Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : SOS Θόρυβος σε ολοκαίνουργιο Eheim professionell 3 2080

margoman
15-11-10, 17:27
Καλησπέρα.

Εδώ και μερικές ημέρες έχω στην κατοχή μου το παραπάνω φίλτρο. από την πρώτη μέρα που το σύνδεσα κάνει θόρυβο, σαν ψυγείο να το πω, σίγουρα δυνατότερο πάντως. Δεν είμαι σίγουρος ότι το έστησα λάθος, πάντως ότι έκανα το έκανα by the book και 2 – 3 φορές την όλη διαδικασία για να είμαι όσο ποιο σίγουρος γίνεται. Στην συνέχεια δοκίμασα μήπως έχει κρατήσει αέρα μέσα, το κούνησα ενώ δουλεύει, πάτησα πολλές φορές την βαλβίδα του μήπως βγάλει αέρα αλλά τίποτα. Έβγαλα από μέσα τον υαλοβάμβακα μήπως και αυτός κρατά αέρα αλλά μάταια. ο θόρυβος εκεί. Αφήστε που όσο το κουνούσα βγήκε το ένα λάστιχο και τα έκανα όλα που@@@α.
Υπάρχει κάνεις που ξέρει να με συμβουλέψει γιατί βλέπω να το πετάω από το παράθυρο το εργαλείο.

Θα του χρεωστάω σχεδόν αιώνια ευγνωμοσύνη

ΗΕΛΠ ΜΙ ΠΛΙΖΖΖΖΖΖ

Τηλέμαχος
15-11-10, 17:29
Μήπως έχει σπάσει τίποτα; Το impeller ή το αξονάκι πάνω στο ταρακούνημα;

Χαραμάδας
15-11-10, 17:31
Για να κάνει τόσο θόρυβο όπως λές σίγουρα το πρόβλημα είναι στο μοτέρ.Ανοιξέ το και κοίτα την φτερωτή πάνω στην κεφαλή.Ισως να μήν έχει ''κουμπώσει'' καλά στη θέση της η φτερωτή και κάπου βρίσκει.
Καλή δύναμη.;)΄.

Κλεόβουλος
15-11-10, 17:34
Έλεγξε το αξονάκι και την φτερωτή. Το 2080 είναι αθόρυβο.
(αν το πετάξεις απο το παράθυρο πέστο να περιμένω απο κάτω:D)

margoman
15-11-10, 17:39
Λοιπόν κύριοι το ανοίγω να το ελέγξω. Wish me luck. Κλεόβουλε αν δεν, έλα με τον ΠΑΟΚ 5 Δεκεμβρίου να σε φιλέψω κιόλας, εκτός από 3 γκολάκια και κανένα τσιπουράκι.

Επιστρέφω σε 5.

kingrim
15-11-10, 17:42
αμα θελεις το ανταλλαζω με το συν συν μου που δεν κανει θορυβο :ρ

οπως σου λενε τα παιδια απο το μοτερακι ειναι τσεκαρε εκει πρωτα

ARIS1983
15-11-10, 17:49
Μαλλον η φτεροτη καπου δεν παταει καλα ή καπου βρισκει και ακουγεται γιατι δεν θα εχει κουμποσει σωστα!

margoman
15-11-10, 18:05
Είμαι στην μέση της επέμβασης. Ο ασθενής έχει vitals οκ. Τι πρέπει να δω περίπου όταν βγάλω αξονάκι και φτερωτή;

αμα θελεις το ανταλλαζω με το συν συν μου που δεν κανει θορυβο :ρ

οπως σου λενε τα παιδια απο το μοτερακι ειναι τσεκαρε εκει πρωτα

Να σου πω…. Το ζήλεψα στο βιντεάκι σου. Κουκλί!!!
-------------------------
Μαλλον η φτεροτη καπου δεν παταει καλα ή καπου βρισκει και ακουγεται γιατι δεν θα εχει κουμποσει σωστα!

Ναι αλλά δεν το είχα πειράξει καθόλου. Ήταν όπως το είχε η μάνα του
Λοιπόν. Έβγαλα το αξονάκι και τη φτερωτή και τα ξανά έβαλα. Ο θόρυβος εκεί. Καμία ιδέα;

maikl
15-11-10, 18:54
Σε φιλτρο της ιδιας σειρας Prof III ,φιλος μου ειχε κανει λαθος στη σειρα των υλικων & σφουγγαριων με αποτελεσμα το φιλτρο να χουρχουριζει εντονα....
Πες μας απο κατω προς τα πανω τη σειρα και το ειδος υλικων που εβαλες για να καταλαβουμε μπας και εχεις εκει καποιο θεμα...;)

margoman
15-11-10, 18:59
Σε φιλτρο της ιδιας σειρας Prof III ,φιλος μου ειχε κανει λαθος στη σειρα των υλικων & σφουγγαριων με αποτελεσμα το φιλτρο να χουρχουριζει εντονα....
Πες μας απο κατω προς τα πανω τη σειρα και το ειδος υλικων που εβαλες για να καταλαβουμε μπας και εχεις εκει καποιο θεμα...;)

1ο διαμέρισμα siporax
2Ο διαμέρισμα siporax
3ο διαμέρισμα siporax

Λες αυτό να φταίει;

maikl
15-11-10, 19:01
...σφουγγαρια,"υαλοβαμβακα" δεν εβαλες ?

Κλεόβουλος
15-11-10, 19:03
το σφουγγάρι της κεφαλής(πάνω-πάνω) υπάρχει?

http://www.eheim.de/eheim/inhalte/index.jsp?key=liniendetail_27575_ehen
το μπλε εννοώ

margoman
15-11-10, 19:04
Υαλοβάμβακα της μαμάς του. Σφουγγάρια όχι. Έχω και το εσωτερικό της Jewel με σφουγγάρια. Σε αυτό έβαλα μόνο siporax και τον υαλοβάμβακα της μάνας του.

maikl
15-11-10, 19:06
Με το τσιγγελι θα στα βγαζουμε....λοιπον απο κατω προς τα πανω
σιποραξ
σιποραξ
σιποραξ
"υαλοβαμβακα"
μπλε σφουγγαρι στο προφιλτρο
Ο.Κ???

margoman
15-11-10, 19:12
Sorry ρε παιδιά ειλικρινά συγγνώμη για το τσιγκέλι… Το φίλτρο είναι ακριβώς όπως στην εικόνα του link. Όλα μέσα. Κομπλέ.

Πριν από λίγο έκανα ένα πείραμα. Το άδειασα και άφησα μόνο το προφίλτρο του μέσα (το μπλέ). Ούτε σκαφάκια ούτε siporax ούτε τίποτα. Αποτέλεσμα… το ψυγείο είναι ακόμα εδώ…
Με το τσιγγελι θα στα βγαζουμε....λοιπον απο κατω προς τα πανω
σιποραξ
σιποραξ
σιποραξ
"υαλοβαμβακα"
μπλε σφουγγαρι στο προφιλτρο
Ο.Κ???

Ακριβώς έτσι είναι maikl

maikl
15-11-10, 19:21
Το φιλτρο το πηρες καινουριο?

kotsos83
15-11-10, 19:22
Νομιζω πως εισαι λιγο υπερβολικος,αφησε το να δουλεψει,να πιασει λιγη βρομα η φτερωτη και μετα δε θα ακους τιποτα...

margoman
15-11-10, 19:23
Το φιλτρο το πηρες καινουριο?

Του κουτίου από petcumulus

maikl
15-11-10, 19:28
Εγω παντως ξεκιναω για Λαρισα εντος 5λεπτου...σε 1.30' ειμαι εκει....δωσε περισσοτερα στοιχεια...διευθυνση κ.λ.π...:D

margoman
15-11-10, 19:29
Νομιζω πως εισαι λιγο υπερβολικος,αφησε το να δουλεψει,να πιασει λιγη βρομα η φτερωτη και μετα δε θα ακους τιποτα...

Να το αφήσω λες? Δηλαδή είναι ψιλό normal ο θόρυβος; Γιατί είναι αρκετά έντονος…

Κλεόβουλος
15-11-10, 19:29
Αν είναι καινούργιο πάντο πίσω και ζήτα αντικατάσταση.

Λοιπόν κύριοι το ανοίγω να το ελέγξω. Wish me luck. Κλεόβουλε αν δεν, έλα με τον ΠΑΟΚ 5 Δεκεμβρίου να σε φιλέψω κιόλας, εκτός από 3 γκολάκια και κανένα τσιπουράκι.
.

εκτός κι αν περιμένεις να έρθω για επισκευή και τσίπουρο:D

margoman
15-11-10, 19:34
Εγω παντως ξεκιναω για Λαρισα εντος 5λεπτου...σε 1.30' ειμαι εκει....δωσε περισσοτερα στοιχεια...διευθυνση κ.λ.π...:D

Εύκολο είναι να με βρεις. Έλα στην πόλη και ρώτα που μένει ο Θοδωρής ο φονιάς…
:smt071
Αν είναι καινούργιο πάντο πίσω και ζήτα αντικατάσταση.

εκτός κι αν περιμένεις να έρθω για επισκευή και τσίπουρο:D

Το τσίπουρο διατίθεται και χωρίς επισκευή ξέρεις… Μόνο η προσπάθεια να βοηθήσετε αρκεί με το παραπάνω

maikl
15-11-10, 19:34
Εύκολο είναι να με βρεις. Έλα στην πόλη και ρώτα που μένει ο Θοδωρής ο φονιάς…
:smt071

σε μενα το λες ?...ξεχασες?μαζι δεν φαγαμε τον Σακαφλια?

margoman
15-11-10, 19:37
σε μενα το λες ?...ξεχασες?μαζι δεν φαγαμε τον Σακαφλια?

Είναι τις μόδας τώρα τελευταία το μαζί τα (τον) φάγαμε μου φαίνεται…

kotsos83
15-11-10, 19:38
Να το αφήσω λες? Δηλαδή είναι ψιλό normal ο θόρυβος; Γιατί είναι αρκετά έντονος…
Τι να σου πω,δεν ειχα ποτε eheim.Μονο κινεζικα,και στην αρχη που ηταν καινουργια καναν αρκετο θορυβο,ενω τωρα τιποτα......αν θελεις σου στελνω τον αθορυβο κινεζο και μου στελνεις το φασαριοζικο eheim σου:D:D:D

margoman
15-11-10, 19:41
Τι να σου πω,δεν ειχα ποτε eheim.Μονο κινεζικα,και στην αρχη που ηταν καινουργια καναν αρκετο θορυβο,ενω τωρα τιποτα......αν θελεις σου στελνω τον αθορυβο κινεζο και μου στελνεις το φασαριοζικο eheim σου:D:D:D

Νάτος κι’άλλος. Join the queue mate:D
έχει δήξει και άλλος ποιο πάνω ενδιαφέρον.

kotsos83
15-11-10, 19:46
Νάτος κι’άλλος. Join the queue mate:D
έχει δήξει και άλλος ποιο πάνω ενδιαφέρον.
αρα καταλαβαινεις πως εχεις ενα κορυφαιο φιλτρο και δε χρειαζεται να ανησηχεις.Η ροη του ειναι ενταξει η βγαζει που κ που αερα?

maikl
15-11-10, 19:48
Ας τα ξαναπουμε απο την αρχη.
Ο ηχος που ακους ειναι σαν χουρχουρισμα ή σαν μονιμο εντονο βουισμα?
Ποσα watt γραφει οτι ειναι στο πλαινο ταμπελακι?

Κλεόβουλος
15-11-10, 19:48
Βάλτο να δουλέψει και πάτησε 1-2 φορές την πόμπα της αναπλήρωσης μήπως και έχει εγκλωβισμένο αέρα.

margoman
15-11-10, 19:54
αρα καταλαβαινεις πως εχεις ενα κορυφαιο φιλτρο και δε χρειαζεται να ανησηχεις.Η ροη του ειναι ενταξει η βγαζει που κ που αερα?

Κωστή η ροη είναι τούμπανο, δόξα τω θεώ. Απλά τώρα θα περιμένω την μπίχλα;)
Ας τα ξαναπουμε απο την αρχη.
Ο ηχος που ακους ειναι σαν χουρχουρισμα ή σαν μονιμο εντονο βουισμα?
Ποσα watt γραφει οτι ειναι στο πλαινο ταμπελακι?

Μόνιμο έντονο μπάσο βούισμα είναι ββββββββββββββββββββββββββββββ έτσι.

Βάλτο να δουλέψει και πάτησε 1-2 φορές την πόμπα της αναπλήρωσης μήπως και έχει εγκλωβισμένο αέρα.

Το έχω κάνει. Κάθε φορά που την πατώ κάνει ποιο πολύ ββββββββββββββββββββββ.

maikl
15-11-10, 20:24
Το εχεις σε ντουλαπι?
Συνηθως ειναι ο ηχος απο το πηνιο αυτος που ακουγετε ετσι οπως λες και αν ειναι και σε καποιο ντουλαπι κανει ηχειο και ακουγετε ακομη πιο εντονα...
Τσεκαρε μην ακουμπαει το φιλτρο σου στο επιπλο και συντονιζει επισης βαλε απο κατω να παταει σε καποιο ελαστικο-μονωτικο.
Αν ειναι αυτος ο ηχος που λες τοτε μαλλον θα πρεπει να μαθεις να ζεις μ'αυτον...:(

georgis4
15-11-10, 21:45
Το ενυδρειο ειναι μεσα σε υπνοδωματιο μηπως?
Αν ναι οσο αθορυβο και να ειναι θα το ακους...(ειδικα αν κανεις *ελαφρυ* υπνο :D)

Roussaks
15-11-10, 22:08
Λοιπον....
Παμε με τον κλασσικο τροπο επιλυσης ενος προβλημματος :
Δεδομενα : Κανει θορυβο ( περαν του φυσιολογιοκου ομως ; )

Πιθανες αιτιες :
1. Αερας Χ
2. Κακη τοποθετηση υλικων Χ
3. Στραβη τοποθετηση στην φτερωτη
4. Θορυβο επιπλου

και εχουμε και λεμε προσθετες πληροφοριες για διευκρινηση του θορυβου.

Το ββββββββ ειναι οπως κανει ο ψυκτης του νερου ενα ελαφρυ ββββββ, ειναι οπως κανει ο υπολογιστης ενα πιο εντονο βββββββββ ή οπως κανει ο ανεμιστηρας ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ ;;;;

Επισης πιασε περιπου στο μερος που ειναι η αντλια και δες αν οσο δουλευει εχει ζεσταθει υπερβολικα ....

margoman
15-11-10, 22:34
Λοιπόν, πάμε για super post
Το εχεις σε ντουλαπι?
Συνηθως ειναι ο ηχος απο το πηνιο αυτος που ακουγετε ετσι οπως λες και αν ειναι και σε καποιο ντουλαπι κανει ηχειο και ακουγετε ακομη πιο εντονα...
Τσεκαρε μην ακουμπαει το φιλτρο σου στο επιπλο και συντονιζει επισης βαλε απο κατω να παταει σε καποιο ελαστικο-μονωτικο.
Αν ειναι αυτος ο ηχος που λες τοτε μαλλον θα πρεπει να μαθεις να ζεις μ'αυτον...

Το φίλτρο είναι στο ντουλάπι του Vision 450 (για να καταλάβεις το έπιπλο). Κάνει στάνταρ ηχείο και μάλλον συντονίζεται κιόλα. Θα δοκιμάσω αύριο και το ελαστικό να δω τι γίνεται.

Το ενυδρειο ειναι μεσα σε υπνοδωματιο μηπως?
Αν ναι οσο αθορυβο και να ειναι θα το ακους...(ειδικα αν κανεις *ελαφρυ* υπνο )

Το ενυδρείο είναι στο καθιστικό μου. Ταυτόχρονα έχω ανοικτό pc και tv και ακόμα το ακούω να φανταστείς… δεν έχω ιδιαίτερα ελαφρύ ύπνο (σαν το μοσχάρι θα έλεγα) συν το γεγονός ότι παλιά είχα έναν κινέζο dolphin στο υπνοδωμάτιο και δεν καταλάβαινα Χριστό.

Λοιπον....
Παμε με τον κλασσικο τροπο επιλυσης ενος προβλημματος :
Δεδομενα : Κανει θορυβο ( περαν του φυσιολογιοκου ομως ; )

Πιθανες αιτιες :
1. Αερας Χ
2. Κακη τοποθετηση υλικων Χ
3. Στραβη τοποθετηση στην φτερωτη
4. Θορυβο επιπλου

και εχουμε και λεμε προσθετες πληροφοριες για διευκρινηση του θορυβου.

Το ββββββββ ειναι οπως κανει ο ψυκτης του νερου ενα ελαφρυ ββββββ, ειναι οπως κανει ο υπολογιστης ενα πιο εντονο βββββββββ ή οπως κανει ο ανεμιστηρας ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ ;;;;

Επισης πιασε περιπου στο μερος που ειναι η αντλια και δες αν οσο δουλευει εχει ζεσταθει υπερβολικα ....

Αγαπητέ Κρή φίλε μου

Ψαροκόκαλο έχω να κάνω από το πανεπιστήμιο και ειλικρινά δεν ξέρω αν θα με βοηθούσε γιατί είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετος από μηχανολογικά – φυσικές – χημείες. Το βββββββββ είναι σαν κάτι παλιό ψύκτες που είχαμε στο στρατό. Η αντλία δεν έχει ζεσταθεί ντιπ. Τι στην ευχή είναι ρε γ@@@@ο….

Roussaks
16-11-10, 00:06
α...τωρα σε επιασα...λεω και γω τι ειναι το ψαροκοκαλο! αν δεν σου φτιαχνει πουλα το και παρε fx5! καλη επιτυχια

bokostas
16-11-10, 00:32
Δεν θα βγάλεις άκρη φίλε μου με τις Γερμανικές μπακατέλες,:D στείλτο πίσω όσο είναι νωρίς και με τα 300 ευρώ που κόστισε, πάρε 7 από αυτά:
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2174 , που είναι παντελώς αθόρυβα, βάλε τα 2 να δουλεύουν ταυτόχρονα, κράτα τ' άλλα
πέντε (5)!!! για backup και με τα 20 ευρώ που θα σου περισσέψουν, πιες 2 μπύρες στην υγειά μου γι' αυτήν την συμβουλή.:)

kingrim
16-11-10, 06:58
:smt041:smt041:smt041

Δεν θα βγάλεις άκρη φίλε μου με τις Γερμανικές μπακατέλες,:D στείλτο πίσω όσο είναι νωρίς και με τα 300 ευρώ που κόστισε, πάρε 7 από αυτά:
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2174 , που είναι παντελώς αθόρυβα, βάλε τα 2 να δουλεύουν ταυτόχρονα, κράτα τ' άλλα
πέντε (5)!!! για backup και με τα 20 ευρώ που θα σου περισσέψουν, πιες 2 μπύρες στην υγειά μου γι' αυτήν την συμβουλή.:)

Crazy_Beaver
16-11-10, 10:04

Πιστεύω ότι τώρα του έκανες την ψυχολογία.........:D:D:D

aquaman
16-11-10, 10:26
Ψυχραιμία με τα κινέζικα..... είπε ο άνθρωπος να πάρει μια καλή και δοκιμασμένη μάρκα....
οπωσδήποτε τα κινέζικα είναι πολύ καλά στην τιμή αλλά δεν τα έχουμε δει να δουλεύουν σε βάθος χρόνου. Κι εγώ ελπίζω ότι θα βγουν καλά γιατί δε μ'αρέσει να πληρώνω πολλά, αλλά προς το παρόν δεν ξέρουμε...

Όσο για το θέμα "με τα ίδια λεφτά αγοράζω 5" συμφωνώ, αρκεί όταν χαλάσει το κινέζικο να μην είναι λόγω διαρροής, ή να συμβεί το τριήμερο που λείπω...

Φυσικά όλα αυτά δε βοηθάνε όταν αγοράζεις eheim και σου βγαίνει πρόβλημα, αλλά... συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες... :-)

kingrim
16-11-10, 10:41
+φωνω aquaman στην Διαρροη εκει αστα να πανε αμα ανοιξει κανενα φιλτρο και χαλασει τα επιπλα στο σαλονι θα ειναι σαν να εχω αγορασει 7ΕΗΕΙΜ

bokostas
16-11-10, 12:02
Ψυχραιμία με τα κινέζικα..... είπε ο άνθρωπος να πάρει μια καλή και δοκιμασμένη μάρκα....
οπωσδήποτε τα κινέζικα είναι πολύ καλά στην τιμή αλλά δεν τα έχουμε δει να δουλεύουν σε βάθος χρόνου. Κι εγώ ελπίζω ότι θα βγουν καλά γιατί δε μ'αρέσει να πληρώνω πολλά, αλλά προς το παρόν δεν ξέρουμε...

Όσο για το θέμα "με τα ίδια λεφτά αγοράζω 5" συμφωνώ, αρκεί όταν χαλάσει το κινέζικο να μην είναι λόγω διαρροής, ή να συμβεί το τριήμερο που λείπω...

Φυσικά όλα αυτά δε βοηθάνε όταν αγοράζεις eheim και σου βγαίνει πρόβλημα, αλλά... συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες... :-)
Έχεις απόλυτο δίκιο Δημήτρη, αλλά πέρα από την πλάκα που κάνουμε κι επειδή βαριέμαι να περιμένω 10 χρόνια για να δοκιμαστεί η αξιοπιστία των
Κινέζικων, προτιμάω σε ενδεχόμενη διαρροή να μου βγει η ζημιά στο κόστος των επίπλων +40 ευρώ, παρά στο κόστος των επίπλων +300.:p
Εκτός κι αν μου πείτε ότι δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ διαρροή σε Γερμανικό φίλτρο. Άλλωστε η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.:D

aquaman
16-11-10, 12:08
κοίτα, αν το sun sun χωραγε στο έπιπλο του Ριο, θα το είχα αγοράσει κι εγώ...

delta66
16-11-10, 15:47
και με τα 20 ευρώ που θα σου περισσέψουν, πιες 2 μπύρες στην υγειά μου γι' αυτήν την συμβουλή.:)
20 ευρω για δυο μπυρες?
Γερμανικες θα ειναι οι μπυρες.
Γιατι δεν του προτεινεις καμια φτηνη κινεζικη να παρει 20 να εχει καβατζα? :D
Κραδασμος με το επιπλο ειναι η πιθανοτερη αιτια.
Αν γινεται να μετακινηθει εκτος ντουλαπιου, κανε τσεκ αν σταματησει ο θορυβος.
Αλλιως δοκιμασε καποιο αντικραδασμικο απο κατω.

Δεν πιστευω οτι οφειλεται σε αλλαγη βιολογικου υλικου (εχεις Siporax ειπες αντι τα μαμισια υλικα)

aquaman
16-11-10, 20:33
20 ευρω για δυο μπυρες?
Γερμανικες θα ειναι οι μπυρες.
Γιατι δεν του προτεινεις καμια φτηνη κινεζικη να παρει 20 να εχει καβατζα? :D
Κραδασμος με το επιπλο ειναι η πιθανοτερη αιτια.
Αν γινεται να μετακινηθει εκτος ντουλαπιου, κανε τσεκ αν σταματησει ο θορυβος.
Αλλιως δοκιμασε καποιο αντικραδασμικο απο κατω.

Δεν πιστευω οτι οφειλεται σε αλλαγη βιολογικου υλικου (εχεις Siporax ειπες αντι τα μαμισια υλικα)

Από κινέζικες υπάρχει η Tsing Tao η οποία είναι πολύ καλή και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα... :smt069

margoman
16-11-10, 20:47
Καλησπέρα

Λοιπόν ο θόρυβος είναι ακόμα εδώ. Σήμερα για πρώτη φορά άναψα τα φώτα στο ενυδρείο μου και έμεινα άφωνος. Παιδιά το θέαμα είναι καταπληκτικό και ας επιπλέουν τα ξύλα ακόμα.

Στα δικά μας τώρα. Για αρχή έβαλα βαζελίνη στη φτερωτή και στο αξονάκι. Τίποτα αν και μου είπαν ότι είναι η παλιά καλή παραδοσιακή μέθοδος. Πήγα επίσης και αγόρασα ένα λαστιχένιο ποδόμακτρο για να πατήσει επάνω το φίλτρο, θέλει βέβαια κόψιμο στις διαστάσεις του ντουλαπιού αλλά έτσι πρόχειρα που το σφήνωσα πάλι τίποτα δεν κάνει. Τέλος, πήγα πήρα αβγουλιέρες από αφρολέξ για μόνωση αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να τις προσαρμόσω.

Τι να πω ρε παιδιά, έχω αρχίσει και απελπίζομαι…. Το παράθυρο είναι κοντά… Όσοι πιστοί προσέλθετε...:smt093

Τηλέμαχος
16-11-10, 20:49
Αν βάλετε λίγη δύναμη φτάνει στην Κρήτη;:grin:

bokostas
16-11-10, 20:49
Τι να πω ρε παιδιά, έχω αρχίσει και απελπίζομαι…. Το παράθυρο είναι κοντά… Όσοι πιστοί προσέλθετε...:smt093
Κοίτα έξω, από κάτω είμαστε.

margoman
16-11-10, 20:52
Αν βάλετε λίγη δύναμη φτάνει στην Κρήτη;:grin:

Δεν νομίζω Τηλέμαχε. Αλλά αν θέλεις σου βάζω τα εισιτήρια και την διαμονή σου να έρθεις να το φτιάξεις..;)
Κοίτα έξω, από κάτω είμαστε.

Κύριε Κώστα το ίδιο ισχύει και για εσάς

kingrim
16-11-10, 20:57
δεν θελεις να ερθεις εσυ να κανουμε ανταλλαγη :ρ

Γνωμη μου αφου τα εχεις κανει ολα να το στειλεις πισω και να ζητησεις αντικατασταση ενα καρο χρηματα εδωσες για να εχει αξιοπιστια και να ΜΗΝ εχεις προβληματα ΚΑΙ καλα

margoman
16-11-10, 21:03
Θα ήθελα να το δω με κάποιον που ξέρει μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος ρε γμτ. Αλλά δεν το βλέπω δυνατό….

kingrim
16-11-10, 21:25
βγαλε ενα βιντεο να ακουσω και εγω πως κανει και αλλα παιδια να σου πουμε

margoman
16-11-10, 21:33
βγαλε ενα βιντεο να ακουσω και εγω πως κανει και αλλα παιδια να σου πουμε

Καλή ιδέα αλλά δύσκολη στην εφαρμογή. Θα το παλέψω για αύριο πάντως να δούμε.

delta66
16-11-10, 21:34
Εχω εδω εγω ενα βιντεο που ο ηχος ειναι στο φουλ, τοσο που ακουγεται το νερο απο πανω στην εξοδο του φιλτρου και φυσημα απο το χωρο.
Αλλα το φιλτρο δεν μπορει να ακουστει πανω απο αυτα.

g_3IUY4GIYw

margoman
16-11-10, 22:28
FWowahtkGBE

Λοιπόν ο video είναι ψιλό χάλια ποιότητας, ο ήχος είναι αυτός αλλά χάνει σε ένταση στο video. Δείτε το μέχρι τέλους και πείτε καμία άποψη pls

kingrim
16-11-10, 22:29
νομιζω οτι ειναι λογικος θορυβος

maikl
16-11-10, 22:31
...εγω νομιζω οτι ο ηχος ειναι αυτος....σκεψου τι θορυβο κανουν κατι αλλα "φιλτρα"...:D

margoman
16-11-10, 22:32
Είναι αρκετά ποιο δυνατός από αυτόν που ακούτε. Ακούγετε και στον πάνω όροφο του σπιτιού με κλειστό το ντουλάπι. Είναι αυτός από το 0:17 και μετά

maikl
16-11-10, 22:36
...σιγουρα δεν ειναι απο κρατημενο αερα αυτος που ακουω εγω.Ειναι απο το ρευμα στο πηνιο και την περιστροφη του ροτορα...
Τα 25 watt δεν κρυβονται κακα τα ψεματα.
Παντως για το μεγεθος του φιλτρου να ξερεις σε οτι αλλο πας(αν αποφασισεις να πας) θα υποφερεις...αν αυτο (ο ηχος δλδ) ειναι που σε ενοχλει....

margoman
16-11-10, 22:41
...σιγουρα δεν ειναι απο κρατημενο αερα αυτος που ακουω εγω.Ειναι απο το ρευμα στο πηνιο και την περιστροφη του ροτορα...
Τα 25 watt δεν κρυβονται κακα τα ψεματα.
Παντως για το μεγεθος του φιλτρου να ξερεις σε οτι αλλο πας(αν αποφασισεις να πας) θα υποφερεις...αν αυτο (ο ηχος δλδ) ειναι που σε ενοχλει....

Υπάρχει τρόπος να το μουγκάνω; Κάποιου είδους ηχομόνωση ίσως;

delta66
16-11-10, 22:54
Στο στουντιο κατω απο τα τυμπανα βαζουμε ελαστικά αντικραδασμικά εφεδρανα (antivibration elastic pad) σαν κι αυτο (http://www.vibro.gr/new/dyn/UserFiles/Image/EP_complex.jpg) (αν δεν επιλεξουμε να κανουμε υπερυψωμενη βαση).
Αυτο το λαστιχο θα σε γλυτωσει απο τους κραδασμους με το επιπλο.

Μετα θα ηχομονωσεις το ντουλαπι εσωτερικα.
Ευκολα προσαρμοσιμο υλικο και οικονομικο ειναι το ricofon (http://img205.imageshack.us/img205/7679/1002899.jpg).
Στο πισω μερος θα κανεις τρυπες στο ricofon ισα ισα να περνανε σφιχτα οι σωληνες και το καλωδιο ρευματος.
Αν χρειαστεις και μπαλωματα καντο με αφρο πολυουρεθανης.

ΥΓ εισαι ψειρας :)

margoman
16-11-10, 23:11
ΥΓ εισαι ψειρας :)

Αρραβωνιασμένος κύριε Σπύρο… Και η αρραβωνιαστικιά μου κυκλοφορεί στο σπίτι με ωτοασπίδες (σοβαρά μιλάω.)

kingrim
16-11-10, 23:14
αμα μπορεις κανε 2 τρυπες στον τοιχο και βαλε το φιλτρο στο μπαλκονι κανε και ενα κουτι με θερμομονοτικο DAW και θα εισαι αρχοντας

margoman
16-11-10, 23:17
αμα μπορεις κανε 2 τρυπες στον τοιχο και βαλε το φιλτρο στο μπαλκονι κανε και ενα κουτι με θερμομονοτικο DAW και θα εισαι αρχοντας

Respect. Αλλά μεσολαβούν και άλλοι τοίχοι δυστυχώς. Εκτός αν κάνω το σπίτι σαν ελβετικό τυρί και στο τέλος με κυνηγήσουν οσάν τον ποντικό.