PDA

Επιστροφή στο Forum : Μονομάχος σε pet shop

george1995
28-08-10, 00:59
Γεια σας. Πήγα σήμερα στο πετ σοπ να δω μονομάχους και είχε 2 που ήταν σε ποτηράκια. Η ουρά τους φαινόταν σαν να ήταν σκισμένη όπως στα άρρωστα ψαράκια. Εσείς τι λέτε...να αγοράσω από κάπου αλλού η παντού έτσι είναι η μονομάχοι?

Δημητρης89
28-08-10, 01:08
σε γενικες γραμμες ολα τα πετ σοπ ετσι τους εχουν,εκτος απο καποιες εξαιρεσεις...
και εγω παντως απο εκει που πηρα τον δικο μου σε ποτηρακι ηταν...

αν ξερει καποιος ενα πετ σοπ κοντα σου που να μην ειναι σε ποτηρακια,θα ηταν καλυτερα να τον επαιρνες απο εκει

Maverick
28-08-10, 01:09
Μήπως ήταν crown-tail? Δηλαδή κάτι σαν αυτά εδώ http://www.google.gr/images?q=crown%20tail&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=el&tab=wi&biw=1280&bih=577 ?

george1995
28-08-10, 01:15
Μπορεί. Δεν είμαι σίγουρος...Θα το ξαναεξετάσω....Υπάρχει και μια πιθανότητα να ειναι....

manos_samos
28-08-10, 13:06
πηγαινε και σε αλλα πετ σοπ και οπιος σου φανει λιγοτερο ''αρωστος'' παρτον...

Αber
28-08-10, 13:20
καλο ειναι να μην τα παιρνουμε οταν τα βλεπουμε σε τετοια κατασταση και σε ποτηρια μηπως καποια στιγμη καταφερουμε να αποτρεψουμε αυτη τη βαναυσοτητα στα ζωντανα

zapatas
28-08-10, 13:26
καλο ειναι να μην τα παιρνουμε οταν τα βλεπουμε σε τετοια κατασταση και σε ποτηρια μηπως καποια στιγμη καταφερουμε να αποτρεψουμε αυτη τη βαναυσοτητα στα ζωντανα

ναι αλλα σκεψου και την περιπτωση ομως που το περνεις για να το σωσεις απο το ποτηρακι... τι ειναι καλυτερο τελικα??? να τα αφηνουμε να αργοπαιθενουν στα ποτηρακια.......zwzw
η να τουσ δινουμε ενα καλο σπιτακι??:smt120:smt120:smt120:smt120

pavlos15
28-08-10, 14:13
Απο την μια πλευρα ειναι ετσι αλλα αμα πεθανουν ορισμενα στα ποτηρακια τοτε πολλα περισσοτερα θα σωθουν αφου οι πετ σοπαδες δεν θα τα ξαναβαλλον σε ποτηρακια...

george1995
28-08-10, 18:56
Μήπως ήταν crown-tail? Δηλαδή κάτι σαν αυτά εδώ http://www.google.gr/images?q=crown%20tail&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=el&tab=wi&biw=1280&bih=577 ?

Τελικά είχες δίκιο. Πριν λίγο τον αγόρασα και ήταν τέτοιο είδος μονομάχου...:D

tsilojohn
28-08-10, 19:01
Τελικά είχες δίκιο. Πριν λίγο τον αγόρασα και ήταν τέτοιο είδος μονομάχου...:D
Βρηκες μπολι?εκανες μετρησεις? ή απλα τον εκανες μπλουμ?:smt020

george1995
28-08-10, 20:43
Τον έκανα μπλουμ. Μπόλι δεν βρήκα,αν και έβαλα και αγγελία. Χρησιμοποίησα 'ζωντανά' βακτηρίδια(ξέρω ότι θα μου πείτε οτι δεν κάνουν τίποτα και δεν θα διαφωνήσω αλλά αφού τα είχα τα χρησιμοποίησα). Τώρα σκοπεύω να κάνω συχνές αλλαγές νερού για να μην μαζεύετε αμμωνία και να περιμένω να στρωσει σιγά σιγά το φίλτρο. Πιστεύω πως σίγουρα θα είναι καλύτερα από το ποτηράκι που ήταν όταν το πήρα ή από μια γυάλα χωρίς φίλτρο. Τεστ για το νερό δεν έχω.....

manos_samos
29-08-10, 19:55
Τον έκανα μπλουμ. Μπόλι δεν βρήκα,αν και έβαλα και αγγελία. Χρησιμοποίησα 'ζωντανά' βακτηρίδια(ξέρω ότι θα μου πείτε οτι δεν κάνουν τίποτα και δεν θα διαφωνήσω αλλά αφού τα είχα τα χρησιμοποίησα). Τώρα σκοπεύω να κάνω συχνές αλλαγές νερού για να μην μαζεύετε αμμωνία και να περιμένω να στρωσει σιγά σιγά το φίλτρο. Πιστεύω πως σίγουρα θα είναι καλύτερα από το ποτηράκι που ήταν όταν το πήρα ή από μια γυάλα χωρίς φίλτρο. Τεστ για το νερό δεν έχω.....

αδοξο το ξεκινημα σου:smt120zwκαι να πω οτι δεν το ξερες.. το ξερες... ξαναβαλε αγγελια που να γραφει (ακριβως) : ζητειτε μπολι - (το μερος που μενεις)
... απο οτι ειδα σε αλλο θεμα καποιος προσφερθηκε να σου δωσει..

george1995
30-08-10, 00:23
Πολλοί προσφέρονται αλλά σημασία έχει που βρίσκονται...........

sakura-chan
30-08-10, 13:28
πηγα σε ενα pet shop προχθες και αντικρυσα την απολυτη φρικη. Ειχαν πολλους μονομαχους, καποιους σε γυαλες με αληθινα φυτα και καποιους αλλους σε ταπερ με νερο μεχρι επανω και κλειστο το καπακι. Απορω ακομα που ηταν ζωντανα παρολο που δεν ειχαν προσβαση στον αερα :smt084

2 μονομαχους εχω παρει, ο ενας απο ποτηρι και ο αλλος απο ενυδρειο (τελειο pet shop - φροντιζουν παρα πολυ καλα τα ψαρια τους και τα νοιαζονται). Αυτος απο το ποτηρι δεν εζησε ουτε 2 μηνες. Ειχε finrot, δοκιμασα τα παντα και δεν μπορουσα να τον θεραπευσω. Τον εβλεπα να αργοπεθαινει σε σημειο που το δερμα στα πτερυγια ειχε σαπισει και φαινονταν τα κοκκαλα. Οταν δεν του εμεινε ουρα και πτερυγια πεθανε. Το εβλεπα σε τοσο αθλια κατασταση και ενιωθα πολυ χαλια που δεν μπορουσα να το βοηθησω. Τον αλλο μου μονομαχο τον ειχα για 3 χρονια. Δεν αρρωστησε ουτε μια φορα!!!

zapatas
30-08-10, 13:55
πηγα σε ενα pet shop προχθες και αντικρυσα την απολυτη φρικη. Ειχαν πολλους μονομαχους, καποιους σε γυαλες με αληθινα φυτα και καποιους αλλους σε ταπερ με νερο μεχρι επανω και κλειστο το καπακι. Απορω ακομα που ηταν ζωντανα παρολο που δεν ειχαν προσβαση στον αερα :smt084

2 μονομαχους εχω παρει, ο ενας απο ποτηρι και ο αλλος απο ενυδρειο (τελειο pet shop - φροντιζουν παρα πολυ καλα τα ψαρια τους και τα νοιαζονται). Αυτος απο το ποτηρι δεν εζησε ουτε 2 μηνες. Ειχε finrot, δοκιμασα τα παντα και δεν μπορουσα να τον θεραπευσω. Τον εβλεπα να αργοπεθαινει σε σημειο που το δερμα στα πτερυγια ειχε σαπισει και φαινονταν τα κοκκαλα. Οταν δεν του εμεινε ουρα και πτερυγια πεθανε. Το εβλεπα σε τοσο αθλια κατασταση και ενιωθα πολυ χαλια που δεν μπορουσα να το βοηθησω. Τον αλλο μου μονομαχο τον ειχα για 3 χρονια. Δεν αρρωστησε ουτε μια φορα!!!

ε, ετυχε φιλε μου και αυτος απο ο ποτηρακι δεν σου εζησε.. δεν σημαινει οτι επειδη τον εχουνε σε ποτηρακι ειναι και αρρωστο το ψαρακι...στο οτι δεν ζει καλα, θα συμφωνησω, αλλα οχι ποτηρι= αρρωστο
αν ειναι ετσι, δεν πρεπει να αγορασουε ξανα απο ποτηρακι μονομαχους....

Πάνος
31-08-10, 23:17
αν ειναι ετσι, δεν πρεπει να αγορασουμε ξανα απο ποτηρακι μονομαχους....
μια παρα πολυ καλη ιδεα!!! θα αρχισουν τοτε τα πετ να βαζουν τους μονομαχους σε ενυδρεια ή οχι? το μπουκοταρισμα εχει δουλεψει πολλες φορες στην ιστορια...