PDA

Επιστροφή στο Forum : πρώτη γέννα γκάππυ

DaltonGR
12-10-10, 11:27
καλημέρα,
καθώς παρατηρούσα-χάζευα χτές το ενυδρείο βλέπω κάτι μικροσκοπικά πλασματάκια να κινούνται δεξιά αριστερά λίγο αδέξια, μετά απο πιο κοντινή παρατήρηση είδα ότι ήταν μωρά γκάππυ. δεν ήταν πολλά στον αριθμό 4-5 πρέπει να ήταν, μπορεί και λίγα παραπάνω αλλα πρέπει να κρύβονται τα αλλα. πρέπει να ταιζονται αρκετές φορές την ημέρα; θα τα αφήσω μέσα στο ενυδρείο με τα άλλα ψάρια, λογικά κάποια θα γίνουν μαμ για τα κανίβαλλα...

zapatas
12-10-10, 11:32
καλημέρα,
καθώς παρατηρούσα-χάζευα χτές το ενυδρείο βλέπω κάτι μικροσκοπικά πλασματάκια να κινούνται δεξιά αριστερά λίγο αδέξια, μετά απο πιο κοντινή παρατήρηση είδα ότι ήταν μωρά γκάππυ. δεν ήταν πολλά στον αριθμό 4-5 πρέπει να ήταν, μπορεί και λίγα παραπάνω αλλα πρέπει να κρύβονται τα αλλα. πρέπει να ταιζονται αρκετές φορές την ημέρα; θα τα αφήσω μέσα στο ενυδρείο με τα άλλα ψάρια, λογικά κάποια θα γίνουν μαμ για τα κανίβαλλα...

ειναι οι μερες με τις γεννες τελικα ε???
να σοου ζησουνε φιλαρακι!! εσυ απλα ταιζεις οπως εκανες, μπορεις και να παρεις αν θες τροφη για μωρα! μια χαρα θα ειναι! και δεν κανεις κατι αλλο.. τα αλλα τα κανει η "μητερα φυση" μονη της!!

mitsos1975
12-10-10, 11:43
όταν λές ότι είναι οι μέρες τελικα τι εννοείς, γιατί έχω και εγώ δυο θηλυκά έτοιμα να γεννήσουν(οι κοιλιές τους ειναι μεγάλες και μαύρες)?
περιμένω..

aNe
12-10-10, 13:00
Να ζησουν φιλε μου.Αν δεν εχεις κερατοφυλο βαλε για να πηγαινουν να κρυβονται.:)

DaltonGR
12-10-10, 13:02
ευχαριστώ πολυ, έχω κερατόφυλλα αλλά είναι δεμένα στον βυθό. μάλλον θα τα λύσω να αιωρούνται γιατί βλέπω τα μικρά να είναι κοντά στην επιφάνεια.