Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : διατροφη για σκαλαρια

Δημητρης89
29-09-10, 02:10
Γεια σας παιδια!!!!
εχω καιρο να γραψω εδω,αλλα μιας και δεν εχω πλεον προβληματα με τα ενυδρεια(φτου φτου)
απολαμβανω τη μετατροπη τους σε ζουγλες...και κανω και καμια αναγνωση στο gab

βεβαια το προβλημα μου ειναι τα σκαλαρια,τα εχω αρκετο καιρο και
παρολα αυτα δεν εχουν εχουν ζευγαρωσει:(..
ενω και το μεγεθος τους ειναι ακομα πολυ μικρο σε σχεση με τα
ζωα του Πανου(panos-alexandroupolis)

αυτη τη στιγμη ταιζω μονο τροφη της σερα,και θα ηθελα βοηθεια για λιγη ποικηλια..

beat89
29-09-10, 02:35
Δοκιμασε να ταισεις κατεψυγμενη οπως bloodworms.;)

harris samos
29-09-10, 05:56
εγω ταιζω τρωφες για δισκους και θαλασσινες της οσεαν απλα τα σπανε :D δοκιμασε και θα με θυμιθεις

ΧρήστοςΠ
29-09-10, 07:37
Δοκιμασε να ταισεις κατεψυγμενη οπως bloodworms.;)

+1000
σωστός ;)

ταιζε μια φορα την μερα για 2-3 εβδομαδες και πες μας
φυσικά θα πρέπει να αυξησεις τις αλλαγες σου και να δωσεις πολύ καθαρό νερό στα ψαρια σου

ippomas
29-09-10, 08:34
Ελα Δημητρη χαθηκες που βρισκεσαι περνα να τα πουμε εστω για ενα καφεδακι φιλε να δεις και τα δικα μου σκαλαρια. Οσο για τροφη θα σου δωσω μια που δοκιμασμενα τρελλαινονται τα δικα μου σε περιμενω οποτε σου βολεψη.

pavlos15
29-09-10, 16:13
Λοιπον bloodworms(καμια φορα),frozen artemia(καμια φορα),tanganyika tropical(επειδη μου εχει μεινει) ocean nutrition cichild omni flakes( κυριως αυτη ταιζω) και d allio plus tropical! Εμενα με αυτη τη διατροφη μου εχουν γινει γομαρια. Σκατακια τα πηρα και τωρα τα καμαρωνω:)

ΧρήστοςΠ
29-09-10, 18:19
παιδια μιλαει για ζευγαρωμα ;)

ταιζε bloodworms και θα δεις

pavlos15
29-09-10, 19:05
Βοηθαει στο ζευγαρωμα το σκουλικι? Πειδη δινει ενεργεια στα ψαρια? Αν οχι γιατι βοηθαει??

Giorgos
29-09-10, 20:53
Γενικα στον Αμαζονιο, κατα την περιοδο των βροχων τα ψαρια βρισκουν πλεον αφθονη τροφη. Γι' αυτο το λογο ζευγαρωνουν εκεινη την περιοδο οπου θα ειναι πλεον ευκολο και για τα μωρα τους να βρισκουν τροφη. Επισης, εκεινη την περιοδο υπαρχουν σε αφθονια οι λαρβες των πολλων και διαφορων εντομων οι οποιες ειναι πολυ πλουσιες σε πρωτεινες. Ολα τα παραπανω αποτελουν λογοι για να ταισεις τα σκαλαρια σου με σκουληκι για καποιο διαστημα.

Πάνος
29-09-10, 20:53
και λιγη γαριδα (κατεψυγμενη απο σουπερ μαρκετ) για μεγαλυτερη ποικιλια (ασχετως αναπαραγωγικης φασης) και εχει και στα υπομνηματα και συνταγες για να κανεις ο ιδιος ;)

Δημητρης89
30-09-10, 02:12
ok παιδια σας ευχαριστω ολους!!!!
θα αρχισω με bloodworms και σιγα σιγα μπορει
να τα ταιζω homemade ;)
-------------------------
Ελα Δημητρη χαθηκες που βρισκεσαι περνα να τα πουμε εστω για ενα καφεδακι φιλε να δεις και τα δικα μου σκαλαρια. Οσο για τροφη θα σου δωσω μια που δοκιμασμενα τρελλαινονται τα δικα μου σε περιμενω οποτε σου βολεψη.

τωρα απο βδομαδα θα ειμαι καβαλα οποτε θα κανονισουμε για
καφε:p

ΧρήστοςΠ
30-09-10, 06:53
δεν ειπα να ταίσεις μονο σκουληκια λεω ότι αν θες να βοηθησεις στην αναπαραγωγή κανε ενα γευμα σκουλήκι την μερα αλλά και αλλαγες νερου αρκετες ( καθαρό νερό )