Επιστροφή στο Forum : Γαριδες snowball
Ευκολα απο τις blue pearl , με μια μικρη επιλογη ,ξαναγυρνα κανεις στην αρχικη μορφη τους που ειναι οι... snowball !
Για δειτε μερικες και μην μου πειτε οτι δεν ειναι κουκλες !!:p
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-tt60-alkorax-shrimp_sticky-hgf654.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-tt60-alkorax-shrimp_sticky-jhgfi876.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-tt60-alkorax-shrimp_sticky-osg9t87.jpg
Ζωγραφισες παλι Αλεξανδρε πανεμορφες.
Αυτές κάνουν για ανατομία, είναι τελείως διάφανες! Πολύ όμορφες φωτογραφίες, ειδικά η τελευταία με τη σέλα ;)
πολυ ομορφες!
να τις χαιρεσαι!
Πολύ όμορφες! και οι φωτογραφίες σου άψογες όπως πάντα :smt041
Raven από cherry ποιες είναι οι πιθανότητες να δούμε αυτό το γονίδιο?
Καμια πιθανοτητα αφου οι cherry ανηκουν σε αλλο ειδος.
όπα
Neocaridina heteropoda δεν είναι και οι δύο?
Είχα την εντύπωση ότι έχουμε να κάνουμε με χρωματικές ποικιλίες
Πανεμορφες ;) ..και ομορφες φωτοοοο! ;)
george1981
23-07-10, 14:02
Πολύ όμορφες πραγματικά....κι απο κοντά ακόμα καλύτερες! ;)
Παρόλα αυτά όμως υβριδίζουν, έτσι δεν είναι;
Αλέξανδρε, κατα την έκδυση οι γαρίδες τα αυγά τα βάζουν ανάμεσα στα "πόδια" τους, έτσι δεν είναι;
Πως γίνεται αυτό; Βγαίνουν μαζί με το κέλυφος και από κει τα παίρνουν και τα επανατοποθετούν ή γίνεται κάπως αλλιώς;
Πολυ ομορφες και οι snowball :p
Απο φωτογραφιες απλα απιαστος!!! :smt041:smt041
Παρόλα αυτά όμως υβριδίζουν, έτσι δεν είναι;
Αλέξανδρε, κατα την έκδυση οι γαρίδες τα αυγά τα βάζουν ανάμεσα στα "πόδια" τους, έτσι δεν είναι;
Πως γίνεται αυτό; Βγαίνουν μαζί με το κέλυφος και από κει τα παίρνουν και τα επανατοποθετούν ή γίνεται κάπως αλλιώς;
ναι υβριδιζουν επειδη ανηκουν στο ιδιο γενος αλλα οχι στο ιδιο ειδος αφου οι snowball ειναι οι Neocaridina zhangjiajensis;)
giannisaek
24-07-10, 10:10
Κουκλάρες είναι !!!!
Έγραψες πάλι... :smt041
6981giwrgos
24-07-10, 12:00
κουκλες ειναι να τις χαιρεσαι...!!!!!!!!!:smt041:smt041:smt041
ναι υβριδιζουν επειδη ανηκουν στο ιδιο γενος αλλα οχι στο ιδιο ειδος αφου οι snowball ειναι οι Neocaridina zhangjiajensis;)Σωστος :smt023
Απο τις αγριες Neocaridina heteropoda, εχουμε παρει τις μορφες :red , yellow, orange, blue, black και chocolate cherry καθως και τις προσφατες rilli .
Aπο τις αγριες Neocaridina zhangjiajensis εχουμε παρει τις: snowball, blue pearl καθως και μερικες μορφες σε κιτρινο και κοκκινο που ακομα δεν εχουν σταθεροποιηθει.
Πως γίνεται αυτό; Βγαίνουν μαζί με το κέλυφος και από κει τα παίρνουν και τα επανατοποθετούν ή γίνεται κάπως αλλιώς; Αυτο Πανο δεν το εχω δει ουτε εγω ,εχω την ιδια απορια και δεν ξερω να σου απαντησω.
Ειναι μια διαδικασια οπου οι γαριδες ειναι πολυ ευαλωτες και φροντιζουν να γινεται οταν ειναι πολυ καλα κρυμμενες ή κατα την διαρκεια της νυχτας.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.