Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : αγορα αεραντλιας

dimitrios
04-10-10, 22:03
καλησπερα! θελω να αγορασω καινουρια αεραντλια, η παλια ειναι eheim και θα τη δωσω στον ανηψιο μου, δεν μπορω να πω οτι ειμαι και πολυ ευχαριστημενος. μπορειτε να μου προτεινετε κατι καλυτερο;

drak7family
04-10-10, 22:21
καλησπερα!
γιατι θες αεραντλια?
την χρειαζεσαι?
αν το φιλτρο σου κανει αναταραχη στην επιφανεια δεν χρειαζεσαι αεραντλια!
για τι ενυδρειο μιλαμε και τη ψαροσυνθεση?

ARIS1983
04-10-10, 22:23
Γιατι δεν εισαι ευχαριστημενος? Πριν πεντε μερες πηρα την http://www.petmania.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=156 αλλα εκανε σαν τρακτερ! Ετσι πριν απο 2 μερες πηρα την http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1268 και ειμαι μια χαρα! Αθορυβη πραγματικα και ο πορολιθος κανει εξαιρετικη δουλεια, επεισης εχει και ρυθμιστικο για την ροη του αερα...

dimitrios
04-10-10, 22:28
αρη θα δεις οτι αυτο το ρυθμιστικο που εχει βουλωνει συχνα και πρεπει να το βγαζεις για να το καθαριζεις! το ενυδρειο ειναι 150 λιτρα και εχει μεσα 7 δισκους. δεν ξερω οτι χωρις αεραντλια δεν υπαρχει προβλημα!

drak7family
04-10-10, 22:30
αρη θα δεις οτι αυτο το ρυθμιστικο που εχει βουλωνει συχνα και πρεπει να το βγαζεις για να το καθαριζεις! το ενυδρειο ειναι 150 λιτρα και εχει μεσα 7 δισκους. δεν ξερω οτι χωρις αεραντλια δεν υπαρχει προβλημα!

δεν υπαρχει αρκει το φιλτρο σου να κανει αναταραχη στην επιφανεια!

dimitrios
04-10-10, 22:43
οκ τοτε θα τη βγαλω και θα παρατηρησω τα ψαρια αν δεν δω καποια αλλαγη στην αναπνοη τους γλιτωσα απο ενα περιτο εξοδο!

areti
04-10-10, 23:13
Εμενα η προσωπικη μου εμπειρια λεει οτι με τους δισκους παει απαραιτητα η αεραντλια. Θυμαμαι ειχα διαβασει μεχρι και για απωλειες απο αλλους χομπιστες γιατι σταματησε η αεραντλια και το ειχα θεωρησει υπερβολες. Μεχρι που σταματησε η δικη μου αεραντλια και τα ψαρια ειχαν πααααρα πολυ εντονες αναπνοες και αρχισαν να μαυριζουν. Με το που ξαναμπηκε η αεραντλια και σηκωσα τα spraybars τα ψαρια συνηλθαν αμεσως.

red rubin
04-10-10, 23:32
7 κομματια?? Εσυ θελεις αεραντλια και αναταραξη επιφανειας συγχρονως!
Πολλα ειναι 7 κομματια. Να εισαι προσεκτικος!