Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : apistograma agassizzi ή cacatuoides

zapatas
04-11-10, 15:32
και η ερωτηση ειναι απλη.. τι απο τα δυο βλεπετε στην παρακατω φοτο.
γιατι 99% αλλο ζητησα και αλλο πηρα... ασ ειχε και το ονομα που ηθελα...:smt084

Raven
04-11-10, 15:35
Agassizii "duble red" Αυτο βλεπω εγω και μαλιστα μου τρεχουν και τα σαλια γιατι το εχω απωθημενο.

zapatas
04-11-10, 15:37
Agassizii "duble red" Αυτο βλεπω εγω και μαλιστα μου τρεχουν και τα σαλια γιατι το εχω απωθημενο.
ελα παρε τα τωρα... εχθες τα πηρα και μαλιστα για cacatuoides. ζευγαρι τα εχω....
θα τα παω πισω, γιατι zwzwzw
τα νευρα μου δεν φαννταζεσαι πως ειναι....

Raven
04-11-10, 16:04
Κριμα για σενα που σου εδωσαν κατι αλλο απο αυτο που ζητησες, κριμα και για τα ψαρια που θα υποστουν ολη την ταλαιπωρια των μεταφορων.
Γιατι δεν τα κρατας; η γνωμη μου ειναι οτι ειναι πιο ομορφα απο τα cacatuoides (αν και λιγο πιο απαιτητικα ).;)

kotsos83
04-11-10, 17:28
ελα παρε τα τωρα... εχθες τα πηρα και μαλιστα για cacatuoides. ζευγαρι τα εχω....
θα τα παω πισω, γιατι zwzwzw
τα νευρα μου δεν φαννταζεσαι πως ειναι....
Ειτε τα κρατησεις ειτε παρεις κακατου βαλε 2 θυληκιες οπωσδηποτε....

zapatas
04-11-10, 17:31
Κριμα για σενα που σου εδωσαν κατι αλλο απο αυτο που ζητησες, κριμα και για τα ψαρια που θα υποστουν ολη την ταλαιπωρια των μεταφορων.
Γιατι δεν τα κρατας; η γνωμη μου ειναι οτι ειναι πιο ομορφα απο τα cacatuoides (αν και λιγο πιο απαιτητικα ).;)
για εμενα δεν ειναι το ιδιο ομορφα,ασε που την μοικανα που εχουνε τα cacatuoides τα Agassizii, δεν την εχουνε!και καλα, αυτο ειναι το τελευταιο...
αυτα παιζουνε ph μεχρι 6.5 ενω τα κακατου μεχρι 7,5.....
εγω παλι ουτε τυρφη χρισημοποιω ουτε α/ο ουτε αποιονισμενο νερο....θελω να πω οτι οπως και να εχει τα συγκεκριμενα δεν μπορω να τα κρατησω!

Dimis
04-11-10, 17:34
Αν νομιζεις οτι τα κακατου θα ειναι οκ σε νερο βρυσης κανεις λαθος.
Θελουν ph ισο ή κατω του 7 και σκληροτητες kh που να μην ξεπερνανε το 5-6.
Απλα ενημερωτικα...

zapatas
04-11-10, 17:37
Αν νομιζεις οτι τα κακατου θα ειναι οκ σε νερο βρυσης κανεις λαθος.
Θελουν ph ισο ή κατω του 7 και σκληροτητες kh που να μην ξεπερνανε το 5-6.
Απλα ενημερωτικα...

εγω πεχα 7,2 εχω και απο οσο εχω διαβασει μεχρι το 7,5 ειναι οκ. ακομα και σε σημεια στην φυση βρισκονται με τετοιο πεχα.
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/a_cacatuoides.htm

Dimis
04-11-10, 17:42
Εχω ξαναπει οτι αναφερω τις ιδανικες συνθηκες διατηρησης του καθε ειδους.
Στις Ιδανικες συνθηκες θα δεις τα καλυτερα χρωματα τους,θα δεις επιτυχημενες γεννες και γενικα οτι καλυτερο εχουν να σου προσφερουν.

Βεβαια εχω και φιλο που αναπαρηγαγε κακατου σε 7.9 ph με 18 kh.Απλα αυτο αποτελει την εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα!