Επιστροφή στο Forum : ΣΣΣΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ
λατσε τζενη
14-07-10, 12:12
Καλημρα παιδια
Το φιλτρο μου μαλλον καηκε στο 60αρι μου,δεν κανει αναταραχες και τα σφοθγκαρακια μου πεντεκαθαρα.ποσο θα αντεξει η βιολογια του ενυδρειου μου ?δεν προλαυενω να αγοραζω σημερα σε λιγο παω για δουλεια .τι να κανω? τα ψαρια μου ποσο θα αντεχουν?μεχρι αυριο θα αντεχουν?
in the pond
14-07-10, 12:15
Καλημρα παιδια
Το φιλτρο μου μαλλον καηκε στο 60αρι μου,δεν κανει αναταραχες και τα σφοθγκαρακια μου πεντεκαθαρα.ποσο θα αντεξει η βιολογια του ενυδρειου μου ?δεν προλαυενω να αγοραζω σημερα σε λιγο παω για δουλεια .τι να κανω? τα ψαρια μου ποσο θα αντεχουν?μεχρι αυριο θα αντεχουν?
Σαν πρώτη-πρώτη κίνηση, δες το φιλτράκι σου αν κάνει κάποιο θόρυβο. Κάποιες φορές ένας κόκκος άμμου ή ακαθαρσίας μπορεί να το σταματήσουν. Προσπήθησε να το κτυπήσεις λίγο με το χέρι σου.
Τί ψάρια έχεις και πόσα? Αεραντλία έχεις?
...κανε και μια μεγαλη αλλαγη νερου και μη ταιζεις για μεχρι να τακτοποιηθεις με το θεμα του φιλτρου.
Πάρε το βιολογικό υλικό και βάλτο (με κάποιο δυχτάκι) μέσα στο ενυδρείο!
Προσορινή λύση αλλά εμένα με έσωσε μια φορά!
λατσε τζενη
14-07-10, 12:31
Παιδια Ευχαριστω πολυ για τις γριγορες απαντησεις σας.το κουνησα το ταρακουνησα δηλαδη και δουλεψε.νομηζω πος τωρα ειναι οκ
Ευχαριστω παρα πολυ ολους:)
in the pond
14-07-10, 12:31
Πάρε το βιολογικό υλικό και βάλτο (με κάποιο δυχτάκι) μέσα στο ενυδρείο!
Προσορινή λύση αλλά εμένα με έσωσε μια φορά!
Αυτό έστω και αστείο, γίνεται ακόμα καλύτερο με τη χρήση της αεραντλίας (αν υπάρχει) από κάτω....θυμίζει λιγάκι το φίλτρο moving bed για τις δεξαμένες. Η αεραντλία μπορεί και κυκλοφορεί το νερό...
Είναι λύσεις πρώτων βοηθειών που φαίνονται γελίες αλλά κάποτε σώζουν την κατάσταση... (για λίγο χρονικό διάστημα μόνο, όσο να αντικαταστήσουμε την φθαρμένη αντλία έτσι?)
Παιδια Ευχαριστω πολυ για τις γριγορες απαντησεις σας.το κουνησα το ταρακουνησα δηλαδη και δουλεψε.νομηζω πος τωρα ειναι οκ
Ευχαριστω παρα πολυ ολους:)
Είδες, το παθαίνουν καμιά φορά...όλα καλά τότε...να πας στη δουλειά χωρίς άγχος.
λατσε τζενη
14-07-10, 12:40
Αυτό έστω και αστείο, γίνεται ακόμα καλύτερο με τη χρήση της αεραντλίας (αν υπάρχει) από κάτω....θυμίζει λιγάκι το φίλτρο moving bed για τις δεξαμένες. Η αεραντλία μπορεί και κυκλοφορεί το νερό...
Είναι λύσεις πρώτων βοηθειών που φαίνονται γελίες αλλά κάποτε σώζουν την κατάσταση... (για λίγο χρονικό διάστημα μόνο, όσο να αντικαταστήσουμε την φθαρμένη αντλία έτσι?)
Είδες, το παθαίνουν καμιά φορά...όλα καλά τότε...να πας στη δουλειά χωρίς άγχος.
Δεν λες τιποτα για το αγχος που ειχα .εχω τα 7 μηνων λιαλιλι μου σε αυτο το ενυδρειο 3 ζευγαρια νομιζω, πανεμορφα και δεν ηθελα με τιποτα να παθουν κατι, τα εχω μεγαλοσει απο ψιρουλες εχουνε γινει ψαρουχλες ,ναστε καλα παντος
Καλόοοο....
Δεν το είχα σκεφτεί!!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.