Επιστροφή στο Forum : talking chocolate fish
manos_samos
03-08-10, 12:49
παιδια μια φιλη μου αγορασε 3 ψαρια χθες αλλα δεν γνωριζε το ονομα τουσ.. εγω που τα ειδα νομιζω οτι ειναι talking chocolate fish μπορειτε να μου πειτελιγα πραγματα για τις αναγκες αυτου του ψαριου για να την κατατατοπησω?????
ευχαριστω εκ των προτερων...
in the pond
03-08-10, 13:57
παιδια μια φιλη μου αγορασε 3 ψαρια χθες αλλα δεν γνωριζε το ονομα τουσ.. εγω που τα ειδα νομιζω οτι ειναι talking chocolate fish μπορειτε να μου πειτελιγα πραγματα για τις αναγκες αυτου του ψαριου για να την κατατατοπησω?????
ευχαριστω εκ των προτερων...
Acanthodoras cataphractus.
manos_samos
03-08-10, 21:55
τι ειναι αυτο το Acanthodoras cataphractus.??? το εβαλα στο google αλλα δν μοιαζει καθολου:confused:
δεν ειναι αυτο.το ctf ειναι γατοψαρο, κρυβεται ολη μερα και βγαινει για 2 περιπου ωρες οταν σβηνεις το φως. φτανει σε μεγενθος περι τα 25 cm, δε δυσταζει να φαει οτι χωραει στο στομα του συμπεριλαμβανομενων και αλλων ψαριων αλλα εχει πολυ μικρο στομα οποτε κανενα guppy μπορει να φαει η κατι τετοιο. ειναι αρκετα αργοκινητο λογο του σχηματος του (ειναι χοντρουτσικο και δε λυγιζει το σωμα του πολυ) αλλα πιανει τα μικρα ευκινητα ψαρια στον υπνο οποτε...
manos_samos
03-08-10, 22:13
ευχαριστω....
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.