Επιστροφή στο Forum : Ενυδρειο Aquael
Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω για το ενυδρειο που εχουν στα Carrefour, μαρκας Aquael γυρω στα 80 λιτρα μαζι με τη βαση(99ευρω). Θα χρειαστει να κανω καποιες μετατροπες οσον αναφορα τα πλαστικα και τη στεγανοτητα? Επισης το εσωτερικο φιλτρο που εχει ειναι καλο ή θα χρειαστει να παρω αλλο?
Οποιος γνωριζει για το συγκεκριμενο ενυδρειο ας με βοηθησει. Ευχαριστω.
Δε χρειαζεται να επεμβεις στο ενυδρειο ... οσο αφορα τον εξοπλισμο ... εξαρταται τι θελεις να φιλοξενησεις!! ;)
Ελεγα να βαλω 2 σκαλαρια, ενα apple snail, ενα γατοψαρο και ισως κανενα κοπαδακι νεον για αρχη.
mitsos1975
12-11-10, 22:25
Άρπαξέ το γιατί στην ¨Λάρισα το συγκεκριμένο το έχουν 150 ευρουλάκια!!
κανένα φίλτρο μπορεί να αλλάξεις αλλά όπως θα σου πούνε και άλλοι εξαρτάται τι θα φιλοξενήσεις!:)
Konstantin79
12-11-10, 22:25
Εχω το ιδιο περιπου (98αρι χωρις βαση). Κρατας θερμοστατη αλλα για τα "κιλα" του θες αλλο φιλτρο. Τωρα, οι λαμπες δεν ειναι οι καλυτερες, αλλα για αρχη ειναι μια χαρα! Θεμα στεγανωτητας δεν εχεις! Το εχω 5μηνες κ ειναι αψογο!
Λιγο νερο θα σου βγαινει μιας κ το καπακι δεν εφαρμοζει καλα στο τζαμι.
Φιλτρο αργα ή γρηγορα θα αλλαξεις.
Σκαλαρια δεν νομιζω να μπορεις να βαλεις γιατι αν θυμαμαι καλα οι διαστασεις του ειναι 60x30x45.
Εχει μικρο μηκος κ υψος για σκαλαρια.
το εχω το συγκεκριμενο....για μενα σιγουρα πας για αλλο φιλτρο.....και εξωτερικο για την ακριβεια.....η λαμπα του ειναι 11w....για αρχη καλη ειναι...αλλα αν θες το κατι παραπανω και πιανουν τα χερια σου μπορεις να το μονταρεις και να βαλεις επιπλεον....οτι αλλο θες ρωτας εδω ειμαστε....
για καμμια 20αρια μερες που ειχα το μαμισιο δεν ειχα προβλημα με υγρασια κ να σταζει...μετα βεβαια εφτιαξα ενα DIY συμφωνα με τα post του υπερμαστορα του μεγιστοτιτανοτεραστιου Neoklis
Το ενυδρειο δεν κανει για σκαλαρια.
Τα σκαλαρια δεν ειναι συμβατα με τα neon.
mikeruless
12-11-10, 23:54
Και αν χρειαστεις οτιδηποτε στειλε ενα πμ και θα ερθει βοηθεια ........ α για apple snail εχω και σου δινω και εγω αφου ειμαστε στην ιδια πολη μπορουμε τουλαχιστον να βοηθαμε ο ενας τον αλλο
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.