PDA

Επιστροφή στο Forum : Αναζητηση Ψαριου ....προτασεις;

Roussaks
08-10-10, 09:11
Καλημερα , αδειασα το 240αρι απο τα σκαλαρια και εμειναν μεσα 15 αρλεκινοι και 10 περιπου ροδοστομοι ! Και φαινεται παρα πολυ αδειο !!!
Καμια προταση για ενα λιγο μεγαλυτερο ψαρι , δεν ειναι αναγκη να ειναι κοπαδοψαρο απαραιτητος απλα να μην πειραζει τα μικρα και τις γαριδες !!!

in the pond
08-10-10, 09:17
Καλημερα , αδειασα το 240αρι απο τα σκαλαρια και εμειναν μεσα 15 αρλεκινοι και 10 περιπου ροδοστομοι ! Και φαινεται παρα πολυ αδειο !!!
Καμια προταση για ενα λιγο μεγαλυτερο ψαρι , δεν ειναι αναγκη να ειναι κοπαδοψαρο απαραιτητος απλα να μην πειραζει τα μικρα και τις γαριδες !!!

Γιατί δε μεγαλώνεις το πλήθος των κοπαδόψαρων σου? Είναι ξέρεις πολύ όμορφη εικόνα.

drak7family
08-10-10, 09:20

εγώ θα σου προτεινα να βγαλεις και αυτα και να βαλεις κατι αλλο πιο μεγαλο αν θες για να μην εχεις προβληματα!

Roussaks
08-10-10, 10:03
Oχι ρε συ μια χαρα ειναι αυτα τα ψαρια ....εχουν την χαρη τους τα κοπαδια :
εγω σκεφτομουν τα εξης :
1. Να μπει ενα ή δυο μεγαλυτερα ειρινικα ψαρακια σαν κεντρικο ψαρι :confused:
2. Να βγαλω τους ροδοστομους και να βαλω περισσοτερους αρλεκινους συν κατι αλλο .... :confused:
3. Να βγουν ολα και να το τιγκαρω γαριδες ....:grin::grin::D
-------------------------
Καμια αλλη προταση ;;;

drak7family
08-10-10, 11:03
αφου σου αρεσουν κρατα τα και μεγαλωσε τον πληθυσμο

Χαραμάδας
08-10-10, 11:11

Πέντε-έξι δίσκοι και μερικές ανούμπιες...και όποιος θα έρχεται σπίτι σου θα ''χαζεύει''το ενυδρείο σου για ώρα.;)

Roussaks
08-10-10, 11:19
Ναι βρε...βρηκες τον τελειο συνδιασμο !!! οχι σε 240αρι δεν βαζω τοσους δισκους ,βασικα ειναι νωρις για μενα οι δισκοι , ενα λιγο πιο μεγαλο ψαρακι ηθελα ! Αλλα μαλλον θα μεγαλωσω το κοπαδι τον αρλεκινων προς το παρων και θα βγαλω τους ροδοστομους και βλεπουμε.....
Συνεχιστε τις προτασεις ....περιμενω μια καλη ιδεα !!

kotsos83
08-10-10, 11:28
Βαλε 1-2 χαρεμακια κιχλιδες του γενους apistogramma να δεις κ συμπεριφορες σε τοσα λιτρα η kribensis

Dimitris_Batman
08-10-10, 11:32
Ροδοστομάκια φουλ να χαίρεσαι να τα βλέπεις.Κάντα 30 να δεις πόσο θα φαντάξει το ενυδρείο σου και αν θες 6-8 ριο τζανεiρο τέτρας...

Roussaks
08-10-10, 11:35
Ωραια τα απιστο ...αλλα με αρλεκινους , γαριδες και τοσο φωτεινο ενυδρειο δεν κανουν θα πρεπει να το σκοτεινιασω και δεν θελω ... ευχαριστω παντως !!!
Σαν βαση θα ειναι οι αρλεκινοι που μαλλον θα αυξηθουν σε αριθμο, ουσιαστικα ψαχνω για ενα φιλυσηχο ψαρι ...κοπαδοψαρο ή οχι ...
-------------------------
30 ροδοστομοι θα μπουν στο 450αρι... :)

mpampi19
08-10-10, 11:36
και θα βγαλω τους ροδοστομους και βλεπουμε.....
Συνεχιστε τις προτασεις ....περιμενω μια καλη ιδεα !![/QUOTE]

μου δινεις τους ροδοστομους, και σου δινω τις μελανοταινιες μποεσμανι!! :D

Roussaks
08-10-10, 11:41
χεχεχεχεχε...οχι!

Η μελανοταινιες ειναι το τελευταιο σκαλοπατι , αφου αφησω πρωτα χρονο στους αρλεκινους να με εντυπωσιασουν!!!

mpampi19
08-10-10, 11:45
χεχεχεχεχε...οχι!

:smt009:smt009 :smt014 :smt088:smt066:smt110:smt021:smt064

................

Raven
08-10-10, 12:10
Αυτο που σε περιοριζει ειναι οι γαριδες. Οποιο μεγαλυτερο ψαρι και να βαλεις εκει μεσα θα κινδυνευουν να φαγωθουν. Εξαιρεση μονο τα αλγοφαγα.
Τι θα ελεγες για ενα ζευγαρακι Sturisoma ή Farlowella ; θελουν ομως μαλακο και οξινο νερακι.

Roussaks
08-10-10, 12:17
Εχω Α.Ο και θα μπει σε λειτουργεια οσονουπο ..
Ωραιο φαινεται και ενδιαφερον , η μονη ενσταση ειναι να μην βρισκονται συνεχεια στον βυθο !!

Raven
08-10-10, 12:42
Η ενσταση γινεται δεκτη....ειναι ψαρια που κινουνται στον βυθο ή προσκολλημενα σε ξυλα.
Ολα τα αλλα μεγαλυτερα ψρια που κινουνται στα μεσονερα, τρωνε γαριδες για πλακα, οποτε κρατας μονο τα κοπαδοψαρα.

Roussaks
08-10-10, 12:52
all left...τοτε...ακομα και οι Μελανοταινιες ;;;
....τεσπα...αλλο κοπαδοψαρακι μαζι με αρλεκινους ;;; ιδιως απαιτησεων ;; αρχιζω το ψαξιμο αλλα ριχτε και καμια ιδεα !!

Γιώργος Κ
08-10-10, 12:58
Και εγω θα σου ελεγα να μεγαλωσεις το κοπαδι που ηδη εχεις!

Θα ξαφνιαστεις πως ενα κοπαδι ... γινεται κυριαρχο ... ακομα και αν ειναι απο μικρα ψαρακια!!

Roussaks
08-10-10, 13:05
Αρα αρλεκινοι(30) και γαριδες(japonica ) προς το παρων !!! Ω ρε μανα μου !!!
Τωρα εχει αυτη την οψη http://www.aquatek.gr/vb/picture.php?albumid=226&pictureid=2854
...τα σκαλαρια εχουν φυγει !!

Θα πεχτει Rescaping γιατι το tenellus (?) μου αρεσει τρελα και θα το απλωσω !!!

mikeruless
08-10-10, 14:19
πως το εννοεις οτι θα ξαναφτιαξεις το aquascape?

Roussaks
08-10-10, 15:49
ναι....θα σου στειλω φωτο οταν τελειωσω....εχω κεφια...

mikeruless
08-10-10, 17:39
Γιατι νομιζω πως πρεπει να τρομαξω?