PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

tzortzisj
06-08-10, 13:21
Γεια σας . Εχω παλι καποιες ερωτησεις .Οποιος εχει λιγο χρονο και γνωριζει παρακαλω ας μου απαντησει.
1 Μπορω να βαλω στο φυτεμενο 120 αρι μου αυτην την λαμπα;hagenmarineglo (η οποια βγαζει μπλε φοντο σωστα;)

2 Οταν ταιζεται τα ψαρια κλεινεται το φιλτρο για λιγο;Εγω το κανω στο 54 αρι μου γιατι εχει εσωτερικο φιλτρο (μικρο) και μπουκωνει πολυ συχνα.
Στο 120 αρι εχω και εξωτερικο 2215 και το μαμα εσωτερικο Να το κανω προληπτικα και εκει;

3 Στο 54 αρι μου ειχα την πρωτη γεννα (πλατυ)΄. Να ταιζω περισσοτερες φορες; και ποσες ;
Ευχαριστω προκαταβολικα.

tsilojohn
06-08-10, 13:43
1)Αυτη η λαμπα ειναι για θαλασσινο ενυδρειο,δεν κανει για γλυκου νερου (θα σε γεμισει και αλγες)

2) Ποσο ταιζεις που μπουκωνει το φιλτρο σου?Εγω δεν τα κλεινω ποτε στο μεγαλο μονο στα μωρα cpd,οχι ομως για το φιλτρο αλλα επειδη εχει δυνατη ροη το νερο.

3)Ναι.πρεπει να ταιζεις απο λιγο και συχνα . Τι τροφη εχεις παρει ?Αρτεμια εχεις?

tzortzisj
06-08-10, 13:58
Ωστε ειναι για θαλασσινο.Παντως στην φωτο την ειχαν σε φυτεμενο.
Υπαρχει καποια αλλη εκτος απο ασπρη που να κανει σε φυτεμενο; (π.χ σε κοκκινη αποχρωση για να τονιζονται τα χρωματα.)
Τωρα για την ποσοτητα δεν νομιζω να ριχνω πολυ. Απλα με το φιλτρο σε λειτουργεια εξαφανιζεται σε 1-2 λεπτα η τροφη ενω οταν ειναι εκτος
λειτουργειας σχεδον σε 5 .Αρα την φιλτραρει το φιλτρο .
Τελος αρτεμια δεν εχω.Εχω ομως 4-5 αλλες.

harris samos
07-08-10, 08:22
δε νομιζω να χρειαζεσε αρτεμια για τα πλατυ τριμενο φυλαρακι και εισαι μια χαρα

kostaskich
07-08-10, 15:24
εχω και εγω μπλε λαμπα στο φυτεμενο μου.απλα να μειωσεις τις ωρες που την ανοιγεις.

tzortzisj
30-08-10, 10:27
Φιλε KOSTASKICH μπορεις να μου γραψεις πια λαμπα εχεις (μπλε)και λοιπα χαρακτηριστικα της. Ευχαριστω.