειναι 50 χλμ μακρια,παρολαυτα γραφτικα στον συλογο γιατι με χαροποιει το γεγονος οτι ειμαι ενα κομματι μιας ομαδας που με βοηθησαν να κανω το 100αρι "τσιρκο" μου ενα πραγματικο ενυδρειο και να προχωρισω σε κατι μεγαλυτερο.
Πραγματικα χαιρομαι που υπαρχει ενας συλογος που αντιπρωσοπευει το χομπι μας.
Και μιλω για τον συλογο και οχι απλα για τα γρφεια γιατι πιστευω οτι αν κλεισουν τα γραφεια θα χαθει και ενα μεγαλο μερος του συλογου και αυτο θα παει πολυ πισω το χομπι μας.
Συγνωμη για το μεγεθος του ποστ,αλλα εχω τοσες σκεψεις στο μυαλο μου που δεν μπορω να τισ εκφρασω ολες.
Θοδωρης.
παρόλο που δεν θα μπορέσω να παρεβρεθώ μάλλον ποτε σε ενα καθότι όλα γίνονται στην Αθήνα.
Κανεις μεγαλο λαθος τα σεμιναρια δεν γινονται μονο Αθηνα.
Μπορεί να γραφτεί κάποιος συγγενής ή φίλος σου αντί για εσένα ;)
αυτο κανω τωρα.ψηνω τον πατερα μου!:D
Εγω με την πρωτη ευκαιρια θα κανω την εγγραφη.Απλα θα ηθελα να δω κινησεις του συλλογου και στην πατρα(βιοτοπικες καταδυσεις)!!!Οσο για επιλογη των δωρων (χωρις να ειμαι γνωστης της καταστασης)απλα δεν μου στεκει στο μυαλο αφου οι λαχνοι κληρωνονται τυχαια!!!Πως θα γινε επιλογη των δωρων λοιπον?Δεν υπαρχει λογος να παρεξηγουμαστε, το μονο που μας δενει ειναι το χομπυ μας!!!!:)
Απλα θα ηθελα να δω κινησεις του συλλογου και στην πατρα(βιοτοπικες καταδυσεις)!!!Ο
οι βιοτοπικες καταδυσεις εγιναν ΚΑΙ στην πατρα...και μαλιστα ημουν εκει!!! :smt041
Εγ καθότι όλα γίνονται στην Αθήνα.
φιλε τσουμ ..οι βιοτοπικες καταδυσεις...ξεκινησαν απο Αλεξανδρουπολη..μια απο τις πιο ακριτικες πολεις...συνεχιστηκαν θεσσαλονικη και πατρα..
[QUOTE=panos-alex/polis;510935]οι βιοτοπικες καταδυσεις εγιναν ΚΑΙ στην πατρα...και μαλιστα ημουν εκει!!! :smt041/QUOTE]Θα ξανα ηθελα να ερθετε και εγω θα σας βοηθησω οσο μπορω...
Πιστευω οτι ηρθε η ωρα για ολους τους χομπιστες να αποδειξουμε ποσο αγαπαμε το χομπυ μας και ειμαστε ετοιμοι να βοηθησουμε να υπαρχει. Νομιζω οτι ειναι το ελαχιστο που θα μπορει να συνεισφερει ο καθενας για την διατηρηση της λειτουργιας του. Εγω προσωπικα γνωριζω ελαχιστα ατομα μεσα απο το φορουμ, δεν εχω παρεβρεθει ποτε σε συναντησεις (αλλου εχω παει) αλλα η γνωση που εχω αποκομισει απο τα ενυδρειακα φορα ειναι τεραστια!!! Αυτη τη στιγμη λοιπον θα πρεπει να ανταποδωσω με εναν τροπο το δικο μου ευχαριστω σε μια δυσκολη στιγμη του συλλογου που στη δικη μου δυσκολη στιγμη ηταν εκει Παρον!! Ειναι ωραιο να δινεις και οχι μονο να παιρνεις. Αυτα απο μενα φιλοι συντοπιτες.
Χριστόφορος Μίχας
21-11-10, 16:19
Ηδη στείλαμε με τη γυναίκα μου ξεχωριστές αιτήσεις εγγραφής για να πληρώσουμε 2 φορές το ποσό. Περιμένω μειλ (υποθέτω??) για το πώς θα στείλουμε τα χρήματα. Αν είναι να κλείσει ο σύλλογος λόγω οικονομικής δυσπραγίας, τότε αντί να φλυαρούμε στο φόρουμ, να σπεύσουμε όλοι να βοηθήσουμε ουσιαστικά.
manthos333
21-11-10, 18:09
καλησπερα και απο εμενα
Ειμαι νεος στο χωρο και πιστευω οτι αυτο το χομπι εχει ανοιξει ενα νεο οριζωντα τοσο σε εμενα οσο και στα παιδια μου
Η πραγματικοτητα ειναι οτι χωρεις τον συλογο ολοι θα ειμασταν ερμαια στα χερια των επαγγελματιων που ασχολουνται
τοσο οι γνωσεις οσο και η βοιθεια που μου πρωσφερθηκε ειναι πολυτημη γιατι δεν αποσκοπει σε καποιο κερδος και εχω υποχρεωση να την πρωσφερω και εγω στο μελον
Μεχρη τωρα εχω βρεθει μονο μια φορα στην συγγεντρωση του συλογου κατι που σιγουρα θα αλαξει
Δεν θα ηθελα να κλισει ο συλογος και καλο ειναι ολοι οι αθηναιοι να δεινουμε το παρον τακτικα αν οχι καθε σαββατο
Ως μέλος του ΔΣ του ΠΣΦΕ να το ξαναπώ για μια ακόμη φορά για όσους δεν το κατάλαβαν ότι ο σύλλογος δεν πρόκειται να κλείσει και θα συνεχίσει το έργο του.
Υπάρχει απόφαση του ΔΣ για να κλείσει ο χώρος που διατηρούσαμε στην Αθήνα. Για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στην ΓΣ και στις εκλογές που έρχονται.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:Σε 3-4 μήνες είναι και η έκθεση καλύτερα να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα και εκει είναι μια ευκαιρία να φανεί ποιοι αγαπάνε τον σύλλογο.:D
Στρατηγέ μου...έχω ήδη μιλήσει με τον Mikenuke για την έκθεση και το θέμα προχωράει. Όταν υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο θα ενημερωθείτε όλοι.
;)
Γιαννης Μ5
22-11-10, 16:17
Αντε παιδια,να βοηθησουμε ολοι.;)
Για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στην ΓΣ και στις εκλογές που έρχονται.
Γι'αυτο τον λογο ολα τα μελη καινουρια κ παλια συναντηση στις 27/11 στην ΓΣ να παρουμε τις αποφασεις.
Μια που αναφερθηκαν τοσα ατομα στα περι του συλογου, σαν ατομο εστω που γραφτηκα μεσα στο φορουμ πιστευω οτι δεν θα πρεπει να αφηνουμε κατι να φταση στο χειλος του γρεμου για να το εξωτερικευσουμε. Και λογω πειρας και λογω ηλικιας πιστευω πως πολλα δημιουργουνται μεσα στους συλογους απο κακη διαχειριση και αποφασεις των Δ.Σ. χωρις να θελω να θιξω κανεναν γιατι ολοι πιστευω αλλοι λιγο και αλλοι πολυ προσφερουν. Βασικο ειναι οι οφειλες και φυσικα η εισπραξη τους, των εγγεγραμμενων μελων και η αυξηση φυσικα νεων μελων. Τωρα λογω δυσκολων γενικα καταστασεων θα πρεπει να περιορισουμε τα εξοδα και να μπορεσουμε να τον κρατησουμε. Ισως λογω χρονου να μην μπορουμε να παραβρεθουμε σε συγκεντρωσεις βλεπεται ομως ποιοι συμμετεχουν καθημερινα και μπορειται με επι μερους μηνυματα να τους γραψεται στον συλογο. Αλλωστε δεν ειναι ο μονος συλογος που εχει δυσκολιες απλα θελουν τα πραγματα περισσοτερο ελεγχο και λιγη προσπαθεια απο τους διοικουντες και να ειστε σιγουροι οτι θα εχεται την υποστηριξη του κοσμου ολου αυτου που σας επισκεπτεται καθημερινα μεσα στο φορουμ.
Γιαννης Μ5
22-11-10, 17:23
Μια που αναφερθηκαν τοσα ατομα στα περι του συλογου, σαν ατομο εστω που γραφτηκα μεσα στο φορουμ πιστευω οτι δεν θα πρεπει να αφηνουμε κατι να φταση στο χειλος του γρεμου για να το εξωτερικευσουμε. Και λογω πειρας και λογω ηλικιας πιστευω πως πολλα δημιουργουνται μεσα στους συλογους απο κακη διαχειριση και αποφασεις των Δ.Σ. χωρις να θελω να θιξω κανεναν γιατι ολοι πιστευω αλλοι λιγο και αλλοι πολυ προσφερουν. Βασικο ειναι οι οφειλες και φυσικα η εισπραξη τους, των εγγεγραμμενων μελων και η αυξηση φυσικα νεων μελων. Τωρα λογω δυσκολων γενικα καταστασεων θα πρεπει να περιορισουμε τα εξοδα και να μπορεσουμε να τον κρατησουμε. Ισως λογω χρονου να μην μπορουμε να παραβρεθουμε σε συγκεντρωσεις βλεπεται ομως ποιοι συμμετεχουν καθημερινα και μπορειται με επι μερους μηνυματα να τους γραψεται στον συλογο. Αλλωστε δεν ειναι ο μονος συλογος που εχει δυσκολιες απλα θελουν τα πραγματα περισσοτερο ελεγχο και λιγη προσπαθεια απο τους διοικουντες και να ειστε σιγουροι οτι θα εχεται την υποστηριξη του κοσμου ολου αυτου που σας επισκεπτεται καθημερινα μεσα στο φορουμ.
Αν εννοεις φορουμ το gab θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι δεν εχει σχεση με τον συλλογο.Ο συλλογος ειναι πανελληνιος(και οχι του φορουμ)και θα πρεπει να τον στηριζουν ολα τα ενυδρειακα φορουμ.;)
Αν εννοεις φορουμ το gab θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι δεν εχει σχεση με τον συλλογο.Ο συλλογος ειναι πανελληνιος(και οχι του φορουμ)και θα πρεπει να τον στηριζουν ολα τα ενυδρειακα φορουμ.;)
Συμφωνω οτι ο συλογος ειναι πανελληνιος αλλα εμεσα η αμεσα εχει σχεση με ολα τα ενδρυακα φορουμ γιατι τα μελη του ειναι μεσα σε αυτα. Μπορει και πιστευω οτι μεσα απο αυτα μπορει να λειτουργει καλυτερα παρα σε συναντησεις και μονον. Και ισως αυτο να μην χρησιμοποιηθηκε στο σημειο που θα επρεπε αγαπητε Γιαννη τι εχουμε να χασουμε ωστε να βελτιωθη ο συλογος εκτος αν υπαρχουν αντιρησεις που δεν τις γνωριζουμε.
Γιαννης Μ5
22-11-10, 17:43
Συμφωνω οτι ο συλογος ειναι πανελληνιος αλλα εμεσα η αμεσα εχει σχεση με ολα τα ενδρυακα φορουμ γιατι τα μελη του ειναι μεσα σε αυτα. Μπορει και πιστευω οτι μεσα απο αυτα μπορει να λειτουργει καλυτερα παρα σε συναντησεις και μονον. Και ισως αυτο να μην χρησιμοποιηθηκε στο σημειο που θα επρεπε αγαπητε Γιαννη τι εχουμε να χασουμε ωστε να βελτιωθη ο συλογος εκτος αν υπαρχουν αντιρησεις που δεν τις γνωριζουμε.
Ο συλλογος εχει δικο του φορουμ μονο για τα μελη του.Αλλωστε στις συναντησεις δεν μπορουν να ερχονται ολοι.Πολλα μελη ζουν βορεια Ελλαδα.Συμφωνω με 1000 οτι χρειαζεται καποια βελτιωση οσον αφορα την δραστηριοτητα του,αλλα θα πρεπει να ειμαστε και εμεις παρον με οποιο τροπο μπορει ο καθενας,για να δωσουμε την ωθηση.Αλλωστε ο συλλογος παντα ηταν ανοικτος σε προτασεις μελων.;)
Γι'αυτο τον λογο ολα τα μελη καινουρια κ παλια συναντηση στις 27/11 στην ΓΣ να παρουμε τις αποφασεις.
Η επαναληπτική ΓΣ θα γίνει στις 4/12. Τότε πρέπει να έρθουν όλοι και όχι στις 27/11.
dimis_george
22-11-10, 20:02
Στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν όλα τα οικονομικώς εντάξει μέλη του ΠΣΦΕ και φυσικά και όλοι όσοι μένουν εκτός Αθηνών με ψηφοδέλτιο που θα τους αποσταλεί...ποτε θα τους αποσταλει??μετα τις εκλογες???αν δεν κανω λαθος,οι εκλογες ειναι την κυριακη...νομιζω πως επρεπε να το ειχαμε παραλαβει ηδη!!(εφοσων αποστελετε με το ταχυδρομειο)
Στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν όλα τα οικονομικώς εντάξει μέλη του ΠΣΦΕ και φυσικά και όλοι όσοι μένουν εκτός Αθηνών με ψηφοδέλτιο που θα τους αποσταλεί...ποτε θα τους αποσταλει??μετα τις εκλογες???αν δεν κανω λαθος,οι εκλογες ειναι την κυριακη...νομιζω πως επρεπε να το ειχαμε παραλαβει ηδη!!(εφοσων αποστελετε με το ταχυδρομειο)
Για διάβασε εδώ :
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=508813&postcount=1
Εν προκειμένω τυπικά η ΓΣ ορίζεται το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου
Τα μέλη που επιθυμούν να είναι υποψήφια μέλη του Δ.Σ ή της Ε.Ε. μπορούν να στείλουν την υποψηφιότητα τους στο info@aquarist.gr μέχρι και τις 26 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα.
Βρε παιδιά σε 5 εργάσιμες που μένουν ανάμεσα στα 2 Σαββατοκύριακα, θα στείλετε ταχυδρομικά τα ψηφοδέλτια και θα σας τα στείλουμε πίσω σταυρωμένα?
Και θα προλάβουν να παραληφθούν από εσάς έγκαιρα και να καταμετρηθούν στις εκλογές? Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι από την διαδικασία?
Τα ψηφοδέλτια θα σταλούν με email στα μέλη του ΠΣΦΕ που κατοικούν εκτός Αθηνών.
Τα τυπώνετε....σταυρώνετε και τα βάζετε σε έναν φάκελλο τον οποίο και θα στείλετε με το ταχυδρομείο σε δικηγόρο.
Εκείνος θα μας τα φέρει στην ΓΣ για να καταμετρηθούν.
Λοιπόν, σε λίγες ώρες παρουσιάζομαι στη μονάδα μου... Κανονίστε μετά την προπαίδευση να έχει κάνει ο καθένας το κομμάτι του και να έχει μείνει ανοιχτό!
Τα ψηφοδέλτια θα σταλούν με email στα μέλη του ΠΣΦΕ που κατοικούν εκτός Αθηνών.
.....
ΟΚ Γιώργο, ευχαριστώ.
Λοιπόν, σε λίγες ώρες παρουσιάζομαι στη μονάδα μου...
Καλή θητεία και καλό κουράγιο, σε περιμένουμε πίσω γερό και ορεξάτο. Όλα θα πάνε καλά και με τον Σύλλογο και με το στρατιωτικό σου, μη μασάς.:)
Παιδια θα ηθελα και εγω να βοηθησω ειμαι καινουργιος στο φορουμ αλλα το ποναω γιατι περα απο την πλακα αν δεν ηταν αυτο θα ειχα χασει πολλα λεφτα με τις σφαλμενες αγορες που θα εκανα...Ειμαι ανηλικος ομως..Γιατι ενας ανιλικος δεν μπορει να γραφτει στον συλογο..??
Παιδια θα ηθελα και εγω να βοηθησω ειμαι καινουργιος στο φορουμ αλλα το ποναω γιατι περα απο την πλακα αν δεν ηταν αυτο θα ειχα χασει πολλα λεφτα με τις σφαλμενες αγορες που θα εκανα...Ειμαι ανηλικος ομως..Γιατι ενας ανιλικος δεν μπορει να γραφτει στον συλογο..??
Γιατί έτσι αναφέρει το καταστατικό του συλλόγου.
υπαρχουν ομως 1002 τροποι ενας ανηλικος να βοηθησει το συλλογο....βοηθεια δεν ειναι μονο η οικονομικη συνδρομη ;)
παρακολουθωντας το θεμα που ανοιχτηκε και παρευρισκομενος σχεδον ανελειπως απο την στιγμη που εγινα μελος στις συναντησεις του συλλογου εχω να αναφερω τα εξης :αμετρητες οι φορες που εχει γινει θεμα στη συναντηση το πως και το γιατι ενω πολλοι ειναι αυτοι που γραφουν στα φορα δεν εχουν ερθει ουτε για βολτα στα γραφεια ..αντι να πληρωσετε 6 ευρω για ενα καφε στην καφετερια μπορειτε καλλιστα να ερχεστε στα γραφεια οπου και θα ενισχυσετε το ταμειο και θα απολαυσετε καφε-αναψυκτικο ή οτι θελετε και φυσικα θα ανταλλαξετε γνωσεις με τα υπολοιπα μελη ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ...Οσες παρακλησεις και να γινουν απο εδω ,αν καποιος πραγματικα δεν παρευρεθει δεν πιστευω οτι θα καταλαβει ποτε τι εστι συναντηση,συνομιλια,κλπ κλπ...Δεν ειναι μονο η οικονομικη συνεισφορα,ο καθενας μπορει να βοηθα στη διατηρηση των γραφειων και στην υπαρξη του συλλογου με πολλους τροπους..Δυστηχως ακομα και οσες φορες προλαβαινω να πηγαινω φετος στα γραφεια (λογω 3λυκειου και διαβασματος) βρισκομαστε συνεχεια τα ιδια ατομα ..Η δραστηριοτητες πολλες,το οικονομικο κανονιζεται,ιδεες υπαρχουν ..ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ..??
Γιαννης Μ5
23-11-10, 18:06
παρακολουθωντας το θεμα που ανοιχτηκε και παρευρισκομενος σχεδον ανελειπως απο την στιγμη που εγινα μελος στις συναντησεις του συλλογου εχω να αναφερω τα εξης :αμετρητες οι φορες που εχει γινει θεμα στη συναντηση το πως και το γιατι ενω πολλοι ειναι αυτοι που γραφουν στα φορα δεν εχουν ερθει ουτε για βολτα στα γραφεια ..αντι να πληρωσετε 6 ευρω για ενα καφε στην καφετερια μπορειτε καλλιστα να ερχεστε στα γραφεια οπου και θα ενισχυσετε το ταμειο και θα απολαυσετε καφε-αναψυκτικο ή οτι θελετε και φυσικα θα ανταλλαξετε γνωσεις με τα υπολοιπα μελη ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ...Οσες παρακλησεις και να γινουν απο εδω ,αν καποιος πραγματικα δεν παρευρεθει δεν πιστευω οτι θα καταλαβει ποτε τι εστι συναντηση,συνομιλια,κλπ κλπ...Δεν ειναι μονο η οικονομικη συνεισφορα,ο καθενας μπορει να βοηθα στη διατηρηση των γραφειων και στην υπαρξη του συλλογου με πολλους τροπους..Δυστηχως ακομα και οσες φορες προλαβαινω να πηγαινω φετος στα γραφεια (λογω 3λυκειου και διαβασματος) βρισκομαστε συνεχεια τα ιδια ατομα ..Η δραστηριοτητες πολλες,το οικονομικο κανονιζεται,ιδεες υπαρχουν ..ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ..??
+ 10000000000.:smt023:smt023
Λιγο καθυστερημένο:
Αμα βρίσκεται σε τόσο μεγάλη κρίση ο σύλλογος, γιατί δεν έγινε καμια αναφορά στο αλλο φορουμ, το Aquazone; Εκείνοι δεν είναι χομπύστες;
Τωρα δεν πιστευω να έγινε καμια αρπαχτή που λέμε, αλλα... Αναμένω απάντηση.
Λιγο καθυστερημένο:
Αμα βρίσκεται σε τόσο μεγάλη κρίση ο σύλλογος, γιατί δεν έγινε καμια αναφορά στο αλλο φορουμ, το Aquazone; Εκείνοι δεν είναι χομπύστες;
Τωρα δεν πιστευω να έγινε καμια αρπαχτή που λέμε, αλλα... Αναμένω απάντηση.
Διαβασε τα μηνυματα εκει στο αντιστοιχο section και θα καταλαβεις! ;)
http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=240
??? Δεν κοιτάω σωστά;
Διαβασε τα μηνυματα εκει στο αντιστοιχο section και θα καταλαβεις! ;)
αφου εχετε παραπονα γιατι δεν ζητατε να καταργηθει το section ? ;)
οταν μια "σχεση" εχει προβλημα κοιταμε να διορθωσουμε το προβλημα και οχι να καταργησουμε τη σχεση....
οταν μια "σχεση" εχει προβλημα κοιταμε να διορθωσουμε το προβλημα και οχι να καταργησουμε τη σχεση....
δυστυχως ομως εγω δεν βλεπω να γινεται κατι (καποιο ποστ , καποιο θεμα ) , εκτος εαν ολα γινονται off record τοτε ζητω συγνωμη .
αφου εχετε παραπονα γιατι δεν ζητατε να καταργηθει το section ? ;)
Μια που απευθυνεις την ερωτηση σου απαντω:
Εγω ειμαι εκπροσωπος του ΠΣΦΕ?
Αν ρωτας την αποψη μου ... Για μενα η καταργηση που λες εχει γινει ηδη απο περισυ ... με τις ειρωνιες των διαχειριστων του ... και παλι και να ηθελα να πω κατι δεν εχω την δυνατοτητα μιας που ηταν η αφορμη που μπανιαριστηκα απο εκει ... (δε θα μπω στο κοπο να κανω ψευτικους λογαριασμους για να αποδειξω τιποτα ... :D) :rolleyes:
Μια που απευθυνεις την ερωτηση σου απαντω:
Εγω ειμαι εκπροσωπος του ΠΣΦΕ?
Αν ρωτας την αποψη μου ... Για μενα η καταργηση που λες εχει γινει ηδη απο περισυ ... με τις ειρωνιες των διαχειριστων του ... και παλι και να ηθελα να πω κατι δεν εχω την δυνατοτητα μιας που ηταν η αφορμη που μπανιαριστηκα απο εκει ... (δε θα μπω στο κοπο να κανω ψευτικους λογαριασμους για να αποδειξω τιποτα ... :D) :rolleyes:
εσυ βγηκες πρωτος να απαντησεις :) οποτε μιλας εκ μερους καποιου ? :D
Για να μπανιαριστηκες ολο και καποιος λογος θα υπηρχε ... παντα υπαρχει καποιος λογος σε ολα τα φορουμ :)
Μπορείς να διαβάσεις αυτό (σήμερα το είδα μετά τα το ποστ σου)
http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36569&st=0
και αν καταλάβεις γιατί μπανιαρίστηκε πες μου κι εμένα...
Πάντα θα υπάρχουν λόγοι και αφορμές για μπαν ;)
(Αν ξεφέβγουμε από το θέμα ας πέσει σβου)
Μπορείς να διαβάσεις αυτό (σήμερα το είδα μετά τα το ποστ σου)
http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36569&st=0
και αν καταλάβεις γιατί μπανιαρίστηκε πες μου κι εμένα...
Πάντα θα υπάρχουν λόγοι και αφορμές για μπαν ;)
(Αν ξεφέβγουμε από το θέμα ας πέσει σβου)
για να μην ξεφυγουμε ...
σου στελνω την απαντηση με πμ :)
Οσο για αυτο που εχω με κοκκινα .
Εχεις απολυτο δικαιο .
Αν και ξεφευγουμε ... μπανιαριστικα για αυτο το λογο (ισως ηταν η αφορμη)
Ετσι οπως το βλεπω γιατι δε πηρα μερος στα χαχανισματα των εκει υπευθυνων (οπως αρκετοι γλυφτες) με ειρωνικα σχολια προς τον ΠΣΦΕ ... Βοηθανε ολα αυτα παρα πολυ τον Συλλογο αλλα και οσα μελη το διαβαζουν ωστε να βλεπουν τι εμπαθεια υπαρχει! :smt041
Ειμαι και μηδενιστης ... αρα μη με τρελενετε και πολυ! :smt020
εγω βλεπω κολλημενα μυαλα ....και ανθρωπους που φοβουνται τα φαντασματα και τις σκιες του παρελθοντος....τι "ασκους του αιολου" και μαλ***ιες διαβασα...
εχουν περασει χρονια και ευτυχως εχουμε αθροα εισοδο νεων στο χωρο του ενυδρειου ......με μυαλα απαλλαγμενα απο προηγουμενες ιντριγκες και διαμαχες αλλα και απολυτη αδιαφορια για τη μιζερια και τη διχονοια των "παλιων".....και ολα αυτα αλλα και ολοι αυτοι...καποτε θα ξεχαστουν.
τωρα με το να προσπαθουν να διαιωνισουν ματαια καποιες καταστασεις...δε ξερω τι πετυχαινουν...ας χαρουν οσο χρονο εχουν-γιατι δεν εχουν πολυ..ο κοσμος θα τους ξεχασει συντομα.......και δε μιλαω για κανενα φορουμ συγκεκριμενα...αλλα για μεμονωμενους κολλημενους ανθρωπους.
δυστυχως ο συλλογος δεν υποστηριχθηκε οσο επρεπε -ισως καλυτερα να πω πολεμηθηκε- γιατι καποιοι το ανηγαγαν σε προσωπικο επιπεδο...αλλα οπως ειπα και πιο πανω...οι νεοι δεν εχουν καμια διαθεση να μαθουν και πολυ περισσοτερο να ενστερνιστουν τα "περσινα ξινα σταφυλια".
harris samos
28-11-10, 16:00
αρχησανε παλι τα μπουνιδια ????
α καλα
ηθελα να ηξερα γιατι τραβανε μερικοι ζορι ????
περνετε απο καπου ποσοστα ????
τι να πω αντι να βοιθησουμε κανενα νεο παιδι να μαθει 5 πραματα τσακονομαστε σα τις κατινες και ασχολουμαστε γιατι μπαναρανε το γιωργο κλπ
Πες τα βρε Χαρη!!! :p
Και ο ΠΣΦΕ τους ιδιους στοχους εχει ... να βοηθησει να φτιαχνουμε τα ενυδρεια μας σωστα και να τα κανουμε ακομα καλυτερα για τις ψαρουκλες μας!!! ... :smt041
Γιαννης Μ5
28-11-10, 16:18
Τo θεμα ειναι τα γρφεια που κλεινουν(αν και το παραπανω λινκ μου προξενησε ΠΟΛΥ γελιο.Αφορμη ψαχνανε και επειδη δεν τους δωθηκε,την βρηκαν μονοι τους....)
harris samos
28-11-10, 16:19
εγω τα λεω αλλα ποιος μ ακουει
οσο για το ΑΖ εχω να πω ενα πραμα εγω γραφτηκα στο φορουμ αλλα δεν εγραψα ποτε και ουτε θα γραψω και ο λογος ειναι γιατι η πολητικη αυτου του φορουμ ειναι εντελος με σκοπο τη διαφημηση καποιον μαγαζιων και προιοντων τωρα αμα ειστε μερικοι χαφταλα και οτι σας δινουν το τρωτε καλα να παθετε και να συνεχησετε να γραφετε και να σας πουλανε φυκια για μεταξοτες κορδελες
αμα καποιος θελει να στρωσει ενα ενυδρειο ολοι εδω στο GAB λενε αμεσος παρε απο καποιον μπολι στο ΑΖ γιατι λενε βαλε βακτηριδια τα συμπερασματα δικα σας
Τo θεμα ειναι τα γρφεια που κλεινουν(αν και το παραπανω λινκ μου προξενησε ΠΟΛΥ γελιο.Αφορμη ψαχνανε και επειδη δεν τους δωθηκε,την βρηκαν μονοι τους....)
Γνωμη μου παντος ειναι πως
εαν εισασταν τοσο φανατισμενοι με το συλλογο οπως εισαστε εδω στο φορουμ τα γραφεια δεν θα εκλειναν .
Δεν σας φταιει ουτε το gab ουτε το az ουτε το gd ουτε κανεις που κλεινουν .
Για το ποιος εκανε λαθος , που , ποτε , γιατι , πρεπει να το βρουν οι υπευθυνοι του συλλογου και οχι εγω .
Καλη συνεχεια .
ασχετα με το τι σκοπο εχει το καθε φορουμ χωριστα και το πως το κρινει ο καθεις....το θεμα ειναι οτι ολα τα φορα θα πρεπει να στηριζουν το συλλογο -οχι τυπικα δινοντας του ενα βημα μονο να μιλαει- αλλα ουσιαστικα προβαλλοντας τον και ενθαρρυνοντας τα μελη του να ερθουν σε επαφη μαζι του.
εαν εισασταν τοσο φανατισμενοι με το συλλογο οπως εισαστε εδω στο φορουμ τα γραφεια δεν θα εκλειναν ..
δεκα φανατισμενοι δεν μπορουν να κανουν τιποτα αν δεν ανταποκρινονται τα υπολοιπα ατομα οπως π.χ. εσυ! δεκα ατομα που οργανωνουν σεμιναρια, δινουν συνεντευξεις...προωθουν με ολη τη σημασια της λεξης και χωρις συμφεροντα το χομπυ..και βλεπουν εσενα να μενεις εκτος. (και αλλους σαν εσενα)
μας λες δηλαδη οτι εμεις οι "φανατισμενοι" με το συλλογο δε καναμε τη δουλεια μας σωστα...οτι δεν τρεξαμε αρκετα ...ενω οσοι απεχουν (οπως εσυ) δεν εχουν καμια ευθυνη...
το ακουσαμε και αυτο :smt120:smt120
Για το ποιος εκανε λαθος , που , ποτε , γιατι , πρεπει να το βρουν οι υπευθυνοι του συλλογου και οχι εγω ..
κανεις δε χρειαζεται να βρει τιποτα..ο συλλογος χρειαζεται ατομα που δεν απεχουν επιδεικτικα οπως εσυ! που απο τη μια δεν τον στηριζουν αλλα απο την αλλη ασχολουνται με το ποιος εφταιξε και πως και ποτε....και κανουν και προτασεις...
Καλη συνεχεια .
Να εισαι καλα ... ηταν απολαυστικη και επικοδομητικη συζητηση (που μας θυμισε αρκετα και μας εκανε να γελασουμε) ... πηγαινε τωρα στο fb να πεις οτι δεν ειπες!!! :D
Καλη συνεχεια και σε σενα!! ;)
ασχετα με το τι σκοπο εχει το καθε φορουμ χωριστα και το πως το κρινει ο καθεις....το θεμα ειναι οτι ολα τα φορα θα πρεπει να στηριζουν το συλλογο -οχι τυπικα δινοντας του ενα βημα μονο να μιλαει- αλλα ουσιαστικα προβαλλοντας τον και ενθαρρυνοντας τα μελη του να ερθουν σε επαφη μαζι του.
δεκα φανατισμενοι δεν μπορουν να κανουν τιποτα αν δεν ανταποκρινονται τα υπολοιπα ατομα οπως π.χ. εσυ! δεκα ατομα που οργανωνουν σεμιναρια, δινουν συνεντευξεις...προωθουν με ολη τη σημασια της λεξης και χωρις συμφεροντα το χομπυ..και βλεπουν εσενα να μενεις εκτος. (και αλλους σαν εσενα)
μας λες δηλαδη οτι εμεις οι "φανατισμενοι" με το συλλογο δε καναμε τη δουλεια μας σωστα...οτι δεν τρεξαμε αρκετα ...ενω οσοι απεχουν (οπως εσυ) δεν εχουν καμια ευθυνη...
το ακουσαμε και αυτο :smt120:smt120
κανεις δε χρειαζεται να βρει τιποτα..ο συλλογος χρειαζεται ατομα που δεν απεχουν επιδεικτικα οπως εσυ! που απο τη μια δεν τον στηριζουν αλλα απο την αλλη ασχολουνται με το ποιος εφταιξε και πως και ποτε....και κανουν και προτασεις...
Καλος Η κακος δεν μπορω το ''τρυπακι'' του να γραφτω σε καποιον συλλογο , οποιος και αν ειναι αυτος οτι και αν αφορα .
Δεν νομιζω οτι κανω σε καποιον κακο με αυτο !!!
Καλος Η κακος δεν μπορω το ''τρυπακι'' του να γραφτω σε καποιον συλλογο , οποιος και αν ειναι αυτος οτι και αν αφορα .
Και για αυτο η αποψη σου εχει ειδικο βαρος ... ;)
Aπορώ γιατί το συνεχίζετε.....
τοτε απορω γιατι εκφερεις γνωμη....και ριχνεις ευθυνες....δεν εχει αλλα θεματα το gab να ασχοληθεις??
ο gta γιατι μαλλον δεν εχει κατι καλυτερο να κανει....
εγω γιατι δε θελω να μενουν αναπαντητα οσα κατεβαζει καποιος απο το κεφαλι του...
Εδω και πολυ καιρο αναρωτιεμαι και εγω το ιδιο ...
Δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση....
Γιωργο εισαι και μηδενιστης.......:D
Δεν πολυκαταλαβα γιατι αυτος ο ΤΑΝ τα πηρε......
dimitris21
28-11-10, 17:37
μερικές φορές πραγματικά αναρωτιεμαι, πόσο IQ χρειάζεται καποιος για να καταλάβει ότι, μια προσωπική πρωτοβουλία κάποιου η οποία είναι υπέρ του συλλόγου, δεν είναι πρωτοβουλία του συλλόγου.
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο exelix θεωρούν μερικοί ότι ήταν υποχρεωμένος να κάνει και το ίδιο θέμα και στο ΑΖ.
εγώ έβαλα αγγελία υπέρ του συλλόγου στο GAB και στο GD. μήπως να απολογηθώ γιατί δεν το έβαλα και στο ΑΖ?
θα τρελαθούμε τελείως?
ο σύλλογος ότι ανακοινώσεις κάνει εδώ τις ίδιες ανακοινώσεις κάνει σε όλα τα φόρουμ που συμμετέχει. η διαφορετική αντιμετώπιση είναι από τα φόρουμ προς το σύλλογο
Γιαννης Μ5
28-11-10, 17:55
εαν εισασταν τοσο φανατισμενοι με το συλλογο οπως εισαστε εδω στο φορουμ τα γραφεια δεν θα εκλειναν .
Δεν σας φταιει ουτε το gab ουτε το az ουτε το gd ουτε κανεις που κλεινουν .
Για το ποιος εκανε λαθος , που , ποτε , γιατι , πρεπει να το βρουν οι υπευθυνοι του συλλογου και οχι εγω .
Καλη συνεχεια .
Τι φανατισμενοι βρε αδερφε;;;Φανατισμενος ημουν καποτε και μονο για τον Ολυμπιακο(Γιωργο ηταν βαζελοι γι αυτο σε μπαναρανε).Εγω εχω κανα 2μηνο που παω στα γραφεια και επειδη ειδα καποια πραγματα σωστα,που δεν θα τα γνωριζα αν δεν πηγαινα,εχω κανει ενα ποστ για να γνωρισουν και αλλα παιδια αυτα που και εγω αγνοουσα.Ειπε κανεις πως φταινε τα φορουμ για το κλεισιμο των γραφειων;;;;Σου ζητησε κανεις να βρεις τι εγινε λαθος;;;Αυτοι που πηγαινουμε στις συναντησεις,λιγο πολυ ξερουμε τι πηγε λαθος και αυτοι που πρεπει κοιτανε να τα διορθωσουν......Απλα πραγματα.Αν εσυ αισθανεσαι οτι ο συλλογος δεν σε αντιπροσωπευει και δεν σε καλυπτει μην γραφεσαι.....Το οτι ο Στελιος exelix ανοιξε αυτο το ποστ,ειναι γιατι ηρθε και ειδε 5 πραγματα και πιστευει οτι εχει πολλα να δωσει ο συλλογος σε ολους μας....;)
Εγώ δεν το έγραψα με κακό σκοπο ή επικριτικά. Αυτό που ήθελα να πώ είναι οτι όταν κάποιος αντιμετωπίζει τοσό σοβαρό πρόβλημα ζητάει βοήθεια απο όπου μπορεί.Ετσι, μου φάνηκε παράξενο που δεν υπήρχε το αντίστοιχο θέμα στο ΑΖ κ γι'αυτό τον λόγω είπα να ρωτήσω.
Για την όλη παρεξήγηση που είχε γίνει δεν γνώριζα τίποτα γιατί τότε δεν είχα ενυδρείο μου φαίνεται! (πρεπει να έχει πάνω απο 1,5 χρόνο έτσι; ). Και πάλι, επειδή δεν είμαστε ζώα θα έπρεπε οι υπευθηνοι του συλλόγου αλλα και του ΑΖ να συνεργαστούν ωστε να βρούν μια λύση και να μπει τελος στην παρεξήγηση. Απο την στιγμή που δεν εγινε τίποτα απο καμία απο τις δύο πλευρες (οι μεν ειρωνία, οι δε αδιαφορία) φταίνε και οι δύο εξίσου.
Απο εκει και πέρα, αφου δεν υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ των δύο "ομάδων" και δεν υπάρχει πρόθεση για λύση της αντιπαράθεσης, θα πρέπει να σβηστεί το ΑΖ απο τα λίνκ του Συλλόγου και ο Συλλογος ως κατηγορία του ΑΖ.
Τί είναι το gd;:smt120:confused:
gd= greek discus...δισκοφορουμ ;)
αν παντως οσοι εχουν γραψει τη γνωμη τους στα ποστ περι συλλογου υποστηριζαν και το συλλογο....δε θα υπηρχε θεμα κλεισιματος των γραφειων...
αλλα σαν γνησιοι ελληνες ξερουμε να εκφερουμε απλα τη γνωμη μας και να κανουμε υποδειξεις....απο πραξεις ομως με ουσια υστερουμε....
δε το λεω για κανεναν προσωπικα και δεν αφορα μονο αυτη την κουβεντα αλλα τις αμετρητες που εχουν γινει τοσα χρονια στα φορα.
Και πάλι, επειδή δεν είμαστε ζώα θα έπρεπε οι υπευθηνοι του συλλόγου αλλα και του ΑΖ να συνεργαστούν ωστε να βρούν μια λύση και να μπει τελος στην παρεξήγηση. Απο την στιγμή που δεν εγινε τίποτα απο καμία απο τις δύο πλευρες (οι μεν ειρωνία, οι δε αδιαφορία) φταίνε και οι δύο εξίσου.
Απο εκει και πέρα, αφου δεν υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ των δύο "ομάδων" και δεν υπάρχει πρόθεση για λύση της αντιπαράθεσης, θα πρέπει να σβηστεί το ΑΖ απο τα λίνκ του Συλλόγου και ο Συλλογος ως κατηγορία του ΑΖ.
Και συναντήσεις έγιναν και συζητήσεις έγιναν και ο ΠΣΦΕ υποστήριξε όλες τις τελευταίες εκδηλώσεις που διοργάνωσε το ΑΖ.
Συγγνώμη που επεμβαίνω δεν το συνηθίζω και ζητώ τη κατανόησή σας .
....... μαλ***ιες διαβασα...
Λόγω του ότι είναι επι προσωπικού θα σε παρακαλούσα πολύ να ανακαλέσεις .
Και συναντήσεις έγιναν και συζητήσεις έγιναν και ο ΠΣΦΕ υποστήριξε όλες τις τελευταίες εκδηλώσεις που διοργάνωσε το ΑΖ.
Είναι και άλλες εκδηλώσεις Γιώργο και ο σύλλογος είναι σύλλογος και τα φόρουμ είναι φόρουμ .
Σαν ηγεσία του ΑΖ ήρθαμε στο σύλλογο και γραφτήκαμε ομαδικά , όσοι δεν ήταν γραμμένοι και κάποιοι πλήρωσαν διπλές συνδρομές , αγόρασαν περιοδικά τίμησαν το ταμείο του μπάρ στα γραφεία του συλλόγου όπως έπρεπε και πρότειναν κάποια πράγματα για να βοηθήσουν .
Μία προσπάθεια έγινε έστω και μικρή ( ; ) από την ηγεσία του ΑΖ .
Ίσως έλειπε μια ποιο "ποιοτική" επαφή ...........;;;
Συγγνώμη που επεμβαίνω δεν το συνηθίζω και ζητώ τη κατανόησή σας .
Είναι και άλλες εκδηλώσεις Γιώργο και ο σύλλογος είναι σύλλογος και τα φόρουμ είναι φόρουμ .
Σαν ηγεσία του ΑΖ ήρθαμε στο σύλλογο και γραφτήκαμε ομαδικά , όσοι δεν ήταν γραμμένοι και κάποιοι πλήρωσαν διπλές συνδρομές , αγόρασαν περιοδικά τίμησαν το ταμείο του μπάρ στα γραφεία του συλλόγου όπως έπρεπε και πρότειναν κάποια πράγματα για να βοηθήσουν .
Μία προσπάθεια έγινε έστω και μικρή ( ; ) από την ηγεσία του ΑΖ .
Ίσως έλειπε μια ποιο "ποιοτική" επαφή ...........;;;
Οπως τοτε ετσι και τωρα θα πω τα ιδια ... δε πρεπει να ζηταμε απο ενα Συλλογο αλλα να δινουμε!
Το ΑΖ ειναι φορουμ (η οτι ειναι τελος παντων) δεν ειναι Συλλογος η κατι αλλο να ζηταει ανταλλαγματα (γιατι ετσι φαινεται οπως το θετεις)! ;)
Αυτες οι ιδεες ειναι καταδικασμενες ... απο ανθρωπους που εχουν καποιο μυαλο να σκεφτουν ισως πιο ... λογικα! :rolleyes:
Λόγω του ότι είναι επι προσωπικού θα σε παρακαλούσα πολύ να ανακαλέσεις .
λυπαμαι μα δε θα ανακαλεσω....δεν εχω το χρονο να παρακολουθω αλλα φορα γιαυτο και δεν πηρα θεση οσον αφορα τις αποψεις αλλων μελων περι πολιτικης του ΑΖ....για ο,τι δεν ξερω...δε λεω γνωμη...
ομως αυτο το ποστ το διαβασα και ειδα ενα γιωργο να εκτιμα τη θετικη σου προσεγγιση και να λεει οτι πρεπει να αφησουμε οποιαδηποτε διχονοια πισω στο παρελθον οπου ανηκει και να συσπειρωθουμε γυρω απο το συλλογο....
κι εκει εσυ του λες "Προσπαθείς να ανοίξεις τους ασκούς του Αιόλου και δεν είναι καλό για κανένα"...
επειδη λοιπον οι ασκοι του αιολου ειναι στο μυαλο ορισμενων και εχουν κολλησει εκει με ενυδρειακη σιλικονη...ναι, εγω τα θεωρω μαλ***ιες.
και κολληματα που πρεπει να ξεπεραστουν για να παμε μπροστα....
δε σε χαρακτηριζω μαλ**κα γιατι απο μια κουβεντα δε χαρακτηριζω εναν ανθρωπο στο συνολο..ομως τη κουβεντα τη χαρακτηριζω οπως τη χαρακτηρισα και γνωμη δεν αλλαζω.
λυπαμαι αν το βλεπεις διαφορετικα...
λυπαμαι μα δε θα ανακαλεσω......
αναλόγως τη παιδεία που έχει κανείς ..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντως για να ξέρεις , που τα ξέρεις αλλά δεν τολμάς να το πείς στα ίσα ούτε στα μέλη σου είναι οτι στο σύλλογο δεν θέλετε το ΑΖ , αλλά θα κληθείς να απολογηθείς στα μέλη σου γι αυτή τη κουβέντα και γι αυτό δεν τη λές .
εδω σε "εχασα".....σε μενα αναφερεσαι οταν λες
Πάντως για να ξέρεις , που τα ξέρεις αλλά δεν τολμάς να το πείς στα ίσα ούτε στα μέλη σου είναι οτι στο σύλλογο δεν θέλετε το ΑΖ , αλλά θα κληθείς να απολογηθείς στα μέλη σου γι αυτή τη κουβέντα και γι αυτό δεν τη λές . ???
μιλας για το εδω κλιμακιο?? ή αναφερεσαι σε αλλον?? :confused:
καντο λιανα μη ζοριζεσαι.......
ΑΝ αναφερεσαι σε μενα παντως...στις συναντησεις μας στο εδω κλιμακιο εχουν ερθει και μελη του ΑΖ....ο συλλογος δε κανει διακρισεις...μαλλον το αντιθετο συμβαινει..
Σταματη ..... σταματα ...... :D
Αρκετα εχεις εκτεθει .... αν δεν εχεις απαντησεις .... απλα ακολουθα τη γνωστη τακτικη σου (ουπς εδω δε μπορεις να με μπανιαρεις!! :D:D)
Γενικα περιφρονω ανθρωπους που κανουν κατι και μετα το "χτυπανε" ... μονος σου μπηκες σε αυτη τη λιστα και προσεχε μη μπεις και σε αλλα μελη (μια που δειχνεις επιτελους το πραγματικο σου προσωπο) :smt041
Τι απειλες ειναι αυτες καλε??? Μιλας με τροπο που τον καταλαβαινεις μονο εσυ!! ... :smt120
Τι απειλες ειναι αυτες καλε??? Μιλας με τροπο που τον καταλαβαινεις μονο εσυ!! ... :smt120
ναι...η συνταξη ηταν λιγο περιεργη....κι εγω ακομη προσπαθω να καταλαβω...
φαινεται εχει παιδεια αφου δεν εχω εγω...;)
ελπιζω να μας διευκρινησει συντομα τι θελει να πει ο ποιητης...
Συμφωνώ! Και εγώ όταν πρωτομπήκα σε αυτό το φόρουμ δεν μου άρεσε η νοοτροπία. Μαγαζιά λέει προτεινόμενα και κατάλογος φυτών της τροπικα. Μας δουλεύουν;:smt120
Τωρα για να λέμε και του στραβού το δίκαιο και εμείς εχουμε λίστα με τους επαγγελματίες απλα εδω είναι εντός εισαγωγικών πιο ανοργάνωτα. Πείραξε δηλαδή που είναι σε μια λίστα για να γράφει ο κάθε επαγγελματίας στον δικό του χώρο, και να διαχειρίζεται τα θέματα που γίνονται που αφορούν αυτόν;
Οσο για τον κατάλογο της Τροπικα πώς αλλίως να γίνει; :( Ξέρεις πολύ καλα πως τα φυτά είναι άπειρα και δεν γίνεται καποιος να ξεκινήσει απο το 0 να τα γράψει όλα με δικές του φωτογραφίες κτλπ. Αμα δεις την κατηγορία "Προφίλ Ψαριών" εχει γίνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια απο τα μέλη αλλα και τους moderators κτλπ (σε αυτήν συμμετείχα κ εγω, κ ξέρω την δουλεία που επεσε). Ετσι προκειμένου κάποιος να ψάχνει απο εδώ και απο εκει, χρησιμοποιήσαν τα σχέδια της Τροπικα για να συντάξουν μια λίστα με τα ενυδρειακα φυτα.
Απορώ γιατί δεν αφήνετε να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν να μιλήσουν , όπως ο george και βιάζεστε να απαντήσετε για πράγματα που δεν τα γνωρίζετε .
Πάντως κάτι απλό που έχω για εσάς είναι :
Γιατί δεν με ενημέρωσε κανείς για τις υποψηφιότητες εφ όσων είμαι και εγώ μέλος ;
Γιατί επειδή είμαι του ΑΖ ;
Υγ. Ποιο πάνω έπεσαν κάποια υπονοούμενα οτι το Aquazone χρηματοδοτήται απο τα καταστήματα .
Λόγω του ότι δεν το ξέρετε , έχει κατατεθεί μήνυση γι όποιον διαδίδει ψευδή στοιχεία για αυτό το θέμα .
Γιατί δεν με ενημέρωσε κανείς για τις υποψηφιότητες εφ όσων είμαι και εγώ μέλος ;
http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=51381
Γιώργο , άλλο ρώτησα ποιες είναι οι υποψηφιότητες .
απο τις 16 του μηνα εχει ενημερωθει το ΑΖ.... :smt120:smt120
εσυ βαλθηκες να μας τρελλανεις σημερα...
αυτα που ρωτησα εγω στο ποστ 91 δε θα τα απαντησεις??
Θα γίνει επίσημη ανακοίνωση
Σταματη ασε τις μυνησεις και αρχισε τις απαντησεις!! :D
Ποιον απειλεις ακριβως - παλι μονο εσυ ξερεις!! ;)
Να ρίξουμε λίγο τους τόνους παιδιά ;
Το άλλο Σάββατο είναι η ΓΣ....ας είναι όσα περισσότερα μέλη του ΠΣΦΕ εκεί και να θέσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους.
το μονο που γινετε αυτη τι στιγμη ειναι να δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις για τα φορουμ και τον κοσμο τους (ολοι μας ξεκινησαμε για να χαλαρωνουμε με το χομπυ που εχουμε διαλεξη και οχι να δημιουργουμε προβληματα)καλο θα ειναι να αφησετε τα πραγματα στην μοιρα τους χωρις να τα χειροτερευουμε ακομα και εαν θελουμε να κανουμε καλο,μεχρι να βρεθουν οι λυσεις απο τους leaders να τα πουν και οτι προκυψει!!!
συγνωμη για την παρενθεση!!!
ασε να τεθουν και εδω...δε μπορουμε ολοι να ειμαστε στη γσ..λογω αποστασης.:(
εγω περιμενω παντως ακομη καποιες απαντησεις απο το Σταματη....
το μονο που γινετε αυτη τι στιγμη ειναι να δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις για τα φορουμ και τον κοσμο τους (ολοι μας ξεκινησαμε για να χαλαρωνουμε με το χομπυ που εχουμε διαλεξη και οχι να δημιουργουμε προβληματα)καλο θα ειναι να αφησετε τα πραγματα στην μοιρα τους χωρις να τα χειροτερευουμε ακομα και εαν θελουμε να κανουμε καλο,μεχρι να βρεθουν οι λυσεις απο τους leaders να τα πουν και οτι προκυψει!!!
συγνωμη για την παρενθεση!!!
φιλε jiraya...(και παλι χρονια πολλα για τα γενεθλια σου)..βλεπω εχεις εγγραφει το μαρτη...ισως ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπιζεις ενα τετοιο θεμα..για τους λιγο παλιοτερους ομως ειναι ΧΙΛΙΟ-παιγμενη ταινια...
καθε 3 και λιγο εχει ορεξη καποιος να ταραξει τα νερα....προσωπικα οσο εχω χρονο και διαθεση θα του απαντω....
το χομπυ ειναι για χαλαρωση...αλλα αν ηταν μονο αυτο θα ειχαμε ολοι τα ενυδρεια μας και τιποτα παραπερα...ο συλλογος ομως οργανωθηκε γιατι καποια πραγματα δε μπορουν να γινουν απο μοναδες ανθρωπων. η αναγνωριση ενος επισημου συλλογου ως νομικο προσωπο ειναι πολυ σημαντικο...οποτε δε γινεται να αφηνονται ολα στη μοιρα τους....
.....βλεπω εχεις εγγραφει το μαρτη...ισως ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπιζεις ενα τετοιο θεμα..για τους λιγο παλιοτερους ομως ειναι ΧΙΛΙΟ-παιγμενη ταινια......
Για τον ίδιο λόγο λέω οτι και εσυ και ο georgarask δεν ξέρετε και μόνο κακό μπορείτε να κάνετε σε όλη την ιστορία .
Δεν απορείτε που δεν απαντάνε οι γνωρίζοντες τα πράγματα ;
Και κακώς κάνω και εγώ που απαντώ στις προκλήσεις σας .
Για τον ίδιο λόγο λέω οτι και εσυ και ο georgarask δεν ξέρετε και μόνο κακό μπορείτε να κάνετε σε όλη την ιστορία .
Δεν απορείτε που δεν απαντάνε οι γνωρίζοντες τα πράγματα ;
Και κακώς κάνω και εγώ που απαντώ στις προκλήσεις σας .
τωρα εγιναν προκλησεις ΜΑΣ??? :confused::confused:
εμεις μιλουσαμε για κολλημενα μυαλα και μνημες που πρεπει να μεινουν στο παρελθον οπου ανηκουν για να παμε παρακατω ( γιαυτο χαρακτηρισα και μαλ***ιες τους "ασκους του αιολου" γιατι ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφερεται πια) και ΕΣΥ μπηκες σφηνα....ισως γιατι ενδιαφερεσαι εσυ!
και εννοια σου δεν κοιμομαστε στο σκοταδι...τα μαθαμε τα "παλια καμωματα"..οποτε μην εισαι σιγουρος οτι δεν ξερουμε...αλλα τα οσα ξερουμε δε μας ενδιαφερουν καθως δε τα ζησαμε....δε τα καναμε...και θελουμε κατι καλυτερο για το παρον και το μελλον.....αν ΕΣΥ θελεις να ζεις με το παρελθον κατσε και ζησε και ασε τα "δε ξερετε και μη μιλατε γιατι κανετε κακο". σιγα τα φοβερα μυστικα που εχετε.....τα εχουμε ακουσει και πολυ περιγραφικα μαλιστα. ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δε σε οδηγουν πουθενα!!!
αυτοι που ξερουν δε μιλανε γιατι απλα δεν ειναι συνδεδεμενοι....
εχεις τη μυγα και μυγιαζεσαι προφανως...γιατι ουδεποτε ρωτησα οποιονδηποτε σε ποιο φορουμ μπαινει και ουδεποτε χρησιμοποιησα στο συλλογο τη λεξη gab ή αλλο ονομα φορουμ...εσυ ομως φαινεται να οριζεις τον εαυτο σου μονο μεσω του ΑΖ....
υ.γ. και ακομη πειρμενω την απαντηση σου στο ποστ 91....αλλα ισως καταφερες να μπερδεψεις και τον εαυτο σου και δε βγαζεις ακρη...
Σταματη για να ξερεις με ποιον μιλας ... Ο Πανος ειναι υπευθυνος κλιμακιου του Συλλογου ... εννοεις οτι γνωριζεις πιο πολλα απο εκεινο στα θεματα του Συλλογου? :smt120 Εχεις παρει φορα και δε ξερεις τι λες!
αντε νανι τωρα και μη συγχιζεσαι θα παθεις τιποτα! Οι απειλες σου εδω δε πιανουν για αυτο καντες εκει που πρεπει ... σε βαρεθηκα να μην απαντας σε τιποτα και αυτο αν ειναι προκληση! Για μενα εισα banned ... δεν ασχολουμε μαζι σου οτι και να γραψεις ... αφου δε συζητας αλλα προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα .... χωρις επιχειρηματα!
Οποιος διαβαζει ... καταλαβαινει!
Καληνυχτα :p
...τα μαθαμε τα "παλια καμωματα"......
αυτοι που ξερουν δε μιλανε γιατι απλα δεν ειναι συνδεδεμενοι....
Δεν τα γνωρίζεις τα "παλιά καμώματα" και εάν κάτι έχεις ακούσει δεν μπορείς να το αναφέρεις γιατί γνωρίζεις ότι υπάρχει αντίλογος .
Είναι συνδεδεμένοι αυτοί που ξέρουν και αν ήθελαν θα απαντούσαν .
-------------------------
Σταματη για να ξερεις με ποιον μιλας ... Ο Πανος ειναι υπευθυνος κλιμακιου του Συλλογου ... εννοεις οτι γνωριζεις πιο πολλα απο εκεινο στα θεματα του Συλλογου? :smt120 Εχεις παρει φορα και δε ξερεις τι λες!
Για τη σχέση του συλλόγου με το Aquazone σαφώς και ξέρω περισσότερα .
Ο Πάνος όμως το ξέρει οτι η πρώτη γενική συνέλευση ήταν το Σάββατο 27/11.
και σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε να είχαν ανακοινωθεί ήδη οι υποψηφιότητες;
Γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιο.
Δεν σας ενδιαφέρουν αυτές οι "λεπτομέρειες" ή είστε υπεράνω του νόμου.
Ο Πάνος όμως το ξέρει οτι η πρώτη γενική συνέλευση ήταν το Σάββατο 27/11.
και σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε να είχαν ανακοινωθεί ήδη οι υποψηφιότητες;
Γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιο.
Δεν σας ενδιαφέρουν αυτές οι "λεπτομέρειες" ή είστε υπεράνω του νόμου.
φυσικα και το ξερω....αλλα εσυ το ξερεις πως αν δεν υπαρχει ικανοποιητικος αριθμος η ΓΣ αναβαλλεται??
εσυ επειδη ξερεις τους νομους το εριξες στις μυνησεις??
Δεν τα γνωρίζεις τα "παλιά καμώματα" και εάν κάτι έχεις ακούσει δεν μπορείς να το αναφέρεις γιατί γνωρίζεις ότι υπάρχει αντίλογος ..
σου απαντω οπως πριν
δε μας ενδιαφερουν καθως δε τα ζησαμε....δε τα καναμε...και θελουμε κατι καλυτερο για το παρον και το μελλον.....αν ΕΣΥ θελεις να ζεις με το παρελθον κατσε και ζησε. ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δε σε οδηγουν πουθενα!!!
Οι υποψηφιότητες όμως θα έπρεπε να έχουν ανακοινωθεί απο πριν άσχετα με την απαρτία , που γίνετε κάτι άλλο σε αυτή τη περίπτωση .
Η ανακοίνωση αναφέρει :
Εν προκειμένω τυπικά η ΓΣ ορίζεται το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 17.00, με όσα μέλη είναι παρόντα.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΓΣ γίνεται πάντα την δεύτερη εβδομάδα γιατί ποτέ την πρώτη δεν εμφανίζονται τα μέλη που αναφέρει το καταστατικό.
Δεν εχει ανακοινωθει τιποτα παραπανω στο φορουμ του συλλογου, η του GAB η του GD η οποιου αλλου, απ οτι στο ΑΖ σχετικα με την ΓΣ και τις αρχαιρεσιες.
Για τα υπολοιπα δεν θα σχολιασω, απλά γιατι τοσα χρονια δεν εχει φερει κανενα αποτελεσμα. Ξερουμε πολυ καλα ολοι οι παλιοι οτι εχει ραγισει το ποτηρι κι οτι κινησεις και να γινονται κατα καιρους ειναι απλα τυπικες. Θα μπορουσα να πω πολλα αλλά δεν εχω καμμια ορεξη να ξαναγινει μια απ τα ιδια οπως παντα, γιαυτο παρακαλω αν θελετε ολοι να το σταματησουμε εδω.
Ξερουμε πολυ καλα ολοι οι παλιοι οτι εχει ραγισει το ποτηρι κι οτι κινησεις και να γινονται κατα καιρους ειναι απλα τυπικες. Θα μπορουσα να πω πολλα αλλά δεν εχω καμμια ορεξη να ξαναγινει μια απ τα ιδια οπως παντα, γιαυτο παρακαλω αν θελετε ολοι να το σταματησουμε εδω.
και εγω παρακαλω και προσκαλω ολα τα νεα μελη οπως ειμαι κι εγω..που δε ζησαμε τους "βροντακηδες και τους φουρτουνακηδες"....και δε μας νοιαζει ποια ποτηρια ραγισαν και αν ξανακολλησαν.....να προσπαθησουμε για το συλλογο ολοι μαζι...ανεξαρτητα απο φορα και ταμπελες.
απο "τω καιρω εκεινω" τα περισσοτερα μελη στα φορα δε γραφουν καν...ζητημα και αν εχουν ενυδρεια....(οχι πως εχει σημασια)....
ποιος θυμαται...ποιος νοιαζεται...μετρημενοι στα δαχτυλα....
εμεις δεν ενδιαφερομαστε και θελουμε εναν ΠΣΦΕ να αγκαλιαζει ολα τα μελη του....αλλα προφανως καποιοι δυσκολευονται να απαγκιστρωθουν απο το παρελθον. ας ζησουν αυτοι με τα φαντασματα τους και ας ξαναυπενθυμισω το θεμα μας που εχει ουσια και ειναι η στηριξη του συλλογου.
και εγω παρακαλω και προσκαλω ολα τα νεα μελη οπως ειμαι κι εγω..που δε ζησαμε τους "βροντακηδες και τους φουρτουνακηδες"....και δε μας νοιαζει ποια ποτηρια ραγισαν και αν ξανακολλησαν.....να προσπαθησουμε για το συλλογο ολοι μαζι...ανεξαρτητα απο φορα και ταμπελες.
απο "τω καιρω εκεινω" τα περισσοτερα μελη στα φορα δε γραφουν καν...ζητημα και αν εχουν ενυδρεια....(οχι πως εχει σημασια)....
εμεις δεν ενδιαφερομαστε και θελουμε εναν ΠΣΦΕ να αγκαλιαζει ολα τα μελη του....αλλα προφανως καποιοι δυσκολευονται να απαγκιστρωθουν απο το παρελθον. ας ζησουν αυτοι με τα φαντασματα τους και ας ξαναυπενθυμισω το θεμα μας που εχει ουσια και ειναι η στηριξη του συλλογου.
+1000...:smt023
ποπο κλασικη ελλαδα 10μελη σε εναν συλλογο 100 καρεκλες και 200πισωμαχαιροματα
πφφφφφφφφφφφφ
manthos333
28-11-10, 22:36
+1000...:smt023
+1000 και απο εμενα ελατε ολοι
Θα συμφωνησω με τον panos-alex/polis και θα παρακαλεσω ολοι εμεις που αποτελουμε τα νεα μελη να προσπαθησουμε για το καλο του συλλογου.
Σωστα ... ας προτιμησουμε το μελλον!! :p
Τσιόνογλου Σταύρος
28-11-10, 22:49
Πάλι μπάχαλο έγινε ,για να τακτοποιηθούν τα πράγματα φωνάξτε το ΔΝΤ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΛΛΑΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΣΤΑ Σ...Α.
Στρατηγέ μου....ετοίμασε τα τανκς.
:D:D:D
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΛΛΑΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΣΤΑ Σ...Α.
2 λογια...ολη η ουσια!!! στρατηγε μου...τα σεβη μου!!! +-3
Στρατηγέ μου....ετοίμασε τα τανκς.
:D:D:D
:p
...αν θυμαμαι καλα η 8η Μεραρχια ειναι στον Εβρο.Παρ'την κι ελα...:grin:
16η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΒΡΟΥ ;)
ημουν και εκει....εχω καποιες ακρες....να σφυριξω??
Τσιόνογλου Σταύρος
28-11-10, 23:21
Εχω ξεκόψει πλεόν απο τα Σταρτιωτικά (εκανα θεραπεία :D),αλλα εχω βαρεθει (οπως και πολλοι άλλοι)να βλέπω άτομα χωρίς λόγω να προσπαθούν να βρούν τρόπο να τσακωθούν.Good wines No 6150πως θα έλεγαν κάποιοι παλιοί εδω μέσα.;)
Τσιόνογλου Σταύρος
28-11-10, 23:36
Σταύρε μας λείπεις!
Στης 12 του Δεκέμβρη θα είμαι εκει.
Γεια σου Σταύρο... άσχετο αλλά νύμφη στα γεράματα... πως????
:smt082:smt082:smt082
Μιας και ειναι συλλογοσυζητηση .... σε Ηρακλειο μερια υπαρχει κανα στεκι του συλλογου ή οτι κινησεις κανεις καθενας και απανω του ;;;
Ξερω οτι υπαρχει πυρηνας , αλλα δεν τους εχω συναντησει σε κανενα φορουμ μεσα να παρω πληρωφοριες !
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28750 ;)
Εχω ξεκόψει πλεόν απο τα Σταρτιωτικά (εκανα θεραπεία :D),αλλα εχω βαρεθει (οπως και πολλοι άλλοι)να βλέπω άτομα χωρίς λόγω να προσπαθούν να βρούν τρόπο να τσακωθούν.Good wines No 6150πως θα έλεγαν κάποιοι παλιοί εδω μέσα.;)
Αν και είμαι κάποια χρόνια στον σύλλογο ακόμη προσπαθώ να καταλάβω το νόημα GAB vs AZ vs ....vs ....vs ...vs
Δεν νομίζω ότι κανείς είπε ποτέ (και το τονίζω αυτό έχοντας πλήρη επίγνωση αυτών που γράφω) ότι αυτοί είναι του GAB ή αυτοί είναι του GD ή αυτοί είναι του AZ ή αυτοί είναι του όποιου άλλου φόρουμ που ασχολείται με το χόμπι του ενυδρείου και επομένως πρέπει να αντιμετωπιστούν διαφορετικά.
Το μόνο που έχω να πω είναι το εξής, όλα αυτά με έχουν κουράσει και με έχουν κάνει να μην συμμετέχω στα forum όπως παλιότερα.
Μπορεί η οικονομική κατάσταση όλων μας να μην είναι στα καλύτερά της αλλά θεωρώ ότι τα γραφεία του ΠΣΦΕ δεν θα πρέπει να κλείσουν, το που θα βρεθούν όμως οι πόροι αυτό είναι κάτι που αδυνατώ να δώσω λύση καθώς οι λύσεις δεν δίνονται ούτε από έναν ούτε από όσους αποτελούν το ΔΣ καθώς το ΔΣ είναι συντονιστικό όργανο και συντονίζει εν προκειμένω εθελοντές, ανακοινώσεις έχουν γίνει προσπάθειες έχουν γίνει και άτομα του απερχόμενου ΔΣ έχουν συμβάλει πέραν των υποχρεώσεών τους στην λειτουργία του Π.Σ.Φ.Ε.
....ας αναλογιστούμε όλοι τι θα πει σύλλογος !
Good Wines 9.999 .....
ελληνες και να μη τρωγομαστε μεταξυ μας γινεται;; να μη διαιωνιζουμε βεντετες γινεται; και μετα περιμενουμε να δωθουν λυσεις στα προβληματα μας...ειτε ειναι το κλεισιμο ενος συλλογου..ειτε η οικονομικη μας και κυριως η ηθικη μας κριση.....
μαλλον θελουμε περισσοτερα απο αυτα που μας αξιζουν.....
στην υγεια μας βρε παιδια!
Για να μην ξεχνιομαστε αυριο Σαββατο 4/12 5:30 ειναι η ΓΣ. Οσοι περισσοτεροι ειμαστε τοσο το καλυτερο. Για οσους δεν εχουν μεταφορικο μεσο,δεν ξερουν το γραφειο ή οτιδήποτε αλλο, διατειθομαι να τους μεταφερω απο το μετρο Αιγαλεω.
δυστηχως δεν μπορεσα να παρευρεθω!!!
Χθές μου ήρθαν και τα βινλία του συλλόγου είναι εκπληκτικά μολις το πρώτο διάβασα και έμαθα πολλά και ουσιαστικά πράγματα
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.