Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : θερμοκρασία MALAWI

Crazy_Beaver
07-11-10, 13:23
Απ οτι έχω δει η θερμοκρασία που πρέεπει να διατηρούμε είνια γύρω στους 25 βαθμούς.Κατα τους καλοκαιρινούς μήνες πόσο χρήσιμη θεωρείται την χρήση ψυκτικού μηχανήματος για την διατήρηση της θερμοκρασίας σε ένα ενυδρείο 350 λίτρων.Ευχαριστώ

Τηλέμαχος
07-11-10, 13:25
Είναι ανάλογα με τον όγκο αέρα που παρέχουν οι ανεμιστήρες. Εξαρτάται και από την επιφάνεια του νερού. Για πείτε μας τις διαστάσεις του ενυδρείου...:smt052

imichal
07-11-10, 13:42
πόσο χρήσιμη θεωρείται την χρήση ψυκτικού μηχανήματος για την διατήρηση της θερμοκρασίας σε ένα ενυδρείο 350 λίτρων

Μπορει να λυσεις πιο απλα το θεμα της θερμοκρασιας με ανεμιστηρες.... Με την εξατμιση η θερμοκρασια πεφτει.... Στα 350λιτρα με 3 ανεμιστηρες 10ρηδες θα εισαι οκ.....
Με το ψυκτικο μηχανημα απο την αλλη ριχνεις τη θερμοκρασια χωρις εξατμιση.... ομως πρεπει να τα σκασεις....

Crazy_Beaver
07-11-10, 13:42
Είναι ανάλογα με τον όγκο αέρα που παρέχουν οι ανεμιστήρες. Εξαρτάται και από την επιφάνεια του νερού. Για πείτε μας τις διαστάσεις του ενυδρείου...:smt052

Juwel trigon 350

Κλεόβουλος
07-11-10, 17:14
Μπορει να λυσεις πιο απλα το θεμα της θερμοκρασιας με ανεμιστηρες.... Με την εξατμιση η θερμοκρασια πεφτει.... Στα 350λιτρα με 3 ανεμιστηρες 10ρηδες θα εισαι οκ.....
Με το ψυκτικο μηχανημα απο την αλλη ριχνεις τη θερμοκρασια χωρις εξατμιση.... ομως πρεπει να τα σκασεις....

Όπως τα λέει ο Ηλίας.
Σε τι χώρο το έχεις το ενυδρείο? Αν υπάρχει κλιματισμός θα είσαι οκ.
Το καλοκαίρι στα δικά μου ανέβηκε βαθμιαία μέχρι 29+ χωρίς να έχω πρόβλημα;)

Crazy_Beaver
07-11-10, 20:07
Όπως τα λέει ο Ηλίας.
Σε τι χώρο το έχεις το ενυδρείο? Αν υπάρχει κλιματισμός θα είσαι οκ.
Το καλοκαίρι στα δικά μου ανέβηκε βαθμιαία μέχρι 29+ χωρίς να έχω πρόβλημα;)
Το ενυδρείο είναι στην φάση του planing ακόμα.Ο χ΄όρος δεν κλιματίζεται και το καλοκαίρι με το 100αρι μερικές μέρες είδα και 31-32 και κατάφερνα να το ρίχνω γύρο στους 28 με ανεμηστήρα αλλά ειχα πολύ εξάτμιση και μου την έδεινε.>Είδικα όταν έλειψα για 10 μέρες γύρισα και το βρήκα λίγο πάνω από την μέση.