Επιστροφή στο Forum : co2-κυκλοφορητης
δεν μου εφτανε το λαστιχακι απο την μπουκαλα μεχρι μεσα στο ενυδρειο και εκανα ενωση με βαλβιδα ανεπιστροφης θα εχει προβλημα?και κατι αλλο,ο κυκλοφορητης ειναι καλο να σταματαει οταν σβηνουν τα φωτα η να δουλευει 24ωρες?
δεν μου εφτανε το λαστιχακι απο την μπουκαλα μεχρι μεσα στο ενυδρειο και εκανα ενωση με βαλβιδα ανεπιστροφης θα εχει προβλημα?και κατι αλλο,ο κυκλοφορητης ειναι καλο να σταματαει οταν σβηνουν τα φωτα η να δουλευει 24ωρες?
Εξηγησε μας λιγο το συστημα σου. Για ποιον κυκλοφοριτη μιλας?Εχεις συνδεσει το co2 σου με καποιον κυκλοφοριτη?
Στην ενωση σου με την ανεπιστροφη βαλβιδα δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
ευχαριστω για την απαντηση της ενωσης.ο κυκλοφορητης ειναι σαν αυτον http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=701 απλος γυρνα 900λιτρα.απλα ρωταω εαν ειναι καλυτερα να σταματαει το βραδυ οταν σβηνει το φως(και το co2 με βαλβιδα σταματαει)η να δουλευει 24 ωρες?
μαλλον δεν το εξηγησα καλα!!εχω κανονικη μπουκαλα με μανομετρα κ ηλεκροβανα(καπως ετσι το λενε που κλεινει την μπουκαλα)ο κυκλοφορητης αλλο θεμα:Dαπλος ρωταω εαν ειναι καλα να δουλευει 24ωρω!
Γιαννης Μ5
25-10-10, 21:36
Καλα Γιαννη με μπερδεψε ο τιτλος του ποστ και τωρα καταλαβα τι ρωτας.....:smt120:smt120:smt120
χαχαχαχχα δεν πειραζει δεν το εγραψα καλα!!
Δεν εχω καταλαβει ακομα τον κυκλοφοριτη για ποιον λογο τον εχεις μεσα?
Α.τον εχεις για καλυτερη κυκλοφορια του νερου?τοτε να μην κλεινει
Β.τον εχεις για να διαχυεις το co2?Απ'την στιγμη που κλεινει η βαλβιδα της μπουκαλας δεν χρειαζεται να δουλευει ο κυκλοφοριτης
Ολα αυτα ομως δεν γινεται να απαντηθουν αν δεν γνωριζουμε τα λιτρα του ενυδρειου, την κυκλοφορια που υπαρχει καθως επισης κ το ποσο φυτεμενο ειναι.
ενυδρειο 60λιτρα φιλτρο 1000λιτρα την ωρα,φυτα 30%του ενυδρειου.τον κυκλοφορητη τον εχω για τα νεκρα σημεια φιλε μου!!
Το φιλτρο σου γυριζει το νερο του ενυδρειου σου περιπου 17 φορες την ωρα. Μη φοβασαι για νεκρα σημεια. Συνηθως στα φυτεμενα εχουμε 5-10 φορες την ωρα κυκλοφορια το νερο του ενυδρειου. Γυρω στις 20 χρησιμοποιουμε στα θαλασσινα. Μπορεις για να μην εχεις φαινομενα "πλυντηριου" να χρησιμοποιεις τον κυκλοφοριτη οσες ωρες δουλευει η μπουκαλα σου.
Θεωρω ομως υπερβολικη την κυκλοφορια 30 φορες την ωρα οταν λειτουργουν ολα.
οκ φιλε μου σε ευχαριστω πολυ!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.