Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : πρωβλημα με πλατυ

manthos333
19-11-10, 09:37
καλημερα τα φωτα σας παρακαλω

Η κατασταση εχει ως εξεις
Το προηγουμενο σαββατο αγωρασα απο μαγαζι πετ σοπ το γνωστο στη νεα κιφισια 3 πλατυ (το παλικαρι που με εξυπηρετησε ηταν αψογο) 2 θυλικα 1 αρσενικο τα βαζω στο ενυδρειο ολα καλα απο χθες παρατηρω οτι το ενα απο τα 2 θυλικα μονημα κρυβετε πισω απο ξυλα σε σκωτεινα συνηθως σημεια ενω το αλλο θυλικο <<παιζει>> με το αρσενικο και νομιζω πως ειναι λιγο φουσκωμενο μετρησα το ενυδρειο μου και ειναι οκ στο ψαρι δεν παρατηρω κατι και τρωει κανονικα τι μπωρει να εχει ? μηπως αποστασιωποιητε απο τα αλλα :confused:

georgis4
19-11-10, 09:48
και νομιζω πως ειναι λιγο φουσκωμενο
Μηπως ετοιμαζεται να γεννησει?

manthos333
19-11-10, 09:50
Μηπως ετοιμαζεται να γεννησει?

αυτο που κρυβετε δεν ειναι το φουσκωμενο δεν εχει απανωτου καποιο σιμαδι η κατι αλλο που να μου διξει οτι ειναι αρρωστο

georgis4
19-11-10, 09:52
αυτο που κρυβετε δεν ειναι το φουσκωμενο δεν εχει απανωτου καποιο σιμαδι η κατι αλλο που να μου διξει οτι ειναι αρρωστο
Ετσι οπως το εγραψες αυτο καταλαβα..:p
Τις υπολοιπες μερες πριν το βρεις ετσι συμπεριφορα κανονικη ειχε δηλαδη?

manthos333
19-11-10, 10:02
Ετσι οπως το εγραψες αυτο καταλαβα..:p
Τις υπολοιπες μερες πριν το βρεις ετσι συμπεριφορα κανονικη ειχε δηλαδη?

μια χαρα αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι απο χθες κρυβετε ... βγενει τρωει και ξανακρυβετε

georgis4
19-11-10, 10:11
Aφου τρωει κανονικα και δεν εχει καποιο εμφανες σημαδι μπορει απλα να *παιξανε* τιποτα μπουνιες και κρυβεται. :D

ipertatos
19-11-10, 10:56
Από ό,τι έχω εγώ παρατηρήσει τα ψάρια θέλουν το χρόνο τους για να συνηθίσουν σε νέο περιβάλλον και μπορεί να τους χρειαστεί πάνω από μια βδομάδα! Αν δεν έτρωγε θα ήταν πιο ανησυχητικό αλλά κάνε λίγο υπομονή να περάσουν μερικές μέρες ακόμα να δεις.