Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Λοιπον....μπορείτε να με πετροβολήσετε ελέυθερα!!!

drbig
15-11-10, 20:13
Αμα κάνεις παρέα με τον Χρήστο τι περιμένεις???

Να σας πω πολύ περιληπτικά , του το υποσχέθηκα εξάλου...

1χ0.40χ0.60

Μοπάνι, red moor, εχινόδοροι, ανουμπιες, βαλισνέριες, και πιστία με λιμνόβιουμ,
PH 6
KH 1
GH 9
NH4 0
No2 0
No3 10

7 corydoras,
7 penguin tetra
2 red fin tetra
apple snails,
και.......

4 διαμαντάκια μικρά, μικρούτσικα, με τα οποία είμαι ξετρελαμένος..

Φωτο και τα λοιπά εν καιρώ..

Παρακαλώ βρίστε με ελέυθερα!!!! :D:D:D

Dimis
15-11-10, 20:16
Παει...Χαλασε ο κοσμος! :smt120

Παλι καλα που εκει πανω εχετε και τον "Νομαρχη της καρδιας σας..." να σας φερνει λιγο στα ισια σας! :D

Churu
15-11-10, 20:20
Να σου ζησουν τα μωρα και να τα προσεχεις:smt041:smt041

drbig
15-11-10, 20:22
Παει...Χαλασε ο κοσμος! :smt120

Παλι καλα που εκει πανω εχετε και τον "Νομαρχη της καρδιας σας..." να σας φερνει λιγο στα ισια σας! :D

Ασε μη μαγαρίσω το θέμα με τον ...Πανίκα..

Παρακαλώ βρίστε με όμως!!!! Εγώ φυσικά θα πλέω σε πελάγη ευτυχίας για τον νέο μου έρωτα που έχει κόκκινα μάτακια, και κίτρινη μουσουδίτσα (x4)!!! :D:D

Γιώργος Κ
15-11-10, 21:04
Γιατι να σε βρισει καποιος καλε?? :confused:

Οτι ειναι θα το δεις στη πορεια ... δε λεω τιποτα προς το παρων παρα να σου ζησουν!!! Ειναι απιστευτα ψαρια και θα σε εκπλησουν καθημερινα ... τοσο πολυ που δε θα μπορεσεις να αντισταθεις και θα κανεις οτι "πρεπει" ;)

drbig
15-11-10, 21:16
Γιατι να σε βρισει καποιος καλε?? :confused:

Οτι ειναι θα το δεις στη πορεια ... δε λεω τιποτα προς το παρων παρα να σου ζησουν!!! Ειναι απιστευτα ψαρια και θα σε εκπλησουν καθημερινα ... τοσο πολυ που δε θα μπορεσεις να αντισταθεις και θα κανεις οτι "πρεπει" ;)

Ξέρεις βρε Γιωργο, που εβαλα δισκους σε τοσο μικρο ενυδρείο κτλ κτλ... :D
Μα τι έγινε??? Χάθηκαν όλα τα κοράκια?? Παει χάλασε το φορουμ... :D
Οσον αφορά αυτό που "πρέπει", αν εννοεις αυτό που φαντάζομαι, σε 2-4 χρονια φίλε δεν υπάρχει νωρίτερα περίπτωση... :grin:

Πάνος
15-11-10, 21:32
φτου σου!!!
(εσυ το ζητησες :D:D:D)

λοιπον....τωρα δια της πραξης θα μαθεις και δε θα σου φαινομαστε σπαστικοι να μιλαμε συνεχως για λιτρα και κοπαδια...θα τα βρεις μπροστα σου... :D:D:D και θα μετρας με αλανθαστο γνωμονα...την αναπτυξη και τη συμπεριφορα τους.

να σου ζησουν Χαρη!

Dimis
15-11-10, 21:38
Καλα ρε...Που ειναι ο Χαρης?
Xαρουληηηηηηηη ελα εδω να δειςςςςςςςςς............:smt084

Γιώργος Κ
15-11-10, 21:45
αν εννοεις αυτό που φαντάζομαι, σε 2-4 χρονια φίλε δεν υπάρχει νωρίτερα περίπτωση... :grin:
Aχχχχ ετσι ελεγα και εγω!!! :smt052

Θα δεις ... ειναι σαν σκυλακια θα ξετρελαθεις και θα θελεις οτι καλυτερο για αυτα!! :p

Χαραμάδας
16-11-10, 22:53
Αντε λεβέντη μου επιτέλους,έκανες την σωστή κίνηση.:p
Μπράβο Χάρη....και να ξέρεις λέω σπάνια αυτή την λέξη σε....:mad:μπαογκτζήδες:mad:.
Όχι σαν κάτι άλλους που δίνουν τα διαμαντάκια τους...:rolleyes::rolleyes:...βλέπε Πάνος ( τι να σου κάνω βρε που είμαι ''φίσκα'' )...:D:D:D
Να σου ζήσουν και να.......σου αυξηθούν αφού τη γνώμη νου την ξέρεις ώς προς τον αριθμό των δίσκων που χωράει ''άνετα'' το ενυδρείο σου...:D:D:D.
Αντε τώρα είναι η σειρά του bokosta...που θα πάει θα ενδώσει...;)

drbig
17-11-10, 09:34
Μπράβο Χάρη....και να ξέρεις λέω σπάνια αυτή την λέξη σε....:mad:μπαογκτζήδες:mad:.
Όχι σαν κάτι άλλους που δίνουν τα διαμαντάκια τους...:rolleyes::rolleyes:...βλέπε Πάνος ( τι να σου κάνω βρε που είμαι ''φίσκα'' )...:D:D:D
Να σου ζήσουν και να.......σου αυξηθούν αφού τη γνώμη νου την ξέρεις ώς προς τον αριθμό των δίσκων που χωράει ''άνετα'' το ενυδρείο σου...:D:D:D.

Νομίζω οτι αναφέρεσαι στον μαγικό αριθμο 10 ?????? :D:D:D

bokostas
17-11-10, 11:40
Μόνο αν μου βρεις υβρίδια δισκοξιφοφόρους.:D

Εγώ φυσικά θα πλέω σε πελάγη ευτυχίας για τον νέο μου έρωτα που έχει κόκκινα μάτακια, και κίτρινη μουσουδίτσα (x4)!!! :D:D
Χάρη βάλε καμιά φωτό από τα δισκόπουλα να γουστάρουμε. Να σου ζήσουν και καλές γέννες.
Την γεννήστρα άλλωστε την έχεις ήδη, ενυδρείο για τα ενήλικα ψάχνε.;)

red rubin
17-11-10, 11:46
Εσυ φταις που με το ζορι να παρει δισκους και να τους βαλει στον κουβαδοενυδρειο!! 2 δισκοι με το ζορι να ειναι ανετα!!:smt120:smt120
Χαρουλη θελεις κι` αλλα να γραψω??
Χρηστο η ταιστρα εκλεισε για 2 μερες και τα γκαπυκομμαντο εξαφανιστηκαν!!
Να βαλεις φωτο απο τα δισκακια σου Χαρη!!

Churu
17-11-10, 12:05

Αργα η γρηγορα και οταν καταλαβει τι χανει:p

kingrim
17-11-10, 12:09
ομορφα ψαρακια ειναι για τηγανι

Churu
17-11-10, 12:37
ομορφα ψαρακια ειναι για τηγανι
Δεν ειναι γαυροι...μην μπερδευεσαι:)

drbig
17-11-10, 13:35
Σημερα θα κάνω παρουσίαση μάλλον και κανονική,
Αν και πρέπει να σας πω οτι τα red fin tetra και τα cory έιναι ενα μέγεθος με τα δισκόσκυλα!!! οποτε χα΄νει λίγο το ενυδρείο αυτη την στιγμή γιατί δεν έχει μεγάλο ψάρι μέσα..:D Rubinίδη, δεν αφήνεις τα ψόφια ρε????:D

Χαραμάδας
17-11-10, 14:28
Εσυ φταις που με το ζορι να παρει δισκους και να τους βαλει στον κουβαδοενυδρειο!! 2 δισκοι με το ζορι να ειναι ανετα!!:smt120:smt120
Χαρουλη θελεις κι` αλλα να γραψω??
Χρηστο η ταιστρα εκλεισε για 2 μερες και τα γκαπυκομμαντο εξαφανιστηκαν!!
Να βαλεις φωτο απο τα δισκακια σου Χαρη!!

1oν.....ο Χάρης είναι ''γεννημένος δισκάς''.....:smt101:smt101:smt101.
2ον.....νομίζεις ότι τα κομμάντα μου εξαφανίστηκαν.Κάπου συσκέπτονται για το πως θα ε ξολοθρέψουν τα φλώρο-ορρινόκο σου ..... που τα έχεις ..... άκουσον-άκουσον με ήμερους δίσκους.....:D:D:D

red rubin
17-11-10, 14:30
Την λεξη δισκοσκυλα μην την ξαναγραψεις οταν αναφερεσαι στα δικα μου ψαρια!!!
Γραψε οτι θελεις αλλα οχι την συγκεκριμενη!! Την εχω σιχαθει δυστυχως να την διαβαζω. Σηριαλ εχει γινει!!

drbig
17-11-10, 16:01
Γραψε οτι θελεις αλλα οχι την συγκεκριμενη!! Την εχω σιχαθει δυστυχως να την διαβαζω. Σηριαλ εχει γινει!!

εμ, μπερδευτικες!!!! μιλάμε για ΔΙΚΑ μου ψαρια!!!!:D:D:D

White Diamond
19-11-10, 10:51
Ωχ σαλταρησε ο ρουμπινης.
Σου αφιερωνω το τραγουδακι Σμαραγδια και ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ (http://www.dailymotion.com/video/x7dr60_yyyyyyy-yyyyyy-yyyyyyyyy-yyy-yyyyyy_music) να ηρεμισεις.:smt020

drbig
19-11-10, 15:45
Λοιπον καθυστέρησα λίγο την επίσημη παρουσίαση για 2 λόγους:

1) Η φωτογραφική μου δεν το 'χει και
2) ο Χρηστάρας ακόμη δεν μου έφερε την σκουπα για να καθαρίσω λίγο τον βυθό. Ευελπιστώ οτι σήμερα θα τα καταφέρω. :D

Χαραμάδας
19-11-10, 15:59
Λοιπον καθυστέρησα λίγο την επίσημη παρουσίαση για 2 λόγους:

1) Η φωτογραφική μου δεν το 'χει και
2) ο Χρηστάρας ακόμη δεν μου έφερε την σκουπα για να καθαρίσω λίγο τον βυθό. Ευελπιστώ οτι σήμερα θα τα καταφέρω. :D

1) οι φωτογραφικές (οι καλές) στοιχίζουν,την σήμερον ημέρα,λιγότερο από έναν δίσκο.....πάρε μία βρε παλιομαντζίρη...:D:D
2) στείλε κούριερ να του δώσω την σκούπα ...... με αντικαταβολή φυσικά.;).
3) ακόμη στα τέσσερα δισκάκια είσαι ???? :p:p

drbig
19-11-10, 16:35
1) οι φωτογραφικές (οι καλές) στοιχίζουν,την σήμερον ημέρα,λιγότερο από έναν δίσκο.....πάρε μία βρε παλιομαντζίρη...:D:D
2) στείλε κούριερ να του δώσω την σκούπα ...... με αντικαταβολή φυσικά.;).
3) ακόμη στα τέσσερα δισκάκια είσαι ???? :p:p

1) δεν δίνω λεφτα για φωτο τωρα..
2) Αμ δε! Ελα σπιτι μου και φέρε και τους δίσκους που μου υποσχέθηκες
3) βλέπε το 2) !!! :D:D:D:D

harris samos
19-11-10, 18:18
4 σε 200 χμ :rolleyes:
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα zw :smt072:smt071:smt093:smt027
:smt089:smt079:smt067:smt013:smt076
:smt075:smt021:smt062:smt073
σε 200 λιτρα θα βαλεις κι αλλα ??? μη το κανεις θα το μετανιωσεις
θα τρεχεις σα τρελος με αλλαγες νερου
καλες τρωφες παρε μοσχαροκαρδιες κλπ
και συχνες αλλαγες νερου καθε 2-3 μερες

red rubin
19-11-10, 20:07
4 σε 200 χμ :rolleyes:
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα zw :smt072:smt071:smt093:smt027
:smt089:smt079:smt067:smt013:smt076
:smt075:smt021:smt062:smt073
σε 200 λιτρα θα βαλεις κι αλλα ??? μη το κανεις θα το μετανιωσεις
θα τρεχεις σα τρελος με αλλαγες νερου
καλες τρωφες παρε μοσχαροκαρδιες κλπ
και συχνες αλλαγες νερου καθε 2-3 μερες
Μην ανακατευεσαι εσυ ρε!!! Κατσε φρονιμα. 8 δισκους θα βαλει και δεν θα ταιζει καρδια. Τα δισκακια μου δεν τρωνε καρδια. Ειναι fan τις Tropical!!

maikl
19-11-10, 21:32
.... 8 δισκους θα βαλει και δεν θα ταιζει καρδια.....

....μονο?
Χαρη βαλε και κανενα κοπαδοψαρο να συμπληρωσεις τα κενα που θα μεινουν...:D

red rubin
19-11-10, 22:05
....μονο?
Χαρη βαλε και κανενα κοπαδοψαρο να συμπληρωσεις τα κενα που θα μεινουν...:D
Μπραβο Μιχαλη!!! Κοπαδοψαρα, guppy, corydoras, pleco, skalaria. Ολα χωρανε μια χαρα!!

drbig
19-11-10, 22:27
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Να στε καλά με κάνατε και γέλασα πάλι..
Λοιπον σοβαρά τώρα.. για την ώρα δεν μπαίνει άλλο ψάρι μέσα μέχρι να ρεγουλαριστούν αυτά που ήδη είναι μέσα..

μετά ισως βάλω κανενα πακου, κανα 2 αυλονοκάρες, 2-3 οσκαρ και 1-2 arowana. ψιλούδια δηλαδη... :D:D:D

Και μετά το ευθυμο διάλλειμμα,συνεχίζω, φιλτρανση έχουν αναλάβει ενα 2215 και ενα EX600 με φουλ Βιολογικά, και τα φυτά μου μεσα αναλαμβάνουν ότι περισέυει απο νιτρικά για να τα εξαφανίζουν.

Την ιχθυοφόρτιση την βλέπετε επάνω... καλά τα βλέπω μέχρι τώρα, κάνω 4 μικρά/μεσσαία ταισματα την ημέρα...

Χαραμάδας
19-11-10, 22:35
Μην ανακατευεσαι εσυ ρε!!! Κατσε φρονιμα. 8 δισκους θα βαλει και δεν θα ταιζει καρδια. Τα δισκακια μου δεν τρωνε καρδια. Ειναι fan τις Tropical!!

Tι 8 δίσκους βρε ''ερυθρό πετράδι''....200τόσα λίτρα έχει ο Χαρούλης,τι να δει με 8 δισκάκια???
Να στήνει ''καραούλι'' και να περιμένει να περάσει κάποιο...και να ''ουρλιάζει''...δίσκος-δίσκος...:D:D:D.
Ελα λεβέντη μου να πιείς έναν καφέ μπροστά στο δικό μου ''κοπαδάκι'' και θα νομίσεις ότι βλέπεις πεζοδρόμιο της Ν.Υόρκης μέρα μεσημέρι....:p.
Και μακρυά απ'την καρδιά (συμφωνώ με το ''βαθύ ροζ ρουμπίνι'')....Τropical και πάλι Τropical...;)
-------------------------
Μπραβο Μιχαλη!!! Κοπαδοψαρα, guppy, corydoras, pleco, skalaria. Ολα χωρανε μια χαρα!!

Ξέχασες τα endlers.....είναι δυνατόν????

drbig
19-11-10, 22:41
Ξέχασες τα endlers.....είναι δυνατόν????

Ελα ντε! Που πας χωρίς εντλερ????:D

harris samos
20-11-10, 14:38
ελπιζω οι συνδιασμοι που λετε να τους λετε για πλακα
ακου εντλερ

οσο για την καρδια και εγω δε ταιζα και οταν πηρα τα ψαρια απο το θαναση που τα ταιζε καρδια ειναι 3-4 ποντους ποιο μεγαλα απο τα δικα μου και εχουν σχεδον ιδια ηλικια

drbig
20-11-10, 20:29
Μου φαίνεται πρέπει να έρθεις εδω μια βόλτα να δεις της Σχολή της Ξεσσαλονικης. αι να μας πεις μετα αν κανει πλάκα ή όχι... :D:D

red rubin
20-11-10, 20:33
Μου φαίνεται πρέπει να έρθεις εδω μια βόλτα να δεις της Σχολή της Ξεσσαλονικης. αι να μας πεις μετα αν κανει πλάκα ή όχι... :D:D
Μεχρι αθηνα φτανει η χαρη του. Εμας μας σνομπαρει ο Σαμιωτης!!

harris samos
20-11-10, 20:55
οχ φανταζομε

red τοτε που ειχα γκομενα στη θεσσαλονικη δε σας ηξερα τωρα θα περιμενετε να ξανα βρω :D:D:D:D

red rubin
20-11-10, 20:55
οχ φανταζομε

red τοτε που ειχα γκομενα στη θεσσαλονικη δε σας ηξερα τωρα θα περιμενετε να ξανα βρω :D:D:D:D
Να σου βρουμε αμα ειναι να ερχεσαι!!
Το νησι παντως δεν το προτιμας!!:D:D

theodarras
20-11-10, 21:06
το νησί δεν τον προτιμά και όχι αυτός το νησί!:D:D:D:D:D

harris samos
20-11-10, 21:10
παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι και μπαλωμενο ολες σαμιωτησες ηταν αλλα σπουδαζανε

red θελω μια καλη να μου βρεις σαν αυτη

:D:D:D

red rubin
20-11-10, 21:15
το νησί δεν τον προτιμά και όχι αυτός το νησί!:D:D:D:D:D
Εμφανιστηκε ο εταιρος Σαμιωτης. Ο τριτος της παρεας λειπει!!!

παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι και μπαλωμενο ολες σαμιωτησες ηταν αλλα σπουδαζανε

red θελω μια καλη να μου βρεις σαν αυτη

:D:D:D

Εχω μια ιδια αλλα με ξανθο μαλλι. Ξαδερφη μου με προικα!! Λατρευει και τα ενυδρεια!

harris samos
20-11-10, 21:26
βαλε φωτο :rolleyes::smt020:rolleyes::smt020

theodarras
20-11-10, 21:35
από τα ενυδρεία όμως!

Χαραμάδας
20-11-10, 21:36
Εχω μια ιδια αλλα με ξανθο μαλλι. Ξαδερφη μου με προικα!! Λατρευει και τα ενυδρεια!

Βρε ''κοκκινόπετρα'' πλάκα μας κάνεις????
Ασε τον άνθρωπο στην ησυχία του....και φέρε την ξαδέρφη στην αυριανή συνάντηση.Αφού λατρεύει τα ενυδρεία....θα λατρέψει και εμάς....:D:D:D:D.

red rubin
20-11-10, 21:44
Βρε ''κοκκινόπετρα'' πλάκα μας κάνεις????
Ασε τον άνθρωπο στην ησυχία του....και φέρε την ξαδέρφη στην αυριανή συνάντηση.Αφού λατρεύει τα ενυδρεία....θα λατρέψει και εμάς....:D:D:D:D.
Μαζεψε τα πλοκαμια σου εσυ!!
Να ερθει και ο Σαραφ αυριο μετα την συναντηση? Θελει να μιλησει με τον ''προεδρο''.

Χαραμάδας
20-11-10, 22:02
Μαζεψε τα πλοκαμια σου εσυ!!
Να ερθει και ο Σαραφ αυριο μετα την συναντηση? Θελει να μιλησει με τον ''προεδρο''.

Και βέβαια.;).

harris samos
20-11-10, 23:35
αστε την ξαδερφη κατω σε μενα την εδωσε