Επιστροφή στο Forum : TUBIFEX
Εχω ακούσει ότι τα tubifex είναι ακατάλληλα για δίσκους.Γνωρίζει κάποιος το γιατί?? (Αναφέρομαι στα αποξηραμένα και όχι στα κατεψυγμένα τα οποία,όπως όλες οι κατεψυγμένες τροφές,δεν είναι και ότι καλύτερο.) Ευχαριστώ.
Αυτο σιγουρα ισχυει για το ταϊσμα με ζωντανα tubifex γιατι προκειται για σκουληκια που ζουν λασπωδη (και πολλες φορες μολυσμενα) σωματα νερου τα οποια κουβαλανε παρασιτα και διαφορες τοξινες που μπορει να ειναι επικινδυνα για τα ψαρια μας. Επισης, δεν εχουν να προσφερουν πολλα σε οτι αφορα θρεπτικες ουσιες.
Απ' οτι ξερω ομως τα αποξηραμενα tubifex ειναι καθαρισμενα και τους προστιθονται διαφορα ωστε να εχουν υψηλοτερη θρεπτικη αξια.
ρε παιδιά εσας δηλαδη τα ψάρια σας τρώνε tubi? εμένα το αγνοούν επιδεικτικά.... Ολα τα ψάρια που έχω, και έχω μπολικα ζωη να χουν...
ρε παιδιά εσας δηλαδη τα ψάρια σας τρώνε tubi? εμένα το αγνοούν επιδεικτικά.... Ολα τα ψάρια που έχω, και έχω μπολικα ζωη να χουν...
Ειδικα τα αποξηραμενα οσα ειδη ψαριων ειχα τα αγνοουσαν (εκτος καποια γκαπυ που ειχα!) :rolleyes:
Αχρηστη τροφή ρε Γιώργο.. Τσαμπα τα λεφτα....
Εχω ακούσει ότι τα tubifex είναι ακατάλληλα για δίσκους.Γνωρίζει κάποιος το γιατί?? (Αναφέρομαι στα αποξηραμένα και όχι στα κατεψυγμένα τα οποία,όπως όλες οι κατεψυγμένες τροφές,δεν είναι και ότι καλύτερο.) Ευχαριστώ.
Αν θες αποξηραμενο σκουληκι που το τσακίζουν ψαξε να βρεις ( discus south)
τα αυστραλιανα μαυρα σκουληκια ;)
http://shop1.actinicexpress.co.uk/shops/DiscusSouth/index.php?cat=Australian_Blackworms&ActinicSID=486fc7676d15e8b04b3741a84d459aad
kwstas_original
10-09-10, 13:45
Αν θες αποξηραμενο σκουληκι που το τσακίζουν ψαξε να βρεις ( discus south)
τα αυστραλιανα μαυρα σκουληκια ;)
http://shop1.actinicexpress.co.uk/shops/DiscusSouth/index.php?cat=Australian_Blackworms&ActinicSID=486fc7676d15e8b04b3741a84d459aad
Τα εχεις βρει καπου???:cool:
απο εκει που εβαλα το λινκ τα αγοραζω ;)
kwstas_original
10-09-10, 14:04
απο εκει που εβαλα το λινκ τα αγοραζω ;)
:D
Οκ, επειδη ειπες ψαξε να βρεις νομιζα εννοουσες σε κανενα μαγαζι εδω!
Θενξ Χρηστο!;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.