Επιστροφή στο Forum : ΜΗΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ?
bantourakis
17-09-10, 08:05
Καλημερα παιδια. Μου χαρισαν 6 apple snails και τα εβαλα στο ενυδρειο μου 150 λιτρων. Μηπως ειναι πολλα για το ενυδρειο? Μηπως θα αρχισουν να γεννοβολανε και μετα θα εχω προβλημα?:confused:
Κλεόβουλος
17-09-10, 08:07
Και γιατί σκας? θα αρχίσεις να χαρίζεις :)
bantourakis
17-09-10, 08:16
αν αρχισουν ομως δεν θα εχουν τον ατελειωτο?? :confused:
Κλεόβουλος
17-09-10, 09:18
Αν γεμίσεις απλά όταν θα βλέπεις το τσαμπί με τα αυγά τους θα το αφαιρείς ;)
θοδωρη, γιαι μου αγχωνεσαι???? εμεις τι κανουμε εδω???:smt044:smt044:smt044:smt044
μολις σου γεννησουνε.. παρε με ενα τηλ, να ερθω να παρω μερικα!!!;);););)
εχω εναν μονομαχο, που θελει παρεα!! χιχιχι
bantourakis
17-09-10, 09:50
θοδωρη, γιαι μου αγχωνεσαι???? εμεις τι κανουμε εδω???:smt044:smt044:smt044:smt044
μολις σου γεννησουνε.. παρε με ενα τηλ, να ερθω να παρω μερικα!!!;);););)
εχω εναν μονομαχο, που θελει παρεα!! χιχιχι
Αν θελεις και τωρα μπορω να σου δωσω...εχω βαλει 6 apple και ενα marisa cornuarietis που γινεται μεγαλοοοοο :D
τα εχω ολα σε καραντινα. σε καμια εβδομαδα θυμισε μου το παλι. :smt020
Αν θελεις και τωρα μπορω να σου δωσω...εχω βαλει 6 apple και ενα marisa cornuarietis που γινεται μεγαλοοοοο :D
τα εχω ολα σε καραντινα. σε καμια εβδομαδα θυμισε μου το παλι. :smt020
δεν εχω προβλημα! αν δεν τα θελεις ;);)! γιατι τα εχεις ομως σε καραντινα?
bantourakis
17-09-10, 10:15
τα εχω σε καραντινα γιατι μου τα δωσαν απο αλλο ενυδρειο...οποτε, φυλα τα ρουχα σου να σου μεινουν τα μισα! :D
εισαι ωραιος!!! ;) αμα τα δεις υγιεστατα, στειλε μηνυμα να τρεξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:D:D:D:D:D
Χαίρεται χααχαχα δεν είναι πολλά γτ είναι μικρά ακόμα αν βέβαια τα ταΐζεις καλά θα μεγαλώσουν γρήγορα. είναι όλα αδέλφια από 1 γέννα δεν νομίζω ότι έχεις φόβο για γέννες και αν έχεις είναι πολύ εύκολο να τις ξεφορτωθείς.. νομίζω επειδή είναι μικρά ακόμα (1-2cm) δεν γεννούν ακόμα άλλα αυτό θα μας το πουν οι «μεγάλοι»..;)
:confused::confused: αληθεια τι τρωνε αυτα τα σαλιγκαρια?
ταμπλετες?γιατι εγω εχω ενα αλλα δεν το ταιζω ελπιζοντας οτι θα φαει τα φυτα..δε θελω να ριξω μια ταμπλετα για 1 σαλιγκαρι που α ν δεν το φαει θα γεμισω αμμωνια :smt120
6981giwrgos
17-09-10, 14:50
:confused::confused: αληθεια τι τρωνε αυτα τα σαλιγκαρια?
ταμπλετες?γιατι εγω εχω ενα αλλα δεν το ταιζω ελπιζοντας οτι θα φαει τα φυτα..δε θελω να ριξω μια ταμπλετα για 1 σαλιγκαρι που α ν δεν το φαει θα γεμισω αμμωνια :smt120
ναι ταμπλετες τρωνε ή κανενα καροτακι αφου το εχεις ψιλοβρασει να μαλακωσει λιγο ή λιγο αγκουρακι παλι με την ιδια διαδικασια.
--------------
τα σαλιγκαρια σου δεν ειναι πολλα εγω εχω 2 μεγαλα και 150 περιπου μικρα 2 εβδομαδων και δυο τσαμπια ακομα που λεγετε οτι περιεχουν 200-600 σαλιγκαρια :smt120:smt120:smt120
θα περιμενω να μεγαλωσουν και μετα θα βγαλω αγκελια ;);););)
ναι ταμπλετες τρωνε ή κανενα καροτακι αφου το εχεις ψιλοβρασει να μαλακωσει λιγο ή λιγο αγκουρακι παλι με την ιδια διαδικασια.
--------------
τα σαλιγκαρια σου δεν ειναι πολλα εγω εχω 2 μεγαλα και 150 περιπου μικρα 2 εβδομαδων και δυο τσαμπια ακομα που λεγετε οτι περιεχουν 200-600 σαλιγκαρια :smt120:smt120:smt120
θα περιμενω να μεγαλωσουν και μετα θα βγαλω αγκελια ;);););)
τρεχω να βρασω καροτακι!! :D
200-600?:smt041:smt041
6981giwrgos
17-09-10, 15:01
να δω τι θα τα κανω αν βγουν τοσο ελπιζω να τα παρουν στο πετ σοπ αλειωςzwzwzwzw
Μονο αν δεν εχει τπτ,μα τπτ να φαει ισως τσιμπησει τα φυτα.
Τρωει αλγες που υπαρχουν στο ενυδρειο αρα μην ανυσυχεις για την διατροφη του.
Την ταμπλετα αν μπορεις σπαστην κ ριξε του λιγη.
Κ ολοκληρη να τη ριξεις το πιθανοτερο ειναι να την κατασπαραξει.;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.