Επιστροφή στο Forum : εφταξα και εγω γλαστρολιμνη !!!!!!!!!!!!!
τελικα δεν κρατηθηκα...ασε που ειχα αρκετα μωρα guppy...και εστω για 2 μηνες..μεχρι να μεγαλωσουν ειναι μια χαρα στην γλαστρολιμνη ...περιπου 70 λτ.
εβαλα νερο απο της αλλαγες που εκανα στα 2 ενυδρεια μου,και συμπλήρωσα..και λιγο απο βρυση...τα εβαλα μετα μια βδομαδα και δειχνουν να ειναι μια χαρα...φυτα απο ποταμι....να και μερικες φωτο!!!
ανθισανε και τα φυτα!:smt041
τελικα δεν κρατηθηκα...ασε που ειχα αρκετα μωρα guppy...και εστω για 2 μηνες..μεχρι να μεγαλωσουν ειναι μια χαρα στην γλαστρολιμνη ...περιπου 70 λτ.
εβαλα νερο απο της αλλαγες που εκανα στα 2 ενυδρεια μου,και συμπλήρωσα..και λιγο απο βρυση...τα εβαλα μετα μια βδομαδα και δειχνουν να ειναι μια χαρα...φυτα απο ποταμι....να και μερικες φωτο!!!
ανθισανε και τα φυτα!:smt041
μια κουβέντα καλή? κανείς?????:(
Alex_Salonica
05-08-10, 17:40
μπράβο :D
μια κουβέντα καλή? κανείς?????:(
:smt056
χαχαχα.....ευχαριστω!!!!:p
Όταν λες φυτά από το ποτάμι .... μέσα από το ποτάμι ή από τις όχθες; Κι αυτά που ανθίσανε ... υδρόβια είναι; Δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω κάποιο!
Αν δεν σου κάνει κόπο βγάζεις καμιά πιο κοντινή φωτογραφία!
Μου άρεσε πολύ που έντυσες το δοχείο με ξύλο! Θα το προστατέψει από την ζέστη και είναι κι όμορφο!
Όταν λες φυτά από το ποτάμι .... μέσα από το ποτάμι ή από τις όχθες; Κι αυτά που ανθίσανε ... υδρόβια είναι; Δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω κάποιο!
Αν δεν σου κάνει κόπου βγάζεις καμιά πιο κοντινή φωτογραφία!
Μου άρεσε πολύ που έντυσες το δοχείο με ξύλο! Θα το προστατέψει από την ζέστη και είναι κι όμορφο!
σε ευχαριστο.!!!...
στην φώτο που ειναι μονο τα φυτα ...φαίνονται καλύτερα απο οτι τωρα που ειναι μεσα...ναι μεσα απο το ποτάμι....ναι ειναι υδροβια....:p
ηλιος ΄βλεπει το σημειο το απογευμα...[για 2-3 ωρες].οποτε λεω πως θα αργήσει καπως να πιασει αλγη...
Με τόσο λίγη ώρα ήλιο θα αργήσει να πιάσει άλγη.
Αλλά τα φυτά .... το πλατύφυλλο ... θέλω να τα δω από κοντά!
Νομίζω το ένα είναι ψευτομαϊντανός ... όχου!!!! είμαι και γκαβήθρα! ... κανένας με γερακίσιο μάτι να βοηθήσει;
αυτη την εποχη το ποταμι εχει λιγο νερο..απο Οκτώβριο οι ποικιλία ειναι πολυ μεγαλη...και εντυπωσιακή...
τα φυτα που έχω στα ενυδρεια μου ..ειναι κερατοφυλλο -φακη ,και καποια ειδη μοσσ .[μαλον]
..ειναι απο εκει [ποταμι]και ειναι μεσα 5 μηνεσ σχεδον χωρισ κανενα προβλημα ...για τα ψαρια αλλα και τα ιδια τα πανε μια χαρα...:):):)
lucy επιφυλασομαι ....αν ειναι κατη που σου αρεση και δεν το εχεις ...απο χειμωνα ,να σου στειλο αν ειναι...
Ευχαριστώ πολύ birgin!!! Πρέπει όμως πρώτα να γινει αναγνώριση! Μα που είναι οι αετομάτηδες;;;;;;;;;;;;;;
οκ εβγαλα καινουργιες .....εκτος απο τα γνωστα...κερατοφυλλο φακη και καποιο μοσσ ...τα αλλα δεν τα ξερω και δεν καταφερα να βρω κατι στο νετ...:(
in the pond
09-08-10, 00:34
Παιδιά, εδώ με βρίσκετε εντελώς εκτός. Δυστυχώς, είμαι άσχετος σε θέματα αναγνώρισης ενδημικών φυτών της Ελλάδας. Είναι όμως πολύ όμορφα φυτά.
Για να δούμε τι κατάφερα να δω!
1η φωτο: μάλλον είναι ένα είδος πολύγωνου. Υπάρχει ένα παρόμοιο στην περιοχή μου.
2η: ψευδομαϊντανός
3η -4η -6η - 7η: δεν τα γνωρίζω αλλά εκείνο με τα λεπτά κλαδάκια το λάτρεψα!
5η: σαν νεροδυόσμος μου μοιάζει ... μυρίζει αν το τρίψεις; και δίπλα βλέπω moss το fontynalis antipyretika
8η: φυσικά η φακή lemna minor
ακόμα βλέπω κερατόφυλλο
Έχει κανένας αντιρήσεις; αναγνωρίζει τα άλλα; άντε καλέ με σκάσατε, που είστε;
Κι εγω Lucy , δεν μπορω να βοηθησω. Δεν τα αναγνωριζω τα φυτα.
Για να δούμε τι κατάφερα να δω!
1η φωτο: μάλλον είναι ένα είδος πολύγωνου. Υπάρχει ένα παρόμοιο στην περιοχή μου.
2η: ψευδομαϊντανός
3η -4η -6η - 7η: δεν τα γνωρίζω αλλά εκείνο με τα λεπτά κλαδάκια το λάτρεψα!
5η: σαν νεροδυόσμος μου μοιάζει ... μυρίζει αν το τρίψεις; και δίπλα βλέπω moss το fontynalis antipyretika
8η: φυσικά η φακή lemna minor
ακόμα βλέπω κερατόφυλλο
Έχει κανένας αντιρήσεις; αναγνωρίζει τα άλλα; άντε καλέ με σκάσατε, που είστε;
οκ ..με βοηθεισες αρκετα..και μενα..κραταω ημερολογιο...και ετσι τωρα μπορω να γραψω καποια ονοματα απο τα φυτα-ποταμι...σε ευχαριστω....:):smt041
ναι το 5 μυριζει αρκετα οταν το κοβης...!!!
Έπαθα πλάκα με τα φυτά! Μπράβο....!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.