Επιστροφή στο Forum : Αναζήτηση καλής λάμπας.
Στο φωτιστικό μου τώρα έχω μια ροζ λάμπα, (gro-lux νομίζω) και μία λευκη στα 10000Κ. Θέλω να αλλάξω την λευκή με μια κιτρινη στα 6.500k. Ψαχνω αρκετό καιρό στο νετ για συγκρίσεις μεταξύ λαμπών και δεν βρίσκω κατι ιδιαίτερα βοηθητικό. Επισης εμένα μου φαίνονται όλες ίδιες. Εχεται να μου προτείνετε κάποιας εταιρίας η οποία να έχει καλή απόδοση και να είναι σχετικά οικονομική; (γύρω στα 15€ διατιθεμαι να δώσω).
Υ.Γ. οι λάμπες είναι Τ5 στα 24W (55εκ).
http://saurama.aqua-web.org/
Γιώργο μην βάλεις κίτρινη, σε συνδυασμό με τη ροζ θα σου κάνει το ενυδρείο μουντό και τεθλιμένο.:(
Προτίμησε μια ψυχρού λευκού (αν αυτή που έχεις είναι τέτοια, κράτα την) από ηλεκτρολογικά, 4-5 ευρώ.
Στο προηγούμενο σετ-απ όπου είχα το καπάκι του ενυδρείου που είχε μια Τ8, είχα μια Dennerle στα 6.500Κ και ήταν πολύ ωραίο. Φαίνονταν πολύ ζωντανά τα χρώματα και πολύ τροπικό. Λες πως η ροζ μαζι με την κίτρινη δεν θα είναι ωραία;
Παντως δεν βλέπω καποιο ιδιαίτερο χρώμα απο την ροζ... Βεβαια είναι και λίγα τα φυτά για το ενυδρείο, περιμένο να αναπτυχθουν.
Εντάξει, γούστα είναι αυτά, μπορεί εσένα να σου αρέσει, λέω τι θα προτιμούσα εγώ.
Το praktiker παντος εχει λεπτα φωτιστικα που ειναι για κρυφους φωτισμους κουζινας κτλ ολα σε ενα με Τ5 σε 8 και 13 watt μαζι με λαμπες ηλεκτρονικο μπαλαστ καλυμα καλωδια και ιστοριες €7.90 και €8.90 αν θυμαμαι καλα.χτες πηρα ενα 13 watt να συπληρωσω την 8 watt που εχω ηδη και μαλλον με βλεπω να παιρνω αλλο ενα 13αρι και να στελνω το 8αρι σε καμμια κουζινα.:D
Φως κλασικο λευκο ετσι?
Το 13watt ειναι 57 και κατι ψιλα ποντους ολο μαζι!(οχι μονο η λαμπα)
Πρεπει να ειχε και 24...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.