Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Αναζήτηση ανακλαστήρων στη Θεσσαλονίκη.

zipo
29-09-10, 17:57
Γνωρίζει κανείς σε ποιό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη μπορώ να βρω ανακλαστήρες για T5?Δε μιλώ απαραίτητα για ενυδρειακούς.Αλλά,με ενδιαφέρει η χαμηλή τιμή,γιατί θα αγοραστούν δοκιμαστικά.Ευχαριστώ.

Κλεόβουλος
29-09-10, 18:02
Έλα να σου δανείσω να τους δοκιμάσεις:D

zipo
29-09-10, 18:07
Έλα να σου δανείσω να τους δοκιμάσεις:D
Δεν είναι καλή ιδέα,γιατί δε θα χρησιμοποιηθούν σε φυτεμένο.Τους χρειάζομαι για να σκοτεινιάσω τη μισή λάμπα μου και να μειώσω το φωτισμό στο νταμαράκι.Οπότε ψάχνω κάποιον που ίσως τον κόψω στα δύο για να μπει στις δύο άκρες της λάμπας και να αφήσει ένα κενό στη μέση.Ή αλλιώς δύο μικρούς.Η λάμπα είναι 895mm.Ποιό κατάστημα μπορεί να έχει?Ήδη ρώτησα σε μερικά,αλλά τίποτα.Ευχαριστώ,πάντως,για την προσφορά. :)

Κλεόβουλος
29-09-10, 18:46
Αν δεν βρεις έλα να σου χαρίσω έναν :D:D

zipo
29-09-10, 18:49
Αν δεν βρεις έλα να σου χαρίσω έναν :D:D
Κόβεται εύκολα?Τί μήκος έχει?Θα πάω αύριο να δω σε ένα ακόμη κατάστημα και αν δε βρω και εκεί,ξαναμιλάμε (με την προϋπόθεση ότι θα τον πληρώσω). ;)

paco
29-09-10, 21:16
γωνια μαρτιου με νεα εγνατια
θα βρεις οτι θες εχει αποθηκη ηλεκτρολογικου υλικου
κοβεται ευκολα

giannisqq
29-09-10, 21:33
καπου που πουλανε ηλεκτρολογικα,φθηνος, 120 μηκος αν δεν κανω λαθος κ κοβεται με ψαλιδι

zipo
30-09-10, 19:10
γωνια μαρτιου με νεα εγνατια
θα βρεις οτι θες εχει αποθηκη ηλεκτρολογικου υλικου
κοβεται ευκολα
Πετάγομαι άυριο να δω τι υπάρχει και γράφω αν βρω για να βοηθηθεί και οποιοσδήποτε ψάξει.Ευχαριστώ.
-------------------------
Ανακλαστήρες για Τ5 και Τ8 βρήκα στο κατάστημα που πρότεινε ο Βασιλης (paco) σε τιμές λογικές (1,20m για Τ5 με 5 ευρώ,αλλά και 60cm για Τ8 με 5 ευρώ!).Ευχαριστώ.

Αλέξης6
30-09-10, 20:13
Εγώ τον δικό μου τον προσάρμοσα ήδη....

μια χαρά είναι!!!