PDA

Επιστροφή στο Forum : επαγωγική γείωση ηλεκτρικής προστασίας ενυδρείου

georgios3772
06-11-10, 18:17
ξερει καποιος κατι για αυτο,ειναι χρησιμο για την ασφαλεια μας η πεταμενα λεφτα

http://www.aquaclubdesign.com/aquaclubdesidn-aqualife-aaarth-protection-aaoaauaee-aaasuoc-aaioaenaasio.html

ARIS1983
06-11-10, 18:42
Μα καλα τι παπατζα ειναι αυτη, μπριζα με γειωση που μπενει στο πολυμπριζο που εχουμε τις συσκευες ρευματος? Δηλαδη το συνδεουμε με τη γειωση του γενικου πινακα του σπιτιου και κανει δουλεια, αμα υπαρχει διαροη στο ενυδρειο ? Νομιζω πως αν το φτιαξει καποιος DIY πρεπει να χρειαζετε 1-2 ευρο...

Γιώργος Κ
06-11-10, 18:56
Βαλε ενα θερμαντικο σωμα τιτανιου (με controller) και θα εχεις δωρεαν γειωση :D

pavlos t
06-11-10, 22:26
Δεν νομίζω οτι πρέπει να θεωρούμαι την προσωπική μας ασφάλεια ως πεταμένα λεφτά
Αντιθέτως πρέπει να κάνουμε τις όποιες παρεμβάσεις χρειάζονται για να εξαλείψουμε και τον παραμικρό παράγοντα κινδύνου
Τώρα το αντικείμενο που μας δείχνεις για μένα δεν δικαιολογεί σαν κατασκευή το κόστος του και είναι αρκετά φλου εάν δεν είναι γειωμένη η πρίζα σου είναι άχρηστο νομίζω, σίγουρα πρέπει να υπάρχει κάτι καλύτερο για τον ίδιο σκοπό για ψαχτω λίγο!!

exelix
06-11-10, 22:30
Άμα κάνετε μια αναζήτηση θα απαντηθούν αρκετές απορίες... και θα δημιουργηθούν νέες!:p Διαβάστε και κάντε τις επιλογές σας!

http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8330

georgis4
06-11-10, 22:35
Οταν ειναι να βουτηξουμε χερακι μεσα βγαζουμε το πολυμπριζακι απο τη μπριζα και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο...:D
Δεν εμπιστευομαι ουτε γειωσεις ουτε τιποτα.;)

Kotsos
07-11-10, 00:11
Σε 5 λεπτα με 2-3 ευρο μπορει καποιος να το φτιαξει:D δεν ειναι αναγκη να δωσεις 24zw

olga
07-11-10, 03:15
Οταν ειναι να βουτηξουμε χερακι μεσα βγαζουμε το πολυμπριζακι απο τη μπριζα και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο...:D
Δεν εμπιστευομαι ουτε γειωσεις ουτε τιποτα.;)

Συμφωνω..βγαζεις πολυμπριζο,βαζεις μονο την λαμπα στη μπριζα για να βλεπεις τι κανεις και εχεις το κεφαλι σου υσηχο.Περισσοτερη ασφαλεια και μαλιστα δωρεαν δεν μπορεις να εχεις;)

Neoklis
07-11-10, 10:12
Αμα έχεις θαλασσινό, να δω ποιο πολύμπριζο θα βγάλεις..
Προς το παρόν έχω 4 των 6 θέσεων.. :smt120:D:D:D

georgis4
07-11-10, 10:14
Στην περιπτωση σου κατεβαζεις το γενικο :smt043:D

almost
07-11-10, 10:19

Καλά είσαι. ;)

Έχω 4 των 8 θέσεων συνδεδεμένα σε ένα άλλο για να τα κλείνω όλα μαζί, αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ.