Επιστροφή στο Forum : Snowball Γαριδες Και τι Αλλο?
nOmOreAbuse
19-10-10, 11:06
Καλημερες Σ ολους... θα μπορουσε καΠοιος να με Πληροφορησει Για τισ συγκεκριμενες γαριδες και τι ψαρακια θα μπορουσα να βαλω μαζι τους??
Μετρησεις-θερμοκρασιες Κτλ...??
το ενυδρειο που θα μπουν ειναι 70 λιτρα και τρεχει 1 μηνα κοντα... εχω βαλει μεσα αρκετα φυτα χαμηλων απαιτησεων και μαυρο χαλικι... :smt020
Βασικά να έχεις σκούρο υπόστρωμα για να τις βλέπεις. Θερμοκρασία κοντά στουσ 24-25, εμένα και σε ψηλό ΡΗ μια χαρά γεννάνε. Τις είχα και με τους ξιφοφόρους και δεν τις πειράζαν. Θέλεις φυτά και οπωσδήποτε μος. Στο 70αρι όμως λίγο δύσκολο για ξιφοφόρους:rolleyes:
nOmOreAbuse
19-10-10, 11:30
το υποστρωμα το πετυχαμε ειναι καταμαυρο... εχω μεσα επισης εχινοδορο,ριζες στην πλατη ενα κομματι πελια και λιγη μοςς ομως... διοτι εδω κατω δν εχει κανενα καταστημα μοςς..
επίσης προσοχή ΜΗΝ ρίχνεις EXCEL, καλύτερα κάνε DIY CO2
Alex_Salonica
19-10-10, 15:20
επίσης προσοχή ΜΗΝ ρίχνεις EXCEL, καλύτερα κάνε DIY CO2
Καλό θα ήταν να αποφύγεις και το CO2 ειδικά το DYI αφού προκαλεί σκαμπανεβάσματα στο PH.
Για τις γαρίδες η όλη υπόθεση είναι σταθερές παραμέτρους.
nOmOreAbuse
20-10-10, 00:14
Δεν σκεφτομουν για co2..Το νερο οπως ειπα τρεχει ενα μηνα και κατι..και ο βυθος ειναι στρωμενος απο το αλλο ενυδρειο!Τι κοπαδοψαρο θα μπορουσα να βαλω που να ειναι στουσ 25 βαθμους??Iriatherina..θα ειχε προβλημα??
nOmOreAbuse
21-10-10, 12:44
θα ηθελα να ευχαριστησω τον Posidwna Για τις υγιεστατες και πανεμορφες γαριδες που μου εστειλε!!! :D :D κουκλες ειναι οι ατιμες!!!
Καλές αναπαραγωγές Δημήτρη :rolleyes:
Να μου τις προσέχεις τις μικρες :smt052
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.