Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Snowball Γαριδες Και τι Αλλο?

nOmOreAbuse
19-10-10, 11:06
Καλημερες Σ ολους... θα μπορουσε καΠοιος να με Πληροφορησει Για τισ συγκεκριμενες γαριδες και τι ψαρακια θα μπορουσα να βαλω μαζι τους??
Μετρησεις-θερμοκρασιες Κτλ...??

το ενυδρειο που θα μπουν ειναι 70 λιτρα και τρεχει 1 μηνα κοντα... εχω βαλει μεσα αρκετα φυτα χαμηλων απαιτησεων και μαυρο χαλικι... :smt020

posidwnas
19-10-10, 11:21
Βασικά να έχεις σκούρο υπόστρωμα για να τις βλέπεις. Θερμοκρασία κοντά στουσ 24-25, εμένα και σε ψηλό ΡΗ μια χαρά γεννάνε. Τις είχα και με τους ξιφοφόρους και δεν τις πειράζαν. Θέλεις φυτά και οπωσδήποτε μος. Στο 70αρι όμως λίγο δύσκολο για ξιφοφόρους:rolleyes:

nOmOreAbuse
19-10-10, 11:30
το υποστρωμα το πετυχαμε ειναι καταμαυρο... εχω μεσα επισης εχινοδορο,ριζες στην πλατη ενα κομματι πελια και λιγη μοςς ομως... διοτι εδω κατω δν εχει κανενα καταστημα μοςς..

posidwnas
19-10-10, 11:36
επίσης προσοχή ΜΗΝ ρίχνεις EXCEL, καλύτερα κάνε DIY CO2

Alex_Salonica
19-10-10, 15:20
επίσης προσοχή ΜΗΝ ρίχνεις EXCEL, καλύτερα κάνε DIY CO2

Καλό θα ήταν να αποφύγεις και το CO2 ειδικά το DYI αφού προκαλεί σκαμπανεβάσματα στο PH.

Για τις γαρίδες η όλη υπόθεση είναι σταθερές παραμέτρους.

nOmOreAbuse
20-10-10, 00:14
Δεν σκεφτομουν για co2..Το νερο οπως ειπα τρεχει ενα μηνα και κατι..και ο βυθος ειναι στρωμενος απο το αλλο ενυδρειο!Τι κοπαδοψαρο θα μπορουσα να βαλω που να ειναι στουσ 25 βαθμους??Iriatherina..θα ειχε προβλημα??

nOmOreAbuse
21-10-10, 12:44
θα ηθελα να ευχαριστησω τον Posidwna Για τις υγιεστατες και πανεμορφες γαριδες που μου εστειλε!!! :D :D κουκλες ειναι οι ατιμες!!!

posidwnas
21-10-10, 13:58
Καλές αναπαραγωγές Δημήτρη :rolleyes:
Να μου τις προσέχεις τις μικρες :smt052