Επιστροφή στο Forum : Σκουπα Βυθου ηλεκτρικη αξιζει?
atevagge1983
02-08-10, 14:38
Καλησπερα σας .Εχω κιχλιδοενυδρειο με αφρικανεσ και οπως καταλαβαινεται με τισ ακαθαρσιες γινεται χαμος.Εχω την κλασικη σκουπα που βγαζει και το νερο αλλα πιστευω οτι δεν κανει καλη δουλεια.Με δυσκολευουν πολυ και οι πετρες. Η ηλεκτρικη σαν και αυτη
http://petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1493
πιστευεται οτι κανουν δουλεια και κοντα στις πετρες? Τα λεφτα της ειναι καλα?
Γιαννης Μ5
02-08-10, 15:31
Eγω παντως εχω μια σκουπα(της sera αν θυμαμαι καλα)την ειχα παρει γυρω στα 20 ευρω και δουλευει συνδεοντας την αεραντλια.Η δουλεια που κανει ειναι αντιστοιχη με αυτη του βιντεο απλα η σκουπα μου εχει μικροτερη διαμετρο(δηλαδη θελει λιγο παραπανω χρονο για να καθαρισει).Παντως πανω στα ξυλα ρουφαει οποτε θα ρουφαει και στις πετρες.Αν το οικονομικο δεν ειναι προβλημα και εχεις μεγαλο ενυδρειο τσακωσε την.
Καλησπερα σας .Εχω κιχλιδοενυδρειο με αφρικανεσ και οπως καταλαβαινεται με τισ ακαθαρσιες γινεται χαμος.Εχω την κλασικη σκουπα που βγαζει και το νερο αλλα πιστευω οτι δεν κανει καλη δουλεια.Με δυσκολευουν πολυ και οι πετρες. Η ηλεκτρικη σαν και αυτη
http://petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1493
πιστευεται οτι κανουν δουλεια και κοντα στις πετρες? Τα λεφτα της ειναι καλα?
Και εγώ για την ίδια ενδιαφέρομαι. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τις κιχλίδες μου.
Πείτε γνώμες.
Σκούπα βυθού με μπαταριές? :)
harris samos
04-08-10, 20:22
εγω εχω ενα καναλι για καλοδιο με ενα χοντρο αλφαδολαστηχο δεμενο με δεματικα και ολα μια χαρα
κατσε να μεγαλοσουν τα αλτιφρον :D:D:D
αμμο δεν εχετε ????
wheelsdeal
04-08-10, 20:49
Εχω την συγκεκριμενη σκουπα και δεν μπορω να πω οτι ειμαι και πολυ ευχαριστημενος.Τα υπερ ειναι οτι δεν αφαιρεις νερο οποτε μπορεις να καθαριζεις οση ωρα θες και δεν εχεις προβλημα να ρουφηξει το χαλικι (εκτος και αν εχεις αμμο)Τα κατα ειναι πρωτον οτι δεν εχει και πολυ δυναμη και δευτερον αρκετη απο τη βρωμια ξαναβγαινει στο ενυδρειο.Στη ουσια τη κανει ρουφαει νερο με της ακαθαρσιες απο κατω και τις αποθηκευει σε ενα θαλαμο απο λεπτη σιτα (δηλαδη δεν αφαιρει,φιλτραρει)οπου και το νερο ξαναβγαινει στο ενυδρειο και η βρωμια μενει εκει.Αρκετη ομως περναει απο τη σιτα ξανα στο ενυδρειο με αποτελεσμα να ανακατευεται με το νερο και γινεται ολο το ενυδρειο χαλια.Βεβαια μετα απο λιγο τα φιλτρα κανουν τη δουλεια τους και καθαριζει.Προσωπικα πλεον σκουπα κανω με το λαστιχο της αλλαγης ουτε να σηκωνω βρωμιες ουτε τιποτα.Τωρα εαν εχεις αμμο ειναι αλλη υποθεση.
Επισης καθε λιγο και λιγακι θα θελεις μπαταριες καινουργιες γιατι δεν θα τραβαει.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.