PDA

Επιστροφή στο Forum : εγκλοβισμενο στο φιλτρο Pangio kuhlii

zweet
12-09-10, 20:37
ειναι το φιλτρο που εχει το record 800 της jewel και ειναι εκει μεσα μια εβδομαδα..
μπηκε την ημερα που αλλαζα το υποστρωμα απο το φοβο του γιατι ειχα βγαλει τη διακοσμηση και δεν ειχε που αλλου να κρυφτει.
τωρα εχει απειρες κρυψωνες αλλα εκεινο δεν εχει βγει καν εξω να δει.
προσπαθησα με φακο να το κανω να βγει εξω αλλα με τιποτα, απλα εμφανιζεται εκει κατω στο βαθος.
και μπενει σε μια τρυπα που οδηγει κατω απο το φιλτρο, οπου εχουν σκαλωσει χαλικακια και δεν μπορει σιγουρα ουτε απο εκει να βγει.
το φιλτρο δεν κουνιεται με τιποτα απο το τζαμι (μηπως ειναι κολλημενο?)
και φοβαμαι μην κανω καμια ζημια.
δεν εχω ιδεα πως ειναι εσωτερικα το φιλτρο και τι να κανω και φοβαμαι μηπως οταν ανοιξει ο θερμαντηρας που ειναι ενσωματομενος εκει μηπως γινει βραστο:(
καμια ιδεα?:confused::(

bokostas
12-09-10, 20:47
Είσαι σίγουρη ότι μπορεί να βγεί? Αν δεν μπορεί, θα πρέπει να το βγάλεις εσύ, μην το αφήσεις εκεί.
Μάλλον θα πρέπει να αδειάσεις το φίλτρο από τα πάντα και να παιδευτείς με μικρή απόχη ή με σωλήνα αναρρόφησης.
Το φίλτρο είναι κατά πάσα πιθανότητα κολλημένο με σιλικόνη, δύσκολα ξεκολλάει, δες το σαν τελευταία λύση.

zweet
12-09-10, 21:19
αν κάποιος έχει κι αλλά από αυτα τα ψαράκιά και το θέλει θα ήταν επιθυμητή η βοήθεια να το απεγκλοβισουμε και να το πάρει για να έχει μια καλύτερη τύχη!το ενυδρείο βρίσκεται στη βάρη κοντά.

supermanx
13-09-10, 11:21
καλημέρα...έχω και εγώ και είναι κουκλί!!!αν θες στο παίρνω:D
λοιπόν εγώ αυτό το έχω πάθει με τα γκάπυ μου και το μόνο που βοήθησε είναι ο σωλήνας αναρόφησης, για απόχη δν νομίζω να μπαίνει
δοκίμασε το και πες μας...
εγώ δουλεύω γλυφάδα

zweet
13-09-10, 15:17
supermanx σου έστειλα pm

zweet
16-09-10, 15:13
καλημέρα...έχω και εγώ και είναι κουκλί!!!αν θες στο παίρνω:D
λοιπόν εγώ αυτό το έχω πάθει με τα γκάπυ μου και το μόνο που βοήθησε είναι ο σωλήνας αναρόφησης, για απόχη δν νομίζω να μπαίνει
δοκίμασε το και πες μας...
εγώ δουλεύω γλυφάδα
το ψαρακι ειναι σε καλα χερια πλεον:) στον supermanx
και εχει και παρεα! :D

delta66
17-09-10, 03:29
Μπραβο σας. :)
Τελικα πως βγηκε απο το φιλτρο?
Σας παιδεψε?

zweet
17-09-10, 13:56
με 2 ατομα ηταν ευκολο! η συνεργασια ειναι το παν τελικα :smt020 ... αλλα ακομα απορω πως καταφερε να το πιασει μεσα σε λιγο με μια αποχιτσα τοσο δα :confused:

supermanx
18-09-10, 22:08
με 2 ατομα ηταν ευκολο! η συνεργασια ειναι το παν τελικα :smt020 ... αλλα ακομα απορω πως καταφερε να το πιασει μεσα σε λιγο με μια αποχιτσα τοσο δα :confused:

είμαι Νίντζα!!!!:smt027:smt040

zweet
18-09-10, 23:15
αστα αυτα !σε αναγνώρισα!είσαι ο superman των ψαριών που σώζει τα εγκλωβισμένα ψάρια :p