Επιστροφή στο Forum : Κατανεμισμος φιλτρανσης
Καλησπερα.Εχω μια απορροια σχετικα με την φιλτρανση...εχω σε 450λτ ενα fx5 & ενα dolphin 1300. Αναρωτιεμαι αν μπορω να βαλω το δελφινι στα 240 που θα φιλοξενησει τα τερατακια μου? για λιγο καιρο....
Άνετα, γιατί να μην μπορείς?? Εγώ δουλεύω εξωτερικό με 1.400 λίτρα/ώρα σε ενυδρείο 180 λίτρα και με δεύτερο εσωτερικό για βοήθεια.
θα μπορει να στηριξει δηλαδη το fx5 450 λιτρα με 8 σκαλαρια.2 ραμ .23 ροδοστομους 10 κορυντορας ! ωστε να τονοσω την φιλτρανση του 240....αυτη ειναι η ουσιαστικη αποροια μου!
ποσα λιτρα γυρναει το fx5?εφοσων λες τα το παρεις για λιγο καιρο γιατι να εχει προβλημα?
Mε ονομαστική απόδοση 3.500 λίτρα/ώρα και πραγματική γύρω στα 2.000 λίτρα/ώρα (δοκιμασμένο και μετρημένο σε πραγματικές συνθήκες),
με κάδο που παίρνει 25 λίτρα σφουγγάρια και 6 λίτρα βιολογικό υλικό, ένα φίλτρο που προτείνεται για ενυδρεία μέχρι 1.500 λίτρα, μην το φοβάσαι.
Δες κι αυτό το συγκριτικό τεστ με το καλύτερο (και πολύ ακριβότερο) φίλτρο της ΕΗΕΙΜ: http://www.discusforums.com/forum/viewtopic.php?t=7080&highlight=fx5
philosopher
29-10-10, 08:54
θα μπορει να στηριξει δηλαδη το fx5 450 λιτρα με 8 σκαλαρια.2 ραμ .23 ροδοστομους 10 κορυντορας ! ωστε να τονοσω την φιλτρανση του 240....αυτη ειναι η ουσιαστικη αποροια μου!
Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο και πόσο το fx450;
Λες ...ωραια !!! Ουτοσι αλλως το αλλο δεν θα φορτωθει αλλο ...μη σου πω πως θα κατεβει και η ιχθυοφορτωση !!!Ωραια!!!
Το φιλτρο ειναι το fluval fx5 , στο link το Μποκοστα απο πανω το εχει ..
Τρεχει σε αυτο το ενυδρειο σχεδον ενα μηνα και γενικα (επειδη το πηρα μεταχειρισμενο ) γυρω στους 6
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ερωτηση :
Εαν μακρυνω τους σωληνες του ωστε να φτανουν απο ακρη σ'ακρη το ενυδρειο για καλυτερη κυκλοφορια θα χασω σε ισχυ ;;;;
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.