Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : τροφη για apistogramma cacatuides

scooby14
15-09-10, 23:53
γεια σας. εχω ενα ζευγαρι apistogramma και τι θηλυκο δεν τρωει καθολου τροφη σε μπαλιτσες που εχω μονο artemia κατεψυγμενη που τους δινω. ειμαι καλυμενος με αυτη πρεπει να παρω και καμια αλλη για καλυτερα εχω και red mosquito lavres ταιζα τα guppy να δινω και απο αυτο?? το αρσενικο παντως τρωει οτι βρει μπροστα του
υ.γ τα ψαρακια ειναι μικρα σε ηλικια ακομα, 2-2,5 cm το αρσενικο 1,5 το θυληκο

fishme1
16-09-10, 08:35
η καλυτερη τροφη για απιστο και αλλες σαρκοφαγες νανοκιχλιδες (οχι κριμπ και λοιπα pelvicachromis ) ειναι η ζωντανη νεοεκκολαφθεισα αρτεμια , καλη και η κατεψυγμενη αλλα μετα πρεπει να αλλαζεις νερο , καποια στιγμη θα βαρεθεις

καλα πανε τα απιστο μου και με την tanganyika της tropical

pavlos15
16-09-10, 11:22
Η τροφη της τροπικαλ για τανγκανικα δεν ειναι μονο γι αυτου του ειδους τα ψαρια? Το ρωταω γιατι εχω και εγω αυτη την τροφη και εχω και σκαλαρια

fishme1
16-09-10, 11:39
καλα επειδη λεει οτι ειναι ; καποια μελετη την εχουν κανει σιγουρα αλλα επι της ουσιας ειναι μια τροφη για σαρκοφαγες κιχλιδες , οποτε μας κανει

scooby14
16-09-10, 13:58
εγω εχω την supervit της τροπικαλ δεν κανει?? γιατι χρειαζεται αλλαγη νερου μετα το ταισμα??

Giorgos
16-09-10, 18:05
Μια χαρα ειναι η supervit.
Ο Νικος λεει για αλλαγη νερου μετα το ταισμα (υπερβαλει λιγο για να δωσει εμφαση) γιατι οι κατεψυγμενες τροφες μολυνουν περισσοτερο το νερο απ' οτι οι ξηρες.