PDA

Επιστροφή στο Forum : ερωτηση για μπολι

manthos333
26-10-10, 08:30
Το ενυδρειο μου τρεχει πλεον σωστα σε περιπτωση που θελω να ετοιμασω μπολι για καποιο φιλο πρεπει να βαλω δυχτακι με σιποραξ μεσα στο φιλτρο??

η μπορω να το βαλω το δυχτακι καπου μεσα στο ενυδρειο ??

in the pond
26-10-10, 08:35
Το ενυδρειο μου τρεχει πλεον σωστα σε περιπτωση που θελω να ετοιμασω μπολι για καποιο φιλο πρεπει να βαλω δυχτακι με σιποραξ μεσα στο φιλτρο??

η μπορω να το βαλω το δυχτακι καπου μεσα στο ενυδρειο ??

Να το τοποθετήσεις μέσα στο φίλτρο, όπου η μεγάλη ροή θα αναπτύξει πολύ γρηγορότερα τις εστίες βακτηριδίων. Τοποθέτησε το κάπου στα ψηλά μετά το ενυδρειακό βαμβάκι (υαλοβάμβακα).

Πόσο καιρό έχεις το ενυδρείο σου?

manthos333
26-10-10, 08:44
20 μερες το εστρωσα με μπολι απο φιλο και σκευτομαι να βαλω ενα δυχτακι σιποραξ για οποιον το χρειαστει

in the pond
26-10-10, 08:50
20 μερες το εστρωσα με μπολι απο φιλο και σκευτομαι να βαλω ενα δυχτακι σιποραξ για οποιον το χρειαστει

Aφού είναι για μια μακροπρόθεσμη ζήτηση και αν το φίλτρο σου έχει τον χώρο... καλό κάνεις, κακό όχι...;)

manthos333
26-10-10, 08:53
χωρο εχω πριν το βαμβακι για να το βαλω μετα πρεπει να ξεστεισω το φιλτρο εχω εσωτερικο φιλτρο

Πάνος
26-10-10, 14:56
καλυτερα να περιμενεις λιγο καιρο να εποικιστει στο φουλ το φιλτρο σου. οταν αυτο γινει το καλυτερο μπολι ειναι να δινεις λιγο απο το σιποραξ σου και να το αντικαθιστας με καινουριο κ.ο.κ. ετσι το μπολι σου θα ειναι "δυνατο".