Επιστροφή στο Forum : Ερωτήσεις για μονομάχο
δ.η.μ.η.τ.ρ.α.
30-07-10, 11:50
:grin: πηρα καινουριο ενυδρειο και τωρα ο μονομαχος μου ειναι μια χαρα!θελω να σας ρωτησω αμα δινω βιταμινες στο ψαρακι μου :confused:αν ναι ποσες σταγονες (στο φαγητο του).
paris_athens
30-07-10, 11:53
Θα παρεις ενα κουταλακι πλαστικο θα βαλεις μεσα την τροφη (οση ποσοτητα θα του δωσεις) θα ριξεις τοσες σταγονες μεχρι να μουλιασουν καλα και θα την ριξεις μεσα!!
Εγω τουλαχιστον με αυτο τον τροπο ταιζω.
Καλά πότε πρόλαβες κιόλας? :) Αυτό το ενυδρείο πόσα λίτρα είναι περίπου?Έχει κάποιο φιλτράκι?
δ.η.μ.η.τ.ρ.α.
30-07-10, 11:56
το ενυδρειο ειναι περιπου 100λ.ναι εχει ενα φιλτρο.
Διάβασε λίγο αυτό (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32934).Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να έχεις ένα στρωμένο φίλτρο.Έχεις κάποιον μεγαλύτερο να σε βοηθά σε ολα αυτά?Αν ναι,τότε βάλε μια αγγελία για μπόλι μήπως βρεθεί κάποιος να σου δώσει.Μετά τα υπόλοιπα είναι εύκολα. ;)
μπραβο Δημητρα θα κανεις το πιο καλο ενυδρειο για μονομαχο :)
Τί μονομάχος?Βασιλιάς θα είναι! :)
Γιαννης Μ5
30-07-10, 15:08
Δημητρα καλοριζικο το καινουριο ενυδρειο σου.Σιγουρα το ψαρακι θα ειναι ευτυχισμενο και θα σε ανταμειψει με τις συμπεριφορες του.Ομως θα πρεπει να κανεις και αλλο ενα βημα το οποιο ειναι ανεξοδο.Βαλε μια αγγελια που θα λες ζηταω μπολι περιοχη πρεβεζα για να μπολιασεις το φιλτρο σου και να εχει το νερο την ποιοτητα που πρεπει να εχει.Υπαρχουν παιδια στην Πρεβεζα προθυμα να βοηθησουν.
Καλώς ήρθες! Για τις βιταμίνες καλό είναι να διαβάσεις τις οδηγίες πάνω στη συσκευασία γιατί υπάρχουν μερικές που τις προσθέτεις στο νερό. Καλή συνέχεια και καλό διάβασμα ;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.