PDA

Επιστροφή στο Forum : Γονοπόδιο γκάπυ

magman
07-08-10, 15:59
Ήθελα να φτιάξω την αναλογία των γκάπυ μου γιατί είχα 2 αρσενικά και 2 θηλυκά και όπως καταλαβαίνετε έπεφτε πολύ κυνήγι. Πήγα λοιπών στο πετ σοπ και ζήτησα δύο θυλικά. Γυρίζοντας όμως σπίτι πρόσεξα ότι το ένα δεν ήταν όπως έπρεπε. Επειδή η εμπειρία μου είναι μηδενική, αυτό στην φωτογραφία είναι γονοπόδιο;

birgin
07-08-10, 16:02
Ήθελα να φτιάξω την αναλογία των γκάπυ μου γιατί είχα 2 αρσενικά και 2 θηλυκά και όπως καταλαβαίνετε έπεφτε πολύ κυνήγι. Πήγα λοιπών στο πετ σοπ και ζήτησα δύο θυλικά. Γυρίζοντας όμως σπίτι πρόσεξα ότι το ένα δεν ήταν όπως έπρεπε. Επειδή η εμπειρία μου είναι μηδενική, αυτό στην φωτογραφία είναι γονοπόδιο;

αν έβγαζες μια πιο καθαρή φωτο θα βοηθούσε αρκετα...!!!!

magman
07-08-10, 16:12
Το ξέρω παιδιά αλλά είναι δύσκολο... κάνω προσπάθειες...:(
-------------------------
Αν σας λέει κάτι η συμπεριφορά τους, κατα την διάρκεια της μεταφοράς αυτό που είμαι σίγουρος οτι είναι θυλικό γιατί το κάτω πτερύγιο είναι σαν φύλο, δάγκωνε το ψάρι της φωτογραφίας. Εν το μεταξύ απο την ώρα που έβαλα την σακούλα στο ενυδρείο οι λοιποί κάτοικοι του δεν ξεκολάνε :D

alex
07-08-10, 19:33
αν κρινω απο την ουρα ειναι θυληκο..
δεν μοιαζει με γονοποδιο το απο κατω...

magman
07-08-10, 19:40
Μακάρι. Εν τω μεταξύ τα μικρά γκαπάκια που έιχα πρίν μέσα έχουν λουφάξει στον αφρό. Ίσως φταίει και που είναι κλειστό το φώς απο το απόγευμα για να προσαρμοστούν τα καινούρια. Έτσι έκαναν και εχθές το βράδυ, μόλις έκλεισα το φώς χαλάρωσαν. Τα καινούρια γυροφέρνουν στον πάτο ζευγαράκι αρμονικά και τσιμπολογάνε. Λέω να τα ταίσω να δώ τι θα γίνει :)