Επιστροφή στο Forum : naxos
giannis nax
20-07-10, 10:12
Διαστάσεις:120/60/60
Όγκος:430 λιτρα
Κατηγορία:κιχλιδες
Φυτά:1 ανουμπια
Ψάρια / Άλλα είδη:ασεει λαμπιδοχρομις 1 οσκαρ
Διακοσμητικά υλικά:πετρα απο το βουνο
αμος χαλαζιακι
Φόντο:μαυρο
Φωτισμός:4 λαμπες
Διάρκεια φωτισμού:8 με 10 ωρες
Φιλτράρισμα:2 φιλτρα 1400 l/h 1100 l/h
Θερμοστάτης:300 wat jager
Λίπανση:oxi
Παροχή CO2:oxi
pH:8,0
Γενική σκληρότητα (GH):5-10
Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):40
Αμμωνία (ΝΗ3):0
Νιτρώδη (ΝΟ2):0
Νιτρικά (ΝΟ3):0
Αλλαγές νερού:καθε βδομαδα 150 lt
Θερμοκρασία:29 30
giannis nax
20-07-10, 10:15
παιδια θελω αποψεις ξερω οτι δεν κανει το οσκαρ αλλα δεν το θελει κανενας και το λυπαμαι να το δωσω.το εχω 3 χρονια
giannis nax
20-07-10, 10:23
παιδια θελω αποψεις ξερω οτι δεν κανει το οσκαρ αλλα δεν το θελει κανενας και το λυπαμαι να το δωσω.το εχω 3 χρονια
Συνονόματε δεν θα την παλέψει σε τόσο άσχετο νερό με το φυσικό του
Αμα βγαλεις εκεινη την κατασκευη που μοιαζει με ... δωμα πανω στις πετρες, και το κοχυλι, μια χαρα ειναι για τις αφρικανες.
Χωρις το οσκαρ εννοειται...
Γεια σου πατριωτη! :p
Πρωτα απο ολα το οσκαρ θελει μαλακό και οξινο νερο ;)
Οι μετρησεις σου δειχνουν αστρωτο φιλτρο! Γιατι? Πειραξες το φιλτρο καθολου?
Σε τι ζητας αποψεις ... δε εχω καταλαβει! Αν θες κανε ερωτησεις και θα προσπαθησουμε να απαντησουμε!!
Συμφωνω παντως με σενα:
ξερω οτι δεν κανει το οσκαρ
Αμα βγαλεις εκεινη την κατασκευη που μοιαζει με ... δωμα πανω στις πετρες, και το κοχυλι, μια χαρα ειναι για τις αφρικανες.
Χωρις το οσκαρ εννοειται...
Ακριβώς τα ίδια θα έλεγα και εγώ ;)
τα λαμπιντο χωρανε στο στομα του οσκαρ; γιατι αν χωρανε μπορει να γινουν και μεζες ειχα και εγω καποια στιγμη και ετρωγε... διαφορα..
γιατι δεν βαζεις μια αγγελια μπορει και να βρεις να το δωσεις σε καποιον που μπορει να το κρατησει ;) και να ειναι και καλυτερα και εγω τοτε αναγκαστηκα να το δωσω (θηριο) σε πετ σοπ και το λυπηθηκα
giannis nax
20-07-10, 12:55
παιδια το ενα φιλτρο δουλευει 1.5 μηνα και το αλλο 6 οσο για το δωμα το εβγαλα και το οσκαρ δεν πιστεβω να το παρει κανενας απλα θα το βαλω μονο του σε ενα 250 που εχω σε ενα φιλο γιατι εδω θα φαμε ξυλο σε λοιγο καιρο και εγω βλεπω καπως το τεστ αλλα εκανα αλλαγη εχτες.
...και το κοχύλι, και το κοχύλι...:D:D:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.