Επιστροφή στο Forum : Δες το βιντεο, δες το κοστος, ζυγισε τα (χιουμορακι)
Πιστεύεις ότι με ελάχιστα χρήματα θα ειχες ενα 2080?
Όχι……..
Καλως το πιστεύεις αυτό.
Ο μόνος μύθος που μένει να καταρριφθεί είναι οτι ο καθαρισμος και η συντηρηση του ειναι κουραστικα και χρονοβορα :D
Βιντεο με την αναγκαια συντηρηση του 2080 σε 31 δευτερολεπτα.
g_3IUY4GIYw
:smt044:smt044:smt044 χαχαχα, καλό Σπύρο, να υποθέσω ότι δεν το ανοίγεις καθόλου γιατί είναι κουραστική η διαδικασία???:D:D:D
:smt044:smt044:smt044 χαχαχα, καλό Σπύρο, να υποθέσω ότι δεν το ανοίγεις καθόλου γιατί είναι κουραστική η διαδικασία???:D:D:D
Ναι μωρε.
Το ανοιξα μια φορα και ηταν κουραστικο.
Εχουν βαλει προφιλτρο απο πανω για να καθαριζει το νερο πριν κατεβει απο το πλαι του καδου στον πατο και να αρχιζει να ξανανεβαινει μεα απο το υλικα.
Ετσι δεν χρειαζεται να βγαζεις ολα τα υλικα για να φτασεις στο πρωτο υλικο κατω κατω. Το εχουν με αυτον τον τροπο πανω πανω με το που ανοιξεις το καπακι να ειναι ευκαιρο.
Βεβαια σκεφτηκαν να εχουν στο εξτρα εξοπλισμο του ακομα και λεκανακι eheim, για να βαζεις το προφιλτρο και να το πηγαινεις για πλυσιμο στην τουαλετα χωρις να πεφτουν νερα κλπ
Τσαμπα το εβαλαν ομως.
Εξοδα χωρις λογο.
Το εχω στην ντουλαπα και μεσα εχω τα υλικα που περισσεψαν substrat pro και ehfimech που τα εβαλαν μπολικα μπολικα στην κουτα υλικων του.
Τωρα περιοριζομαι να ανοιγω το ντουλαπι για να το βλεπω καπου καπου, σαν .... συντηρηση κατι.
Καμια φορα παω και στηνω και αυτι για να το ακουω.
Με τη δωροεπιταγη και αγορα σε περιοδο προσφορων συν η πωληση του κινεζικου που αντικατεστησε κλπ μου κοστισε, 160Ε και με eheim υλικα :smt044
Γιαννης Μ5
03-11-10, 16:35
Χα χα χα χα.Μου θυμιζει το δικο μου 2026 pro 2 που δεν το εχω ανοιξει ακομα(βεβαια το εχω λιγο καιρο, 3-4 μηνες)και που πολλες φορες κοιταω αν κανει αναταραξη το spray bar για να καταλαβω αν δουλευει.... (ασε που εχει και ματακι που δειχνει ποτε και ποσο πεφτει η πιεση και θελει καθαρισμα)
:smt016
Αηδίες.... Το δικό μου κάνει θόρυβο ώστε να ξέρω σίγουρα ότι δουλεύει, και
στη συντήρηση βγάζω όλα τα υλικά ώστε να μπορώ να τα ελέγχω...
:smt016
Μονο κ που ειδα το βιντεο κουραστηκα.:)
Καπως ετσι ειναι κ το δικο μου το fluval.
Πολυ κουραση.....:D
Crazy_Beaver
04-11-10, 00:45
Καλό το χούμορ!!!!!!!!:D:DΑυτό δεν είναι που κάνει 50 ευρώ με τα μεταφορικά και τα υλικά μαζί!!!!!!!:D:D:D:D:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.