Επιστροφή στο Forum : ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- Διαγωνισμος aquascaping
Ο διαγωνισμος ειναι εδω (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42870). Εσεις τον ζητουσατε και τωρα που ειναι γεγονος θα ηθελα να ξερω τι προτιθεστε να κανετε..
Θα παρετε μερος στον διαγωνισμο A/S του GAB ;
Πιθανόν να πάρω μέρος. Το σκέφτομαι ακόμα λόγο το ότι δεν είναι έτοιμο όλο το project .... παντός θα το ήθελα πολύ!!!!
6981giwrgos
18-08-10, 11:01
ελπιζω να καταφερω να συμετασχω στον διαγονισμο γιατι το ενυδρειο στινετε τωρα... ελπιζω να τα καταφερω.
σιγουρα θα παρω μερος :)
μπραβο Αλεξανδρε σε ευχαριστουμε ;) πολυ ωραια κινηση και πιστευω πως θα ανταμοιφθει η μεγαλη προσπαθεια σου για να το διοργανωσεις :)
σιγουρα θα παρω μερος ειναι και ενας τροπος να γινουν καλητερα τα aquascape μας
Αν προλάβω (γιατί ακόμα είμαι στο στήσιμο) θα πάρω μέρος. ;)
το στησιμο δεν τελειωνει ποτε...
Δημητρης89
18-08-10, 14:17
πολυ καλη ενεργεια ολη αυτη Αλεξανδρε,και αν και εχω πολυ καιρο να συμμετασχω σε συνομηλιες εδω μεσα(μια συγγνωμη για αυτο:()
θα προσπαθησω να βγαλω καμια καλη φωτογραφια:)
Χριστόφορος Μίχας
18-08-10, 14:41
Θα παρω μερος εαν μου βγαλει καπειος της φωτο .Αλεξανδρεεεεεεεεε......;);););););)
κύριε Χριστόφορε, είστε η κυρία Αλεξάνδρα;;; (αυτό ακούγεται παράξενο)
Μπράβο μπράβο θέλω να δω πως θα κάνετε τα 240 λίτρα!
Χριστόφορος Μίχας
18-08-10, 14:50
χριστοφορος .θα δεις απιστευτα πραγματα.:grin::grin:
;)
Καλή επιτυχία στο ξαναστησιμό του!
Είμαι σίγουρος πως αν συνδυάσετε τα ταλέντα σας θα κατέχετε πολλές πιθανότητες να διακριθείτε!!!
Αλεξάνδρα Κατσούρη
18-08-10, 14:53
Τηλέμαχε,
αυτή τη στιγμή ο Χριστόφορος ενσωματώνεται στο όνομα του ανάμεσα από φραπεδιές και τσιγάρα.....:p:p
-------------------------
ΜΕ προλάβατε άτιμα.....
Ωραία! Τώρα κατάλαβα (αλιλούιαααααα)
Ζηλεύω αυτά τα ενυδρεία '''υπερπαραγωγές'''
Το δικό μου είναι χάλια!!!
Χ
ΧΑ
ΧΑΛ
ΧΑΛΙ
ΧΑΛΙΑ
ΧΑΛΙ
ΧΑΛ
ΧΑ
Χ
εχετε αφθονο χρονο για να "τακτοποιησετε" τα ενυδρεια σας και να βγαλετε μερικες καλες φωτο.
θα περιμενω με μεγαλη χαρα να δω τις συμμετοχες σας!!!:smt041
εχετε αφθονο χρονο για να "τακτοποιησετε" τα ενυδρεια σας και να βγαλετε μερικες καλες φωτο.
θα περιμενω με μεγαλη χαρα να δω τις συμμετοχες σας!!!:smt041 Ο Πανος δεχτηκε με προθυμια να ειναι αναμεσα στην κριτικη επιτροπη και σε ολες τις κατηγοριες.
Θελω να τον ευχαριστησω και δημοσια για την προθυμια του και την διαθεση να βοηθησει.
Οσο για την ψηφοφορια, 13 συμμετοχες και 19 πιθανες συμμετοχες, δεν ειναι κι ασχημα για το πρωτο 24ωρο απο την αναρτηση της..:smt020
Οσο για αυτους που πιστευουν οτι δεν θα ειναι ετοιμοι, μπορω παντα ,αν μου ζητηθει ή δω οτι ειναι αναγκαιο, να παρατεινω την ημερομηνια συμμετοχης εως τελος του Χρονου (31/12/10). Φυσικα σε αυτη την περιπτωση,θα μετακινηθουν κατα 1 μηνα και τα αποτελεσματα και η ψηφοφορια του κοινου.
Να συμπληρωσω οτι για οσους απαντησαν:
Μαλλον οχι. Φοβαμαι/ντρεπομαι.
Δεν υπαρχει λογος να φοβαστε για κατι η να ντρεπεστε! Εχω παρει μερος σε πολλους διαγωνισμους ξεροντας οτι δεν ειχα ελπιδα νικης ... μονο και μονο για την συμμετοχη! Μπορω να σας διαβεβαιωσω ολους οτι τα πηγα πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα ... αλλα πιο σημαντικο ειναι οτι μεσα απο αυτη τη διαδικασια εμαθα πολλα οσο αφορα το aquascape και πιο πολυ για την αρμονια που θα πρεπει να εχει! Μη κολλατε πουθενα! Ολοι προσπαθουν να βελτιωνονται και μαλιστα οι πιο νεοι ειναι σε προνομιακη θεση μια που εχουν τονους απο παραδειγματα και πληροφοριες κανοντας την πρωτη προσπαθεια τους στα ενυδρειακα μια πολυ καλη αρχη... Εχω δει "νεους" που αν και ειναι η πρωτη τους προσπαθεια ειναι παρα μα παρα πολυ καλη και θα μπορουσε να σταθει πολυ καλα ... σε καποιο διαγωνισμο! :p
Kαλό είναι όλοι να πάρουμε μέρος. Μόνο για την εμπειρία. Επίσης κανείς δεν γεννήθηκε aquascaper.
Όσο για 'μένα, κατά πάσα πιθανότητα θα συμμετέχω με ένα βιοτοπικό mbuna.
εμεις πρεπει να σε ευχαριστησουμε Αλεξανδρε που καταβαλεις προσωπικο χρονο και κοπο για τη διοργανωση αυτη. ;)
... βαλε και απαντηση "δε θα συμμετεχω γιατι ειμαι κριτης"...:D
Alex_Salonica
19-08-10, 12:40
Δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας αυτό το καιρό δεν νομίζω να τα καταφέρω να σουλουπώσω ένα γαριδοενυδρείο και να το παρουσιάσω όπως θα το ήθελα. :(
Kατα την ταπεινη μου αποψη,η συμμετοχη ειναι που μετραει,αφου καποιοι ασχοληθηκαν για να διοργανωσουν κατι τετοιο,η καθε συμμετοχη ειναι ενας τροπος ανταμειβης αυτης της προσπαθειας.Στο κατω-κατω,ολοι απο καπου ξεκινησαν..:)
Γιαννης Μ5
19-08-10, 14:32
Kατα την ταπεινη μου αποψη,η συμμετοχη ειναι που μετραει,αφου καποιοι ασχοληθηκαν για να διοργανωσουν κατι τετοιο,η καθε συμμετοχη ειναι ενας τροπος ανταμειβης αυτης της προσπαθειας.Στο κατω-κατω,ολοι απο καπου ξεκινησαν..:)
+1000:smt023.Αλλωστε λιγο πολυ ολοι εδω γνωριζουμε τα ενυδρεια και τις δυνατοτητες του καθε ενα,οποτε δεν χωρουν ντροπες.;)
Εγώ κατα πάσα πιθανότητα θα πάρω μέρος στην κατηγορία κάτω των 100 λίτρων για να τεστάρω και τις ικανότητες της καινούργιας φωτογραφικής μηχανής μου..
Και πιστεύω πως καλό είναι να συμμετάσχουμε πολλοί και γενικότερα να κάνουμε τέτοια event.
:smt023:smt023:smt023:smt023
MIXALIS CYPRUS
19-08-10, 17:36
Ωραια προσπαθεια !
Για τα 100 λιτρα συν θα χαρω να λαβω μερος .
Καλη συνεχεια
Εγω θα κανω προσπαθεια στα 60 λιτρα με χαμηλες απαιτησεις!!!Θα ηταν ομως τεραστια βοηθεια να γινει για τελος του χρονου!Πολυ καλη κινηση!!!!!
Εγώ κατα πάσα πιθανότητα θα πάρω μέρος στην κατηγορία κάτω των 100 λίτρων για να τεστάρω και τις ικανότητες της καινούργιας φωτογραφικής μηχανής μου..
:smt023:smt023:smt023:smt023
Εσύ να έρθεις να την τεστάρεις και στο δικό μου ενυδρείο γιατί με τη φωτογραφική του κινητού δε θα κάνουμε δουλειά. :D
θελεις να ερθεις και απο μενα :)
θελεις να ερθεις και απο μενα :)
Εσύ μετά τη βάφτιση θα πάρεις το φωτογράφο στο σπίτι. :D:D:D
τι νομιζεις οτι δεν του το εχω πει ?????
Να σχολιασω οτι εχουμε μεχρι αυτη τη στιγμη 19 σιγουρες (?) συμμετοχες και 27 πιθανες συμμετοχες.
Συνολο 46 πιθανοτητες συμμετοχης.
Πολυ ενθαρρυντικη εξελιξη μεσα σε 48 ωρες αν σκεφτει κανεις οτι η μεγαλυτερη μαζα δεν εχει γυρισει ακομα απο τις διακοπες του Αυγουστου !
Αρχιζω να διακρινω μια αχτιδα ελπιδας οτι αυτος ο διαγωνισμος θα εξελιχθει σε smash hit για τα ελληνικα δεδομενα και θα θεσει την βαση για κατι ακομα πιο επισημο στο μελλον !! :smt041
..... και να βγαλετε μερικες καλες φωτο.
.....
και να προλάβω να φτιάξω ένα όμορφο ενυδρείο δεν θα πάρω μέρος γιατί έχω μεγάαααααααααλο ταλέντο στις θολές φωτογραφίες!!!!!!!! :D:D:D
Δεν θα μπορεί να δει κανένας τίποτα!!! :D:D:D
και να προλάβω να φτιάξω ένα όμορφο ενυδρείο δεν θα πάρω μέρος γιατί έχω μεγάαααααααααλο ταλέντο στις θολές φωτογραφίες!!!!!!!! :D:D:D
Δεν θα μπορεί να δει κανένας τίποτα!!! :D:D:D
Εισήγηση λοιπόν να θεσπιστεί και κατηγορία "Πράσσινου/θολού νερού (ή φωτογραφίας)"
andreas213
20-08-10, 12:26
θα το ηθελα και εγω να συμμετασχω με το παλιο φυτεμενο μου.το ενυδρειο το διαλυσα 25 δεκεμβριου του 2009.δεν γινεται κατι????αλλιως θα κατεβω στην κατηγοριο βιοτοπικο θαλασσινο:smt020:smt020:smt020:smt020.καλη επιτυχια σε ολους.αν παει παραπισω ο διαγωνισμος θα αγορασω ενυδρειο για να προλαβω :cool::cool::cool::cool::cool:
Ναι Αντρεα στειλε, για 5 μερες θα τα χαλασουμε; :D
Ο ορος για φωτο μεσα στο 2010 ειναι πιο πολυ τυπικος για να μην τυχει κανεις και στειλει κανα παλιο ενυδρειο που εχει ξεστηθει εδω και 2-3 χρονια..;)
Αλεξανδρε μπραβο για την πρωτοβουλια του διαγωνισμού!:smt041
Αν έιναι ετοιμο το νέο φυτεμενο μου θα το στειλω αλλιως θα στείλω το γαριδαδικο μου ετσι απλα για την συμμετοχη και τα χρησιμα σχόλια.;)
GIORGOSKARA
24-08-10, 21:33
και εγω θα παρω μερος,την κυριακη εκανα το νεο στησιμο.πιστευω να ειναι ετοιμο για το διαγωνισμο
Τοσο καιρο το θελαμε και τωρα να μην δηλωσουμε συμμετοχη ......
Μεσα με φυτεμενο και νεο Vivarium ;)
Τσιόνογλου Σταύρος
29-08-10, 21:38
Η συμμετοχή μου εστάλει με το τελευταίο ενυδρείο που είχα λίγο πριν μετακομίσω.Ελπίζω να προλάβω να στείλω και το μικρό που φύτεψα μόλις χθες και αν όλα πάνε καλά θα γίνει αρκετα καλό (Θέλω να πιστεύω,αυτό δεν ξερω αν το θέλει :D)
ναι θα παρω και γω σιγουρα μερος....μολις ερθουν οι νεοι κατοικοι του ενυδρειο θα ολοκληρωθει και η συμμετοχη...
Προβλεπω ο διαγωνισμος με τοσες συμμετοχες να ειναι εξαιρετικος!!!
Μεσα και εγω και με φυτεμενο νανο και βιοτοπικο!
καλησπερα και απο εμενα!!
και εγω αμα προλαβω να στησω το ολοκαινουριο μου ενυδριο aquarium atlantis 50 θα δηλωσω συμμετοχη! με το ηδη υπαρχων δεν λεει, θελει πολλες προσθηκες, οποτε καλυτερα το καινουριο!!!!:D:D
Εγώ ρε παιδιά, όπως και να το στήσω δε μ' αρέσει... Εδώ και μια βδομάδα που έβαλα και το τελευταίο μου φυτό μέσα το έχω αλλάξει 15 χιλιάδες φορές και πάλι... μπουρμπουλήθρες!!
Εγώ ρε παιδιά, όπως και να το στήσω δε μ' αρέσει... Εδώ και μια βδομάδα που έβαλα και το τελευταίο μου φυτό μέσα το έχω αλλάξει 15 χιλιάδες φορές και πάλι... μπουρμπουλήθρες!!
Παρε μια λευκη κολα χαρτι .... ηρεμησε (βαλε μουσικη η ρυακια να τρεχουν η πουλακια να κελαηδανε -δε ξερω τι σε ηρεμει) ... σκεψου ενα ενυδρειο που οταν το βλεπεις νοιωθεις ακομα πιο χαλαρος και ζωγραφισε το στο χαρτι! Μετα καντο πραγματικοτητα ... αλλιως ολα ειναι στη τυχη! Αν δε το ζωγραφισεις στο χαρτι καντο στο μυαλο σου! Εχε ενα στοχο και πραγματοποιησε τον! Ετσι μονο θα φτιαξεις ενα ενυδρειο που δε θα το πιστευεις οτι το εκανες εσυ!! :p
stelios_ant
02-09-10, 14:21
και εγω θα συμμετέχω (μόνο για τη συμμετοχή...) αλλά μετά από αλλαγές που θα γίνουν από Οκτώβρη.
georgarask (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=3348) σ' ευχαριστώ πολύ!!
Θα συμμετάσχω και εγώ με δύο ενυδρεία.(Ένα βιοτοπικό και ένα φυτεμένο έως 100 λίτρα.)
σας βλεπω ζεστους!!! :smt041:smt041:smt041
εγώ πάντως δεν συμμετέχω με τίποτα...:smt120:smt073
εγώ πάντως δεν συμμετέχω με τίποτα...:smt120:smt073
και γιατι αυτο??:rolleyes:
Γιατί πιστεύω πως το χρυσοψαράδικό μου δεν είναι ακόμα αρκετά καλό για να μπει σε διαγωνισμό aquascaping και έχω και πρόβλημα με την ανούμπια που μου καφετίζει...:smt120
Γιατί πιστεύω πως το χρυσοψαράδικό μου δεν είναι ακόμα αρκετά καλό για να μπει σε διαγωνισμό aquascaping και έχω και πρόβλημα με την ανούμπια που μου καφετίζει...:smt120
Έχεις ακόμη τον καιρό να το ομορφύνεις όσο θέλεις και να βγάλεις μια όμορφη φωτογραφία.Αν δε στείλεις φωτογραφία θα θυμώσω.Και το ενυδρειάκι σου το είδα ωραιότατο και ο διαγωνισμός είναι μια καλή εμπειρία για τη βελτίωση όλων μας και είναι και σε φιλικότατο κλίμα.ΣΤΕΙΛΕ!!!
Σκέφτομαι όμως να μην συμμετέχω γιατί ήδη έχω παραγγείλει φυτά να το γεμίσω...
Και θέλω να φουντώσουν να γίνει ζούγκλα και το 2011 βουρ για aquascaping contest...
Ούτως ή άλλως δεν είμαι καλός φωτογράφος:smt120
Σκέφτομαι όμως να μην συμμετέχω γιατί ήδη έχω παραγγείλει φυτά να το γεμίσω...
Και θέλω να φουντώσουν να γίνει ζούγκλα και το 2011 βουρ για aquascaping contest...
Ούτως ή άλλως δεν είμαι καλός φωτογράφος:smt120Ας μην είναι ζούγκλα.Αν τα στήσεις όμορφα και κάνεις ένα ωραίο αποτέλεσμα θα είσαι μια χαρά.Και φυσικά,του χρόνου ακόμα καλύτερος! ;)
ΥΓ.Εξάλλου μέχρι το 2011 μπορεί να το κουρέψεις όπως το κούρεψα εγώ. :cool:
Ρε παιδιά,τί φοβάμαι και ντρέπομαι είναι αυτά που διαβάζω?Για αλλάξτε γρήγορα γνώμη.:)Εδώ δεν ντρέπομαι εγώ που το μόνο πράσινο που έχει το ενυδρείο μου είναι οι σωλήνες του φίλτρου!
για οσους ξεκινουν τωρα ή ξεκινησαν προσφατα να υπενθυμισω πως υπαρχει και
"Ενα Βραβειο καλυτερου Νεου Αquascaper: Θα απονεμηθει απο την κριτικη επιτροπη στην καλυτερη προσπαθεια απο νεο aquascaper" (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42870)
Λαμβανοντας υποψιν τα τελευταια γεγονοτα, εγω θα προτεινα και ελπιζω οτι τα 47... " Ισως παρω μερος. Το σκεφτομαι ακομα., θα γινουν "Ναι. Θα παρω σιγουρα μερος !"
Καποιοι μας θεωρουν ως την πλεον ανερχομενη κοινοτητα δεθνως στο aquascaping.. ας τους το αποδειξουμε λοιπον !:smt023
Περιμενω τις συμμετοχες ΟΛΩΝ σας !!
Σε πρωτη φαση, μεγαλυτερη σημασια εχει η συμμετοχη πανω απ' ολα! Ποτε μα ποτε ενα ενυδρειο δεν μπορει να θεωρηθει τελειωμενο ή "ετοιμο".
Κι εγω θα ηθελα να δω περισσοτερους απο τους "ισως παρω μερος" να συμμετεχουν!
οχι ισως να παρεις ολοι πρεπει να παρουν μερος ρε παιδια λιγο χαβαλε θα κανουμε
manthos333
13-10-10, 09:20
να παρω μερος αν και ακομα δεν εχω βαλει ψαρια .......:D
Οι ("υγιεις") διαγωνισμοι ειναι μια καλη δραστηριοτητα για την προοδο του χομπι, για νεες ιδεες σε στησιμα, εξοπλισμους κλπ και μπραβο σε ολους, οργανωτες και διαγωνιζομενους.
Δεν υπαρχει ομως επιλογη για μενα στην δημοσκοπηση :D
πχ "Δεν θα παρω μερος γιατι ειναι αλλο το αντικειμενο μου στο χομπι, αλλα θα τον παρακολουθησω με ενδιαφερον". :cool:
Εμεινε λιγοτερο απο 1 μισυ μηνας μεχρι το τελος της προθεσμιας υποβολης αιτησεων. Οργανωθειτε, καντε τα τελευταια σας κλαδεματα και διορθωσεις και στειλτε το ενυδρειο σας.
Ελπιζω να μην μεινετε μονο στα λογια ;:cool:
Ετσι που το παω με βλεπω να μην προλαβαινω...
Η αναμονη για τα φυτα εχει χτυπησει κοκκινο!
Εγω δεν προλαβαίνω με τιποτα οπότε θα συμμετέχω του χρόνου , πριν το κάνω θαλασσινο!! :D:D:D
Γιαννης Μ5
21-10-10, 14:36
Ετσι που το παω με βλεπω να μην προλαβαινω...
Η αναμονη για τα φυτα εχει χτυπησει κοκκινο!
Και εγω που τα πηρα τι καταλαβα;;;Παρολα αυτα κατι θα κανω.Οχι τιποτα αλλο αλλα να τιμησουμε τους κριτες και τους διοργανωτες....:smt041:smt041:smt041
Οχι για μενα για την φουκαργιαρα την μανα μου.....
GIORGOSKARA
21-10-10, 21:04
και το δικο μου δεν θα ειναι ετοιμο αλλα θα το βαλω.
ας παρουμε ολοι συμμετοχη,
να εχουμε και ενα θεμα ΜΟΝΟ με τα ενυδρεια.
Τσιόνογλου Σταύρος
06-11-10, 19:50
Άντε αγόρια και κορίτσια ο καιρός περνάει,βάλτε φώτο απο τα ενυδρεία σας και μην ντρέπεστε και το πολυσκέφτεστε, η συμμετοχή μετράει (πολύ δηλώσατε οτι θα συμμετάσχετε και ακόμη περισσότεροι οτι το σκέφτεστε τολμήστε το).
Αντε ουτε τα μισα δεν εχουμε δει ακομα αντε παιδια....
Πολύ θα ήθελα να πάρω μέρος με το νέο ενυδρείο και έτρεφα ελπίδες να φαίνεται κόσμιο, χωρίς αξιώσεις, αλλά 1ον η eleocharis (και τα 5 γλάστράκια) "τίναξαν τα πέταλα" για ανεξήγητο σε μένα λόγο (και είναι το μισό "ξεβράκωτο" ) 2ον είναι η περίοδος που περνάει τις παιδικές ασθένειες (βλέπε άάάάάάλγηηηηηηη) και 3ον τα φυτά δεν άρχισαν να δίνουν ακόμη...
Κρίμα! Κρίμα! Κρίμα!
Κλεόβουλος
16-11-10, 22:35
Πανούλη μπορείς όμως να πάρεις μέρος με το νταμαράκι σου:D
Δεν παίζει...
Εάν προλάβω θα παιξει το αμερικάνικο...
φυτεμενο ειναι το νταμαρακι?
Μεχρι στιγμης εχουμε 21 συμμετοχες:
0-100λιτ. 5 συμμετοχες
100-200 λιτ 12 συμμετοχες
βιοτοπικα 3 συμμετοχες
palu/vivarium 1 συμμετοχη (!)
Σχολια..
-Στα φυτεμενα καλα παμε, αλλα οι αλλοι οι νταμαραδες/ξερακιανοι ντρεπονται να δειξουν τα βιοτοπικα ενυδρεια τους.... που να συγκριθουν αλλωστε με τους υποβρυχιους κηπους ε; :smt077:smt064 (σας προκαλω να με διαψευσετε ! )
- Η μεγαλη κατηγορια 100-200 ειναι μεγαλη εκπληξη για μενα μιας και περιμενα οτι τα μικρα και τα nano γαριδαδικα κλπ θα ηταν πολυ περισσοτερα ! :confused:
-Οσο για τα vivarium-paludarium...φτου σας και ντροπη σας παλιο-emers-ακηδες που με αφησατε μονο μου με μια συμμετοχη μεχρι τωρα.:D
-Αν καποια κατηγορια δεν πιασει τις 5 τουλαχιστον συμμετοχες θα ακυρωθει απο τον διαγωνισμο και θα ειναι κριμα και ντροπη για οσους εχουν να στειλουν αλλα βαρεθηκαν,ντραπηκαν, κολλησαν, ξεκολλησαν , μετανοιωσαν κλπ κλπ
-κι εγω τελευταια μερα εστελνα στους διαγωνισμους οποτε αναμενω -οτι απο τους 100+ που ειπαν οτι θα στειλουν σιγουρα/πιθανον να στειλουν -, ενα μπαραζ συμμετοχων τις τελευταιες μερες. Γι αυτο και γω πηρα αδεια 3 μερες (1-3 Δεκεμβριου) για να μπορεσω να ανεβασω την ψηφοφορια στο φορουμ,και τις αποστολες των συμμετοχων στους κριτες. Ελπιζω αστερια μου να μην χασω τα 3 μεροκαματα τζαμπα ε; :rolleyes:
Καλη επιτυχια και παλι σε ολους σας και ...μην κολλατε πουθενα. Παρεα ειμαστε τα εχουμε δει τα ενυδρεια ολων και γνωριζομαστε μεταξυ μας λιγο πολυ. Παμε να δειξουμε οτι για ΜΙΑ (1) ΦΟΡΑ σε αυτη τη χωρα και στα ενυδρειακα πραγματα που γινονται δεν γυριζουμε την πλατη αλλα βαζουμε κι εμεις ενα λιθαρακι επενδυοντας σε ενα καλυτερο μελλον για το χομπι αυτο. (ουπς...σαν πολιτικος ακουστηκα..:D)
3 μέρες άδεια για χάρη του διαγωνισμού??:smt120 Αλέξανδρε εσύ είσαι πιο ψαροκαμμένος απ' όλους μας, μπράβο σου.
Με έπεισες και θα στείλω κι εγώ κι ας έχουν τα χάλια τους τα ενυδρεία μου στην παρούσα φάση.:)
Σε λίγες ώρες έρχεται ο άρχοντας τον βιοτόπων AMAZON KING:smt066
Ωχ..καλυφτειτε, ο Perazzi εβγαλε τα οπλα ..:D:D:D
Beau, τιιι δεν θα εστελνες ??? :smt065 με τοσα φυτα που ζητιανευοντας εχεις μαζεψει, 5 συμμετοχες περιμενω το λιγοτερο απο σενα για να ελξιλεωθεις :D
Beau, τιιι δεν θα εστελνες ??? :smt065 με τοσα φυτα που ζητιανευοντας εχεις μαζεψει, 5 συμμετοχες περιμενω το λιγοτερο απο σενα για να ελξιλεωθεις :D
και 6 και 7... τι, νομίζεις οτι μονο φυτά εχει μαζέψει??? Οτι κυκλοφορει στις Μικρες Αγγελίες σ' αυτον πάει!!! Η γυναίκα του κοιμάται στο μπαλκόνι σε αιωρα πανω απο τους φίκους γιατι στην μανιέρα έκανε λιμνουλα, και στο υπνοδωμάτιο έβγαλε το διπλο κρεββατι , για να χωεσει τα 2 καινουργια τονισια που σουφρωσε απο κάποιον εδω και αυτον κοιμάται στα ντουλάπια των σαμπ... :D
Κλεόβουλος
17-11-10, 09:54
Μεχρι στιγμης εχουμε 21 συμμετοχες:
0-100λιτ. 5 συμμετοχες
100-200 λιτ 12 συμμετοχες
βιοτοπικα 3 συμμετοχες
palu/vivarium 1 συμμετοχη (!)
Σχολια..
-Στα φυτεμενα καλα παμε, αλλα οι αλλοι οι νταμαραδες/ξερακιανοι ντρεπονται να δειξουν τα βιοτοπικα ενυδρεια τους.... που να συγκριθουν αλλωστε με τους υποβρυχιους κηπους ε; :smt077:smt064 (σας προκαλω να με διαψευσετε ! )
........
-Αν καποια κατηγορια δεν πιασει τις 5 τουλαχιστον συμμετοχες θα ακυρωθει απο τον διαγωνισμο και θα ειναι κριμα και ντροπη για οσους εχουν να στειλουν αλλα βαρεθηκαν,ντραπηκαν, κολλησαν, ξεκολλησαν , μετανοιωσαν κλπ κλπ
............
Βρε νταμάρια που είστε?
Δηλώστε συμμετοχή να κλείσουμε τα στόματα των λαχανο-μαρουλο-σαλατάδων :D ή καλύτερα να τους τα αφήσουμε ανοιχτά απο θαυμασμό:lol:
Βρε νταμάρια που είστε?
Δηλώστε συμμετοχή να κλείσουμε τα στόματα των λαχανο-μαρουλο-σαλατάδων :D ή καλύτερα να τους τα αφήσουμε ανοιχτά απο θαυμασμό:lol:
Μαλλον θα εκαναν ολοι το ιδιο λαθος με μενα.
Θα νομιζαν οτι προκειται για διαγωνισμο καθαρα φυτεμενων ενυδρειων οπως λεει ο τιτλος και οχι και βιοτοπικων (νταμαρια κα ξερακιανα)
raven τι θα ελεγες να εκανες ενα θεμα ξεχωριστα τις Φωτο απο καθε Κατηγορια αντι να τα εχεις σε ενα θεμα ετσι θα γινει πιο ξεκαθαρο οτι υπαρχουν κατηγοριες
ειστε τυχεροι που μου εκαναν τη μεγαλη τιμη να ζητησουν τη γνωμη μου ως κριτη...
θα εβαζα και τα 6 ενυδρεια και θα σας εκλεβα τα πρωτεια. :D:D:D
σοβαρα τωρα...η συμμετοχη μετραει!!! σε εναν κοσμο που (σχεδον) ολοι αδιαφορουν για τα παντα και νοιαζονται μονο για το τι συμβαινει στο ατομο τους, τσεπη τους, σπιτι τους......ας δειξουμε οτι οταν μια κοινη αγαπη μας ενωνει....μπορουμε να δουμε και λιγα μετρα πιο περα απο τον εαυτο μας... οτι μπορουμε να υποστηριξουμε την πραγματωση μιας ευγενους ιδεας.
Γιαννης Μ5
17-11-10, 11:00
Σιγουρα πολλοι περιμενουν τις τελευταιες μερες να στειλουν τα ενυδρεια ετσι ωστε να φουντωσουν οσον το δυνατον περισσοτερο.Τι γινεται ομως με αυτους που δεν εχουν φωτογραφικη μηχανη;Πως μπορουν να το τραβηξουν με αξιωσεις;;(οχι τιποτα αλλο,αλλα μου χαλασε και το κινητο)
Του χρόνου θα έχουμε διαγωνισμό; Όχι τίποτα αλλά φέτος δεν προλαβαίνω να το στολίσω. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!:p
Τι γινεται ομως με αυτους που δεν εχουν φωτογραφικη μηχανη;Πως μπορουν να το τραβηξουν με αξιωσεις;;(οχι τιποτα αλλο,αλλα μου χαλασε και το κινητο)
βασιζονται σε συγγενεις και φιλους....αν δεν εχουν οι αμεσοι...τοτε καιρος να ξεσκονισουμε την ατζεντα απο το στρατο..το νηπιαγωγειο...να θυμηθουμε την πρωην κοπελα μας...:D:D
Γιαννης Μ5
17-11-10, 11:17
βασιζονται σε συγγενεις και φιλους....αν δεν εχουν οι αμεσοι...τοτε καιρος να ξεσκονισουμε την ατζεντα απο το στρατο..το νηπιαγωγειο...να θυμηθουμε την πρωην κοπελα μας...:D:D
Μην λες τετοια βρε.Διαβαζει και η γυναικα μου.:D:D:D
9παντως δυστηχως στο αμεσο περιβαλλον μου,δεν υπαρχει ατομο να ασχολειτε με την φωτογραφια,ουτε καν να εχει μια της προκοπης,μονο κατι ψηφιακες,που το κινητο μου τραβουσε καλυτερα).
Μην λες τετοια βρε.Διαβαζει και η γυναικα μου.:D:D:D
9παντως δυστηχως στο αμεσο περιβαλλον μου,δεν υπαρχει ατομο να ασχολειτε με την φωτογραφια,ουτε καν να εχει μια της προκοπης,μονο κατι ψηφιακες,που το κινητο μου τραβουσε καλυτερα).
Κάτι παρόμοιο αντιμετωπίζω και εγώ,αλλά θα βρεθεί λύση.Δεν το περίμενα να βρω δυσκολία στο σημείο αυτό!Bokosta,2-3 από τα ενυδρεία που είδα προχθές είναι πανέμορφα και το είπα και εκείνη τη στιγμή.
ΥΓ.Παιδιά,η σελίδα με τις έως τώρα φωτογραφίες των ενυδρείων ανοίγει κανονικά σε εσάς?
Σιγουρα πολλοι περιμενουν τις τελευταιες μερες να στειλουν τα ενυδρεια ετσι ωστε να φουντωσουν οσον το δυνατον περισσοτερο.Τι γινεται ομως με αυτους που δεν εχουν φωτογραφικη μηχανη;Πως μπορουν να το τραβηξουν με αξιωσεις;;(οχι τιποτα αλλο,αλλα μου χαλασε και το κινητο)
Προλάβαινουμε να σου κανω μια επισκεψη με την ταπεινη μου compact :p
Γιαννης Μ5
17-11-10, 15:15
[QUOTE=georgarask;509202]Προλάβαινουμε να σου κανω μια επισκεψη με την ταπεινη μου compact :p[/QUOTΕ
Γαυρε εισαι παντα καλοδεχουμενος:p:p:p
Aν ειχα λιγο χρονο και μεταφορικο μεσον θα ειχα αλωνισει ολη την Αθηνα (μην πω οτι θα πηγαινα και μεχρι 300χλμ ακτινα γυρω απο την Αττικη) και θα φωτογραφιζα ολων σας τα ενυδρεια. Ετσι κι αλλιως βαρεθηκα να φωτογραφιζω τα δικα μου και ξεμεινα απο μοντελα.:p
Β. Ελλαδα δεν θα ερχομουν γιατι εκει ειναι αλλουνου φωτογραφου κλιμακιο..:D
Σημερα σωθηκε και η κατηγορια των βιοτοπικων...ξεπερασε τις 5 συμμετοχες και ισχυει κανονικα.
Ο στοχος μου απο την αρχη ηταν να πιασουμε τις 40 συμμετοχες. Νομιζω οτι ειναι ακομα εφικτο και περιμενω να δωσετε εσεις το κυρος στον διαγωνισμο, ωστε του χρονου να συνεχιστει απο θεση ισχυος.
Εχει ψωμι ακομα...
Πολλοι θα σου στειλουν το τελευταιο 3ημερο.
Ενας απο αυτους θα ειμαι και εγω...
Ενα φυτεμενο...
Ενα βιοτοπικο...
Ισως και ενα υφαλμυρο...
Υπομονη!
Aυτα ειναι καλα νεα !! :smt041 ευχαριστω Δημητρη για την στηριξη !
Το καλο ειναι οτι εχουμε και ενυδρεια φυτεμενα και βιοτοπικα που και αλγιτσες εχουν και δεν ειναι ολοκληρωμενα και ειναι και απλα καθημερινα ενυδρεια που δεν προοριζονταν ισως για διαγωνισμους.
Παρολα αυτα τα παιδια που τα εστειλαν το εκαναν για την χαρα της συμμετοχης και για μενα αυτοι ειναι και οι πιο αξιαιπαινοι ολων.
Οταν εχεις ενα super-ντουπερ μποστανι δεν θες και πολλα να το στειλεις αλλα οταν ξερεις οτι το ενυδρειο εχει ελλειψεις ή ειναι ατελειωτο, τοτε θελει θαρρος και το κανεις για την ιδεα και οχι για τα βραβεια.
Πολλοι στην αρχη του διαγωνισμου μου ειπαν οτι ηταν λαθος μου που αναρτηθηκαν οι φωτογραφιες των ενυδρειων που λαμβανουν μερος γιατι καποιοι ισως να δισταζαν οταν εβλεπαν καποιο ενυδρεια -αστερια.
Με χαρα μου ομως βλεπω οτι δεν κολλατε πουθενα και αυτο ειναι και το καλυτερο.;)
Μα αυτο ειναι το νοημα του διαγωνισμου.
Να συμμετεχουμε οσοι περισοτεροι μπορουμε κ αν ειναι δυνατον ολοι.
Μια φωτογραφια χρειαζεται μονο.
Να περιμενεις κ απο εμενα ενα βιοτοπικο.....;)
Ειχα την εντυπωση πως η ληξη υποβολης ηταν στις 15/12...
Εχθες το βραδυ διαπιστωσα οτι ειναι μεθαυριο.....
Αντε τωρα να τρεξεις να προλαβεις 3 ενυδρεια,με τα 2 εκ των οποιων νεοστημενα!
Και σαν νεα ενυδρεια ειναι στην φαση των παιδικων ασθενειων!
Η ληξη υποβολης συμμετοχων ειναι την Τριτη 30 Νοε. μεχρι τα μεσανυχτα. Προλαβαινεις Δημητρη για να τα καθαρισεις να αλλαξεις νερο και να βγαλεις φωτογραφια.
Μια κουβεντα ειναι αυτη Αλεξανδρε...
Με 2 δουλειες,με γυναικα,με παιδι,με σκυλο...Ασε που εχω και ελιες!
Αλεξάνδρα Κατσούρη
26-11-10, 14:58
Παρολα αυτα τα παιδια που τα εστειλαν το εκαναν για την χαρα της συμμετοχης και για μενα αυτοι ειναι και οι πιο αξιαιπαινοι ολων.
Οταν εχεις ενα super-ντουπερ μποστανι δεν θες και πολλα να το στειλεις αλλα οταν ξερεις οτι το ενυδρειο εχει ελλειψεις ή ειναι ατελειωτο, τοτε θελει θαρρος και το κανεις για την ιδεα και οχι για τα βραβεια..;)
Συμφωνω απολύτως. Κι εμείς που το στείλαμε (με τον Χριστόφορο δηλ), είχαμε το φόβο ότι η φωτογραφία μας είναι τρισάθλια!! Απαράδεκτη. Βλέποντας τα άλλα πριν του δικού μας :smt120:smt120 :confused: Το κάναμε όμως για τη συμμετοχή.
Τσιόνογλου Σταύρος
26-11-10, 23:14
Αντε στείλτε τα οσο προλαβαίνεται,μακάρι να ήταν κάποια φυτά που παρήγγειλα εγκαίρως εδω για να στείλω και άλλη συμμετοχή ,δυστυχώς έρχονται την Τετάρτη :confused:.
εχεις το δικαιομα να αλλαξεις μια φορα την φωτο σου στειλε την συμμετοχη σου με μια φωτο τωρα και κανε την τριτη αλλαγη με νεα φωτο ;)
Eδω εχω να πω και κατι σημαντικο.. μπορουν να το επιβεβαιωσουν αν θελουν και καποιοι απο αυτους που εστειλαν τη συμμετοχη τους.
Σε περιπτωση που δεν μπορειτε να πετυχετε μια καλη φωτο, μην διστασετε και στειλτε την καλυτερη που μπορεσατε να βγαλετε αλλα σε οσο γινεται πιο μεγαλο μεγεθος και αναλυση και εγω θα την διορθωσω θα την κροπαρω, και θα την μεταμορφωσω οσο γινεται με μια μικρη επεξεργασια. Αρκει να μην ειναι πολυ σκοτεινη, υπερβολικα θολη η πολυ μικρης αναλυσης.;)
Περιμενω κι αλλες συμμετοχες μεσα στο Σ/Κ, διαγωνισμος της παρεας ειναι και πιο πολυ για την εμπειρια και για την συμμετοχη σας στηθηκε ολο το πανηγυρι. Οι κριτες θα ειναι ιδιαιτερα διακριτικοι και ευγενικοι και κανεις δεν θα σας παρει το κεφαλι οποτε δεν βλεπω το λογο για δισταγμους.
σαν κριτης αλλα και σαν μελος θελω να πω ενα μεγααααλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους τους συμμετεχοντες. παιρνουν μερος πολλα και διαφορετικα ενυδρεια...ολα ομως με την προσωπικη σας σφραγιδα που τα κανει ιδιαιτερα και μοναδικα!!!
ενα κομματι του σπιτιου σας, του χρονου σας και της φροντιδας σας το μοιραζεστε μαζι μας και αυτο σας καθιστα αξιεπαινους.
ανυπομονω και για τις συμμετοχες της "τελευταιας στιγμης" :p
2 μερες εχουν μεινει καντε μια αλλαγη νερου καθαρισμα τα τζαμια (ειναι και Κυριακη) βγαλτε το βραδυ μια φωτο και στειλτε :)
Με τρελλανατε σημερα ! τρεχω πανικοβλητος και εχω ανοιχτα 5-6 παραθυρα, μονιμα στον υπολογιστη.:D
Για να μην αναφερω τα πμ που κοντευει να γεμισει ο φακελος μου..:smt120
Οι συμμετοχες σας ερχονται κατα ριπας :smt041 Σωθηκε και η κατηγορια vivarium/paludarium. Βεβαια χρειαστηκε να μαστιγωσω :smt079 τουλαχιστον εναν κυριο να στειλει το vivarium, και να εφαρμοσω υπουλες και υπογειες τεχνικες αλλα χαλαλι του :smt052
Λογω περιορισμενου χρονου, δεν στελνω επιβεβαιωση. Η επιβεβαιωση ειναι η αναρτηση του ενυδρειου εδω. (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42886)
Aν καποιος στειλει συμμετοχη και δεν δει το ενυδρειο του αναμεσα στα υπολοιπα, να επικοινωνησει μαζι μου.
Αυτη τη στιγμη εχουμε 56 συμμετοχες και ειμαι βεβαιος οτι ακολουθουν κι αλλες..
Το ειχα πει εγω απο την αρχη: Σηκωνω με χαρα το βαρος της διοργανωσης, αναλαμβανω το τρεξιμο και ολα τα εξοδα και θυσιαζω πολυτιμο ελευθερο χρονο. Ζητησατε πολλες φορες να θεσπιστει ενας τετοιος διαγωνισμος.
Ζητω λοιπον να με/μας τιμησετε με την συμμετοχη σας και την σοβαρη αντιμετωπιση που αρμοζει σε μια τετοια προσπαθεια.
Ειμαι σιγουρος οτι ολοι σας θα ειστε καταπληκτικοι. +-3
Και οντως ειστε ! Ευχαριστω..+-3+-3+-3
Και να πω και εγω ενα ευχαριστω σε ολους και ολες που πηραν μερος!!
Παντα σαν Ελληνες τα αφηνουμε ολα τη τελευταια στιγμη ... το περιμενα .... και αν ειχαμε και παραταση (κατι που λατρευουμε ολοι οι Ελληνες) τοτε θα ηταν ακομα πιο πολλες οι συμμετοχες. :D:D:D
Βλεποντας τις φωτογραφιες των ενυδρειων που πηραν μερος ως τωρα πραγματικα ειναι δυσκολο να πω ποιο ειναι το καλυτερο! (θα το διαπιστωσετε και οι ιδιοι στη ψηφοφορια του κοινου!)
Σιγουρα ομως τα ενυδρεια που εχουν στηθει για πρωτη φορα απο νεους χομπιστες ειναι τα καλυτερα για μενα αφου το μελλον ειναι ολοι αυτοι και αν η πρωτη τους προσπαθεια ειναι ετσι φανταστειτε τι θα επακολουθησει! Επιπλεον χρειαζεται θαρρος και θρασος (με τη καλη εννοια που λεει ο Λαζοπουλος :D) να πλασαρουν το ενυδρειο τους διπλα σε πανεμορφα κυριολεκτικα ενυδρεια και για μενα εκεινοι ειναι οι μεγαλοι νικητες αυτου του διαγωνισμου!!
Αντε πολυ σοβαρεψα ....
Επειδη ειμαι κριτης αλλα και μηδενιστης ... λυπαμαι ολοι θα παρουν 0 απο εμενα +-6:smt025:smt043:smt110:smt054
Αντε με συγκινησατε και για αυτο θα ποσταρω συντομα ... κατι πολυ χρησιμο για οσους θελουν να ασχοληθουν με τα υδροβια φυτα ... ετσι ωστε του χρονου ... να δουμε ενυδρεια-κοσμηματα!! :smt020
Ευχαριστω και τους δισκοπαθεις που στηριξαν τον διαγωνισμο και εφαγαν τους Αφρικανους ... :D:D:p
Τσιόνογλου Σταύρος
29-11-10, 02:01
Καλή χώνεψη ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ.
Οσοι το σκεφτονται ακομα, εχουν 12 ωρες να κανουν μια αλλαγη νερου, να καθαρισουν, να φωτογραφησουν και να στειλουν την συμμετοχη τους!
Μπλοκαρετε το μαιλ του Αλεξανδρου!!!:D
αντε παιδια λιγες ωρες ακομα :) ΣΤΕΙΛΤΕ ΦΩΤΟ
και για να μην χαλασω την παραδοση, πιστευω να προλαβα και εγω να στειλω φωτογραφια.
Τελικα θα επρεπε να ειχαμε και παραταση ....:)
georgarask
Παντα σαν Ελληνες τα αφηνουμε ολα τη τελευταια στιγμη ... το περιμενα .... και αν ειχαμε και παραταση (κατι που λατρευουμε ολοι οι Ελληνες) τοτε θα ηταν ακομα πιο πολλες οι συμμετοχες. :D:D:D
και για να μην χαλασω την παραδοση, πιστευω να προλαβα και εγω να στειλω φωτογραφια.
Τελικα θα επρεπε να ειχαμε και παραταση ....:)
Προλαβες ... :p επρεπε ομως στις 23:59:59 να ησουν στο τσαααακ!! :D:D
Προλαβες ... :p επρεπε ομως στις 23:59:59 να ησουν στο τσαααακ!! :D:D
Μαλλον για μένα μιλάτε!!!!
Και έχω στο νου μου άλλα 2 ενυδρεία που μπήκαν στο διαγωνισμό μόλις προ ολίγου!Τελικά,η ελληνική παράδοση της τελευταίας στιγμής δε σπάει.:cool:
Ο Raven θα έχει τρελαθει , θέλω να δώ πόσα ενυδρεία θα μπούν στο τέλος... :rolleyes:
Και θέλω να πώ ένα μεγάλο μπράβο για τον Raven για τον διαγωνισμό!!!
:smt041:smt041:smt041
Και έχω στο νου μου άλλα 2 ενυδρεία που μπήκαν στο διαγωνισμό μόλις προ ολίγου!Τελικά,η ελληνική παράδοση της τελευταίας στιγμής δε σπάει.:cool:
Υπερβολάρα!!!!
Το δικό μου: Αποστολή 11:57 :D:D:D
Αλήθεια!
Σιγουρα θα εχει πολλη δουλεια ο Αλεξανδρος και η κριτικη επιτροπη τις επομενες μερες...Ας τους δουσουμε τον χρονο τους... Καλη επιτυχια σε ολους που λαβαμε μερος και συγχαρητηρια για την οργανωση!!!:smt041:smt041:smt041
Ο Αλεξ εχει οντως τρελαθει αλλα ειναι και πολυ χαρουμενος που ειχαμε τοσες πολλες συμμετοχες!!! :p:p
Μοιραζομαι και εγω την ιδια χαρα και ευχαριστω και παλι ολους που πηραν μερος και ευχομαι του χρονου να ειναι ακομα ποιο πολλες οι συμμετοχες!!!! :smt041
Χριστόφορος Μίχας
01-12-10, 00:48
Εγω πρόλαβα και έστειλα και το δεύτερο "ξαφνικά" χωρίς να περιμένω να φουντώσουν τα φυτά που είχα κλαδέψει και αλλάξει μόλις την προηγούμενη ημέρα. Το αποτέλεσμα δεν με ικανοποιούσε αλλά δεν πειράζει όμως, γιατί η συμμετοχή είναι που μετράει. Στον επόμενο διαγωνισμό θα είμαστε καλλίτερα προετοιμασμένοι και όχι την τελευταία ώρα..
Φίλε Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για τον κόπο σου και το κέφι με το οποίο μας παρακίνησες. Η πρωτοβουλία αυτή να θεσπιστεί για κάθε χρόνο.:smt041
Τέτοια επιτυχία, ούτε που το φανταζόμασταν, μπράβο στον εμπνευστή/διοργανωτή και σ' όλους τους συμμετέχοντες.:smt038 Μακάρι να γινόταν ετήσιος θεσμός.
2:40 είναι καμιά 80αριά κι ακόμα ανεβάζει....
Στη δημοσκόπηση τα "ναι" ήταν 45 και 68 "το σκέφτομαι"!
Νομίζω είναι πολύ καλό το ποσοστό!!!
Μπράβο!!!
O διαγωνισμος εκλεισε με συνολο 79 συμμετοχες ! Τωρα αρχιζει το πανηγυρι !!:smt041
Το συντομοτερο θα ανεβασω τα ενυδρεια προς ψηφοφορια και θα πεταξω το μπαλακι στην μερια σας μιας και η ψηφο σας θα επιρρεασει τα τελικα αποτελεσματα και επιπλεον θα δωσει και το "βραβειο κοινου" στον κατοχο του ενυδρειου που εσεις θα αναδειξετε.
Αν καποιος επισημανει οτι η συμμετοχη του δεν εχει αναρτηθει, να επικοινωνησει μαζι μου το συντομοτερο.
Εγω ..καλα...πεταω στα συννεφα :smt059 ο μισοτρελλος, που πιστεψα σε σας και σε μαζικη συμμετοχη και σε καιρους που δυσκολα γινονται πραγματα ,και ακομα τριβω τα ματια μου και απο την αποψη του αριθμου συμμετοχων, αλλα και απο την αποψη ποιοτητας των ενυδρειων που παρουσιαστηκαν !!
Μακάρι να γινόταν ετήσιος θεσμός.;) Μετα απο τετοια επιτυχια δεν νομιζω οτι χωραει αμφιβολια !
Κλεινω με τις ευχες μου για καλη επιτυχια σε ολους τους καλλιτεχνες μας, και σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου που ανταποκριθηκατε ολοι και συμμεριστηκατε τον ενθουσιασμο μου.+-3
-------------------------------------------------------
Και κατι σημαντικο !
Αν ξαφνικα εξαφανιστουν ολες οι φωτογραφιες, μην ανησυχησετε ....εχω λαβει ειδοποιηση οτι ο λογαριασμος μου στο photobucket ειναι στα κοκκινα και κοντευω να ξεπερασω το οριο bandwith που δικαιουμαι :grin: το σκισατε ρεμαλια , με 15 χιλιαδες views μονο τις τελευταιες 5 μερες !!
Εχω προβλεψει ομως και εχω δημιουργησει αλλους 2 λογαριασμους οποτε σε 2-3 ωριτσες θα τα εχω ανεβασει ξανα σε αλλο λογαριασμο ολα τα ενυδρεια.;)
Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν και βοήθησαν για τη δημιουργία αυτών των "έργων τέχνης" και φυσικά στον Αλέξανδρο (Raven) που διοργάνωσε τον διαγωνισμό, κάτι που απαιτεί και χρόνο και κόπο (βλέπετε τι ώρες ποστάρει :D)!!
May the best tank win! ;)
θα ήθελα να συγχαρώ τον διοργανωτή του διαγωνισμού και να ευχηθώ να συνεχιστεί καθε χρόνο. Καλη επιτυχια σε ολους!
Παιδιά,καλή επιτυχία σε όλους. ;) Αλέξανδρε,συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση.
Μπραβο Μπραβο ολα πανε καλα αντε να γινει και θεσμος
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.