PDA

Επιστροφή στο Forum : Eheim 2217

peristerigeo
22-08-10, 21:13
Εδω και 5 μερες δουλευει το eheim 2217 και ενα μικρο βουητο δεν λεει να σταματησει (οχι απο αερα) και μου λενε οτι ειναι τελειος αθορυβο το φιλτρο ειναι καινουριο.Τι μπορει να φταιει, θα σταματησει με τον καιρο

giannisaek
22-08-10, 21:20
Ακούγεται όπως κάνει στην εκκίνηση σαν να χτυπάει η φτερωτή συνεχόμενα;

peristerigeo
22-08-10, 21:27
Ακούγεται όπως κάνει στην εκκίνηση σαν να χτυπάει η φτερωτή συνεχόμενα;

ναι ρε μαγκα τι ειναι θα φυγει καινουριο ειναι

giannisaek
22-08-10, 22:11
Φίλε μου χτυπάει γιατί δεν το έκανες καλή εξαέρωση. Θα κάνεις τα εξής:
1. Βγάζεις το φίλτρο από την πρίζα
2. Αφαιρείς το λάστιχο εξαγωγής όχι από το φίλτρο αλλά από το ενυδρείο δηλαδή το λάστιχο που επιστρέφει το νερό στο ενυδρείο σου.
3. Βάζεις την άκρη σε ένα κουβά και αρχίζεις να αδειάζεις νερό στον κουβά μόνο με την βαρύτητα του νερού χωρίς την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος, ταυτόχρονα κουνάς ελάχιστα και το πάνω μέρος του φίλτρου μέχρι να φύγει ο αέρας, όπως τρέχει το νερό στον κουβά βάζεις για δευτερόλεπτα και το φις στην πρίζα μέχρι να σταματήσει ο χαρακτηριστικός θόρυβος της φτερωτής αμέσως αφαιρείς το φις και αν θες το ξανά επαναλαμβάνεις το τελευταίο ακόμη μια φορά.
4. Είσαι έτοιμος να βάλεις το λάστιχο στην θέση του, να αδειάσεις το νερό του κουβά στο ενυδρείο, και να βάλεις το φίλτρο σου σε λειτουργία.

peristerigeo
22-08-10, 22:25
2. Αφαιρείς το λάστιχο εξαγωγής όχι από το φίλτρο αλλά από το ενυδρείο δηλαδή το λάστιχο που επιστρέφει το νερό στο ενυδρείο σου.
3. Βάζεις την άκρη σε ένα κουβά και αρχίζεις να αδειάζεις νερό στον κουβά μόνο με την βαρύτητα του νερού χωρίς την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος, ταυτόχρονα κουνάς ελάχιστα και το πάνω μέρος του φίλτρου μέχρι να φύγει ο αέρας, όπως τρέχει το νερό στον κουβά βάζεις για δευτερόλεπτα και το φις στην πρίζα μέχρι να σταματήσει ο χαρακτηριστικός θόρυβος της φτερωτής αμέσως αφαιρείς το φις και αν θες το ξανά επαναλαμβάνεις το τελευταίο ακόμη μια φορά.
4. Είσαι έτοιμος να βάλεις το λάστιχο στην θέση του, να αδειάσεις το νερό του κουβά στο ενυδρείο, και να βάλεις το φίλτρο σου σε λειτουργία.

οκ θα το κοιταξω

Χριστόφορος Μίχας
22-08-10, 23:26
Το φιλτρο ειναι αθορυβο .κανε αυτα που ειπε ο φιλος;)

Τηλέμαχος
23-08-10, 14:19

μαα γιατί να ταλαιπωρείται έτσι ο άνθρωπος τώρα;;
αν είχε πάρει το τέτρ ΕΧ700 δεν θα άκουγε Τίποτα

giannisaek
24-08-10, 20:37
Εδω και 5 μερες δουλευει το eheim 2217 και ενα μικρο βουητο δεν λεει να σταματησει (οχι απο αερα) και μου λενε οτι ειναι τελειος αθορυβο το φιλτρο ειναι καινουριο.Τι μπορει να φταιει, θα σταματησει με τον καιρο
Φίλε μου εντάξει το φίλτρο σου, το έκανες όπως σου είπα;

kingrim
25-08-10, 00:01
για πες να μαθενει και οποιος διαβαζει το θεμα τι εχει γινει τελικα

peristerigeo
25-08-10, 00:45
Φίλε μου εντάξει το φίλτρο σου, το έκανες όπως σου είπα;
οχι φιλε μου δεν το εχω κανει ακομα, θα γινει συντομα θα ενημερωσω , να σε καλα για την συμβουλη που μου εδωσες