Επιστροφή στο Forum : μονομαχοενυδρειο 15 λιτρα
να σας παρουσιασω και εγω το ενυδρειακι μου ειναι 15 λιτρα και φιλοξενει εναν μονομαχο. η λαμπα του ειναι 11 βατ αλλα ετοιμαζω κατι για να βαλω μια μεγαλητερη για να μπορω να βαλω κι αλλα φυτα μεσα!το φιλτρακι του ειναι ενα εσωτερικο 100λ/ω αλλα θα του βαλω ενα κρεμαστο εξωτερικο για να κερδισω χωρο εχετε να προτεινετε κατι?
τι αλλα φυτα μπορω να βαλω μεσα? μπορω να βαλω και καμια γαριδουλα?
το στυσημο του μου αρεσει παραπολυ και τα μπαμπου επισης.. το εχω κανει και γω. ειναι οτι πιο ομορφο για μενα σε μικρα ενυδρειακια..
πολυ καλη φαση.
η δικια μου γνωμη αμα την θες. καλητερα να μην βαλεις και ασπονδυλα στα 15 λιτρα μαζι με μονομαχο
harris samos
09-08-10, 18:24
το φιλτρο τον κουραζει ??????
ομορφο αλλα για μενα μονομαχως σε 15 λιτρα δε μπενει
θελει καμια 25 μινιμουμ
πολύ όμορφο και περιποιημένο .
μην ξεχνάς ότι οι μονομάχοι έχουν μια τάση για άλματα.
Πολυ ομορφο!
Την πετρουλα την εχεις δοκιμασει αν ειναι ασβεστολιθικη;
Αν ημουν στην θεση σου θα εκοβα ενα τζαμακι για απο πανω για να μην τον βρω στο πατωμα!
ομορφο ενυδρειο!
καπακι καλο θα ηταν και τσεκαρε την πετρα...μου φερνει σε ασβεστολιθικη..
ο ποθος ειναι μεσα στο νερο?
η πετρες ειναι τσεκαρισμενες και δεν ειναι ασβεστολιθικες.
καπακι λεω να μην βαλω αλλα θα μπει πλεγματακι πλαστικο για να μην μας κανει καμια βολτα στο πατωμα ο μονομαχος!
γαριδουλες λετε να μην βαλω λοιπον?
απο φυτα τι αλλες επιλογες εχω?
αλεξ μονο η ακρη του ποθου ειναι μεσα στο νερο η ριζες που φενονται δεξια ειναι απο αυτο και μου αρεσουν πολυ ετσι που εχουν κατσει!
κανα κρεμαστο φιλτρακι εχετε να προτεινετε τπτ?
το φιλτρο η αληθεια ειναι οτι τον δυσκολευει λιγο αλλα προς το παρων δεν εχω κατι αλλο να του βαλω!
manos_samos
09-08-10, 22:17
αν θες να μεισεις τη ρωη μπορεις να το βαλες να ακουμπαει στο τζαμι και η μερια απο την οποια βγαινει το νερο να κοιταει προς τα εξω.. ετσι θα μειωθει αισθητα η ρωη.....
harris samos
09-08-10, 22:39
κοιτα αυτο και ασε αυτο το φιλτρο 5 ποστ ;) http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40395
harri δεν μπορω να κανω αυτη τη πατεντα γιατι η εξοδος απο το φιλτρακι δεν ειναι σωληνας αλλα σε σχημα v. εχετε να προτεινετε κατι για φωτισμο κρεμαστο 15 watt?
harris samos
11-08-10, 18:44
βγαλε την εξοδο μια φωτο κατι θα σκεφτω ;)
harri δεν μπορω να κανω αυτη τη πατεντα γιατι η εξοδος απο το φιλτρακι δεν ειναι σωληνας αλλα σε σχημα v. εχετε να προτεινετε κατι για φωτισμο κρεμαστο 15 watt?
Όμορφο το ενυδρειάκι σου, το πλέγμα να το βάλεις το συντομότερο δυνατόν.. Για κρεμαστό "φωτιστικό" δες και εδώ στα 11 watt: http://www.arcadia-uk.info/product.php?pid=46&mid=10&lan=en
Μπράβο stavaigi....Άρχοντας ο μικρός σου.
Τσέκαρε εδώ (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15818) στο ποστ της παρουσίασης για την πατέντα του φίλτρου.
ενα update με μερικες αλλαγουλες!
ενα κρεμαστο φιλτρο 190 lt/h με καταρακτακο δεν κουραζει τον μονομαχο μου, ευγενικη χωρηγια ενος συνχομπιστα μας!
μερικα φυτακια εχουν προστεθει οπως xmass moss. java ferm!
περιμενω σχολια αν και εχει πολυ δρομο ακομα το νανακι να φτασει εκει που πρεπει!
ωραιο φαινεται! αν και το αδικει η φωτο. αν μπορεσεις βαλε μια πιο καθαρη!
ειμαι πολυ φωτοχαλιας το ξερω, θα ερθει ενα φιλαρακι σπιτι να τα φωτογραφισει εντος των ημερων, και θα επανελθω!
Crazy_Beaver
06-11-10, 20:55
Σταύρο θα το κανονίσουμε σίγουρα!Ούτως ή άλλος το ενυδρείο θα μπέί κόρινθο για την μάνα μου γιατί αρχίζει και κολάει και αυτή την αρώστια!!:grin::grin:θέλω να έρθω να δώ και τις ασχολίες σου!!!!!:grin::grin::grin::grin:
Πλαστικό η ακριλικό ή κάτι τέτιο είναι αλλά μου φαίνετε αρκετά στιβαρό
polyvios2004
06-11-10, 21:58
Παλατάκι έφτιαξες! Θα πάρω κι εγώ ιδέες για το δικό μου!! :)
Σταύρο θα το κανονίσουμε σίγουρα!Ούτως ή άλλος το ενυδρείο θα μπέί κόρινθο για την μάνα μου γιατί αρχίζει και κολάει και αυτή την αρώστια!!:grin::grin:θέλω να έρθω να δώ και τις ασχολίες σου!!!!!:grin::grin::grin::grin:
Πλαστικό η ακριλικό ή κάτι τέτιο είναι αλλά μου φαίνετε αρκετά στιβαρό
φερτω απο εδω να το τιγκαρουμε και θα αρεσει σιγουρα στην μητερα σου!
-------------------------
:smt041Παλατάκι έφτιαξες! Θα πάρω κι εγώ ιδέες για το δικό μου!! :)
:smt023
μιας και ο αλεξανδρος ( raven) μας βαζει στην μπιζα συνεχως ειπα και εγω με αφορμη το ποστ που εκανε για τις φωτογραφικες μηχανες να δοκιμασω με την compact 3,2 mp να βγαλω καμια φωτο της προκοπης, πειραζοντας λιγο τις ρυθμισεις της , το αποτελεσμα δεν ειναι τελειο αλλα εχει διαφορα απο τις προηγουμενες!
καιπως ηταν οταν το πρωτοεστυσα και απο φωτο και απο aquascape!
σωστο ζουγκλακι!
:smt041:smt041:smt041:smt041
πανεμορφο
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.