Επιστροφή στο Forum : Ερωτήσεις Γενικής Φύσεως
Είναι η πρώτην φορά που γράφω αλλά γενικά μπαίνω συχνά και διαβάζω διάφορα πράγματα. Φέτος όμως γράφω Πανελλήνιες και δεν έχω τον χρόνο που θα ήθελα να διαβάζω στο φορουμ για τα θέματα που με απασχολούν :confused: και γ'αυτό σκέφτηκα να φτιάξω αυτό το θέμα για να παίρνω τις απαντήσεις απο τους γνώστες. Αν και δεν είμαι στην σωστή ενότητα θα σας πω και δυο λόγια για εμένα ζω σε χωριό κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα (εκει που σκάει το κύμα) και έχω στην κατοχή μου 1 ενυδρείο 40 λίτρα. Οσονούπω όμως θα φτιάξω ενα 200 λίτρα και εκεί είναι που χρειάζομαι τα φώτα σας καθώς θέλω να είναι όσο το δυνατόν ποιο σωστό γιατι τα λαθάκια μου τα κάνω. Αυτά λοιπόν απορίες απο αύριο για να μην σας βάλω στα βάσανα απο την πρώτη μέρα
Καλώς ήρθες φίλε και μπράβο που το ψάχνεις πριν το βάλεις μπρος.
Οκ δεν μπορώ να κρατηθώ :P . Το ενυδρείο μου θα έχει μήκος 80 εκ ύψος 60 και βάθος 40 εκ(περίπου βγαίνει 200 λίτρα). Οι διαστάσεις είναι καλές ή πρεπει να αναθεωρήσω το σχέδιο ?
Καλησπέρα.
Είναι δύσκολο να πεί κανείς αν οι διαστάσεις του ενυδρείου σου είναι καλές αν δεν γνωρίζει τι θέλεις να μπεί μέσα.
Πές μας τι ψαράκια θες να φιλοξενήσεις και μετά θα σου πούμε τι ενυδρείο χρειάζονται.
Φιλικά
Στέφανος
Υ.Γ. Η μητέρα μου είναι απο την Παραβόλα Αιτ/νίας , ο παππούς μου απο τον Αχόμαυρο και το μισό μου σόι ζει στο Αγρίνιο και το Παναιτώλιο. Δυστηχώς κανένας δεν ασχολείται με τα ψάρια εκτός απο κάτι μπαρμπάδες μου που ψαρεύουν ( ο ένας μάλιστα επαγγελματίας ψαράς στη λίμνη ). Είμαι σίγουρος οτι αν κάτσουμε και μιλήσουμε λιγάκι θα βγούμε συγγενείς.
Τις διαστάσεις τις αναφέρω για να δω αν μπορούν να αντέξουν το βάρος 'οσο για ψάρια θα βάλω guppies και neon tetra .
Υ.Γ. Φίλε Στέφανε εγώ μένω στην Δογρή ή αλλιώς Παντάνασσα δίπλα σχεδόν απο Παραβόλα και το χωρίο της μάνας μου είναι η Κυρα Βγένα ή αλλιώ Αχόμαυρος πολλές συμπτώσεις αμα μου πεις και όνομα βγηκαμε στάνταρ συγγενείς :).
mitsos1975
13-11-10, 23:38
κάνε υπομονή να τελειώσεις επιτυχώς την χρονιά σου και κατόπιν θα έχεις αρκετό και άφθονο χρόνο να ασχοληθείς με αυτή την ομορφιά που λέγεται ενυδρείο!!
Τα διαβάσματα προέχουν!!!!;)
μη βαρέσουν zw!
Δεν ξέρω αν έχεις δει το insception αλλά απο την στιγμή που σου μπεί μια ιδεα στο κεφαλι κάτι που εν μέρει πραγματεύεται και η ταινία είναι δύσκολο να το βγάλεις :)
Αν σκέφτεσαι να κατασκευάσεις μόνος σου το ενυδρείο μπορείς να ξεκινήσεις διαβάζοντας εδώ (http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/kataskEnydr.htm) , εδώ (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=28) και όπου αλλού πέσεις στην πορεία.
Γενικά μιλώντας μπορείς να κατασκευάσεις οτι θέλεις με μόνο περιορισμό το κόστος.
Και στα πατριωτικά μας τώρα δεν υπάρχει φορά που να με βγάλει ο δρόμος στο Αγρίνιο και να μην σταματήσω για ένα καφεδάκι στο Ξύλινο.
Στέφανε ευχαριστώ νομίζω βρήκα αυτό που ήθελα.
Υ.Γ. Στα καινούργια μαγαζιά που άνοιξαν τώρα τα πρόλαβες ?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.