Επιστροφή στο Forum : Ερωτηση για αμμο
Φιαχνω ενα νεο Malawi τωρα και θελω να ρωτησω για την αμμο επειδη εχω ακουσει διαφορα .
Εγω θελω να βαλω λευκη αμμο με moonstones αλλα μου ειπαν οτι τα ψαρια στρεσαρονται μολις αναψουν τα φωτα λογο της αντανακλασης.
Μου ειπαν οτι ειναι καλυτερω να βαλω γκρι της θαλασσας αλλα λεω αν βαλω τελικα λευκη και αλλαξω τις λαμπες σε κατι αλλο οχι daylight που εχω τωρα θα κανω δουλεια .
Πειτε σας παρακαλω
εχω θα σου πω απο δικια μου εμπειρια δεν ξαναβαζω ανοιχτοχρωμη γιατι λερωνει ευκολα και δεν ειναι τοσο ομορφο!!!γκρι η μαυρη.
εχω θα σου πω απο δικια μου εμπειρια δεν ξαναβαζω ανοιχτοχρωμη γιατι λερωνει ευκολα και δεν ειναι τοσο ομορφο!!!γκρι η μαυρη.
+1000 αμμο με χρωμα
in the pond
09-11-10, 16:20
+1000 αμμο με χρωμα
Καλά βρε παιδιά, η μπεζ (που είναι και το πραγματικό χρώμα της άμμου του βιότοπου αυτού) πού πάει?;)
δεν κανει βιοτοπικο απο οσο ξερω
με μπεζ αμμο ολο σκουπα βυθου εκανα απαπα ποτε ξανα
in the pond
09-11-10, 16:58
δεν κανει βιοτοπικο απο οσο ξερω
με μπεζ αμμο ολο σκουπα βυθου εκανα απαπα ποτε ξανα
Ομολογώ πως τη σκουπούλα της τη θέλει αργά η γρήγορα, αλλά το γκρι δε με γεμίζει καθόλου...για Μαλάουι.
τελικα να βαλω λευκη η οχι θα εχουνε θεμα τα ψαρια
εχω βαλει λευκη σε ενυδρειο και πληροφοριακα εχει κιτρινισει πολυ...δεν ειναι τοσο ασχημο...αλλα....
θα παρω λευκη και θα την ανακατεψω με τον αραγωνητη που εχω που ειναι μπεζ και πιστευω οτι δεν θα ειναι τοσο ασπρη
Κλεόβουλος
09-11-10, 19:27
θα παρω λευκη και θα την ανακατεψω με τον αραγωνητη που εχω που ειναι μπεζ και πιστευω οτι δεν θα ειναι τοσο ασπρη
και δεν θα λερώνει αν έχεις καλή κυκλοφορία νερού ;) και τα διάφορα θα καταλήγουν στο φίλτρο.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.