Επιστροφή στο Forum : Αναζήτηση endlers
Θα ηθελα να αγορασω μερικα Endler εψαξα στο ιντερνετ βρηκα ενα μαγαζι στην καλιφορνια που ομως δεν στελενι ελλαδα εχει κανεις τιποτα υποψη του ΄;
Γεια και καλως ηρθες ! Το πιο πιθανο ειναι καποιος εδω μεσα να εχει αυτα τα ψαρακια και αν του γεννησουν να σου δωσει χωρις ταλαιπωρίες .Εκτος αυτου μπορεις να ψαξεις ( αν δεν το εχεις κανει ηδη) σε πετ σοπ στην περιοχη σου αν και εγω δεν τα εμπιστευομαι
Καλο ψαξιμο :)
harris samos
26-08-10, 12:01
εχουν αρκετοι :D:D:D:D
σε πετ δυσκολο πολυ
Καλωσήρθες, αν δεν τα βιάζεσαι, μπορώ να σου στείλω από Θεσσαλονίκη, αλλά σε κανα μήνα, γιατί μ' αυτή τη ζέστη, δύσκολο να επιβιώσουν.
Αν δεν έχεις βρει μέχρι τότε, ή αν έρθει κανένας δικός σου προς τα πάνω νωρίτερα, στείλε μου ένα πμ να συνενοηθούμε.
george1981
26-08-10, 13:14
Καλησπέρα κι απο μένα και καλως όρισες ! έχω αν θέλεις να σου διαθέσω 2 χαρεμάκια (1 αρσ. + 3 θυλ.) :D
Εχω εγω πολλα! Αν σε βολευει η Καλλιθεα στειλε πμ να συνενοηθουμε
ψαχνω κι εγω...ειμαι στην πατρα....ποσο κοστιζουν περιπου?
Θα ηθελα να αγορασω μερικα Endler εψαξα στο ιντερνετ βρηκα ενα μαγαζι στην καλιφορνια που ομως δεν στελενι ελλαδα εχει κανεις τιποτα υποψη του ΄;
Λιγο εξω απο την Καλιφορνια, στη Φλωρινα, ειναι καποιος που στελνει παντου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43380
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.