Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : CO2

ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ
24-10-10, 18:26
γεια σας.μου προτειναν να χρησιμοποιησω φιαλη με διοξειδιο του ανθρακα μεσα στο ενυδρειο(1 ψεκασμο ημερησιως).αν εχει εστω κ λιγη χρησιμοτητα λεω να το χρησιμοποιησω,αλλιως θα πιανει χωρο στο ενυδρειο(κ τζαμπα εξοδα φυσικα).θα ηθελα τη γνωμη σας παρακαλω...(για τα φυτα εννοειται)

Γιώργος Κ
24-10-10, 18:28
Πυροσβεστηρα CO2 εννοεις? :confused:

1 ψεκασμο την ημερα? Δε μπορω να το καταλαβω αυτο!! :o

ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ
24-10-10, 18:33
δεν μπορω να το περιγραψω επακριβως.ειναι σπρει που κρεμεται εκτος ενυδρειου συνδεδεμενο με σωληνα ο οποιος ειναι μεσα σε αυτο.ψεκαζεις 1 φορα co2 κ υποτιθεται βοηθαει τη φωτοσυνθεση των φυτων.

Γιώργος Κ
24-10-10, 18:42
Δεν θα ειχα εμπιστοσυνη σε τετοια συστηματα! Τα φυτα χρειαζονται σταθεροτητα στα θρεπτικα τους ... ωστε να τα εκμεταλλευονται οσο πιο καλα μπορουν! Εξαρταται βεβαια με τα ειδη που εχεις με το φως τη λιπανση κοκ!!

dimosal
24-10-10, 18:44
μηπως ειναι αυτο ???

http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=979

ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ
24-10-10, 19:19
μαλλον αυτο ειναι αν κ το δικο μου γραφει co2-depot.απο λιπανση χρησιμοποιω plantaMin υγρο κ που κ που ταμπλετες...ευχαριστω(απο φυτα ανουμπιες)
-------------------------
Τελικα να το παρω η οχι ρε παιδια?ελπιζω να μην ειμαι φορτικος αλλα εχει σημασια για μενα...ευχαριστω

kingrim
24-10-10, 20:26
για λιγο καιρο ειχα το τετρα depot εκανε δουλεια αλλα οχι σαν την μπουκαλα....

kostaskich
24-10-10, 21:38
μαλλον αυτο ειναι αν κ το δικο μου γραφει co2-depot.απο λιπανση χρησιμοποιω plantaMin υγρο κ που κ που ταμπλετες...ευχαριστω(απο φυτα ανουμπιες)
-------------------------
Τελικα να το παρω η οχι ρε παιδια?ελπιζω να μην ειμαι φορτικος αλλα εχει σημασια για μενα...ευχαριστω
δεν χρειαζετε αφου εχεις ανουμπιες αφου δεν ειναι απαιτητικα φυτα.:)

ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ
24-10-10, 22:12
οκ παιδια,ευχαριστω...