Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : φιλτρο

dimxik
20-08-10, 16:23
καποιος να μου πει ρε παιδια για αθορυβα φιλτρα....ευχαριστω

Alex_Salonica
20-08-10, 16:38
Eheim ecco αθόρυβα και οικονομικά. :smt041

6981giwrgos
20-08-10, 16:55
και τα EHEIM classic ειναι αθοριβα οπως και αλλα της EHEIM.

Alex_Salonica
20-08-10, 17:07
και τα EHEIM classic ειναι αθοριβα οπως και αλλα της EHEIM.

Σωστό, απλά τα ecco είναι πιο οικονομικά και πιο εύκολα στη συντήρησή αφού έχουν "καλαθάκια", και εξαερισμό, επίσης έρχονται κομπλέ με βανάκια και υλικά.
Βέβαια όπως είναι λογικό είναι και ακριβότερα.
Αν ο φίλος μας ενδιαφέρεται μόνο για το θέμα θορύβου και αξιοπιστίας το ΕΗΕΙΜ classic παραμένει η καλύτερη επιλογή.

delta66
20-08-10, 18:01
Σωστό, απλά τα ecco είναι πιο οικονομικά και πιο εύκολα στη συντήρησή αφού έχουν "καλαθάκια", και εξαερισμό, επίσης έρχονται κομπλέ με βανάκια και υλικά.
Βέβαια όπως είναι λογικό είναι και ακριβότερα.
Αν ο φίλος μας ενδιαφέρεται μόνο για το θέμα θορύβου και αξιοπιστίας το ΕΗΕΙΜ classic παραμένει η καλύτερη επιλογή.
Μονο Spraybar δεν εχουν τα ecco pro.
Δειτα και τα eheim professionel (http://www.eheim.com/base/eheim/inhalte/index48cc.html?key=liniendetail_27523_ehen) σε αυτη την κλαση φιλτρων.

Alex_Salonica
20-08-10, 18:05
Μονο Spraybar δεν εχουν τα ecco pro.
Δειτα και τα eheim professionel (http://www.eheim.com/base/eheim/inhalte/index48cc.html?key=liniendetail_27523_ehen) σε αυτη την κλαση φιλτρων.

Κι αυτό σωστό!
Απλά σιγα σιγά ξεφεύγουμε προς τα πάνω στη τιμή :rolleyes:
Αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα σίγουρα η σειρά pro είναι η κορυφαία

delta66
20-08-10, 19:19
Κι αυτό σωστό!
Απλά σιγα σιγά ξεφεύγουμε προς τα πάνω στη τιμή :rolleyes:
Αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα σίγουρα η σειρά pro είναι η κορυφαία
10E πιο ακριβα?
Με το spraybar που λειπει απο τα ecco pro θα ερθουν στην ιδια τιμη.

jimmis1974
20-08-10, 19:59
Tetratec EX... , κοιμασαι πανω του :D. Αν σε ενδιαφερει πολυ λοιπον ο θορυβος μην μπεις καν στον κοπο να ασχοληθεις με αλλα φιλτρα , εγω κοιμαμε και το φιλτρο ειναι στο 1 μετρο απο το αυτι μου , με τα eheim ακουγετε ενα βουητο σε απολυτη ησυχια, το tetratec ειτε το εχει στην πριζα ειτε οχι ειναι το ιδιο, σαν να μην δουλευει.

delta66
20-08-10, 20:54
Tetratec EX... , κοιμασαι πανω του :D. Αν σε ενδιαφερει πολυ λοιπον ο θορυβος μην μπεις καν στον κοπο να ασχοληθεις με αλλα φιλτρα , εγω κοιμαμε και το φιλτρο ειναι στο 1 μετρο απο το αυτι μου , με τα eheim ακουγετε ενα βουητο σε απολυτη ησυχια, το tetratec ειτε το εχει στην πριζα ειτε οχι ειναι το ιδιο, σαν να μην δουλευει.
Ουτε το νερο που διαρρει εξω δεν ακουγεται? :D

jimmis1974
20-08-10, 21:02
Ουτε το νερο που διαρρει εξω δεν ακουγεται? :D

Οντος φιλε , ειχα στη αρχη eheim και ημουν διστακτικος να το αλλαξω, αλλα το EX ειναι πραγματικα απιστευτο φιλτρο, τοσο καλο ειλικρινα δεν το περημενα.
Τα εχουμε πει και σε αλλα θεματα.