Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Νέο ενυδρείο με μονομάχο

manos_samos
08-07-10, 22:18
ευχαριστω τους theodarras kai xarris samos ... ο μονομαχος βεβαια δεν ειναι και πολυ καλα λογο τις βουτιας που εκανε χθες απο το ενυδρειο του αλλα ολο και καλυτερευει... ελπιζω να τα καταφερει....

harris samos
08-07-10, 22:21
ΑΛΛΑΞΕ 5 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ ME ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ
αμα δε ριξεις το ph την πατησες στο ειπα και παρε τεστ

manos_samos
08-07-10, 22:30
:smt120βλακεια μου!!!!! το ξεχασα!!! αυριο θα παω να τα παρω..... θα αλαξω και το νερο να βαλω και την αμμο:cool:

harris samos
08-07-10, 22:36
οχι μην βγαλεισ ολο το νερο
αστο ακομα
αλλαξε 3 μπετονακια βγαλε το παλιο νερο και ριχτο μεσα πολυ πολυ αργα μεσα σε μια δυο ωρες μη το σοκαρει η αλλαγη

παρε και το λινκ απο αυτο που σου ειπα
http://www.waterwaves.gr/index.php?target=products&product_id=29858
-------------------------
αμα ημασταν κοντα θα σου εφερνα ενα μπετονι μεγαλο να κανεις δουλεια

manos_samos
09-07-10, 16:31
πηγα σημερα για τεστ αλλα ολπως το περιμενα δεν ειχε:smt120..τι να κανω τωρα?:smt120.πηρα ομως απειονισμενο νερο γραφει ομως πως δεν ειναι ποσιμο.. μηπως θα τον πειραξει???? ο μονομαχος δεν δειχνει και πολυ καλα... δεν κεινειτε σχεδον καθολου και τρωει λιγο.... καθεται στον πατο η στεκεται στην επιφγανεια ολη τη μερα:sad:..λετε να πεθανει:sad::confused::sad:???

harris samos
09-07-10, 19:49
αμα δε μπορεις να μετρησεις τη να σου πω τωρα το νερο τη θερμοκρασια εχει ?????
ποτε αλλαξεσ νερο ?
κατεβασες την δυναμη του φιλτρου ?
το μπολυ το εριξες ?

manos_samos
09-07-10, 22:08
αμα δε μπορεις να μετρησεις τη να σου πω τωρα το νερο τη θερμοκρασια εχει ?????
ποτε αλλαξεσ νερο ?
κατεβασες την δυναμη του φιλτρου ?
το μπολυ το εριξες ?

το νερο το αλαξα το απογευμα περιπου 30-35% το αφησα; να 4ωρες μεσα σε ενα κουβα με αντιχλοριο και η θερμοκρασια ειναι περιπου 25 βαθμοι... το μπολι το εβαλα εκεινο το βραδυ....για να μειωθει η ρωη επειδη το φιλτρο μου εισαγει νερο και απο τις δυο μεριες την μια μερια την εβαλα πολυ κοντα στο τζαμι και η ρωη μειωθηκε αισθητα... θα κανω και την πατεντα που μου ειπες... για την αλαγη του νερου το φιλτρο το κατεβασα αρκετα κατω ωστε να μην αδειασει απο νερο και παθουν τιποτα τα βακτηρια....για να βγαλω το νερο εβαλα λαστιχο και το ειχα να τρεχει παρα πολυ σιγα και το νερο απο τον κουβα το εβαλα παλι με λαστιχο πολυ σιγα.....καλα τα εκανα???

harris samos
09-07-10, 22:21
καλα εκανες
το ψαρι τωρα τι κανει ???
νερο εβαλες απιονησμενο ????

manos_samos
09-07-10, 22:44
το ψαρι τωρα κανει βολτες στο βυθο... εβαλα 4 λιτρα απιονισμενο οχι ομοσ αυτο που ειχα αγορασει γιατι ελεγε πως ηταν μη ποσιμο... πηρα εινα αλλο αλλα mαρκα δεν ξερω... πεταξα τα 2 μπιτονια....αυτο που ΔΕΝ αβαλα ειναι fildisi...

harris samos
09-07-10, 22:45
ελεγε κατι αλλο ?

manos_samos
09-07-10, 22:57
ελεγε απιονισμενο νερο για σιδερομα και αυτοκινητα και οτι ειναι μη ποσιμο...

harris samos
09-07-10, 23:01
αυτη στο καρλοβασι ειναι για κλοτσες και ασχετη

βασικα μονο πεχα θα βρεισ στο λεω και στο βαθυ

αμα θες παρε απο εδω http://www.petcumulus.gr/index.asp

manos_samos
09-07-10, 23:04
θα στειλω τον ξαδερφο μου να ρωτησει μηπως και εχουν αν και δεν το νομιζω...θα κοιταξω να παρω απο αυτο το σαιτ....

harris samos
09-07-10, 23:10
δεν εχουν στο λεω τα εχω φαει με το κουταλακι

παρε αυτο και τελος http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=944
τα εχει ολα

manos_samos
09-07-10, 23:12
οκ.. μαζευω λευτα και παιρνω..

harris samos
09-07-10, 23:13
μπορεισ να του στειλεισ και πμ εδω
ειναι αυτος
http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=123
;)

manos_samos
09-07-10, 23:22
σε κανενα μηνα που θα εχω φτιαξει το ενυδρειο και μπορει να παρω και ενα 150λτρο τι ψαρια λες να βαλω μαζι με τον μονομαχο...??? θα τον εβαζα μονο του στο 50λιτρο αλλα χωρο για 2 ενυδρεια δεν εχω και δεν ειναι και 100% σιγουρο αν θα παρω το καινουριο..θα δειξει.. παντως θελω να ξερω τα ψαρια για να διαβασω και τιποτα για αυτα.....

harris samos
09-07-10, 23:46
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=39
διαβασμα τα υπομνηματα

ippomas
10-07-10, 08:12
Εχω μια περιεργεια. Αφου και οι δυο εισαστε στην Σαμο γιατι δεν βρισκεσθε να τα πειτε απο κοντα η εστω με ενα τηλεφωνο. Υπαρχει και μια ποιο φθηνη λυση. Ενας σε μια κορυφη αλλος σε μια αλλη και σηματα με τον καπνο τιποτα δεν σας εμαθε αυτος ο Πυθαγορας.

syphon
10-07-10, 09:31
ελεγε απιονισμενο νερο για σιδερομα και αυτοκινητα και οτι ειναι μη ποσιμο...
Όλα τα απιονισμένα είναι μη πόσιμα.
Δεν θα πάθει τίποτα το ψαράκι

harris samos
10-07-10, 09:42
Εχω μια περιεργεια. Αφου και οι δυο εισαστε στην Σαμο γιατι δεν βρισκεσθε να τα πειτε απο κοντα η εστω με ενα τηλεφωνο. Υπαρχει και μια ποιο φθηνη λυση. Ενας σε μια κορυφη αλλος σε μια αλλη και σηματα με τον καπνο τιποτα δεν σας εμαθε αυτος ο Πυθαγορας.
η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ μακρια απο εκει που μενει ο μανος μονο απο σποντα κατεβαινω καρλοβασι
και μια που ειπες πυθαγορας των αλλο μηνα ξεκινανε την ταινια θα μας διξει και το χολιγουντ :smt041:smt041

manos_samos
10-07-10, 11:49
ok..θα διαβασω τα υπομνηματα... θα του βαλω και ενα λιτρο απο αυτο το νερο.... οντος ειμαστε πολυ μακρια...ο μονομαχος ειναι καλυτερα:razz: σημερα αρχισε να τρωει κανονικα και κανει και καμια μικρη βολτα στο ενυδρειο...:smile: