Επιστροφή στο Forum : νεκρα σαλιγκαρια.
βλεπω στο γαριδαδικο πολλα νεκρα σαλιγκαρια (λαφρεπιβατες)θα εχω καποιο προβλημα στο νερο η οχι?ειναι καλο να τα μαζευω με το χερι ενα,ενα?
-------------------------
:smt052:smt052:smt052
Αν ειναι οντος νεκρα δεν θα σου δημιουργησουν προβλημα με αμμωνιες με την αποσυνθεση τους?
ναι νεκρα ειναι ,ασπρισαν!!!
Ειναι πολυ μικρα για να εχει προβλημα.
Αν σε ενοχλουν αισθητικα αφαιρεσε τα με το χερι σου.
αν δεν υπαρχει προβλημα μια χαρα ειναι εκει:D:D:D
Γιαννης Μ5
04-11-10, 01:03
Γιατι ψοφησαν ολα μαζι;Μηπως τρεχει κατι μεσα στο ενυδρειο;
οχι ολα μαζι γιαννη!!εχει παρα πολλα και ισως δεν τους φτανει η τροφη!!τα μεγαλα μπορω να δω,παντος αυτην την στιγμη εχει εκατονταδες μικρα και πρεπει να τα εξαφανισω!!!
αν υπηρχε προβλημα πιστευω οι γαριδες θα εφευγαν πιο γρηγορα!!!!
Γιαννης Μ5
04-11-10, 01:14
οχι ολα μαζι γιαννη!!εχει παρα πολλα και ισως δεν τους φτανει η τροφη!!τα μεγαλα μπορω να δω,παντος αυτην την στιγμη εχει εκατονταδες μικρα και πρεπει να τα εξαφανισω!!!
Ρουφηγμα με το λαστιχο στις αλλαγες....:D:D:D
εχει παααρα πολλα!!θα κανω μια αλλαγη αυριο να το δοκιμασω!!!
giannisqq καπου ειχα ακουσει οτι οταν πλεον ειναι νεκρα λογο αποσυνθεσης του καβουκιου η ανθρακικη σκληροτητα ανεβαινει αισθητα για ριξε μια ματια και πες μας
giannisqq καπου ειχα ακουσει οτι οταν πλεον ειναι νεκρα λογο αποσυνθεσης του καβουκιου η ανθρακικη σκληροτητα ανεβαινει αισθητα για ριξε μια ματια και πες μας
δεν πειραζει ετσι και αλλιως σκληρο νερο θελει..............
γιαννη μαλλον φταει που εβαλες τα ποδια σου μεσα στο ενυδρειο......... απο κει πρεπει να ειναι ο ξαφνικος ομαδικος θανατος σαλιγγαριων!!!!!
δεν πειραζει ετσι και αλλιως σκληρο νερο θελει..............
γιαννη μαλλον φταει που εβαλες τα ποδια σου μεσα στο ενυδρειο......... απο κει πρεπει να ειναι ο ξαφνικος ομαδικος θανατος σαλιγγαριων!!!!!
ξερεις τι ωραια τα καθαριζουν????????????και ενα μασαζ μετα απο τις γαριδες και εισαι ετοιμος:D:D:D
την μετρησα φιλε μου κ ειναι 8,δεν ανεβηκε!!
την μετρησα φιλε μου κ ειναι 8,δεν ανεβηκε!!
8 μονο εγω εχω γυρω στο 11..... μηπως να μου φερνεις μαλακο νερο..... ή η ορεστιαδα παιρνει νερο απο διαφορετικες γεωτρισεις η καποιος κανει λαθοσ μετρισεις
δεν ξερω ρε παντελη τι γινεται στα εντλερς εχω ph 7,3 kh 7 gh 7 και στις γαριδες 8,2-8-8 τι να πω οσες φορες κ να εκανα περιπου εκει ηταν!!!θα ερθεις μια μερα να δεις...
δεν ξερω ρε παντελη τι γινεται στα εντλερς εχω ph 7,3 kh 7 gh 7 και στις γαριδες 8,2-8-8 τι να πω οσες φορες κ να εκανα περιπου εκει ηταν!!!θα ερθεις μια μερα να δεις...
8a er8o na kanoyme kai me ta dika moy...... αν εχεις 8 gh θελεις αλατακι τα εντλερς θελουν λιγο παραπανω απο 8..... αλλα και ετσι οκ ειναι απο οσο τα ειδα..... ρωτα κανεναν πιο εμπειρο!!!!
7 εχω εκει!!πιτα εισαι??
apo ta polla depon
Τι τιμες εχει η βρυση?
μολις μετρησα
ph 8
gh 8
kh 8:confused::confused::confused:
Τοτε στο ενυδρειο με τα endelrs υπαρχει κατι που κατεβαζει σκληροτητες και πεχα ενω στο ενυδρειο με τις γαριδες οχι.
Μηπως εχεις Applesnails στα endlers?
μπουκαλα co2,αυτο που λες τι ειναι?
οχι δεν εχω...
μολις μετρησα
ph 8
gh 8
kh 8:confused::confused::confused:
Ποσα εντλερ εχεις στο ενυδρειο??
Γιατι αν εχεις 11 τοτε υπαρχει προβλημα σε συνδιασμο με τις μετρησεις.
Βγαινει 11 888....Τυχαιο??? Δεν νομιζω...
Να το κοιταξεις....:D:D
χαχαχαχα μπα περισσοτερα ειναι...
:smt041zw
λολ:smt041
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.